شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

درود ...

با توجه به جعلی و فریبنده بودن فرمول هر دو شاخص کل و هم وزن ،
    تحلیل این شاخص ها افتادن به دام طراحان آنهاست ...

پیرو
    مثل رطب خورده منع رطب کی کند " بنده از خودم شروع می کنم :

لطفا نام تاپیک اینجانب را به
    دیدگاه بورسی ها تغییر دهید .

سپاسگزارم
    آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/07/02, 22:55.
    .

نظر

• BOURSY
      مدیر سایت
      • Nov 2010
      • 248

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      درود ...

با توجه به جعلی و فریبنده بودن فرمول هر دو شاخص کل و هم وزن ،
      تحلیل این شاخص ها افتادن به دام طراحان آنهاست ...

پیرو
      مثل رطب خورده منع رطب کی کند " بنده از خودم شروع می کنم :

لطفا نام تاپیک اینجانب را به
      دیدگاه بورسی ها تغییر دهید .

سپاسگزارم
      درود

تغییر مورد نظر اعمال شد

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post
        درود

تغییر مورد نظر اعمال شد

با عرض پوزش ...

نام تاپیک را به
        تکنیکال ( بهرام و رفقا ) تغییر دهید .

متشکرم
        آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/07/03, 16:00.
        .

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

با سلام و عرض ادب و احترام

یه مشکل بزرگی خیلی وقته در این سایت وجود داره که خواستم اینجا اطلاع رسانی کنم :

تعدادی از اعضاء توسط مدیریت محترم طوری مسدود شده اند که تا پستهای آنها خوانده نشود و توسط یکی از ادمینهای محترم تایید نشود ، پست آن فرد بلافاضله قابل رویت در هیچ تاپیکی نخواهد شد .

این مشکل را باید به نحوی مدیران محترم حل کنند و مشکل اینجاست فرضاً یکی از این اعضاء که به این نحو مسدود شده اند، می آید و در یکی از مسابقات هفتگی و یا بازار پایه و ماهانه شرکت م یکند و سهم معرفی می کند و یک پست ارسال می نماید .

حال تا زمانی که پست ایشان توسط مدیریت محترم تایید نشود ، قابل رویت برای اعضاء دیگر نخواهد بود و اصلاً در آن تاپیک قبل از تایید مدیریت ارسال نمی شود .

خب در نظر بگیرید فرد دیگری برای اینکه سهمها نباید تکراری باشند می آید و سهامی را معرفی می کند و بعد از تایید پست آن فردی که محدود شده بود ، پست فرد محدود چون قبل از پست فرد غیر مسدود ارسال شده ، می آید و در تاپیک آن مسابقه قبلتر قرار می گیرد و قابل رویت می شود !!!

حال با اینکه فرد غیر مسدود سهامی غیر تکراری را انتخاب کرده است به دلیل تکراری بودن سهمش با فردی که محدودیت داشته ، سبدش کلاً حذف می شود !!!

این مشکل مدیر تایید کننده سبدها نیست و بدون شک مشکل مدیری هست که پست آن فرد محدود را دیر تایید کرده است....

خب این مشکل را باید به طریقی مدیران محترم حل نمایند تا حقی از هیچ فردی ضایع نشود ...

به طور مثال سبد کاربر " دکترزیبایی عروق " در مسابقه بازار پایه این هفته و در زمانی که من سهم شپلی را انتخاب کذردم اصلاً وجود خارجی نداشت و قابل رویت نبود و فقط و فقط 3 کاربر دیگر قبل از من سبد معرفی کرده بودند .... ولی امروز من شانسی نگاه کردم دیدم شده 4 سبد و سبد کاربر دکترزیبایی عروق هم اضافه شده و با این حساب کل سبد من تکراری شد!!!
          در حالیکه زمانی که من پستم را ارسال کردم اصلاً پست ایشان نبود !!!

پس مدیریت محترم یا کلاً باید سبد این افراد محدود شده را بعداً هم تایید نکنند و یا لطف کنند و مدیری بلافاصله پس از ارسال اینچنین کاربرانی پست ایشان را تایید کند که بقیه کاربران همه سبدها را ببیند تا سهم تکراری انتخاب نکنند ...

البته خب قطعاً نمی شود همیشه یک مدیر به این کار تایید پستهای افراد محدود شده بپردازد پس اصلح است در صورت صلاحدید پستهای افراد محدود شده در تاپیک مسابقات کلاً تایید نشوند و یا به هر حال مدیریت محترم چاره ای برای این کار بیندیشد ...

