شما بگویید... (ارتباط با مدیران)
Collapse
X
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postبا سلام و تشکر از زحمات شما
گویا سایز نمودارهای پیوستی کوچک هست آیا این امکان وجود دارد که روش دیگری به غیر از آپلود در سایتهای دیگر برای استفاده و کارایی بهتر در سایت تعبیه شود؟
ممنون
امکان آپلود از کامپیوتر هم ممکنه اما بنا به دلایلی هنوز این کار رو انجام نداده ایم, امیدوارم به زودی بتونیم این امکان رو هم فعال کنیم.
نظر
-
در اصل توسط کاشف پست شده است View Postباسلام وخسته نباشیدوتشکرفراوان بابت تمام زحماتی که میکشید
ایااین امکان وجود دارد که ساعت تاپیکها به صورت 24 ساعته دراید دلیلش این هست که تایم ساعت 10 صبح و10 شب هردو رو10 نشان میدهد درصورتی که 10 شب راباید 22 نشان دهدباسپاس فراوان از زحمات شما.
هرچند تو نمایش ساعت بصورت موجود , با حروف am و pm ساعت قبل از ظهر و بعد از ظهر متمایز میشه اما پیشنهاد شما انجام میشه.
نظر
-
از مدیریت سایت بسیار تشکر میکنم که به خواسته منطقی دوستان توجه میکنه و خیلی قابل تقدیره باز هم سپاس گذارم.....
از مدیر سایت می خواستم که علاوه به درخواست دوستام فقط چندتا نکته رو پیشنهاد بدم ... خب یکی از اصولی که تو تموم دنیا پذیرفته شده هم هست بنچ مارکینگه چه عیبی داره که ما هم از سایت های موفق که تو این زمینه کار میکنن بنچ مارک کنیم ....
1. خیلی خوب میشه که نمودار های قیمت جهانی مس،طلا،نفت و سرب و روی رو در کنار همه در بالای سایت و فضای خالی آن لاین داشته بایشم
2. افزایش سرعت سایت خیلی مهمه ...از تمام چیز هایی که میتونه به سرعت سایت کمک کنه باید استفاده کرد
3. دوست عزیزم شاپور جان( استاد عزیزم) در مورد رنگ سایت صحبت کرده بودن که خیلی مهمه یه ترکیب رنگ خوب در تمام فضا های موجود سایت اگه رعایت بشه خیلی عالیه به عنوان مثال این فضایی که مینویسم آبی کم رنگه در فضا های گوشه نیز یه رنگ متناسب هم قرار بگیره (به عنوان مثال در هر فضا از آبی پر رنگ گرفته تا آبی کم رنگ)
4.گاهی اوقات توالی نوشته ها که دوستان جواب همدیگه رو میدن من فکر میکنم فقط دوتا نقل قول قرار میگیره و شروع کننده مبحث و عنوان مبحث برای بقیه دیده نمیشه که بقیه دوستان دوباره سوال میپرسن ....
بازم متشکرم...
موفق و پیروز باشیدریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postاز مدیریت سایت بسیار تشکر میکنم که به خواسته منطقی دوستان توجه میکنه و خیلی قابل تقدیره باز هم سپاس گذارم.....
از مدیر سایت می خواستم که علاوه به درخواست دوستام فقط چندتا نکته رو پیشنهاد بدم ... خب یکی از اصولی که تو تموم دنیا پذیرفته شده هم هست بنچ مارکینگه چه عیبی داره که ما هم از سایت های موفق که تو این زمینه کار میکنن بنچ مارک کنیم ....
1. خیلی خوب میشه که نمودار های قیمت جهانی مس،طلا،نفت و سرب و روی رو در کنار همه در بالای سایت و فضای خالی آن لاین داشته بایشم
2. افزایش سرعت سایت خیلی مهمه ...از تمام چیز هایی که میتونه به سرعت سایت کمک کنه باید استفاده کرد
3. دوست عزیزم شاپور جان( استاد عزیزم) در مورد رنگ سایت صحبت کرده بودن که خیلی مهمه یه ترکیب رنگ خوب در تمام فضا های موجود سایت اگه رعایت بشه خیلی عالیه به عنوان مثال این فضایی که مینویسم آبی کم رنگه در فضا های گوشه نیز یه رنگ متناسب هم قرار بگیره (به عنوان مثال در هر فضا از آبی پر رنگ گرفته تا آبی کم رنگ)
4.گاهی اوقات توالی نوشته ها که دوستان جواب همدیگه رو میدن من فکر میکنم فقط دوتا نقل قول قرار میگیره و شروع کننده مبحث و عنوان مبحث برای بقیه دیده نمیشه که بقیه دوستان دوباره سوال میپرسن ....
