شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Aiming
    ستاره دار(18)
    • Jul 2012
    • 2641

پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
    سلام در مسابقه ستاره داران دوستان دقت کافی ندارند یا اینکه تبعیض قایل میشوند سبد بنده هفت دقیقه بعد از ساعت 23 ویرایش شده وتایید نشده در صورتی که سبد قبل از بنده بنام دوست عزیزمان جناب نوسان 11 دقیقه بعد از ساعت 23 ویرایش شده ولی سبدشان تایید شده البته در مسابقات قبلی هم این اتفاق بارها افتاده وسبدها مورد تایید قرار گرفته خواهشمنم رسیدگی بفرمایید
    با سلام

دوست بزرگوار فکر میکنم سوء برداشتی اتفاق افتاده و منجر به ایجاد چنین سوالی برای شما شده..

یک بار دیگر به ویرایشی که اشاره کردید مراجعه کنید... این ویرایش توسط جناب farshidu جهت تائید سبد انجام گرفته و نه توسط کاربر شرکت کننده(در اینجا جناب navasan)..

فکر میکنم توجه به این نکته سوء تفاهم بوجود آمده رو برطرف کند.

اینجا لازمه یکبار دیگه از زحمات ارزشمند دوستان عزیزم جنابان Mehdi1400 ، هامد ، farshidu جهت برگزاری بی نقص مسابقات سپاسگزار باشم.
    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

درود بر مدیران سایت بورسی

مدتیه سوالی ذهن منو به خودش مشغول کرده ولی هنوز هم نتونستم جوابی برای اون پیدا کنم،اونم اینه که چطور میشه در یک سایت که چندین هزار نفر عضو داره یه عده قلیلی در حدود ده بیست نفر برای خودشون یه محفل خصوصی درست میکنند و هیچ کس دیگری هم بغیر خودشان اجازه حضور در اون محفل رو نمیدهند.
      منظورم انجمن ستاره دار هاست.
      چرا کسی دیگه ای حق مشاهده مطالب اونها رو نداره؟
      آیا اونها در اونجا کارهای غیرمعمولی و یا تحلیل های فرا زمینی انجام می دهند؟
      چطور اونها اجازه مشاهده اطلاعات دیگران رو در تایپک های دیگه دارند ولی دیگران حق دیدن مطالب و تحلیل اونها رو ندارند؟
      ایا برای دیگران هم چینین امکاناتی هست که مطالب خودشون رو فقط در اختیار افرادی خاصی قرار بدهند؟
      اگر جواب شما این هست که بخاطر مسابقه چنین مقرارتی در نظر گرفته شده تا کاربرها بیشتر در مسابقه شرکت کنند ،خب بهتر نبود که در انجمن ستاره دارها اجازه درج مطلب برای دیگران داده نمیشد ولی مطالب قابل رویت برای دیگران بود؟
      بنظر من وجود چنین انجمنی با این شیوه ،توهین به تمامی کاربران این سایت هست که اطلاعات رایگان در اختیار دیگران قرار میدهند.
      اگر قرار باشد که ما اطلاعاتمان رو از دیگران مخفی کنیم ،پس چرا این همه ما تایپک باز و عمومی داریم؟
      چرا این همه آدم از صبح تا شب زحمت میکشند خبرهای جمع آوری شده و تحلیل های ساعت ها زحمت کشیده خودشون رو در تایپک ها برای استفاده عموم ،رایگان میذارند؟
      اگر واقعا سیاست سایت اینه که برای شرکت در مسابقه باید از چینین روش هایی با اصول فرماسونری در سایت استفاده بشه،بنده هم پیشنهاد میکنم که تایپک جو بازار رو هم ببندید و تمامی دوستانی که میخواهند از مطالب اونجا استفاده کنند یه امتحانی از سوی گردانندگان تایپک گرفته بشه،بعد از قبولی از امتحان اجازه استفاده از تایپک داده بشه.
      این رو هم بگم من هیچ تشنه ی استفاده از مطالب اونها نیستم ولی وجود همچین مقرارتی رو یه جور توهین به اعضای این سایت میدونم.

با تشکر اورم بورس

========================

عرض سلام و ادب

فعلآ در انجمن ستاره داران تنها دو مسابقه برگزار می گردد ولی در آینده امکان ایجاد تاپیکهای تحلیلی وچود دارد، ضمنأ انجمن ستاره داران به هیچ وجه محفل خصوصی محسوب نمیشود زیرا تمامی اعضاء حتی کاربرانی که یکروز هم از تاریخ عضویتشان گذشته باشد می توانند با شرکت در مسابقات هفتگی و ماهانه و کسب ستاره از این بخش بازدید نمایند.