به این دلیل این پست را اینجا ارسال کردم تا احیاناً مدیران محترمی که پستهای افراد محدود شده را تایید می کنند فکری به حال این مشکل بنمایند .

با تشکر فراوان
          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

.
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• دکترزیبایی عروق
              ستاره‌دار(9)
              • Sep 2020
              • 629

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
              با سلام و عرض ادب و احترام

یه مشکل بزرگی خیلی وقته در این سایت وجود داره که خواستم اینجا اطلاع رسانی کنم :

تعدادی از اعضاء توسط مدیریت محترم طوری مسدود شده اند که تا پستهای آنها خوانده نشود و توسط یکی از ادمینهای محترم تایید نشود ، پست آن فرد بلافاضله قابل رویت در هیچ تاپیکی نخواهد شد .

این مشکل را باید به نحوی مدیران محترم حل کنند و مشکل اینجاست فرضاً یکی از این اعضاء که به این نحو مسدود شده اند، می آید و در یکی از مسابقات هفتگی و یا بازار پایه و ماهانه شرکت م یکند و سهم معرفی می کند و یک پست ارسال می نماید .

حال تا زمانی که پست ایشان توسط مدیریت محترم تایید نشود ، قابل رویت برای اعضاء دیگر نخواهد بود و اصلاً در آن تاپیک قبل از تایید مدیریت ارسال نمی شود .

خب در نظر بگیرید فرد دیگری برای اینکه سهمها نباید تکراری باشند می آید و سهامی را معرفی می کند و بعد از تایید پست آن فردی که محدود شده بود ، پست فرد محدود چون قبل از پست فرد غیر مسدود ارسال شده ، می آید و در تاپیک آن مسابقه قبلتر قرار می گیرد و قابل رویت می شود !!!

حال با اینکه فرد غیر مسدود سهامی غیر تکراری را انتخاب کرده است به دلیل تکراری بودن سهمش با فردی که محدودیت داشته ، سبدش کلاً حذف می شود !!!

این مشکل مدیر تایید کننده سبدها نیست و بدون شک مشکل مدیری هست که پست آن فرد محدود را دیر تایید کرده است....

خب این مشکل را باید به طریقی مدیران محترم حل نمایند تا حقی از هیچ فردی ضایع نشود ...

به طور مثال سبد کاربر " دکترزیبایی عروق " در مسابقه بازار پایه این هفته و در زمانی که من سهم شپلی را انتخاب کذردم اصلاً وجود خارجی نداشت و قابل رویت نبود و فقط و فقط 3 کاربر دیگر قبل از من سبد معرفی کرده بودند .... ولی امروز من شانسی نگاه کردم دیدم شده 4 سبد و سبد کاربر دکترزیبایی عروق هم اضافه شده و با این حساب کل سبد من تکراری شد!!!
              در حالیکه زمانی که من پستم را ارسال کردم اصلاً پست ایشان نبود !!!

پس مدیریت محترم یا کلاً باید سبد این افراد محدود شده را بعداً هم تایید نکنند و یا لطف کنند و مدیری بلافاصله پس از ارسال اینچنین کاربرانی پست ایشان را تایید کند که بقیه کاربران همه سبدها را ببیند تا سهم تکراری انتخاب نکنند ...

البته خب قطعاً نمی شود همیشه یک مدیر به این کار تایید پستهای افراد محدود شده بپردازد پس اصلح است در صورت صلاحدید پستهای افراد محدود شده در تاپیک مسابقات کلاً تایید نشوند و یا به هر حال مدیریت محترم چاره ای برای این کار بیندیشد ...

به این دلیل این پست را اینجا ارسال کردم تا احیاناً مدیران محترمی که پستهای افراد محدود شده را تایید می کنند فکری به حال این مشکل بنمایند .

با تشکر فراوان
              با سلام واحترام و عرض تشکر خدمت جناب اقای دکتر بابک گرامی و عزیزم
              خدمتتان عارضم
              جانا سخن از زبان ما میگویی
              با تشکروسپاس بی کران
              [COLOR=#ff0000]از خموشی گل میخانه شادی وعشق[/COLOR]/ [COLOR=#b22222]از سکوت ساقی و از مرگ جام[/COLOR]/ [COLOR=#0000cd]از نوای سرد یک دوردی کش افتاده پای میکده[/COLOR]/ از عزای شیشه می ترسد دلم..................می ترسد دلم..............

