شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    درود ...

لطفا سری به تاپیک هدف شاخص : ۲،۱۰۰،۰۰۰ بزنید ...

۲ کاربر داریم که از قضا هردو چند آیدی دیگر دارند ،

هدفشان کاملا مشخص هست ...

حتی کاربران هم به اهداف آنها اشاراتی داشته اند ...

هر خواننده ای متوجه نیت آنها از کپی کردن متن های بلند بالا و خارج از حوصله ی خوانندگان سایت می شود ..

لطفا تمام متن های بلند بالا و حوصله بر کاربران چند آیدی را حذف نمایید...

این مدل بازی کاربران چند آیدی را در تالار بورس هم داشتیم که هدف شان صرفا به بیراهه کشاندن تاپیک ها بود ...

متشکرم
    نکته ای دیگر :

در تالار بورس چون ورودی سایت open بود ، با فحش های رکیک تاپیک ها را به بیراهه می بردند همین کاربران ...

اما در سایت بورسی نمی توانند فحاشی کنند ، راه دیگری برای به انحراف کشاندن تاپیک انتخاب کرده اند ...

کپی کردن متن های بلند بالای اینترنتی و درج چند باره در تاپیک هدف شاخص ۲۱۰۰

هدف دقیقا یکی است فقط شیوه ی اجرا تفاوت دارد ....
    .

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

درود بر مدیریت فهیم سایت

حقیقتا یه بحث تحلیلی و محترمانه در مورد سهام زیانده و بنیادی و سهام کوچک و بزرگ ....در تاپیک بهرام نامدار بین بنده و جناب نامدار شروع شده بود علت قرار دادن پستهای طولانی و اموزنده از اشعار فرودسی بزرگ این بوده که سعی کنیم به بهرام اجازه ندهیم در سهم مورد نظرش که داشت زمینه جوسازی ان را فراهم میکرد جوسازی کند بحثها و چالشها و تحلیلهای خوبی نیز رد و بدل شد و مشکلی نبوده حمل بر بی احترامی

اما ایدی ارین در پستی از بهرام که نقل قول کرده و مخاطبش بنده بوده بنده را خاله زنک خوانده و من نیز پاسخش دادم اما ایدی BOURSY پست پاسخ بنده را حذف کرده و پست توهین امیز ارین را حذف ننموده!!! چندین بار نیز هشدار در در خصوصی که فکر نکنم به ارین چیزی هم گفته باشد چون پستش همچنان هست پست ارین اگر حذف شده بود اصلا بحثی در نمیگرفت چند ساعت صبر کردم پست ارین حذف شود تا نخواهم پاسخ دهم اما حذف نشد بعد پاسخ بنده حذف شده اما ان پست همچنان هست!!!
      دال را گذاشته مدلول را نابود کرده نمیدونم کی هست این ایدی بورسی!! انشالله که خود مهندس جمالی نباشد چون بنده بخاطر دوستانی چون مهندس جمالی و کاپیتان نمو و برخی کاربران دیگر اینجا مینویسم

هروقت نیز پست میزنیم این ایدی بورسی در پیام خصوصی به بنده هشدار میدهد که پست را دقیق در مبحث مربوطه نگذاشته اید!!! لطفا به پیامهای خصوصی بنده با این ایدی مراجعه کنید

مشکل بزرگ بنظر این هست که تعداد ادمینها و نگاههای متفاوت و ناعادلانه در در قضاوت زیاد هست حتی بیش از کاربران فعال ایدیهای ناظر غیر فعال در محتوا و مطالب مفید و فقط حذف کن کاربر فعال زیاد داریم بنطرم....

به هرحال خواستم علت ننوشتن و رفتن از سایت را بنویسم که بعد کسی گلایه نکند چرا بدون خداحافظی رفتید

ممنونم این مدت زحمت دادیم

آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2022/05/20, 22:30.
      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• 2FAN
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 1051

slam
        ببخشید واسه دوستی میخوام حساب بسازم
        بعد این ایمیل قبول نمیشه
        اشتباه نیست
        این ادرس چطوریه هم com داره وهم جیمل است
        1. [*=right]کاربر گرامی، با توجه به تغییر شیوه ثبت نام زین پس برای ثبت نام می توانید درخواست خود شامل نام کاربری مورد نظر، و تاریخ تولد به میلادی را به ایمیل boursy.com[@] gmail.com ارسال کنید.
          [*=right]​مرسی لطفل راهنمایی شود

boursy.com[@] gmail.com

https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• BOURSY
          مدیر سایت
          • Nov 2010
          • 249