با تشکر و آرزوی موفقیت
      آخرین ویرایش توسط ناظر مسابقات؛ 2015/09/24, 23:16.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امام قلی خان
        عضو فعال
        • Aug 2015
        • 1542

من میخواهم از مدیریت محترم بورس عاجزانه تقاضا کنم تا آیدی کسانی که مسکن را فوت میکنند تا بالا برود و آیدی زالوصفتان بنداز در روان و هیچ چیز نداران را مسدود کند.هزار بار خواسته ام اما کسی گوش نمیدهد.یکی هست که از اوضاع بورس دارد ماهی میگیرد و هی تبلیغ عشقش را میکند. یکی هست میگوید مسکن بخرید.حالا میگویید فحش نمیدهند درست اما آیا تبلیغ آن جنایتکار علیه بشریت بدتر از فحش نیست؟آیا اگر کسی تبلیغ ابوبکر بغدادی را کرد در آمریکا آزاد میگردد؟ چون فحش نداده است؟ از بغدادی بدتر انها بودن که مال و داریی مردم رابردن و 1000 میلیارد دلار سرمایه به فنا رفت.آیا انکه با زالوصفتی در مسکن فوت میکند جنایت کار نیست؟یک عده هم برای آمرکا کف و سوت میزنن. یک عده هم برای عربها هورا میکشن.یک عده هم دو سه چار پنج آیدی دارن. یک عده بنداز در رو سهام هستن .اینها همش زالوصفتی است که مدیریت باید با ان برخورد اشد بکند.
        با تشکر
        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
        از هم ندوشیم.
        با هم بنوشیم.

نظر

• TAJ2014
          عضو فعال
          • Dec 2014
          • 1027

با احترام
          در صورت امکان خواهان حذف پست های اخر ین خودم رو در تایپیک جو بازار دارم
          با تشکر

===========================

درود

لطفأ از طریق امکان
          "گزارش ارسال خلاف" که در پائین هر پست وجود دارد اقدام فرمایید.

با احترام - مدیر نظارت

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

سلام
            امکانش هست بفرمایید نحوه تصمیم گیری در مورد مسابقات چگونه است؟
            چند وقت پیش در مورد مسابقه ماهیانه متوجه شدم سبدم را کمتر از حد معمول محاسبه کرده اند، این موضوع را به جناب هامد گزارش دادم که ایشان گفتند به خاطر مجمع بوده!!! (در حالی که مشکل برای قبل از مجمع هم بود)

امروز مسابقات هفتگی را نگاه کردم.
            سبدم را محاسبه کردم دیدم با اعداد اعلام شده در سایت متفاوت است.
            بعد آمدم سبد نفر اول را هم محاسبه کردم دیدم آن هم با اعداد اعلام شده در سایت متفاوت است!

لطفا یک نگاه به سبد بنده و سبد جناب چینی بند زن (با محاسبات بنده) بیاندازید:

چینی بند زن
            نماد
            قیمت اول هفته

قیمت آخر هفته
            نتیجه مسابقه
            بکاب 7190
            7322 1.835883171
            پتایر 2015
            2093 3.870967742
            میانگین: 2.853425

mhjboursy
            نماد قیمت اول هفته

قیمت آخر هفته
            نتیجه مسابقه
            خفناور 7140
            7508 5.154061625
            بساما 1235
            1260 2.024291498
            میانگین

3.589177

می شود نحوه ی محاسبات را بفرمایید چگونه است؟ محاسبات من اشتباه است؟

===============================

عرض سلام و ادب

محاسبات جنابعالی تفاوتی با نتایج اعلام شده ندارد.

