کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
جناب اقای جمالی مالک محترم سایت
لطفا رسیدگی کنید
این اقا داره به
خانم های سایت که کم ستن توهین کرد
اینم توهینش نوشته اصلی توسط hamid_brj
تو که زن پرستی و زن ذلیل و میخوای خودت را با این حرفها متمدن نشون بدی یا خود شیرینی کنی برای زنان و دخترکان، بله تو خیلی با شعور و فهمیده ای!
البته درسته که با فهم و شعوری ولی همونطور که خودت هم گفتی " از من و شما هم بهتر"، معلومه که خودت را کم شعورتر از زنها میدونی!
بهرحال موفق باشی در این راه! :.thumbsupsmileyanim
نوشته اصلی توسط hamid_brj
ساکت شو بی سواد! آخه اصلا یه زن میفهمه، بازار بورس چیه؟! هان؟!
واقعا که
یه خورده دیر یادت نیافتاده؟!
این پستها واسه ۵، ۶ ماه پیشه!
سلام
جناب اقای جمالی مالک محترم سایت
لطفا رسیدگی کنید
این اقا داره به
خانم های سایت که کم ستن توهین کرد
اینم توهینش نوشته اصلی توسط hamid_brj
تو که زن پرستی و زن ذلیل و میخوای خودت را با این حرفها متمدن نشون بدی یا خود شیرینی کنی برای زنان و دخترکان، بله تو خیلی با شعور و فهمیده ای!
البته درسته که با فهم و شعوری ولی همونطور که خودت هم گفتی " از من و شما هم بهتر"، معلومه که خودت را کم شعورتر از زنها میدونی!
بهرحال موفق باشی در این راه! :.thumbsupsmileyanim
نوشته اصلی توسط hamid_brj
ساکت شو بی سواد! آخه اصلا یه زن میفهمه، بازار بورس چیه؟! هان؟!
با سلام خدمت مديريت محترم
يكي از رفقا قصد عضويت در سايت رو داره ظاهرا امكان ثبت نام اعضاي جديد فراهم نيست . لطفا اگر راه و روشي براي ثبت نام ايشان وجود دارد اعلام بفرماييد .
با سپاس فراوان
چاکریم
داشتم کنکاش میکردم دیدم
رنگ حاج گالیورمان پریده
دیدم ای بابا مسدودش کردید
ای بابا این بنده خدا که نیست
اشتباهی دستون نخورده باشه رو کلیدی چیزی
لطفا بررسی کنید
بنده خدا درش بیاورید
گناه داره شب قدری
مخلصیم
جناب مهندس جمالی عزیز شما یه چیزی به ناظرا بگویید مخلصیم
مخلصیم
اقا دستتون طلا
مچکریم از ازادی حاجیمون خدا اجروتون بده
حالا هرکی سفارش کرده ..........بماند
=====000000000000-===========
حاج گالیور
ملا ریش گرو گذاشته
خواهشا رعایت کن
میدونم سیدی و شیر جوش سیدی خوردی
ناراضی ای از همه
اما چاره نیست
یا باید تحل کنیم یا
باید جمع کنیم /:.yead.:/بریم از مملکت
مخلصیم
قربان
چاکریم
به خاطر ماه مبارک هم شده اسرا در بند ظلم وستم ستمگران را آزاد بفرمایید
خیلی دربندی داریم
بعضی در بندیها کلا مفقود اثرند .ثل قوچعلی و غیرو
لطفا دستور بفرمایید یک تیم ویزه تحقیق وتفحص تشکیل و بررسی شود مخلصیم تامام
سلام
این سایت یه مشکل داره
دکمه رفتن به صفحه بعدی پایین نداره
من یه صفحه طولانی میخونم تا پایینش
مجبورم کل صفحه بالا بیام وتایپیک دیگه انتخاب کنم
خب یه دکمه در همون پایین بگذارید
مرسی
آزاد شدیم ...ایشاله قسمت همه!! مثل اینکه بهمون عفو خورد وگرنه باید تا بعد ۱۳ تو انفرادی می بودیم!سپاسگذار همه دوستانی هستیم که این چند وقتی که تو حبس بودیم به یاد ما بود وشاید ریش گرو گذاشتن !! اژدرخان و افشین خان..بی فور سیتی جان ممنونیم ...ما که نمیدانیم ناظر یا مدیر یا پلیس سایت کی بود بی خبر ما رو قپانی زد وانداخت تو انفرادی ..زورمان که نمیرسه ولی حداقل گلایه ای بکنیم :جناب !!به طرف حکم اعدام هم میدن قبلش بهش ابلاغ می کنن بعدش اعتراض و فرجام !!مارو همین جور بی خبر فرستادین محبس !اون هم به !اتهام بحث و جاروجنجال ..!!بنده کجای صحبتام در ان بحث کذایی از دایره عرف و ادب خارج شدم ؟؟یا خارج از موضوع صحبت کردم ؟؟!!! حالا اتهام جاروجنجال باز یه چیزی ...ولی خدا وکیلی "بحث"هم شد اتهام ؟؟؟
درود امید حان
ناراحت نباش .... اگه بیگناهی برات ثواب منظور میشه ... در اوایل انقلاب یه نفر اعدام میشه .... بعد از مدتی حکم تبرئه براش صادر میشه .... قاضی وقت میگه اشکالی نداره بجای شهدا قالبش کنید
ارسال نظر: