شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Admin
    ادمین سایت
    • Oct 2010
    • 208

در اصل توسط nik پست شده است View Post
    باسلام وخسته نباشید چطورمیتوانم دراطاق گفتگو فعال (پرسش وپاسخ) نمایم
    سلام
    با همين روشي كه اينجا مطلبتون رو نوشتيد ميتونيد تو بخش گفتگوي بورسي هم مطلب بنويسيد، اما با توجه به محدوديت ايجاد تاپيك در بخش گفتگوي بورسي اگر قصد ايجاد تاپيك جديد داريد همونطور كه تو پيام خوش آمدگويي راهنمايي شديد، بايد با مراجعه به انجمن "ايجاد تاپيك جديد" در اين لينك اقدام كنيد كه در صورت تاييد شدن توسط مديران سايت به بخش مربوط انتقال خواهد يافت.
    ممنون و موفق باشيد

نظر

• ناشناس
      کاربر ویژه بورسی
      • Jul 2025
      • 1050

مدیریت محترم فروم بورسی
      با سلام و احترام
      گمان می کنم فلسفه شکل گیری فضاهایی مانند فروم در دسترس قرار دادن اطلاعات و تبادل نظر طیفهای گوناگونی از افراد است که هر یک به نوعی در بازار سهام ایران فعالیت می کنند و این امر قطعاً بایست به تمرکززدایی اطلاعات و تحلیل بیانجامد. مدیریت شایسته این فروم از زمان شکل گیری صورتی متفاوت و صمیمانه به آن بخشیده است و حضور موثر در بزنگاه ها باعث شده این فروم در مسیر صحیح طی طریق نماید.
      مدتی است که چند تن از دوستان مجرب و آگاه که قطعاً مورد احترام همه ما قرار دارند خواسته یا ناخواسته در جهتی گام برمیدارند که به زعم من فلسفه شکل گیری این فضا را زیر سوال میبرد. به طور واضحتر این فضا با ادامه روند کنونی به سمت نوعی تمرکز پیش خواهد رفت و این فردمحوری یا گروه محوری این فروم را که قطعاً مهمتر از تمامی اعضای آن است در ادامه با مشکل مواجه خواهد کرد. امیدوارم این نوشته قادر باشد آنچه منظور نظر اینجانب بوده است را بازتاب داده و سوء تفاهمی ایجاد ننموده باشد.
      هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• Admin
        ادمین سایت
        • Oct 2010
        • 208

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
        مدیریت محترم فروم بورسی
        با سلام و احترام
        گمان می کنم فلسفه شکل گیری فضاهایی مانند فروم در دسترس قرار دادن اطلاعات و تبادل نظر طیفهای گوناگونی از افراد است که هر یک به نوعی در بازار سهام ایران فعالیت می کنند و این امر قطعاً بایست به تمرکززدایی اطلاعات و تحلیل بیانجامد. مدیریت شایسته این فروم از زمان شکل گیری صورتی متفاوت و صمیمانه به آن بخشیده است و حضور موثر در بزنگاه ها باعث شده این فروم در مسیر صحیح طی طریق نماید.
        مدتی است که چند تن از دوستان مجرب و آگاه که قطعاً مورد احترام همه ما قرار دارند خواسته یا ناخواسته در جهتی گام برمیدارند که به زعم من فلسفه شکل گیری این فضا را زیر سوال میبرد. به طور واضحتر این فضا با ادامه روند کنونی به سمت نوعی تمرکز پیش خواهد رفت و این فردمحوری یا گروه محوری این فروم را که قطعاً مهمتر از تمامی اعضای آن است در ادامه با مشکل مواجه خواهد کرد. امیدوارم این نوشته قادر باشد آنچه منظور نظر اینجانب بوده است را بازتاب داده و سوء تفاهمی ایجاد ننموده باشد.
        سلام و عرض ادب
        دوست عزیزم جناب ناشناس, ضمن تشکر از محبتی که به سایت خودتون دارید باید بگم کاملا با شما موافق هستم و مخالف فرد محوری در انجمن های اینچنینی ...
        اما متاسفانه بعضی وقت ها عملکرد کاربران باعث میشه یک جریان کوچک تبدیل به سیلاب بشه...
        و از روزی هراسانم که بازار منفی بشه و بازنوسان های ناخواسته سرمایه افراد باعث استرس و عصبانیت هایی بشه که در نوشته هاشون بروز پیدا کنه...
        به سهم خودمون سعی میکنیم با یاری شما و نظرات سایر دوستان از پیش رفتن فروم در مسیری اشتباه جلوگیری کنیم و بی صبرانه مشتاق شنیدن نظرات شما و دوستان (ترجیحا در پیام خصوصی) هستیم.

