کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آقا یه خواهشی دارم لطفا این سیستم امتیاز دهی به پست رو یا بردارید یا یه جوری کنید که اسم اون کاربر موقع امتیاز دادن دیده بشه.
طرف هم امتیاز منفی میده هم هر چی دلش خواست پیغام میذاره،این که نمیشه .
من بعنوان یه کاربر باید بدونم کی در سیستم امتیازدهی بمن پیغام میذاره چون برخی پیغام ها حاوی حرف های ناراحت کننده و بعضا غیراخلاقیه.
لطفا به این مورد رسیدگی کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
با سلام و خسته نباشید به مدیران محترم سایت بورسی
میخواستم ببینم آیا این فایل برای شما قابل مشاهده است
بنده قادر به مشاهده اینگونه فایل ها که معمولا با نام چند عدد ظاهر میشه نیستم // با تشکر
نمودار تحلیلی آقا فرشید که قبلا تحلیل کردند:فایل پیوست 3989
آقا یه خواهشی دارم لطفا این سیستم امتیاز دهی به پست رو یا بردارید یا یه جوری کنید که اسم اون کاربر موقع امتیاز دادن دیده بشه.
طرف هم امتیاز منفی میده هم هر چی دلش خواست پیغام میذاره،این که نمیشه .
من بعنوان یه کاربر باید بدونم کی در سیستم امتیازدهی بمن پیغام میذاره چون برخی پیغام ها حاوی حرف های ناراحت کننده و بعضا غیراخلاقیه.
لطفا به این مورد رسیدگی کنید.
درود
با توجه به عدم استفاده صحیح و نادرست برخی کاربران از این امکان،
گزینه مورد نظر غیر فعال شد.
سلام...........خواهشا جلوی اسپم و درگیرهای کاربر Djdream را در این فروم بگیرید ایشان هدفی جز ایجاد حاشیه در این محیط ندارند..............با تشکر
=========================
درود
در صورت مشاهده پست هاي توهين آميز يا بر خلاف قوانين، از بحث کردن و پاسخ دادن اکیداً خودداری کرده و صرفآ موضوع را از طریق امکان "گزارش ارسال خلاف" که در پائین هر پست وجود دارد جهت رسیدگی به مدیران انجمن ارجاع نمایید.
سلام وقت بخیر............خواهشاد کاربری با ایدی استاد در تاپیک mr.moradi را مسدود کنید زیرا با سو استفاده از اسم کاربری خود در تاپیک تحلیل و اطلاعات کاملا مبتدیانه پوچ و بی اعتبار ارائه میدهد و موجب ضرر و گمراهی خوانندگان میشود این کاربر مثلا استاد تکنیکال
سلام وقت بخیر............خواهشاد کاربری با ایدی استاد در تاپیک mr.moradi را مسدود کنید زیرا با سو استفاده از اسم کاربری خود در تاپیک تحلیل و اطلاعات کاملا مبتدیانه پوچ و بی اعتبار ارائه میدهد و موجب ضرر و گمراهی خوانندگان میشود این کاربر مثلا استاد تکنیکال
دوست عزیز ایشون از دوستان بنده هستن و فامیلیشون استاد هست:)))اگه لازمه تصویر کارت ملیشونو براتون بگم بفرستنlaughingsmiley
ضمنا فکر میکنم هرکسی در اظهار نظر ازاده و ایشونم ندیدم کسی رو ترغیب به کاری بکنه،کارکرد فروم اینه که هرکسی نظر خودش رو بیان کنه جناب...
اگه جایی تحلیل و نظر ایشون رو بی اعتبار میبینید راهش اینه که نظر خودتون رو مطرح کنید و بحث دوستانه و منطقی داشته باشید...
سلام
دو تا جستار مسابقات ستاره داران هست که جدیدا برای کسانی که ستاره ندارند غیر قابل نمایش شده است.
لطفا دوباره این ها را به حالت قابل نمایش در آورید.
برای امثال من که انتخاب ها و دلایل افراد مختلف را نگاه می کنند خیلی مفید می تواند باشد.