بازم متشکرم...
موفق و پیروز باشید
از لطف و محبت شما ممنونم.
در مورد پیشنهاداتتون:
1. در برنامه هست و انجام خواهد شد.
2.سعی ما هم اینه, ممکنه server رو تغییر بدیم اما واقعیتش اینه که من تفاوت چندانی تو لود شدن این فروم با سایر فروم ها نمیبینم!(البته اینم میدونم که هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه:ezpi: )
3.رنگ پس زمینه نوشته ها از سفید به خاکستری کم رنگ تغییر داده شده ولی منتظر فیدبک کاربران هستیم که آیا باید بیش از این تغییر کنه یا...
4. اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم باید بگم در چنین مواردی میشه از گزینه "نقل قول چندگانه" برای پاسخ دادن استفاده کرد.
باز هم از لطف دوستانی که به عنوان صاحبان اصلی این فروم با همفکری و راه کارهای پیشنهادیشون تیم مدیریت رو در بهبود سایت یاری میکنند سپاسگزاری میکنم.
نظر
-
در اصل توسط محسن نظري پست شده است View Postنظر بنده درباره رنگ سايت سبز كمرنگ ميباشد
اين اسمايلها را هم خواهش ميكنم فكري به حالش بكنيد...
اما emoticon ها يا اسمايل ها رو حتما اضافه ميكنيم (سعي ميكنيم تمام emoticon هاي ياهو مسنجر رو اينجا قرار بديم)
ممنون
نظر
-
سلام جناب ادمین
با تشکر از زحمات شما،یه پیشنهاد داشتم،به نظرتون اگه هر تاپیکی که باز میکنیم آخرین صفحه و آخرین مطلب رو به ما اول نشون بده بهتر نیست؟در حال حاضر اولین نوشته رو نشون میده و ما باید خودمون به آخرین صفحه بریم،با تشکر از حسن توجه شماامروز همون فردایی است که در انتظارش بودی:4:
نظر
-
در اصل توسط راشین پست شده است View Postادمین عزیز شرمنده که اینقدر مزاحم می شوم
آیا این امکان وجود دارد که زمان صبر برای ارسال پست بعدی از 120 ثانیه کمتر شود
ممنون
تو ورِژن قبلي به دليل مشكلي كه براي برخي كاربران رخ ميداد اين زمان رو تغيير داديم و تو ورژن جديد هم رو همون زمان مونده.
ممنونم كه با اين پستتون يادآوري شد.
حتما اصلاح ميشه.
نظر
-
در اصل توسط hitm@n پست شده است View Postسلام جناب ادمین
با تشکر از زحمات شما،یه پیشنهاد داشتم،به نظرتون اگه هر تاپیکی که باز میکنیم آخرین صفحه و آخرین مطلب رو به ما اول نشون بده بهتر نیست؟در حال حاضر اولین نوشته رو نشون میده و ما باید خودمون به آخرین صفحه بریم،با تشکر از حسن توجه شما
اين كار شدنيه و خود من براي نمايش پستها از اين روش استفاده ميكنم، يعني با كليك روي لينك تاپيك جديدترين پست نمايش داده ميشه...
براي اين كار به كنترل پنل كاربري بريد و تو قسمت "تنظيمات نمايش موضوع" ، گزينه "حالت نمايش موضوع" رو به "خطي-ابتدا جديدترين" تغيير بديد.
موفق باشيد
نظر
-
در اصل توسط Admin پست شده است View Postميتونيد با مراجعه به كنترل پنل كاربري تون در قسمت "تنظيمات عمومي" گزينه "حالت پيش فرض اشتراك موضوعات" را غير فعال كنيد.
من حالت پیش فرض اشتراک موضعات را به مشترک نمی شوم تغییر داده ام ولی همچنان هر مطلبی که ارسال می شود در ایمیلم دریافت می کنم!!! چطور می توان این مشکل را حل کرد؟ تشکر
نظر
نظر