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
          slam
          ببخشید واسه دوستی میخوام حساب بسازم
          بعد این ایمیل قبول نمیشه
          اشتباه نیست
          1. [*=right]کاربر گرامی، با توجه به تغییر شیوه ثبت نام زین پس برای ثبت نام می توانید درخواست خود شامل نام کاربری مورد نظر، و تاریخ تولد به میلادی را به ایمیل boursy.com[@] gmail.com ارسال کنید.
            [*=right]​مرسی لطفل راهنمایی شود

boursy.com[@] gmail.com

درود بر شما

آدرس ایمیل هست boursy.com@gmail.com

همین را کپی-پیست کنید.

گمانم مانعی نداشته باشد چنین ایمیلی هم ساخته بشه: com.com.com@gmail.com/.:biggrinsmiley.:/
          آخرین ویرایش توسط BOURSY؛ 2022/05/23, 19:28.

نظر

• Omid_Khan
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 714

سلام به مدیر سایت.
            چند روز پیش بدلیل یکی از پستهای من، یه پیام تذکر خصوصی فرستادید و گفتید که "در صورت تکرار دسترسیت محدود میشه"!
            هرچند پیام من که شما بخاطرش تذکر دادید خیلی هم وحشتناک نبود ولی بهرحال درست. اما الان چرا برای من محدودیت ایجاد شده و پیامهای من مستقیما در سایت ثبت نمیشه؟!
            یعنی برای همین یک پیام که خودتون هم گفتید "در صورت تکرار دسترسیت محدود میشه "! لطفا بگید این مجدودیت کی برداشته میشه؟!
            خیلی ممنون.

نظر

• BOURSY
              مدیر سایت
              • Nov 2010
              • 249

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
              سلام به مدیر سایت.
              چند روز پیش بدلیل یکی از پستهای من، یه پیام تذکر خصوصی فرستادید و گفتید که "در صورت تکرار دسترسیت محدود میشه"!
              هرچند پیام من که شما بخاطرش تذکر دادید خیلی هم وحشتناک نبود ولی بهرحال درست. اما الان چرا برای من محدودیت ایجاد شده و پیامهای من مستقیما در سایت ثبت نمیشه؟!
              یعنی برای همین یک پیام که خودتون هم گفتید "در صورت تکرار دسترسیت محدود میشه "! لطفا بگید این مجدودیت کی برداشته میشه؟!
              خیلی ممنون.
              درود
              درست میفرمایید، هیچ یک از پستهای شما به تنهایی "خیلی هم وحشتناک" نبودند
              اما پس از بررسی مجموعۀ پستهای شما در مدت عضویت، این تلقی ایجاد شد که تعداد قابل توجهی از پستهای شما در راستای دلسرد کردن کابران پرکار و مفید سایت است. لذا دسترسی کاربریتان تا رفع این پندار محدود شد. پستهای شما پس از تایید مدیریت سایت به نمایش در خواهند آمد.

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

درود

لطفا آیدی بنده را به : جوگیر خان تغییر دهید ممنون
                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• BOURSY
                  مدیر سایت
                  • Nov 2010
                  • 249

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                  درود

لطفا آیدی بنده را به : جوگیر خان تغییر دهید ممنون
                  درود

تغییر مورد نظر تا دقایقی دیگر اعمال خواهد شد

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10190

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
                    قبلا هم چندین بار گفتم افسار سهم در دست رانت خواران و مافیا و سفته بازان بزرگ است.
                    همانطور که در سال ۹۹ سهم را به تایم خارج بازار بردند و صف های خرید میلیاردی برای آن چیدند و رشد کرد ( که البته تجدیدارزیابی هم به لطف رشد دلار و بالا رفتن ریالی ارزش دارایی ها شرکت شد و کل سهم ها بالا رفت اما نوع رشد این سهم مافیایی بود)
                    عده ای آن رشد را ربط به نقاشی خود دادند!! البته من با بخشی از ان رشد قبلا هم گفتم همراه بودم و سود خوبی هم بردم و هیچ دشمنی با این گروه ندارم. الان هم بنظر در قیمتیست که احتمال رشدش بیشتر از افتش است.
                    منتها ان رشد سنگین بازار و سفته بازی ها و بالا رفتن نرخ ارز امر را بر برخی بنحوی مشتبه کرد که تحلیل گر هستند!! افرادی که تا چندی پیش یکروز درمیان درحال قهر کردن و حرکات کودکانه بودن حالا شدن باتجربه و تحلیلگر!