===================
پی نوشت: یا این کاری که گفتم را با زبان خوش انجام می دهید یا بنده مجبورم از روش دیگری اقدام کنم (روش دیگر: اینکه من هم تلاش کنم ستاره بگیرم تا بتوانم این جستار ها را ببینم. البته معلوم نیست کی بشود...)
===================================
با عرض سلام و ادب
امیدوارم جنابعالی هم با شرکت در مسابقات و کسب ستاره، از امکان دسترسی به انجمن ستاره داران برخوردار شوید.
آخرین ویرایش توسط ناظر مسابقات؛ 2015/08/14, 21:26.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
با سلام و خسته نباشید به مدیران سایت
بتازگی باز کردن سایت بورسی کمی مشکل شده
اوایل فکر میکردم بخاطر سرعت پایین نت هست
ولی با باز کردن سایتهای مشابه و سایتهای خبری این مشکل دیده نمیشه
لطفا" بررسی کنید
از دوستان هم خواهش میکنم اگه مشکل مشابه دارند لایک کنند // با تشکر فراوان
سلام ببخشید این پست های کاربران جدید در چه صورتی ارسال میشه؟
الان من به عنوان یک کاربر تازه وارد از اساتید سایت سوال دارم اما پست من غیر قابل رویت هست /:.sadsmiley.:/
سلام ببخشید این پست های کاربران جدید در چه صورتی ارسال میشه؟
الان من به عنوان یک کاربر تازه وارد از اساتید سایت سوال دارم اما پست من غیر قابل رویت هست /:.sadsmiley.:/
با درود
حساب کاربری شما فعال گردید.
موفق باشید.
وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
سلام در مسابقه ستاره داران دوستان دقت کافی ندارند یا اینکه تبعیض قایل میشوند سبد بنده هفت دقیقه بعد از ساعت 23 ویرایش شده وتایید نشده در صورتی که سبد قبل از بنده بنام دوست عزیزمان جناب نوسان 11 دقیقه بعد از ساعت 23 ویرایش شده ولی سبدشان تایید شده البته در مسابقات قبلی هم این اتفاق بارها افتاده وسبدها مورد تایید قرار گرفته خواهشمنم رسیدگی بفرمایید
سلام در مسابقه ستاره داران دوستان دقت کافی ندارند یا اینکه تبعیض قایل میشوند سبد بنده هفت دقیقه بعد از ساعت 23 ویرایش شده وتایید نشده در صورتی که سبد قبل از بنده بنام دوست عزیزمان جناب نوسان 11 دقیقه بعد از ساعت 23 ویرایش شده ولی سبدشان تایید شده البته در مسابقات قبلی هم این اتفاق بارها افتاده وسبدها مورد تایید قرار گرفته خواهشمنم رسیدگی بفرمایید
سلام
بر خود واجب میدانم به بخشی از مطلب شما پاسخ دهم
1- ما ادعایی به بی نقص بودن نداریم به همین دلیل به دوستان این روش را پیشنهاد کرده ایم که در صورت مشاهده اشتباه، تاکید میکنم اشتباه، آنرا در خصوصی اعلام کنند تا رسیدگی شود. ولی در این مورد که شما اشاره کردید با تاکید عرض میکنم که کار بی نقصی توسط ناظرین ارائه میشود.
2-کدام تبعیض؟ آیا بار حقوقی کاربرد این واژه را میدانید؟ اگر منظورتان این مورد است که آقا فرشید به درستی و مطابق قوانین عمل کرده است. ایشان اندک شکی هم که به موضوع داشتند از بنده استعلام کردند و پس از اطمینان، عمل کردند. فکر میکنید این عمل را بغیر از تعهد میشود چیز دیگری تعبیر کرد؟
3- شما خودتان اعتراف دارید که 7 دقیقه بعد از ساعت 23 ویرایش کرده اید و میدانید که مغایر قوانین عمل کرده اید، با اینحال چگونه انتظار دارید که فراتر از قانون با شما برخورد شود.
4- اگر توانستید یک مورد و فقط یک مورد را از مسابقات قبل ارائه دهید که کوتاهی از طرف ناظرین صورت گرفته، بنده همینجا اعلام میکنم که به دلیل کوتاهی در انجام وظایف، به نظارت بر سبدها ادامه نخواهم داد.
نظر