موفق باشید

نظر

• ناشناس
          کاربر ویژه بورسی
          • Jul 2025
          • 1050

در اصل توسط Admin پست شده است View Post
          سلام و عرض ادب
          دوست عزیزم جناب ناشناس, ضمن تشکر از محبتی که به سایت خودتون دارید باید بگم کاملا با شما موافق هستم و مخالف فرد محوری در انجمن های اینچنینی ...
          اما متاسفانه بعضی وقت ها عملکرد کاربران باعث میشه یک جریان کوچک تبدیل به سیلاب بشه...
          و از روزی هراسانم که بازار منفی بشه و بازنوسان های ناخواسته سرمایه افراد باعث استرس و عصبانیت هایی بشه که در نوشته هاشون بروز پیدا کنه...
          به سهم خودمون سعی میکنیم با یاری شما و نظرات سایر دوستان از پیش رفتن فروم در مسیری اشتباه جلوگیری کنیم و بی صبرانه مشتاق شنیدن نظرات شما و دوستان (ترجیحا در پیام خصوصی) هستیم.

موفق باشید
          بعضاً در مرور این سایت به مواردی خوبی بر میخورم به عنوان مثال دوست مجربی که مخاطبان فراوانی دارد در یک تاپیک مشخص به بیان تحلیل ها و پاسخ به سوالات می پردازد لذا پیشنهاد من این است زیر گروهی تحت عنوان فرضا "ارتباط با سهامداران مجرب" ایجاد شود و افرادی که شناخته شده و مورد وثوق مدیران و اعضای این سایت هستند در تاپیک مخصوص به خود پاسخگوی سوالات مخاطبانشان باشند.
          مورد دیگر آنکه تشتت و تکرار موضوعات مشابه در چندین تاپیک، خواننده را دچار سردرگمی می کند لذا برای هر موضوع خاص یک تاپیک کفایت می کند و این موردی است که اخیراً به گونه ای هیجانزده در سایت رشد کرده و توسط مدیران محترم نادیده گرفته شده است.

نظر

• شاهین محلوجی
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 2050

با سلام جناب admin نام کاربری منو به *شاهین* تغییر میدید ممنون از سایت و امکانات عالی
            جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• 20reza
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 310

با سلام
              و خسته نباشید
              آیا امکان داره که تاریخ نشان داده شده در پستها را فارسی کرد....این تطبیق دادن
              تاریخ ها ( میلادی به فارسی) دردسر ساز است
              اگر امکان داره ممنون میشم راهنمایی کنید .
              این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
              لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

با سلام خدمت مدیریت محترم
                می خواستم بپرسم چرا تاپیک تحلیلی بابک پناهی و محسن نظری توی لیست تاپیکهای بورسی نیست ؟
                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • Jul 2025
                  • 1050

با درود
                  یکی از مواردی که بازار سرمایه را جذاب می کند اختلاف نظر صاحبنظران، تحلیلگران و به طور کلی فعالان بازار است. یکی از کانال های تلویزیونی آمریکا(گمان کنمcbs) برنامه ای هفتگی دارد که دو صاحبنظر بازار سرمایه با دیدگاه های متضاد را دعوت و مسئله ای چالشی را به بحث می گذارد. از دل این بحث یا مناظره بیننده فکور آنچه را که باید، می آموزد. این برنامه مورد علاقه و توجه مردم است و تماشاگران فراوانی دارد.
                  آنطور که بنظر می رسد در این سایت دو جناح شکل گرفته است. در هر دو جناح افراد بسیار مسلط و خبره به بازار حضور دارند که نظراتشان برای سایر اعضا و خوانندگان راهگشا و ارزشمند است و این نقطه قوت این سایت است. از طرف دیگر رقابت محسوسی برای جلب تمرکز خوانندگان بین این دو گروه وجود دارد که این در مواردی به جدل می انجامد که جز دلخوری و دلسردی برای همه نتیجه ای نخواهد داشت.
                  گمان می کنم فضای ایجاد شده نه تنها تهدید محسوب نمی شود بلکه فرصتی برای سایت و اعضا و خوانندگان آن است که تضارب آرا دو طیف را به نظاره بنشینند و آنچه را که باید از بحث برداشت کنند. لذا پیشنهاد می کنم تاپیک جدیدی تحت عنوان مناظره ایجاد شود و با صلاحدید مدیران و اعضای سایت هر روز یا هر هفته یک سهم(یا موضوع) چالشی و بحث انگیز که دو گروه بر سر آن اختلاف نظر دارند تعیین و از هر گروه یک نماینده انتخاب شود. بحث تحت نظارت مدیران سایت پیش برود و سایر اعضا و خوانندگان سایت صرفاً ناظر بوده و اجازه ورود به بحث را نداشته باشند.
                  با سپاس

