شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عليرضا جمالی
    مدیر (ستاره‌دار 20)
    • Oct 2010
    • 1294

پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

با سلام

دسترسی های کاربران بر اساس گروه کاربری تنظیم شده و بر مبنای گروه کاربری دسترسی هایی نظیر ایجاد تاپیک در انجمن اصلی و حجم صندوق پیام ها و .... معین میشود. بعد از گروه مدیران که بالاترین دسترسی ها را دارند به ترتیب گروه های زیر از بیشترین دسترسی برخوردارند:
    کاربران فعال
    ستاره دارن
    کاربران عادی

ورود به گروه ستاره دارن تنها با برنده شدن در هر یک از مسابقات سایت ممکن است.
    برخی کاربران (گروه کاربران فعال) بدون در نظر گرفتن سطح دسترسی ها و به دلایلی (مثلا تغییر رنگ کاربری) ترجیح میدن که بعد از برنده شدن به گروه ستاره دارن منتقل شوند، در حالیکه برای کاربری از گروه کاربران فعال حایز ورود به گروه ستاره داران می شود میتوان صرفا با تغییر عنوان کاربری (ذکر ستاره دار و تعداد ستاره کسب شده) عمل کرد و به واسطه دسترسی بالاتر گروه کاربری همچنان "کاربران فعال" باقی بماند.

با این توضیح تمام کاربران حایز حضور در هر دو گروه رو به گروه کاربران فعال منتقل میکنیم تا از امکانات بالاتری برخوردار بشن.
    بعد از انجام این تغییر در صورتیکه کاربری تمایل داره در گروه ستاره دارن (رنگ کاربری قرمز) قرار بگیره در همین تاپیک اعلام کنه تا مجددا به این گروه منتقل بشه.

با تشکر
    از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5586

در اصل توسط عليرضا جمالی پست شده است View Post
      با سلام

دسترسی های کاربران بر اساس گروه کاربری تنظیم شده و بر مبنای گروه کاربری دسترسی هایی نظیر ایجاد تاپیک در انجمن اصلی و حجم صندوق پیام ها و .... معین میشود. بعد از گروه مدیران که بالاترین دسترسی ها را دارند به ترتیب گروه های زیر از بیشترین دسترسی برخوردارند:
      کاربران فعال
      ستاره دارن
      کاربران عادی

برخی کاربران (گروه کاربران فعال) بدون در نظر گرفتن سطح دسترسی ها و به دلایلی (مثلا تغییر رنگ کاربری) ترجیح میدن که بعد از برنده شدن به گروه ستاره دارن منتقل شوند، در حالیکه برای کاربری از گروه کاربران فعال حایز ورود به گروه ستاره داران می شود میتوان صرفا با تغییر عنوان کاربری (ذکر ستاره دار و تعداد ستاره کسب شده) عمل کرد و به واسطه دسترسی بالاتر گروه کاربری همچنان "کاربران فعال" باقی بماند.

با این توضیح تمام کاربران حایز حضور در هر دو گروه رو به گروه کاربران فعال منتقل میکنیم تا از امکانات بالاتری برخوردار بشن.
      بعد از انجام این تغییر در صورتیکه کاربری تمایل داره در گروه ستاره دارن (رنگ کاربری قرمز) قرار بگیره در همین تاپیک اعلام کنه تا مجددا به این گروه منتقل بشه.

با تشکر
      مرسی از توضیحات کامل و جامع تون. و از وقتی که گذاشتید برای پاسخگویی
      پس جناب جمالی؟
      بی زحمت اگه قراره قرمز که شدم امکاناتم محدود بشه من و همون آبی کنید لطفا.
      یک دنیا سپاس
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5586

در اصل توسط عليرضا جمالی پست شده است View Post
        با سلام

کاربران فعال
        ستاره دارن
        کاربران عادی

با تشکر
        میشه من یه پیشنهاد بدم؟؟؟
        من خودم رنگ بنفش رو خیلی دوست دارم.
        میشه مثلا یه رنگ بنفش هم بزارید واسه کاربرانی که هم ستاره دارن و هم فعالن؟؟؟
        (البته بنفشش کم رنگ باشه خیلی قشنگ تره. نه این بنفشی که الان من باهاش می نویسم.
        اون بنفش کم رنگ خوشکله ها.)