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

با سلام و خسته نباشید به رئیس روسای بورسی :D

من مدتی هست (تقریبا یکی دو هفته) وقتی که وارد سایت میشوم، سایت به شکل بدون فرمت برام باز میشه. یعنی فقط به شکل تکست باز میشه

فقط وقتی که پیلتر.بشکن را روشن میکنم درست میشه!

این مشکل من هست یا مشکل سایت هست.

حدس میزنم یک بخش از سایت پیلتر است که اینگونه میشود! و انگار وقتی با آی پی ایران وارد سایت میشوم فقط تکست اش باز میشه!

این مشکل را هم فقط برای سایت بورسی دارم. و سایر صفحات نت مشکلی ندارم.

خلاصه اگر کمکی ارشادی....یا راه حلی برای این بنده کمترین عضو بورسی دارید دریغ نکنید!!!

متشکرم
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

عرض سلام و ادب

متاسفانه این ادم که از نظر بنده بکلی سواد بورسی ندارد و باعث زیان هزاران نفر شده تاکنون با سیگنالها و جوسازیهای اشتباه باز برگشته در مبحث خودش جفنگیات گذاشته و مبحث هم قفل کرده که نشود پاسخ داد!!!!

اخه در بازار قحط السهم هست که فرمان بازار دست یک صنعت فاسد زیان ده باشد که صرفا با خون مردم خوردن دست اوردی جز زیان ندارند حساب کنید همچون ضحاک هست این صنعت که هر روز خون بیشتری از سهامدار و خریدار محصولاتش میگیرد

کم در خودرو 260تومانی امسال جوسازی کردید و همه را در زیان انداختید؟؟ تارگت خودرو 1300تومانی تا خرداد چی شد پس؟؟؟ مگه صدبار نگفتم اینا برمیگردند به صدتومان؟؟؟ چقدر با ابروی ما که الان حقانیت ان ثابت شده بازی کردید؟؟

الان که خودت رسیدی بهش و در قیمتی که گفتی صدتومان ما هم هست فقط گفتی صد و هشتاد اون هشتادش هم زیادی هست

درعمرت نتونستی یه روند را معرفی و تحلیل کنی و پاش وایسی سهامدار باشی

این مبحث باید باز باشد در مورد مغلطه ها و تحلیلهای اشتباه ایشان نظرات سایرین هم قرار بگیرد وگرنه باز همه رو میاندازد دریان

چقدر اشنا هست برای همه کاربران اینجا این جمله بنده که بهرام شان همه را میاندازد در زیان حالا بهش همه رسیدند!!

پس از اینهمه خرابکاری و تحلیلهای اشتباه و جوسازی و توهین به شعود خوانندگان واقعا جای تاسفا هست که این ایدی بی تجربه که آه خدا هم از بازار نمیداند کاربریش ارتقا یابد و به ادمین یا شبه ادمین ارتقا یابد!!!
                  جای تاسف هست

از مدیریت محترم سایت تقاضا داریم مبحثش را باز کند و کاربریش عادی کند تا جفنگیانتش مورد نقد قرار بگیرد و نتواند همه را باز در زیان بیندازد
                  نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• 2FAN
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 1049

سلام وقتتون بخیر
                    شما میدونید برای اینکه اینجا یه تایپیک اختصاصی ایجاد کنم چیکار باید کنم
                    وروندش توضیح بدین
                    میخوام واسه خودم و نوشته و دفترچه یاداشتم باشه و اگه یه وقت سوال دارم بپرسم و هرکی هر چی دوست داره بنویسه ومطالب فان باشه توش
                    حالا من چیکارا باید بکنم
                    مرسی
                    https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• BOURSY
                      مدیر سایت
                      • Nov 2010
                      • 248

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
                      سلام وقتتون بخیر
                      شما میدونید برای اینکه اینجا یه تایپیک اختصاصی ایجاد کنم چیکار باید کنم
                      وروندش توضیح بدین
                      میخوام واسه خودم و نوشته و دفترچه یاداشتم باشه و اگه یه وقت سوال دارم بپرسم و هرکی هر چی دوست داره بنویسه ومطالب فان باشه توش
                      حالا من چیکارا باید بکنم
                      مرسی
                      لطفا به انجمن ایجاد تاپیک جدید (لینک) رفته در پایین صفحه سمت راست آیکون "ارسال موضوع جدید" را کلیک کنید
                      یک صفحۀ ارسال پست باز میشود
                      موضوع پست را موضوع تاپیکی که میخواهید ایجاد کنید درج کنید
                      محتوای پستتان محتوای اولین پست تاپیکتان خواهد بود
                      سپس گزینه ارسال را بزنید
                      بعد از آن درینجا یا در پیام خصوصی به من اطلاع دهید تا تاپیک ایجاد شده را به انجمن مرتبط منتقل کنم
                      موفق باشید