درود بر مدیریت محترم سایت
                    نظر شما رو به این پست جلب میکنم که بطور غیر مستقیم به کاربر دیگه ای میگه حق اظهار نظر نداری و اون فرد رو تحقیر و مسخره میکنه.
                    بنظر من برای اینکه سایت بتونه روند عادی خودش رو طی کنه باید با پست های این چنینی برخورد بشه.هیچ کس نمیتونه کسی رو بخاطر اظهار نظر در مورد روند سهام مسخره یا تحقیر کنه.
                    لطفا سوابق پست های ارسالی این کاربر رو حتما مطالعه بفرمایید تا ببینید عمده پست های ارسالی ایشان فقط کوبیدن کاربران و دلسرد کردن اونها بوده.
                    ممنونم
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• naderi1
                      ستاره‌دار(26)
                      • Sep 2020
                      • 792

عجب!!:O
                      اولا اینکه من اسم از هیچ کاربری نبردم و ظاهرا برخی کاربران بنا به سوابق خود، به خود شک دارن که مخاطب مطلب من را با مشخصات خود دارای هم خوانی میدانن!
                      قبلا هم این کاربر و رفقای سایتش مبادرت به هتاکی و تحقیر کردن و من سکوت کردم و جوابشان را ندادم چون در شانم نیست با ادبیات سخیف صحبت کنم. ظاهرا سکوتم اشتباه بوده که حالا طلبکار شده اند!!
                      حالا که باز خود این کاربر این مطلب را زد علیرغم میل باطنی چند خطی در اینباره مینویسم وگرنه قصد بحث دو نفره و جواب دادن اینچنینی را ندارم از سن و سالم هم گذشته.

ثانیا خنده دار است که این کاربر که کارنامه سیاهی در توهین و تحقیر و حاشیه سازی علیه کاربران و سایت و مدیریت را در گذشته به کرات در کارنامه خود دارد و حتی زمانی که یک روز در میان بعد از هر حاشیه سازی قهر میکرد و علاوه بر ایجاد هرروز یک مسئله در اینجا در سایت منحل شده همسایه هم مدام علیه این سایت مطلب میزد ، مدیریت این سایت خیلی نجیب و باگذشت است که اجازه داد این کاربر مجدد اینجا فعالیت کند.

ثالثا همین چند وقت اخیر هرموقع مطلب بحقی زدم بجای تشکر چند نفری با رفقایش به من هتاکی و توهین کردند و با تمسخر و تحقیر سعی کردند با انحراف مطلب واقعیت را قلب کنند!

هرکسی این حرف را بزند و گله و شکایت پیش مدیریت ببرد این فرد صلاحیتش را ندارد!

بازهم میگویم من تاکنون به کسی توهینی نکردم و هر از گاهی بنا به تجارب جهت روشن شدن اذهان برخی مطالب را گفته ام که تاکنون هم ندیدم این کاربر و رفقا هتاکش دلیلی بر خلاف واقع بودن مطالب من بباورند و راه را در توهین و تحقیر دیده اند.
                      اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10190

این سهم همانند چندبار قبل بازهم سود خوبی بهم رساند واقعا عالیست. خریدهایی که قبلا نوشتم درمحدوده ۲۲۰ بود البته یکی دوبار کمو زیادش کردم بیشترش را چندروز قبل با میانگین ۳۸۰ موقت فروختم. حدود ۷۰ درصد رشد عالی!بازهم البته دنبال میکنم درصورت امکان قیمت مناسب بخرم البته دیگر سهم ها هم برخیشان بازده بسیار خوب دادن اما با حاشیه و جنجال کمتر.

