کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همتی رای سهامداران ندارد وگرنه احتمال پیروزیش زیاد بود اصلاح طلبان هم نهایتا از همتی حمایت میکنند
رای سهامداران حدود 10میلیون رای با تاثیر گذاری بر ارای خاکستری هست که نصیب همتی فکر نکنم بشود اصلا معلوم نیست پای صندوق هم بروند یا نه؟
قبل از ثبت نام رییسی هم بنده گفته ام که رییسی رییس جمهور میشود این فرضیه همچنان احتمال حدود 70درصدی دارد!!
حالا بازار:
اگر رییسی رای بیاورد و تا انزمان که شنبه هفته بعد هست خبری نیز از توافق هسته ای نشود احتمالا همه بازارها دلار و سکه و بورس یه بالا خواهند داشت
اگر رییسی رای بیاورد و توافق هسته ای نیز انجام شود بقیه بازارها توان صعود نخواهند داشت بورس اما عرضه ها جذب خواهد کرد پتانسیل صعودی بورس نیز زیاد کاسته نخواهد شد
چون بافرض توافق هسته ای و انتخاب رییسی گروه خودرو لیدر میشود برای صعود و همین باعث عدم کاهش بقیه بازار میشود
در هرحال توافق هسته ای تهدیدی برای بورس نیست در صورت رفع تحریمها سرمایه گذاران خارجی زیادی جذب بازار بورس ایران خواهند شد سود بانکی کاهش خواهد یافت و سهام پتانسیل خودش را خواهد داشت
من دیشب گذاشتم در همین مبحث که برام حذف کردند یا انتقال دادند کمی با دقت که بخوانیم متوجه میشویم در رابطه با انتخابات نیست و در رابطه با روند و شاخص بورس هست
بعد یه ایدی بنام بورسی در صفحه قبل رفته کامنت من را ویرایش کرده!!! در حالیکه پستهای غیر مرتبط را حذف نکرده بالای پست من؟؟ لطفا این صفحه را مرور کنید متوجه میشوید
پیام خصوصی هم بمن داده که چرا درست رعایت نمیکنی؟؟؟
من همه پستها را میذارم در مبحث خودشان
بنظرم یکی دوتا از ادمین ها دخل کاربران رو اوردند و ریزش شدیدی در کاربران شاهد هستیم لطفا رسیدگی فرمایید
بنده بخاطر گل روی شما و کاپیتان نمو عزیز دارم مینویسم و همچنین بخاطر سهامداران وگرنه ادم بیکاری نیستم باور کن هزارتا کار و گرفتاری دارم
دلیلش رو از ناظر بدعنق این تالار بپرسید! کاربرانی را که مسدود میکند! گاهی شنیده شده گستاخی هم به اونها میکنه! و کلی حرف بارشون میکنه! بلاخره هر عمل ناخوشایندی عکس العملی هم داره! کاش این پیام من را به مدیر تالار آقای جمالی عزیز انتقال میدادید! قبل از اینکه این پیام بنده را حذف کنید! البته اگه خود شما آیدی دیگر ناظر نباشید! فقط این 4 آیدی نیستن! کاربران دیگری نیز هستند که دیگه مثل اول انگیزه شون را واسه فعال بودن در این تالار از دست داده و مثل اول تمایلی چندانی از خود نشان نمیدهند.
چرا پیام بنده را ناظر حذف کردند؟ بنده که حرف بدی نزدم! این خوشایند یک ناظر تالار نیست که حرفهایی که خوشایند ایشان فقط نباشد! به میل خود حذف کنند... این برخورد و این رفتار زیبنده ناظر این تالار نیست...
جناب کریشنا شاید به این دلیل مسدود شدند که ناظر محترم این تالار را بد عنق و... خطاب کردند! البته باید اعتراف کرد که ناظر محترم تالار کمی قد هستش اما بدعنق نیست بنده خدا:D زیاد بهش سخت نگیریم! چون ممکنه همه ما رو مسدود کنه:D
ناظر تالار که اینقدر انلاین و سریع هست که پست کاربران را سریع حذف کرد که برخی دوستان پرسیدند چرا تحلیلگران سایت مسدود شدند یا رفتند و چند نفر را همین الان مسدود کرد
پس چرا پست این کاربر در تاپیک ملی مس لینک که فحش خار و مادر داده بود را حذف نکرده این الان یه ماهه؟؟
نکند این ایدی که فحش خوار مادر میدهد به کاربران ایدی ناظر هست؟؟ اگر نیست چرا فحش ناموسی حذف نشده؟؟
شاید فکر کنید مقصر بنده هستم که شروع کردم؟؟ خیر من نظرم را گفتم که ایشان کفتر باز هست و همین فحش دادن ایشان نیز تایید بر کفتر باز بودنشان و غیر تحلیلگر بودنشان هست
من الان هم نیامدم که بنویسم صرفا حمایت کردم از کاربر اشنیوس که بیگناه مسدود شد و بقیه دوستان که پستشان حذف شد
ما نیاز به نوشتن نداریم تحلیلهایمان فوق پولی هست که رایگان میذاشتیم اینجا برای کار خیر حالا تحلیلگرها را هم فرستادید دنبال نخود سیاه اگر راست میگویید جهت بازار را پیدا کنید و سهام ارزنده معرفی کنید
رویرکرد ناظر هر زمان تغییر کرد شاید برگردیم
فقط من نمیدونم این ناظر با نظر مثبت مهندس جمالی اینجور افتاده به قتل و عام کاربران؟؟ که اگر اینجور باشد تاعمر داریم برنمیگردیم
تالار ناظرین متعددی دارد که ممکن است برخی مطالب، مخصوصا در تاپیک هایی که کمتر ورق میخورد از چشم دوستان پنهان بماند
علی ایحال، در صورتی که تصور میکنید یک پست شایسته ی حذف شدن است ، با دکمه ی گزارش خلاف زیر پست مورد نظر، امر را به اطلاع مدیران برسانید.