با تشکر و آرزوی موفقیت
            آخرین ویرایش توسط ناظر مسابقات؛ 2015/09/30, 21:22.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

آقای ناظر محترم
              لطفا نظارت کنید.
              اگه اینجا ناظر نداره بفرمایید ما تکلیفمون رو بدونیم اگر هم هست نظارت کنه این چه وضعشه یکی میاد هر روز به آدم توهین میکنه؟
              شما کجایید ؟چرا هیچی نمیگید؟ کم مونده فحش خواهر مادر بدهند، این بار دوم که ایشون هر چی از دهنش در میاد نثار من میکنم، پس کی میخواهید کاری کنید؟

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
              یک شخصی جدیدا بعد عرق خوری و مستی با شکم پر میاد اینجا باد پرت میکنه و حرف از گل و بلبل بودن این دولت یزید یازدهم میکنه بهتره بره جلوی همون دریاچه خشک شده ارومیه جونش و از بی تدبیری و وعده های پوچ دولتش که دریاچه ارومیه رو کرده برکه فراموشی بشینه شعار زنده باد روحانی سر بده تا شاید معجزه شد و پر آب شدش
              در اصل توسط Senator1989 پست شده است
              احتمالا در حالت میگساری و عرق خوری بوده و رکود به اون بزرگی رو نمیدیده! /:.yead.:/
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/10/11, 12:15.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

چرا چاخان میکنی داداشی من کی اسم تو رو اوردم ؟؟؟؟؟؟

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام
                  BBcode در امضای من غیر فعال شده. (قبلا فعال بود)
                  همین طور که می بینید امضای من به جای اینکه رنگ داشته باشد کد رنگ را دارد.
                  لطفا بررسی بفرمایید.
                  متشکر
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• خوشبخت
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 5464

سلام به مدیران محترم

لطفا یه تاپیک با موضوع گزارشات کدال بازگشایی کنید تا به این حد تاپیک به اسم یه کاربر بالا نیاد

الان لطفا دقت کنید فقط ببینید که بخواییم از یه موضوع استفاده کنیم فقط چند صفحه باید بگردیم تا برسیم به یه تاپیک

عاجزانه خواهشمندم یک تاپیک باز کنید که گزارش های کدالی که قرار میدن که بدون هیچ تحلیلی همونجوری تو خود کدال هست اونجا قرار بگیره

با تشکر فراوان
                    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                      سلام به مدیران محترم

لطفا یه تاپیک با موضوع گزارشات کدال بازگشایی کنید تا به این حد تاپیک به اسم یه کاربر بالا نیاد

الان لطفا دقت کنید فقط ببینید که بخواییم از یه موضوع استفاده کنیم فقط چند صفحه باید بگردیم تا برسیم به یه تاپیک

عاجزانه خواهشمندم یک تاپیک باز کنید که گزارش های کدالی که قرار میدن که بدون هیچ تحلیلی همونجوری تو خود کدال هست اونجا قرار بگیره

با تشکر فراوان
                      سلام جناب خوشبخت
                      اتفاقا این نوع فعالیت که شما بهش نقد دارید واقعا عالی است و جای تشکر دارد.
                      در جستار مرتبط به هر سهمی اطلاعات بسیار عالی ای در خصوص فعالیت های آن شرکت به صورت چکیده در اختیار مخاطب قرار می گیرد...

به علاوه اگر شما می خواهید یک جستار را پیدا کنید دو راه بسیار عالی پیش روی شما است:
                      1- از جستجو استفاده کنید و با چند کلیک به جستار مورد علاقه تان برسید
                      2- اگر جستاری مورد علاقه شما است و آن را زیر نظر دارید آن را به لیست مورد علاقه خود اضافه کنید تا به محض به روز رسانی در کنترل پنلتان آن را ببینید.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        سلام جناب خوشبخت
                        اتفاقا این نوع فعالیت که شما بهش نقد دارید واقعا عالی است و جای تشکر دارد.
                        در جستار مرتبط به هر سهمی اطلاعات بسیار عالی ای در خصوص فعالیت های آن شرکت به صورت چکیده در اختیار مخاطب قرار می گیرد...

به علاوه اگر شما می خواهید یک جستار را پیدا کنید دو راه بسیار عالی پیش روی شما است:
                        1- از جستجو استفاده کنید و با چند کلیک به جستار مورد علاقه تان برسید
                        2- اگر جستاری مورد علاقه شما است و آن را زیر نظر دارید آن را به لیست مورد علاقه خود اضافه کنید تا به محض به روز رسانی در کنترل پنلتان آن را ببینید.
                        درود محمد حسین جان

من نقدی به کار ندارم ولی دقت کنید فقط تاپیک داره میاد و اکثرشون کپی گزارشه

ولی اگه یه تاپیک مجزا باشه گزارشی هم اومده باشه میتونیم همونجا نقدش کنیم چون این گزارشا فقط کپیه عزیزم و تو هیچ فرومی همچین وضعی نیست و یه تاپیک مجزا هست والا

بهر حال ممنون از نظرتون

================

درود

میتوانید از تاپیک آخرین گزارش شرکتها روی سایت codal استفاده فرمایید.