نظر

• محسن نظري
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 3397

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                    با درود
                    یکی از مواردی که بازار سرمایه را جذاب می کند اختلاف نظر صاحبنظران، تحلیلگران و به طور کلی فعالان بازار است. یکی از کانال های تلویزیونی آمریکا(گمان کنمcbs) برنامه ای هفتگی دارد که دو صاحبنظر بازار سرمایه با دیدگاه های متضاد را دعوت و مسئله ای چالشی را به بحث می گذارد. از دل این بحث یا مناظره بیننده فکور آنچه را که باید، می آموزد. این برنامه مورد علاقه و توجه مردم است و تماشاگران فراوانی دارد.
                    آنطور که بنظر می رسد در این سایت دو جناح شکل گرفته است. در هر دو جناح افراد بسیار مسلط و خبره به بازار حضور دارند که نظراتشان برای سایر اعضا و خوانندگان راهگشا و ارزشمند است و این نقطه قوت این سایت است. از طرف دیگر رقابت محسوسی برای جلب تمرکز خوانندگان بین این دو گروه وجود دارد که این در مواردی به جدل می انجامد که جز دلخوری و دلسردی برای همه نتیجه ای نخواهد داشت.
                    گمان می کنم فضای ایجاد شده نه تنها تهدید محسوب نمی شود بلکه فرصتی برای سایت و اعضا و خوانندگان آن است که تضارب آرا دو طیف را به نظاره بنشینند و آنچه را که باید از بحث برداشت کنند. لذا پیشنهاد می کنم تاپیک جدیدی تحت عنوان مناظره ایجاد شود و با صلاحدید مدیران و اعضای سایت هر روز یا هر هفته یک سهم(یا موضوع) چالشی و بحث انگیز که دو گروه بر سر آن اختلاف نظر دارند تعیین و از هر گروه یک نماینده انتخاب شود. بحث تحت نظارت مدیران سایت پیش برود و سایر اعضا و خوانندگان سایت صرفاً ناظر بوده و اجازه ورود به بحث را نداشته باشند.
                    با سپاس
                    كاملا مخالفم نه اين سايت جناح بندي شده است نه اينكه كسي سعي در جذب ارا يا عقيده دارد براي مثال خوشبختانه خود بنده فاندامنتاليستم نظراتم در اكثر مواقع با دوستان فاندامنتاليست اين سايت كاملا تطابق دارد و شايد در برخي مواد اخلاف نظري باشد و كه كاملا طبيعي است
                    اين را بگويم البته با تشكر از مدير سايت كه اين محيط را براي همه عزيزان فراهم كرده است نه بورسي به كسي حقوق و پول ميدهد براي فعاليت نه چيزي هر كسي هم اينجا مينويسد بنا بر اعتقادات شخصي خود ميباشد و فكر نميكنم در اين اعتقادات شخصي بحث جذب كردن بيشتر مخاطب و يا منم منم كردن وجود داشته باشد اگر كمي دقت كنيم هدف تمامي عزيزاني كه در سايت زحمت ميكشند مشترك است ان هم منفعت همه دوستان ميباشد حال روشها فقط متفاوت ميباشد
                    درباره سهامي هم كه اختلاف نظري باشد با بحث هاي سازنده مطرح ميشود بحث هايي كه فكر ميكنم تا به حال در هيچ فرومي شاهدش نبوديم
                    من به نوبه خودم دست بوس تمامي دوستاني هستم كه سهمي را با تحليل معرفي ميكنند حتي اگر ان تحليل درست از اب درنيايد و به هدفش نرسد چون اعتقاد دارم هيچكدام از ما پيغمبرزاده نيستيم كه تمامي حرفها و تحليلهايمان درست در بيايد كه اگر چنين شود ان روز سنگ روي سنگ بند نخواهد شد
                    هر عزيزي بيايد دو خط تحليل بزند سهم معرفي كند به خدا اگه كسي بگه بالاي چشمش ابروست خود ما هم حمايتش ميكنيم ولي تحليل با تبليغ فرقش زمين است تا اسمان هفتم خدا....
                    شاد و سلامت باشيد
                    به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
                    اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