و امکانات صندوق پستی یا هر چیز دیگه ای رو بیشتر از کابران فعال بهشون اختصاص بدید؟؟؟
        مثلا بنفش ها به جای 1000 تا پیام در صندوق پستی با 200 تای ستاره دار هم جمع بشه، بشه 1200 تا
        صرفا یک پیشنهاد بود.
        :)

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5586

سلام و عرض ادب خدمت مدیران محترم سایت بورسی
          یکی از دوستان من میخواستن توی سایت ثبت نام کنن که یه ایمیل بود
          ایمیل زدن بهش که پیام اومده واسشون که جمعه و چهارشنبه ساعت 11 تا 1 میتونه ثبت نام کنه.
          الان چهارشنبه و ساعت بین 11 تا یک هست. اما لینک ثبت نام غیرفعال هست.
          میشه لطفا رسیدگی بفرمایید.
          با تشکر

نظر

• gholamk
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 520

سلام خدمت مدیران سایت
            عرض ادب
            قبلا وقتی یه پستی رو به اشتباه یه جا مینوشتیم موقع ویرایش پیام یه گزینه به نام حذف پست داشت الان اون رو دیگه نداره میشه اضافه اش کنید؟
            مثلا بنده یه پست که مربوط به نوین بود رو در تاپیک ثعتما نوشتم وقتی اومدم پاکش کنم دیدم اصلا گزینه پاک کردن نداره
            ممنون میشم پیگیری کنید

نظر

• Aiming
              ستاره دار(18)
              • Jul 2012
              • 2641

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
              سلام خدمت مدیران سایت
              عرض ادب
              قبلا وقتی یه پستی رو به اشتباه یه جا مینوشتیم موقع ویرایش پیام یه گزینه به نام حذف پست داشت الان اون رو دیگه نداره میشه اضافه اش کنید؟
              مثلا بنده یه پست که مربوط به نوین بود رو در تاپیک ثعتما نوشتم وقتی اومدم پاکش کنم دیدم اصلا گزینه پاک کردن نداره
              ممنون میشم پیگیری کنید
              درود بر شما
              در صورت همچین اتفاقی به یکی از مدیران انلاین اطلاع بدید تا پست مورد نظرتان را حذف نمایند.

========
              پ.ن:پست مورد نظر حذف گردید.
              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10169

لطفا نام تاپیک "گاهنامه orumbourse" رو به "نقشه راه بازار سرمایه" تغییر بدین. سپاس
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کوهیار
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2014
                  • 75

با سلام به مدیریت محترم.

لطفا" نام کاربری اینجانب را از bahar sho به « کوهیار » تغییر دهید.
                  سپاس.

نظر

• عليرضا جمالی
                    مدیر (ستاره‌دار 20)
                    • Oct 2010
                    • 1294

در اصل توسط bahar sho پست شده است View Post
                    با سلام به مدیریت محترم.

لطفا" نام کاربری اینجانب را از bahar sho به « کوهیار » تغییر دهید.
                    سپاس.
                    سلام
                    تا دقایقی دیگر نام کاربری شما به نام مورد نظر تغییر داده میشه.
                    موفق باشید
                    از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10169

درود
                      یه سوال فنی داشتم
                      من در نوشته هام از یه فونت و رنگ و سایز خاص استفاده میکنم آیا امکان پیش فرض کردن این موارد هست تا دیگه برای هر بار استفاده ،دوباره سراغ انتخاب رنگ و سایز و فونت مورد نظرم نرم؟!
                      با تشکر
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5586

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        درود
                        یه سوال فنی داشتم
                        من در نوشته هام از یه فونت و رنگ و سایز خاص استفاده میکنم آیا امکان پیش فرض کردن این موارد هست تا دیگه برای هر بار استفاده ،دوباره سراغ انتخاب رنگ و سایز و فونت مورد نظرم نرم؟!
                        با تشکر
                        استاد ارومبورس؟ سوالتون سوال منم هست.
                        منم خیلی دوس داشتم اینجوری باشه که هر بار لازم نباشه کارهای تکراری انجام بدم.

