شما بگویید... (ارتباط با مدیران)
Collapse
X
-
-
پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postآقا این نام کاربری ما رو مسدود کنید خیالمون از این دنیای زشت مجازی راحت شه.
هر کاری شماها میکنید به پای ما نوشته میشه.
لطف کنید کاربری ما رو مسدود کنید خیالمون دیگه راحت شه.
نام کاربری orumbourse رو مسدود کنید.خودم میگم.
بذارید مردم خوش باشند.
هم خوبی کن هم تهمت بزنند هم اذیت کنند عجب دنیاییه ولله.
اخلاق و روحیات من با فضای مجازی سازگار نیست.اینجوری هم من راحتم هم شما و هم برخی ها.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
لطفا تاپیک "گاهنامه orumbourse " را قفل نمایید.
برای سایتی که امکانات به کاربرانش نمیده،وقت گذاشتن و زحمت کشیدن ممنوع"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Postبا سلام
ظاهرا قابلیت ارسال پیام خصوصی برای اینجانب حذف شده. خواهشمند است رسیدگی فرمایید.
ایجاد تاپیک و... به همچنیناز دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
با سلام . یکی از ادمینها پیامی در پیام خصوصی به بنده داده اند . ولی جالب اینجاست که بنده قادر به ارسال پاسخ به ایشان نمی باشم و قابلیت ارسال پیام خصوصی کلا برای اینجانب با اینکه ایشان جزو ادد لیست و دوستان بنده می باشند حذف شده است. البته در واقع به هیچ کدام از دوستان قادر به ارسال پیام نیستم!!
خواهشمند است رسیدگی فرمایید تا دوستان تصور ننمایند که از روی بی ادبی پاسخ آنها داده نشده است!!!
از قرار معلوم دوستان دیگر هم با این مشکل روبرو هستند که در پستهای بالا عنوان فرموده بودند!آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2020/01/02, 15:43.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام . یکی از ادمینها پیامی در پیام خصوصی به بنده داده اند . ولی جالب اینجاست که بنده قادر به ارسال پاسخ به ایشان نمی باشم و قابلیت ارسال پیام خصوصی کلا برای اینجانب با اینکه ایشان جزو ادد لیست و دوستان بنده می باشند حذف شده است. البته در واقع به هیچ کدام از دوستان قادر به ارسال پیام نیستم!!
خواهشمند است رسیدگی فرمایید تا دوستان تصور ننمایند که از روی بی ادبی پاسخ آنها داده نشده است!!!
از قرار معلوم دوستان دیگر هم با این مشکل روبرو هستند که در پستهای بالا عنوان فرموده بودند!
با سلام . الان که چک کردم تاپیک جدید هم نمی توانم ایجاد کنم!!!
جناب آقای sooroosh1315 هم این مورد را در پست های بالاتر عنوان فرموده بودند!!
آیا مشکل کاربران محترم دیگر جناب آقای arad700 و sooroosh1315 و بقیه دوستان نیز کماکان ادامه دارد؟
جناب ادمین محترمی که به صورت خصوصی به بنده پیام دادی ، لطفا اگر این پیام را ملاحظه کردی ، این مشکلات دوستان را برطرف فرمایید . من قادر به پاسخگویی پیام شما نیستم ! و الان میخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم که این هم امکان ندارد!The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
در اصل توسط arad700 پست شده است View Postبا سلام
ظاهرا قابلیت ارسال پیام خصوصی برای اینجانب حذف شده. خواهشمند است رسیدگی فرمایید.در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Postمن هم همینطور
ایجاد تاپیک و... به همچنیندر اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام . یکی از ادمینها پیامی در پیام خصوصی به بنده داده اند . ولی جالب اینجاست که بنده قادر به ارسال پاسخ به ایشان نمی باشم و قابلیت ارسال پیام خصوصی کلا برای اینجانب با اینکه ایشان جزو ادد لیست و دوستان بنده می باشند حذف شده است. البته در واقع به هیچ کدام از دوستان قادر به ارسال پیام نیستم!!
از قرار معلوم دوستان دیگر هم با این مشکل روبرو هستند که در پستهای بالا عنوان فرموده بودند!
دوستان پروفایلشون را چک کنند .. اصلاحات مورد نیاز انجام گرفت ..
امیدوارم دوستان مشکل کاربریشون برطرف شده باشه ..وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postدرود
دوستان پروفایلشون را چک کنند .. اصلاحات مورد نیاز انجام گرفت ..
امیدوارم دوستان مشکل کاربریشون برطرف شده باشه ..
ممنون از زحمات جناب آقای وحید 20 و جناب آقای Aiming بابت پیگیری در خصوص امکان ورود به وبسایت اینجانب . جالب شد که دیگه با اعمال تغییرات توسط شما ، دیگر امکان ورد به سایت برای اینجانب طی دو روز محیا نشد . در هر صورت باز ممنون
کاری که داشتید حتی بیشتر از تصور و درخواست شما و در پیام خصوصی خدمت شما و آقای جمالی ارسال شد .
در پناه حق باشید .The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
-
-
با سلام و عرض ادب خدمت مدیران محترم سایت بورسی
یکی از دوستان من میخواد وارد سایت بشه.
چطوری می تونه ثبت نام کنه؟
میزنه در حال حاضر امکان ثبت نام نیست.
میشه لطفا امکان ثبت نام رو به دوستم بدید؟
متشکرم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postبا سلام و عرض ادب خدمت مدیران محترم سایت بورسی
یکی از دوستان من میخواد وارد سایت بشه.
چطوری می تونه ثبت نام کنه؟
میزنه در حال حاضر امکان ثبت نام نیست.
میشه لطفا امکان ثبت نام رو به دوستم بدید؟
متشکرم.
یک کادر آبیرنگی هست بالای صفحه اصلی انجمن (برای کسانی که عضو نیستند) که در آن توضیح درج شده. طبق آن توضیح باید دوستتان به این نشانی ایمیل بزند:
Boursy.com atsign gmail.com
به جای atsign در بالا @ بگذارید.
یعنی به این نشانی:
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
سلام و عرض ادب و ارادت خدمت مدیران محترم سایت بورسی
من امروز میخواستم توی پی وی پیام بفرستم اما میزنه که صندوقتی پیام های خصوصی شما پره و امکان ارسال و دریافت پیام خصوصی ندارید. در حالیکه حدود 30-40 تا پیام هم پاک کردم اما باز هم این پیغام میاد. میشه لطفا رسیدگی کنید تا مشکلم حل بشه؟؟؟
یک دنیا سپاساگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
-
با سلام مجدد خدمت مدیران محترم و زحمت کش سایت بورسی
الان که باز خودم صندوق پیام های خصوصیم رو چک کردم ظرفیت پیام های خصوصی من 1000 تا بود اما الان شده 200 تا. دلیلش چیه ؟؟؟ خودم حس میکنم از وقتی قرمز شدم اینجوری شده. :(
دلیلش چی میتونه باشه ؟؟؟
امکانش هست سریعتر برام درستش کنید لطفا ؟؟؟
از زحماتتون سپاسگزارم.اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
نظر
نظر