ارای صحیح همیشه از تقابل منتقدان و موافقان بر میاید
                      من از خودم مثال میزنم
                      شاید گاهی در جایی اشتباه کنم که بسیار پیش امده
                      حالا اگر همه به به و چه چه کنند که نه من به دنبال رفع اشتباه میروم و نه فرصت ان میسر میشود
                      من همیشه از منتقد استقبال کردم اما منتقد باید بحث علمی کند
                      کسی که میگوید جناب باربد فلان صنعت اینگونه...
                      باید در توانایی خود ببیند که دو خط تحلیل بزند تا دیگری را نقد کند
                      من همیشه گفتم برای هر انتقاد سازنده ای اماده ام
                      اما انتقاد تا به چالش کشیدن افراد فرق دارد
                      ببخشید من اسم میاورم
                      ولی خود من با جناب نظری مگر کم بحث علمی کردیم
                      مگر دلخوری پیش امد
                      مگر جسارتی شد
                      نه به خدا
                      گفتیم و شنیدیم با منطق با استدلال با علم
                      همه هم استفاده بردند
                      اما گاها دوستی از راه میرسد و سوالی میپرسد و توهین میکند و
                      علی از تو مدد
                      حالا نه میاد جوابشو بگیره
                      نه سوال کسی را که به چالش کشیده جواب میدهد
                      این میگذرد تا هفته بعد همین اش و همین کاسه
                      منم با صحبت دوستان موافقم
                      اینجا کسی دنبال اعتبار نیست
                      چون اعتبار ادما تو کارنامه عملشونه
                      کسی با تبلیغ بزرگ نمیشه
                      اگر دور هم جمع شدیم
                      خواستیم یاد بگیریم نه اینکه کسی به رخ دیگری بکشد

نظر

• حامد24
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2532

واقعا از مطالب دو عزیز یا بهتر بگم دو استاد عزیز لذت بردم
                        واقعا حیف نیست که قدر این استادیدی که بدون هیچ منتی اطلاعاتشون رو در اختیار ما میزارند ندونیم ؟ واقعا بهتر نیست که وقتی میخوایم مطلبی بزنیم خودمون کمی روش فکر کنیم به قول معروف کلاه خودمون رو قاضی کنیم ؟
                        امروز دوستی عنوان کرد که اون موقع ها مجبور بودیم تا اطلاعاتی رو که میخوایم پول بدیم و از روزنامه ی دنیا اقتصاد کسبش کنیم اونم نه با طور کامل
                        حالا که ما استاتیدی همچون محسن نظری ها جمالی ها هولی ها بابک ها باربد ها و... رو داریم که اطلاعات رو به شکل کامل و جامع و در کمترین زمان ممکن و بدون هیچ هزینه ی در اختیار ما میزارند چرا قدرشونو ندونیم و موجب ناراحتیشون بشیم
                        اشخاصی هستند که انگشت شمارن و شاید اینجا دنبال سود نیستند شاید اونقدر دارن یا بهتر بگم اونقدر سرمایه باد اورده دارند که احتیاجی به سود ندارن و فقط اومدن اینجا تا موجب ناراحتی ما بشن شاید وقتی ما به خاطر حاشیه ای که اونا راه انداختن ناراحتیم اونا شادن و دارن لذت میبرند شاید مثلا به خیال خودشون میخوان با خراب کردن بعضی از اساتید نامی برای خودشون نامی دست و پا کنند و چند نفر رو با خودشون همراه کنند که احتمالا هم به همین صورت باشه چون از مطالبی که میزنند معلومه میگن زمان همه چیز رو مشخص میکنه و رو سیاهی رو نصیب زغال میکنه بس قطعا این چیزارم مشخص میکنه هرچند که تو این دو روز خیلی از مسایل روشن شد و به قول معروف اونی که باید میفهمید فهمید
                        به هرحال من به نوبه خدوم از اساتیدی که فقط و فقط دنبال سود رسانی به مردم هستند تشکر میکنم @};- و دست تک تکشون رو میبوسم .
                        در پایان اینم بگم که کسانی که (که از دو سه نفرهم بیشتر نیستند و خودشونو به خواب زدن شاید بازهم چنین حواشی رو به راه بندازند و افرادی مثل همین دوستمون فکر کنند که تو سایت جناح بندی ایجاد شده که البته اونم تقصیری نداره ) شاید هیچ وقت بیدار نشند اخه میگن کسی رو که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی رو که خودشو به خواب زده هرگز