در ادامه مطالب قبلی درخصوص این سهم، تقریبا همان بازی قبلی تکرار شده منتها قرار نیست عینا همیشه یکی باشد
                        گفته شد سال قبل هم با سفته بازی و کمک عوامل فضای مجازی و رسانه ای و بازی برخی ناخواسته در زمینشان بارها نوسانات سنگین گرفتند و گاهی ۱۰ تا ۳۰ درصد و در یکی دو بار هم ۵۰ تا ۸۰ درصد هم همان سال قبل بعد از سقوط رشد داشت و مجدد به محدوده ۲۰۰ت بازگشت! البته اینبار وضعیت عمومی بازار و شاخص بهتر است و کف اکثر سهم ها بالاتر آمده و خبرهای واگذاری بلوک و... هم عاملی شده بر رشد
                        ولی در کل تا اینجا کار رشدش در حد رشد خرداد سال قبل شده
                        برای مثال خگستر بعد از سقوط ازاد که از بالای 1200 تومان انجام شد در اوایل خرداد سال قبل به حدود 170 تومان رسید و با جوسازی طی چند ماه به بالای 300 هم رساند یعنی بالای 80 درصد رشد!بعد از خالی کردن به کمک عواملی که گفته شد سهم نوبت افتش رسید و مجدد به زیر 200 تومان آمد که در تاریخ 9ابان به 180 هم معامله شد. و در عرض تقریبا1ماه مجدد بالا بردند و به 270 رسید که حدود 50 درصد رشد میشود . بعد تا اواخر اذر مجدد اوردن به نزدیک200تومان و مجدد داستان تکراری !
                        این رشد ها و افت ها همان سفته بازی معمول و رایج است که البته چیز بدی هم نیست به هرحال همیشه در بازارها وجود دارد ما هم هرجا تشخیص بدیم همراه میشویم.

رشد اخیر سهم هم ارتباط چندانی به برجام و تکنیکال ندارد که البته میتواند گاهی هم پوشانی هم داشته باشد و کمو بیش موثر اما عامل اصلی همانطور که تا ۱۲۰۰ و خودرو را تا ۸۰۰ بردند نه تحلیل بود نه بنیاد بلکه خواست بازیگران و عواملشان که برخی انرا به پای تحلیل خود میگذارند!!!

حالا فرقی هم در اصل قضیه نمیکند به هر علتی رشد کند سعی میکنیم استفاده ببریم البته با رعایت احتیاط همیشگی. در دیگر سهم ها و گروهها موقع رشد اینهمه حاشیه نیست که خب علت را در همان مطالب قبلی که گفته شد باید جستجو کرد و کار و برنامه اینست. بازیگران و بالایی ها از اینکه برخی رشد را به خط و نقطه و... مرتبط میکنن میخندن!
                        اگر بلوک واگذار شود و البته با رشد بازار بعید نیست اینبار بازهم بعد رشد های اخیر خودرویها رشد بیشتر کنن و حرف من اصلا این نیست که رشد نمیکن اتفاقا همیشه سهم محبوب من بودند و سودهای خوب گرفته ام.
                        از فعالیتهای برخی هم کمال تشکر را دارم که موجبات سود بیشتر مارا فراهم میکنن!
                        از این حرفها نزنید! یک عده بهشون برمیخوره
                        خودرو با تحلیل و بنیاد همیشه رشد کره