با احترام - مدیر نظارت

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

همچنان اعتقاد دارم رویه ای که شما در تایپک های ستاره دارها در پیش گرفته اید کار نادرستی هست و باعث ایجاد نوعی تبعیض بین اعضا میشود.
                          شما میتونید ارسال پست را در این تایپک ها بغیر از اعضای آن محدود کنید ولی رویه عدم دسترسی کاربرهای غیر ستاره دار کار ناشایست و نادرستی هست.
                          ضمن اینکه هیچ علاقه ای به خوندن مطالب اون تایپک ندارم و چه بسا مطالب سایر تایپک ها بسیار پربارتر از اون تایپک ها باشه ولی این جور کارها به اعتبار سایت لطمه میزند.
                          چرا باید به یه عده امتیازات بیشتری از سایرین داده بشه و برای خود تایپک های خصوصی داشته باشند؟
                          با ادامه این رویه هر کی از راه برسه میگه من باید یه تایپک خصوصی داشته باشم که فقط اقای ایکس و ایگرد بتونند بیان داخلش!
                          اینجا همه با هم برابرند و چیز مخفی نداریم و مطالب هم رایگان و با تلاش تمامی کاربرها تهیه میشه.
                          لطفا رسیدگی کنید.

==================

عرض سلام و ادب

همانطور که در جوابیه قبلی نیز عرض شد، در انجمن ستاره داران تنها دو مسابقه برگزار می گردد و در حال حاضر تاپیک خصوصی وجود ندارد.

با تشکر و آرزوی موفقیت

آخرین ویرایش توسط ناظر مسابقات؛ 2015/11/01, 20:24.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10185

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

عرض سلام و ادب

همانطور که در جوابیه قبلی نیز عرض شد، در انجمن ستاره داران تنها دو مسابقه برگزار می گردد و در حال حاضر تاپیک خصوصی وجود ندارد.

با تشکر و آرزوی موفقیت

وقتی من و سایر کاربرهای بدون ستاره نمیتونیم وارد اون تایپک بشیم یعنی اینکه اونجا یه تایپک خصوصیه،چطور عمومیه ،ولی نمیشد واردش شد؟
                            مسابقه هم باشد باید همه اعضا سایت بتونند از مطالب اون استفاده کنند.
                            ایا شما میتوانید ترتیبی اتخاذ کنید که مطالب و پست های من برای اعضا ستاره دار قابل رویت نباشه؟ اگر جوابتان منفی هست پس من هم همین حق رو دارم که مطالب اون ها رو ببینم تا عدالت رعایت شه.
                            مرسی
                            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/11/01, 21:17.

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

وقتی من و سایر کاربرهای بدون ستاره نمیتونیم وارد اون تایپک بشیم یعنی اینکه اونجا یه تایپک خصوصیه،چطور عمومیه ،ولی نمیشد واردش شد؟
                              ایا شما میتوانید ترتیبی اتخاذ کنید که مطالب و پست های من برای اعضا ستاره دار قابل رویت نباشه؟ اگر جوابتان منفی هست پس من هم همین حق رو دارم که مطالب اون ها رو ببینم تا عدالت رعایت شه.
                              مرسی
                              موافقم

نظر

• ناظر مسابقات
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 888

مرسی
                                عرض سلام و ادب

تمامی کاربران بدون ستاره میتوانند با شرکت در مسابقات هفتگی و ماهانه چنانچه برنده شوند از انجمن ستاره داران بازدید نمایند و با توجه به اینکه شرکت در مسابقات برای تمامی کاربران آزاد و شرایط برنده شدن برای همه یکسان است لذا بکارگیری واژه خصوصی استنباط نادرستی است.

لطفأ به این نکته توجه فرمایید:

چنانچه مدیریت انجمن، کاربران خاصی را جهت دسترسی به انجمن ستاره داران بصورت گزینشی و دلخواه انتخاب میکرد در آنصورت واژه خصوصی معنا میگرفت اما در حال حاضر ستاره داران تنها تحت شرایط و قوانین مسابقه انتخاب میشوند و مدیریت هیچگونه دخالت و یا اعمال نظری در خصوص برندگان مسابقه و بازدیدکنندگان انجمن ستاره داران ندارد.

امیدوارم که توضیحاتم جنابعالی را مجاب نموده باشد.

با تشکر و آرزوی موفقیت

نظر

در حال کار...
                                X