نظر

• عليرضا جمالی
                          مدیر (ستاره‌دار 20)
                          • Oct 2010
                          • 1294

سلام
                          متاسفانه طبق دسترسی های ویبولتین امکان تنظیم فونت و رنگ به صورت پیش فرض وجود نداره.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10169

آقای مدیر محترم یه تاپیک بزنید بنام "پاسخ به سوال کاربران در مورد بازار و سهام" و از کاربران سبزرنگ ،آبی رنگ ،بنفش رنگ و صورتی رنگ بخواهید بیایند و به سوال کاربران جواب بدهند.قرار نیست تمامی سوالات رو من جواب بدم و وقت من گرفته بشه ،بعد امکانات سایت و به به و چه چه ها رو دیگران ببرند.
                            با تشکر

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5586

با سلام خدمت مدیران محترم سایت بورسی
                              من یه خواهشی ازتون داشتم.
                              جناب مدیر ایلیگال برای سایت خیلی خیلی زحمت کشیدن
                              الان نمی دونم چه اتفاقی افتاده که ایشون ناراحت شدن و از سایت رفتن.
                              از سایر مدیران سایت درخواست دارم هر کدورتی بوده از بین بره و ایشون رو به سایت برگردونین.
                              یکی از فعال ترین مدیران سایت هستن ایشون.

نظر

• Mehdi1400
                                ستاره دار(19)
                                • Jul 2013
                                • 2938

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                                با سلام خدمت مدیران محترم سایت بورسی
                                من یه خواهشی ازتون داشتم.
                                جناب مدیر ایلیگال برای سایت خیلی خیلی زحمت کشیدن
                                الان نمی دونم چه اتفاقی افتاده که ایشون ناراحت شدن و از سایت رفتن.
                                از سایر مدیران سایت درخواست دارم هر کدورتی بوده از بین بره و ایشون رو به سایت برگردونین.
                                یکی از فعال ترین مدیران سایت هستن ایشون.
                                درود بر سرکار خانم رویا

شما همواره قابل تحسین هستید به دلیل شجاعتتان از نظر بنده
                                شجاعت طرح سئوال
                                این شجاعت خیلی ارزشمند است
                                خیلی از دوستان سایت به دلیل چیز غریبی که اسمش را میگذارند کم رویی یا حیا یا ....
                                از سئوالهایی که در ذهنشان است صرف نظر میکنند
                                ولی شما به خوبی بر این احساس بیهوده، غلبه کرده اید
                                آفرین به شما.

در رابطه با مهندس علیرضا هم نگران نباشید
                                ایشان در استراحت بهاره هستند.
                                در این ایام ابتدایی سال که تعطیلات غالب شده و مسابقات بورسی هم مثل روال هر ساله به نیمه فروردین و حتی شاید به انتهایش موکول شود
                                رفته اند کمی استراحت کنند
                                اتفاقا به محض دیدن مطلبشان با ایشان تماس گرفتم و خیالم راحت شد. از بازگشت مجددشان
                                از اینکه به فکر بودید بسیار از شما تشکر میکنم.این نیز یک نکته مثبت از حسن رفتار و کردار شماست.

ان‌شاءالله جناب ایلیگال هم سر فرصت به ما خواهند پیوست
                                مجددا از شما سپاسگذارم بابت حس خوبی که با این ارسال برای همه ی ما ایجاد کردید.

راجع به غگل هم نگران نباشید. فعلا تاپیک کمی در حاشیه است نیاز است به روال معمول برگردد.
                                تا آن موقع صبور باشید
                                در رابطه با سئوالات متعددی که در تاپیک سبد سهامداران هم پرسیدید، جواب مفصل خواهم داد
                                یک سئوال بسیار اساسی کردید که شاید منجر به تولید یک تاپیک مجزاء شود
                                شاید اسمش بشود "سفر موفقیت در بازار سرمایه"
                                فعلا این مقاله را در اینوستوپدیا یافتم برای مطالعه خوب است.
                                7 Steps to a Successful Investment Journey

نظر

در حال کار...
                                X