هرکسی خلافش بگوید مفسد است و چندنفری باید بهش حمله کنن!
                        /:.yead.:/
                        این سهم برای سفته بازی و نوسان شده بنوعی خوراک! هربار در این چند ماهه با جوسازی و کمک گرفتن از عوامل خود سودهای خوبی را به جیب زدن. که در این بین عواملشان در فضای مجازی هم کمک بهشان در این جو و نوسان گیری کرده. حالا برخی ممکنه خودشان هم متوجه نشن که درخدمت انها هستن.
                        برای مثال خگستر بعد از سقوط ازاد که از بالای 1200 تومان انجام شد در اوایل خرداد امسال به حدود 170 تومان رسید و با جوسازی طی چند ماه به بالای 300 هم رساند یعنی بالای 80 درصد رشد!بعد از خالی کردن به کمک عواملی که گفته شد سهم نوبت افتش رسید و مجدد به زیر 200 تومان آمد که در تاریخ 9ابان به 180 هم معامله شد. و در عرض تقریبا1ماه مجدد بالا بردند و به 270 رسید که حدود 50 درصد رشد میشود . بعد تا اواخر اذر مجدد اوردن به نزدیک200تومان و مجدد داستان تکراری !
                        سفته بازی فقط در سهم های کوچک قرار نیست باشد بلکه در سهم های بزرگ هم میشود منتها اینبار نه توسط یک یا چند نفر محدود بلکه با پول و جو و کمک حقوقی ها و حتی نحوه انتشار اخبار و یاری گرفتن از عواملشان در فضای مجازی. بالاخره سودهای کلان ارزش خرج کردن هم دارد! البته در فروم ها و.. اکثرا ناخواسته و بی اطلاع در خدمتشان قرار میگیرن. ما هم هرجا تشخیص بدیم سعی میکنیم با این جو و موج همراه بشیم و بیشتر بازی خوانی است تا تحلیل حالا ممکنه به ظاهر با نمودار و.. هم همراهش کنن تا کارشان شیک تر باشد! ولی بازی دست افراد دیگر است.
                        چندی پیش یکی از کاربران که خیلی خودش را قبول دارد و خود را برترین در کهکشان راه شیری میداند، وقتی دوروز قیمت جهانی نفت کمی افت کرد انرا ربط به مثبت بودن نتیجه مذاکرات هسته داد. الان که نفت از90دلار عبور کرده لابد بعلت عدم نتیجه مثبت است؟چرا بدون مطالعه و بررسی حرفی بزنیم که خودمان هم بمانیم. کل صادرات نفت ایران بعد از برجام هم میانگین حدود 2میلیون بشکه و کمی بیشتر بود و همین الانم بطور غیررسمی طبق خبرها بالای 1م بشکه میفروشیم و تاثیر شدید در بازار جهانی ندارد امدن نفت ایران و درواقع نفت بعلل مختلف افت و یا رشد دارد که یکی از انها را میتوان نفت ایران دانست که انهم در حد دلیل متوسط.
                        درود بر مدیریت محترم سایت

مدیر محترم شما نگاهی به چند پست ایشون که من بالا آوردم بندازید فقط و فقط حاشیه سازی و ایجاد تنش در سایت هم برای من هم برای سایر دوستان.
                        من واقعا نمیدونم ایشون دنبال چی هستند؟مچ گیری ،کاراگاه گچت بازی .
                        اگه منظورشون اینه که بیشتر از من و سایر کاربران میدونند جواب من بهشون اینه که عزیز من شما از من خیلی خیلی سرتری. راضی شدی؟
                        لطف کن منو وارد لیست سیاه کن و گزینه چشم پوشی رو فعال کن تا مطالب من برای شما دیده نشه.
                        اگر هم میخوای در سایت برای دیگران سود برسونی و اونا رو از خطرات بازار آگاه کنی ،میتونی یه تاپیک در مورد روند بازار و سهام بزنی و مطالبت رو اونجا قرار بدی تا مردم ببینند و پس از چند ماه در موردت قضاوت کنند.وسلام
                        از مدیریت محترم تقاضا میکنم به ایشون تذکر بدهند که با ایما و اشاره و طعنه و کنایه بر علیه من و سایر کاربران پست ارسال نکنند.
                        ممنونم

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10190

یکی از کاربران بدون توجه به حجم رشد نقدینگی و تحریم ها و وضعیت بودجه و ... و صرفا با نگاه به نمودار و از روی نقاشی های خود صحبت از دلار ۱۹ هزار و بعد از آن هم گفت پایینتر از ۱۹ هم میرود! دو سه ماه قبل بود تقریبا!
                          نمیدانم این چه مصیبت و خوره ای است که به جان بازار ما افتاده
                          در سهم ها ملت را کم گمراه کردن حالا اینجا هم اینچنین!! برفرض نقاشی آن را میگوید، فکر خودتان کجا رفته
                          !!

نمیدانم این چه کاریست که برخی هر سهمی در چندسال اخیر ازش صحبتی کرده اند هی پست بالا میاورند به بهانه های مختلف که فلان سهم را مثلا 4 سال پیش ازش گفتم و فلان قدر رشد کرد!
                          البته صحبت از گذشته جهت بررسی بیشتر و ارائه ادامه تحلیل خوب است اما اینکه ان بازدهی هارو بنحوی بگوییم که گویا بقیه بازار بالا نرفتن و انها فقط رفتن چه معنایی دارد!! اکثرا سهم ها در ان زمان رشد چندبرابری داشتند و البته برخی هم رشد کمتر منتها اینکه آنرا به پای صرف تحلیل خود جهت خودنمایی بنویسیم درست نیست.
                          بالاخره انهایی که قدیمی بازار هستند در یک زمانی خیلی از نمادها رو خریده و یا درموردش نوشته اند ولی بجز برخی بقیه ادعایی ندارن. البته بعضی از این کاربران قبلا میگفتند که چرا ازم تشکر نمیکنید و قدر نمیدانید که هر پستم چند میلیارد ارزش دارد! و یا چرا تشکر زیر پستم کم است پس قهر میکنم میروم! با همچین افرادی گاهی مواجهیم!
                          مطالب حاشیه ای این کاربر اونقدر زیاده که یه نفر میخواد بشینه و اونا رو بالا بیاره.
                          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2022/05/31, 08:40.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10190