البته طبعا این به معنی حذف اتوماتیک پست مورد نظر شما نخواهد بود، چه بسا مدیر یا مدیرانی که ایمیل گزارش خلاف را میخوانند با شما هم نظر نباشند.
در مورد کاربرانی که اشاره کردید که چرا مسدود شدند، اگر منظورتان افراد ذکر شده در پست جناب microlab است، به جز جناب داور که به دلیل حاشیه سازی در تاپیک "شاخص 2100000 واحد" گمانم یک هفته مسدود شدند، الباقی کابران مسدود نیستند و عندالزوم میتوانید دلیل عدم حضورشان را از شخص ایشان در پیام خصوصی جویا شوید.
اما اگر سوالتان یا سوال سایر کاربران این بوده که چرا ناظرین سایت برخی کاربران را مسدود میکند (برخی را بیشتر و به تکرار) ارجاعتان میدهم به قوانین سایت
به هر حال، همانطور که خدمت شما، و دیگر دوستان فوق الذکر در پیام خصوصی عرض شد، راه انتقاد از عملکرد مدیریت، علاوه بر ارسال پیام خصوصی به ایشان، درج پست در همین تاپیک است و نه حاشیه سازی در تاپیک های بورسی و عده و عُده جمع کردن در آنجا
به جنابان کریشنا و اوشنوس نیز این مطلب تذکر داده شد، اما ترجیح دادند اصرار کنند بر رویه ی نادرست خودشان
و خب بهای این انتخاب، چند روز مسدودیست که میپردازند
چاکریم
مدیرخان گل
همچنان که میداند ملا حسن دار فانی را وداع گفت یا همون مرد
لطفا اسم کاربری بنده را از (ملا حسن) به( ملا ابرام ابلیسی) تفیذ فرمایید
3پاس
چاکریم
مدیرخان گل
همچنان که میداند ملا حسن دار فانی را وداع گفت یا همون مرد
لطفا اسم کاربری بنده را از (ملا حسن) به( ملا ابرام ابلیسی) تفیذ فرمایید
3پاس
این چه نام کاربری بود ما داشتیم
لظفا نام ملا حسن را حذف کنید
یک لحظه ارامش نداشتیم
هنوز دست از سر حسن ور نمیدارن
والا
-----------------
اینم خبر امروز دو حسن
--------------
به من حق میدهید که به صراحت بنویسم، اگر حسن نوروزی راست میگوید، هم مصوبه حقوقی ۳۵۰ میلیونی روحانی را باطل کنید و هم از حسن روحانی، یقه بگیرید که چرا چنین مصوبهای گذرانده اگر چنین نیست - که به قاعده هم چنین نباید باشد- یقه "شیخ حسنِ دوم" که " نوروزی" فامیل دارد را بگیرید که چرا چنین اتهامی را ثبت تاریخ کرده که اگر هزاران نفر تکذیبش را بخوانند و بپذیرند چندین میلیون نفر نخواهند خواند و بخوانند هم نخواهند پذیرفت.
غلامرضا بنی اسدی در انتخاب نوشت: من خبرنگارم. شان من پرسیدن است. به ویژه پرسش از صاحبان قدرت. این هم وظیفه حرفهای من است و هم تکلیف دینی. امروز هم روز خبرنگار است و بر اساس همین شان است که به جای تجلیل از هم قلمانم و شهیدان بزرگوار حوزه رسانه، وام گرفته از روح بلندشان، قلم به پرسش بر کاغذ میبرم، چون یک نماینده مجلس شورای اسلامی از "دریافت ماهیانه ۳۵۰ میلیون تومان برای بازنشستگی رئیس جمهور" سابق گفته است و چند روز است که این خبر، گروه به گروه و کانال به کانال میرود و نفرت میپراکند و غیظ و غضب، تلنبار میکند.در این خبر هم این رقم برای دفتر رئیس جمهور سابق و برنامههای کاری اش نیست بلکه آنچه از حسن نوروزی - که، چون حسنِ روحانی لباسِ فاخر روحانیت به تن دارد- نقل شده، چنین است؛ " اینکه رئیس جمهور برای بازنشستگی ماهی ۳۵۰ میلیون دریافت کند غلط است؛ اگر ۲۵ تا ۳۰ میلیون باشد اشکالی ندارد، اما ۳۵۰ میلیون باید کاسته شود. "با این گزاره خبری- که هر خوانندهای را به شدت عصبانی میکند- به من حق میدهید که به صراحت بنویسم، اگر حسن نوروزی راست میگوید، هم مصوبه حقوقی ۳۵۰ میلیونی روحانی را باطل کنید و هم از حسن روحانی، یقه بگیرید که چرا چنین مصوبهای گذرانده اگر چنین نیست - که به قاعده هم چنین نباید باشد- یقه "شیخ حسنِ دوم" که " نوروزی" فامیل دارد را بگیرید که چرا چنین اتهامی را ثبت تاریخ کرده که اگر هزاران نفر تکذیبش را بخوانند و بپذیرند چندین میلیون نفر نخواهند خواند و بخوانند هم نخواهند پذیرفت.در ماجرای شکل گرفته میان دو "حسن"، تکلیف را روشن کنید. هرچند خسارتی که به اعتماد عمومی با این خبرها وارد میشود غیر قابل جبران است!
نظر