نظر

• 2FAN
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 1049

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post
                        لطفا به انجمن ایجاد تاپیک جدید (لینک) رفته در پایین صفحه سمت راست آیکون "ارسال موضوع جدید" را کلیک کنید
                        یک صفحۀ ارسال پست باز میشود
                        موضوع پست را موضوع تاپیکی که میخواهید ایجاد کنید درج کنید
                        محتوای پستتان محتوای اولین پست تاپیکتان خواهد بود
                        سپس گزینه ارسال را بزنید
                        بعد از آن درینجا یا در پیام خصوصی به من اطلاع دهید تا تاپیک ایجاد شده را به انجمن مرتبط منتقل کنم
                        موفق باشید
                        مرسی
                        https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
                          عرض سلام و ادب

متاسفانه این ادم که از نظر بنده بکلی سواد بورسی ندارد و باعث زیان هزاران نفر شده تاکنون با سیگنالها و جوسازیهای اشتباه باز برگشته در مبحث خودش جفنگیات گذاشته و مبحث هم قفل کرده که نشود پاسخ داد!!!!

اخه در بازار قحط السهم هست که فرمان بازار دست یک صنعت فاسد زیان ده باشد که صرفا با خون مردم خوردن دست اوردی جز زیان ندارند حساب کنید همچون ضحاک هست این صنعت که هر روز خون بیشتری از سهامدار و خریدار محصولاتش میگیرد

کم در خودرو 260تومانی امسال جوسازی کردید و همه را در زیان انداختید؟؟ تارگت خودرو 1300تومانی تا خرداد چی شد پس؟؟؟ مگه صدبار نگفتم اینا برمیگردند به صدتومان؟؟؟ چقدر با ابروی ما که الان حقانیت ان ثابت شده بازی کردید؟؟

الان که خودت رسیدی بهش و در قیمتی که گفتی صدتومان ما هم هست

فقط گفتی صد و هشتاد اون هشتادش هم زیادی هست

این مبحث باید باز باشد در مورد مغلطه ها و تحلیلهای اشتباه ایشان نظرات سایرین هم قرار بگیرد وگرنه باز همه رو میاندازد دریان

چقدر اشنا هست برای همه کاربران اینجا این جمله بنده که بهرام شان همه را میاندازد در زیان حالا بهش همه رسیدند!!

پس از اینهمه خرابکاری و تحلیلهای اشتباه و جوسازی و توهین به شعود خوانندگان واقعا جای تاسفا هست که این ایدی بی تجربه که آه خدا هم از بازار نمیداند کاربریش ارتقا یابد و به ادمین یا شبه ادمین ارتقا یابد!!!
                          جای تاسف هست

از مدیریت محترم سایت تقاضا داریم مبحثش را باز کند و کاربریش عادی کند تا جفنگیانتش مورد نقد قرار بگیرد و نتواند همه را باز در زیان بیندازد

چه بگویم ؟!

.

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

درود ...

دیدییم مشکل بازار نه حجم مبنا بود و نه دامنه ی نوسان ....

به نظرم
                            نظرسنجی بالای صفحه ی جو بازار را به اصلاح فرمول شاخص های کل و هم وزن یا حذف آنها اختصاص دهید ...

احتمالا خواسته ی اصلی جامعه ی سهامداران هم باشد ...
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
                              عرض سلام و ادب

اخه در بازار قحط السهم هست که فرمان بازار دست یک صنعت فاسد زیان ده باشد

که صرفا با خون مردم خوردن دست اوردی جز زیان ندارند حساب کنید همچون ضحاک هست این صنعت که هر روز خون بیشتری از سهامدار و خریدار محصولاتش میگیرد

الان که خودت رسیدی بهش و در قیمتی که گفتی صدتومان ما هم هست

فقط گفتی صد و هشتاد اون هشتادش هم زیادی هست

جای تاسف هست

خوانندگان سره را از ناسره خوب تشخیص می دهند , خوب ....

.

نظر

• naderi1
                                ستاره‌دار(26)
                                • Sep 2020
                                • 792

این رفتارها کودکانه چیست که برخی تا فلان سهم ۲روز صف میشود میایند منم منم کنان در تاپیک ارتباط با مدیران این مطالب را ارسال میکنن!!
                                از خصایص افراد کم تجربه و نابلد این است.

جالب است اکثر مطالبشان هم برعکس درامده اما دست بردار نیستن...
                                اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

در حال کار...
                                X