مدیریت محترم سایت یک بار برای همیشه با این افرادی که فقط و فقط بخاطر اظهار نظر در مورد روند سهام ،به خودشون اجازه می دهند دیگران رو مورد تمسخر و توهین قرار بدهند،برخورد جدی بکنید.
                            ببینید همین الان برید به تاپیک دلار می بینید چند نفری منو مورد تمسخر قرار داده اند که چرا گفتی دلار میشه 19 هزار تومن؟آقا من گفتم دلار میشه 19 هزار تومن ،اصلا تصحیح میکنم دلار میشه یک ریال ،اصلا میشه یک شاهی ،تو رو سننه؟! تو هم بیا بنویس دلار میشه یک میلیون تومن.اینکه من بنویسم دلار میشه 19 هزار تومن ،بشما این اجازه رو میده که بمن توهین کنید؟!
                            مگه قراره هر کسی در مورد روند قیمت سهام نظری داد مورد تمسخر قرار بگیره؟
                            طرف با خانوده اش دعوا میکنه میاد تاپیک خودرو هر چی از دهنش در میاد بار تحلیلگران خودرو میکنه .سهمش افت میکنه بدو میاد تاپیک خودرو ،تحلیلگران خودرو رو میکوبه.اجاره خونه اش عقب میفته بدو میاد تاپیک خودرو .ولله وضعیت واقعا غیر قابل تحمل شده.
                            حالا این کاربر یه نمونه اش هست سه چهار کاربر دیگه هم مثل ایشون هستند فقط و فقط کارشون تمسخر و تحقیر دیگران هست.نمیدونم "نقاشی میکشه"،"قلم مو بدست"،"یه نرم افزار نصب کرده"، انواع اقسام تمسخر و توهین.انگار ما وقتی وارد بورس شدیم قرارداد نوشتیم که غیر از گزارشات کدال نباید با چیز دیگه ای سهام رو تجزیه و تحلیل کنیم.
                            من از شما خواهش میکنم یه چند نفر هستند پست های اینا رو زیر نظر بگیرید تا روی اعصاب بقیه راه نروند.
                            ممنونم

نظر

• BOURSY
                              مدیر سایت
                              • Nov 2010
                              • 249

درود بر شما جناب orumbourse
                              علیرغم اینکه شخصاً از مطالب شما استفاده میکنم و در حسن نیت و مهارت شما تردیدی ندارم، اما آنچه نقل کردید و بدان ارجاع دادید جای تذکر نظارتی ندارد.
                              پیروز باشید.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post
                                درود بر شما جناب orumbourse
                                علیرغم اینکه شخصاً از مطالب شما استفاده میکنم و در حسن نیت و مهارت شما تردیدی ندارم، اما آنچه نقل کردید و بدان ارجاع دادید جای تذکر نظارتی ندارد.
                                پیروز باشید.
                                ممنونم از توجه و بررسی شما.
                                باید عرض کنم که ممکنه در نگاه اول پست های ایشون موردی نداشته باشند ولی توجه داشته باشید ایشون به شکل خیلی رندانه ای سعی در عصبی کردن سایرین داره. ایشون در مدت فعالیتش برای چندین کاربر همین کارها رو کرده و من بشما قول میدم دوباره این کارها رو ادامه خواهد داد زیرا اذیت کردن دیگران در خون این فرد رخنه کرده.
                                سوابق پست های ارسالی این کاربر گفته بنده رو تایید میکنند.
                                وسلام.
                                چون شما گفتید بجای جواب دادن به فرد خاطی موضوع را با مدیریت در میان بگذارید بخاطر همون من اینجا مطرح کردم.

نظر

در حال کار...
                                X