باتشکر .
                        آخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2011/09/11, 23:00.
                        یل یاتار ، طوفان یاتار
                        یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• مجيد رادمنش
                          مدیر (6)
                          • Oct 2010
                          • 4902

با عزض سلام و ادب خدمت مديران زحمتكش و اعضاء محترم سايت وزين * بورسي دات كام *

ضمن احترام به كليه اعضاء، آنچه بطور كلي جدا از مسلماني ما در بازار مهم است رعايت اصول اخلاقي و ارزشگذاري بر اساس مباني اعتقادي انسانهاست، مهم نيست كه ما چقدر سود ميبريم، مهم اينست كه ما چگونه سود ميبريم، معرفي، تحليل، پيشنهاد و اختلاف نظر امريست طبيعي و مرسوم كه هيچ عقل سليمي با اين موضوع مخالف نيست، آنچه مورد اختلاف است، سازماندهي، طراحي و شكل گيري گروههايي است كه با تمركز و تشكيل صفوف تصنعي باعث اغواي عده اي ميشوند كه در آنسوي ديگر از جريانات مذموم اينكونه گروهها بيخبرند و در واقع اين صفوف دامي است براي آنان كه البته بهتر است براي رهايي از وجداندرد جمله كليشه اي * هر كسي مسئول خريد وفروش خودش است * را بكار نبريم!

قصد زياده گويي ندارم، جناب آقاي نظري جان مطلب را ادا فرمودند، اميدوارم كه سود بردن تنها هدف ما در بازار نباشد.

اين جهان كوه است و فعل ما ندا ---- باز آيد سوي ما نداها را صدا ................... درپنــــــــــاه حـــــــق
                          یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Jul 2025
                            • 1050

رمـوز مصلحتِ مُلـک خسـروان دانـنـد...........................گدای گوشه نشینی تو، حـافـظـا مخروش

نظر

• سپه
                              كاربر فعال
                              • Dec 2010
                              • 790

در اصل توسط 20reza پست شده است View Post
                              با سلام
                              و خسته نباشید
                              آیا امکان داره که تاریخ نشان داده شده در پستها را فارسی کرد....این تطبیق دادن
                              تاریخ ها ( میلادی به فارسی) دردسر ساز است
                              اگر امکان داره ممنون میشم راهنمایی کنید .خیل
                              ببخشید
                              تکرار کردم

تاریخ های خارجی بالاخر ه یه سی مشکلات دارن
                              ولی اگه فارسی بشه خیلی بهتره

....
                              .....
                              .....
                              .....
                              10 دقیفه بعد

تاریخها فارسی شد

اقا دست شما دردنکنه
                              آخرین ویرایش توسط سپه؛ 2011/09/12, 18:51.
                              هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• sirwan
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 328

سلام بر همه:1-وجود اساتید بزرگواری همچون باربد -محسن نظری و.... دراین سایت باعث مرجع قرارگرفتن سایت برای ماها گردیده وفکر می کنم کاربران هر روز شاهد وزینتر شدن سایت می شوند سپاس از مذیریت سایت 2-ایا امکان دارد مانند بورکس قیمت طلا-مس-روی -نفت خام در صفحه اول سایت نمایش داده شود؟
                                گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

در حال کار...
                                X