کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
کما فی السابق دسترسی باز و بسته نمودن تاپیک مذکور را دارایید
بستن تاپیک مذکور هم توسط خودتون انجام شده
با این حال با توجه به اینکه گویا قادر به باز کردن تاپیک نیستید، تا بررسی بیشتر موضوع توسط همکاران فنی تاپیک رو باز میکنم
وقتش رسیده تادرسال جدید دستی به سر و روی این انجمن بکشید وتغییراتی رو اعمال کنید:مثل اعلام تشکر یا نقل قول یا پیغام خصوصی مثل انجمن جناب ثقفی
اونا 3روز کلا انجمن رو تعطیل کردن و این تغییرات رو اعمال کردن.گاها پیش میاد مطلبی مفید به چشم کاربر می خوره که مربوط به یک ماه یا 2ماه پیش هست واز منتشر کننده اون مطلب تشکرمیشه ولی بدون اطلاع خودش
مدیراقا
سایتتون خراب بود
امرئز خرابتر شده
هرجی مینویسی نمیدونم کجا میره
نمیاره
خدا امواتتان بیامرز ه
یکم همت خرج بدید درست کنید
این همه مهندس است
ازشون کمک بگیرید درست کنید
مثل مملکت نباشید
کمک خواساید بگید منم کمک میکنم
کاری ندارم
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
حساب کاربریتون با توجه به حجم مطالبی که بی ارتباط با عنوان تاپیکها مینویسید و بیتوجهی به تذکرات عمومی و خصوصی متعدد محدود شد، به این معنی که پستهاتون منتظر تایید ناظرین انجمن میمانند و پس از آن نمایش داده میشوند
حساب کاربریتون با توجه به حجم مطالبی که بی ارتباط با عنوان تاپیکها مینویسید و بیتوجهی به تذکرات عمومی و خصوصی متعدد محدود شد، به این معنی که پستهاتون منتظر تایید ناظرین انجمن میمانند و پس از آن نمایش داده میشوند
بیتوجهی به تذکرات عمومی و خصوصی
عزیزی
تاحالا هیج تذکری برام نیامده اشتباه نگرفتید
مطالب بنده خدا شاهده از همه درست تر است صادقانه مشکلات مینویسم 85 درصد منفی ام دروغ نمیگم
حالا ریش و قیچی دست شماست هرطور صلاح مملکت میدونید اول ببیتید خوب بود و پسند بیندگان عزیر بود پخش کنید ولی همه بینندگان عزیز خاطرخواه مایند ماهم کوچکشان هستیم
آخرین ویرایش توسط )(شاخص کل جعل علی)؛ 2025/05/07, 21:19.
دلیل: سلام اقای جمالی عزیز گرامی از وقتی سایت تعویض کردی بنده حقیر نمیتونم مطلب ارسال کنم لطفلا درست کنید گرفتار شدم
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
آیا امکان اضافه کردن نوع فونت نوشتاری به سیستم هست ؟ یا لااقل این امکان رو فراهم کنید که بشود یه مدل فونت و اندازه قلم رو با نام کاربری ذخیره کرد .
به نظرم ورژن سایت نیاز به آپدیت دارد .
ممنون
درود
فکر میکردم واضحه که ورژن سایت تغییر کرده!
در چند روز گدشته نرم افزار رو به آخرین ورژن نرم افزار ویبولتین آپگرید کردیم.
در مورد درخواست شما:
تو ورژن قبل امکان ذخیره فونت وجود نداشت اما این ورژن رو چک نکردم ، خودتون میتونید بررسی کنید این دسترسی وجود داره یا نه...
نظر