در اصل توسط hamid_brj پست شده است
View Post
شما بگویید... (ارتباط با مدیران)
Collapse
X
-
پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)
با توجه به ماهیت اغلب پستهای ارسالی شما در مدت کوتاه عضویت، این محدودیت فعلا برداشته نخواهد شد
-
سلام بر مدیر سایت
آیدی من مدت بسیار زیادی است که محدود شده است! الان همانطور که خودتون هم می بینید، هنوز پستهای من را ابتدا باید مدیر سایت تایید کنه تا نشون داده بشه (مثل همین پست)! حتی من نتونستم به مدیر سایت پیام خصوصی بفرستم و این موضوع را اونجا مطرح کنم و متاسفانه مجبور شدم اینجا بنویسم!
این محدودیت کی و چگونه برداشته میشه؟! آیا همچنان باید منتظر بود؟ تا کی و باید چه اتفاقی بیفته تا محدودیت ها برداشته بشه؟!
یا اینکه من باید درخواست بفرستم برای باز کردن آیدی؟
با سپاس
ارسال نظر:
-
پاسخ : نظرات و پیشنهادات
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postسلام.ببخشید نمی دونستم کجا باید بنویسم اینجا نوشتم.
صقحه 64 گفتگوی با عنوان"شرکتهای سرمایه گذاری استانی" باز نمی شود.
میشه لطفا ببینید اشکال از چیست؟
سپاسگزارم.در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postببخشید موضوع درسته دیگه؟باز نمیشه دیگه صفحه 64؟
برا من که هنوزم باز نمیشه.....
موضوع درست شدنیه؟این صفحه الان درسته و اوکی شد.ممنونمدر اصل توسط BOURSY پست شده است View Postدرود بر شما
برای اکانت من هم صفحه مذکور باز نمیشه.
مطلبتون رو دیروز به این صفحه منتقل کردم تا همکاران فنی ببیندش و بررسی کنند.
ارسال نظر:
-
با سلام و احترام خدمت مدیران محترم سایتدر اصل توسط hhhh1399 پست شده است View Postسلام بعضی صفحات دچار مشکل شدن مثل نماد غچین https://forums.boursy.com/showthread.php?t=2369
لطفا بررسی کنید ممنون
برای من هم این مشکل وجود دارد
در صفحات دیگر هم مثل وثنو و چند سهم دیگر ...
یعنی برخی صفحات باز می شود و برخی مخصوصا صفحات آخر تاپیک باز نمی شود و پیام زیر داده می شود لطفا بررسی فرمایید
با تشکر
Database error The سایت و انجمن گفتگوی بورسی database has encountered a problem. Please try the following: - Load the page again by clicking the Refresh button in your web browser.
- Open the forums.boursy.com home page, then try to open another page.
- Click the Back button to try another link.
The forums.boursy.com forum technical staff have been notified of the error, though you may contact them if the problem persists. We apologise for any inconvenience
ارسال نظر:
-
چاکر حاج اقا بورسی BOURSY
همون محمدحسین خان قبلی سه سال پیش رفیق قدیمی
میگم اگر زحمت نیست نامبر729 و730 ملا ابرام پاک کنید
https://forums.boursy.com/showthread.php?t=4035&page=73
تو پیچ گفتگو مسابقات
خدایی حاج عبدالله محمدی پسر گلی هست
ملا هم پریود بود الکی چرت و پرت نوشتم
الان دو شبه خواب نمیرم عذاب وجدان دارم
اینو پاکش کنید
ما یه چرت بخوابیم
متشکریم
یادت نره حتما پاکشش کن
ملا مغذرت میخواد گ... خورد
ارسال نظر:
-
سلام بعضی صفحات دچار مشکل شدن مثل نماد غچین https://forums.boursy.com/showthread.php?t=2369
لطفا بررسی کنید ممنون
ارسال نظر:
-
درود بر شمادر اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postببخشید موضوع درسته دیگه؟باز نمیشه دیگه صفحه 64؟
موضوع درست شدنیه؟
برای اکانت من هم صفحه مذکور باز نمیشه.
مطلبتون رو دیروز به این صفحه منتقل کردم تا همکاران فنی ببیندش و بررسی کنند.
ارسال نظر:
-
ببخشید موضوع درسته دیگه؟باز نمیشه دیگه صفحه 64؟در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postسلام.ببخشید نمی دونستم کجا باید بنویسم اینجا نوشتم.
سپاسگزارم.
موضوع درست شدنیه؟
ارسال نظر:
-
سلام.ببخشید نمی دونستم کجا باید بنویسم اینجا نوشتم.
سپاسگزارم.
ارسال نظر:
-
آقای مدیر گرامی!
آیا شما پست بالای من را دیدید؟! من پاسخی ندیدم از طرف شما!
آیا میشه این محدودیت را برطرف کنید؟
با سپاس
ارسال نظر:
-
سلام. با تشکر از گزارش شما. مشکل ورود به آپلود سنتر برطرف شد. لطفا مجددا تلاش کنید.در اصل توسط seraj پست شده است View Postدرود و احترام
آپلود سنتر بعد از تغییر سرور برایم فعال نیست . چارتها رو از جای دیگه آپلود میکنم . اون سایت برام غیر فعال شده ضمن اینکه چارتهای آپلود شده توسط اون سایت در سایت خودمون برای من قابل نمایش نیست . در صورت امکان بررسی فرمایید . سپاسگزارم .
ارسال نظر:
-
درود و احترام
آپلود سنتر بعد از تغییر سرور برایم فعال نیست . چارتها رو از جای دیگه آپلود میکنم . اون سایت برام غیر فعال شده ضمن اینکه چارتهای آپلود شده توسط اون سایت در سایت خودمون برای من قابل نمایش نیست . در صورت امکان بررسی فرمایید . سپاسگزارم .
ارسال نظر:
-
سلام
آیدی من را چند روز پیش و بعد از مدتی محدودیت، باز کردید.
اول که سپاس از شما و دوم اینکه من الان میتونم پست منتشر کنم ولی نمیتونم به اعضای سایت پیام خصوصی بفرستم حتی به آیدی مدیر (BOURSY). لطفا اگر محدودیتی وجود دارد، آن را بردارید.
سپاس
ارسال نظر:
-
درود بر مدیریت محترم سایتدر اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Postپناه بر خدا ..یه 10 سال دیگه صبر کرده بودی بعد مبحث میاوردی بالا هنوز بازدهیش بیشتر بود و میشد یه عکس بزرگتر باهاش گرفت!!!
دوستان نفهمیدم امروز لگنسازها رو انداختند یا قصد دارند باز ببرند بالاتر و بیندازند؟؟؟؟
لطفا از کاربر فوق سوال کنید مشکل ایشون با من چیه؟
ممنونم
ارسال نظر:
-
ممنون بابت زحمات جنابعالی و سایر عزیزان و استمرار این دورهمی با ارزش .
ارسال نظر:

ارسال نظر: