شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • BOURSY
    مدیر سایت
    • Nov 2010
    • 248

پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
    درود و احترام

این مطلب رو الان دیدم و برام خیلی خیلی عجیب بود این استدلال.

از کی تا حالا مدیران سایت این وظیفه رو به عهده گرفتند که کاربران را از دوراهی خارج کنن؟؟

این که یکی از مدیران استباط و تحلیل شخصی رو ( طوری مطلب می نوشت که ...) مبنا بر تصمیم گیری در مورد

مسدود کردن کاربری فرض کردن و در ادامه با کنایه و استعاره ، این تصمیم توجیه بشه اصلا جالب نیست.

یعنی برای کاراکتر و احترامی که بورسی طی این سالهای طولانی کسب کرده جالب نیست.
    سلام

لطفا یک طرفه به قاضی نروید!....
    روال سایت بورسی اینه که اگه قرار باشه به کاربری تذکر داده بشه تو پیام خصوصی این کار انجام میشه و نه تاپیک ها....
    در مورد کاربرانی که اخیرا عضو سایت شدند و معمولا گروهی پیام درج میکردند (بعضا دارای چند اکانت بودند) هم بارها این کار انجام شد اما با وجود این پیام ها تغییری در سبک فعالیت این کاربران رخ نداد. (اکثر افراد مورد نظر طبق مشخصات ثبت نامی سنی حدود 40 سال دارند که انتظار میره سن پختگی باشه اما از بیان کلمات رکیک ابایی ندارند).
    عملکرد بخشی از این اعضای جدید باعث شد ما دسترسی ثبت نام رو ببندیم و از قبول عضو جدید خودداری کنیم.

با جناب گالیور هم بعنوان فردی جاافتاده چندین بار تو پیام خصوصی مکالمه شد، با وجود اینکه پخته تر از سایرین عمل میکرد و کلمات رکیک استفاده نمیکرد اما هر چند نوشته به حمایت از این افراد و دوستانشون مطلبی بر ضد بورسی درج میکرد و بعضا به کاربران و مدیران بی احترامی میکرد.

طبیعیه خانواده بورسی بی حرمتی به اعضایی که در شکل گرفتنش نقش داشتند رو بعد از این همه تذکر تحمل نمیکنه.

سالهاست ثابت کرده ایم دنبال جذب مخاطب به هر قیمتی نبوده و نیستیم و در برابر فعالیت های گروهی ، سفته بازی و بی اخلاقی بی تفاوت نخواهیم بود.

به هر حال هر جا قوانین خاص خودش رو داره و برای فعالیت و بقا در هر جا به ضوابط اونجا متعهد بود؛ مثلا ممکنه شمای نوعی مشکلی نداشته باشید اگر تو محیطی هستید بقیه سیگار بکشند یا فلان شوخی رو بکنند، اما من نوعی نتونم محلی که توش سیگار کشیده میشه رو تحمل کنم....
    در مورد سایت بورسی هم همینطوره ؛ اگر قرار بود کاربران اینجا با سبک و سیاق آزاد و احتمالا کاربر پسندتر تالار بورس فعالیت کنند احتمالا اصلا نیازی به ایجاد انجمن گفتگوی بورسی نبود!....

مخلص کلام: اگر هر کدوم از اعضای جدید مایل به فعالیت هستند به شرط پایبندی به قوانین و چارچوب ها درخواستشون رو از هر طریق (ایمیل یا پیام خصوصی یکی از دوستانشون) مطرح کنند تا دسترسیشون به حالت عادی برگرده ....

نظر

• تیدی آلفا
      Banned
      • Jul 2013
      • 2540

سلام مدیر

ی پیام برام اومده بازش میکنم این میاد

قابلیت حذف کردن هم نداره

همینطور بالای صفحه مونده

اگه میشه حذفش کنید ممنون

نظر

• جان کافی
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 886

پاسخ : گفتگوی آزاد در خصوص مسابقات سایت

باسلام وخسته نباشید
        از مدیریت محترم در خواستی داشتم اسم mor_dell به جان کافی تغییر یابد در صورت امکان ... باتشکر

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط mor_dell پست شده است View Post
          باسلام وخسته نباشید
          از مدیریت محترم در خواستی داشتم اسم mor_dell به جان کافی تغییر یابد در صورت امکان ... باتشکر
          سلام.
          چشم.
          نام کاربری شما از mor_dell به جان کافی تغییر پیدا کرد.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• MOSTAFAVI
            Banned
            • Jun 2012
            • 5633

سلام لطفا نام کاربری اینجانب را به آقا سید تغییر دهید
            با تشکر

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Post
              سلام لطفا نام کاربری اینجانب را به آقا سید تغییر دهید
              با تشکر
              سلام.
              چشم.
              نام کاربری شما از amirmostafavi72 به آقا سید تغییر پیدا کرد.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• 2FAN
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 1049

سلام اقای mhjboursy

وقتون بخیر
                فکر میکنم شما برنامه مسابقه ماهانه رو ساپورت میکنید
                میخواستم خواهش کنم میتونید برنامه اکسل یا هرچی که نتایج خروجی رو میده برام بفرستید
                من میخوام یه تحقیق کنم واسه خودم و جند تا سبد بورسی بچینم در ماه بر اساس ایده های خودم
                مثلا یه سبدم ترکیبی باشه یکی دیگه بنیادی باشه و..... ببینم خروجی کدو سبد و بازده بیشتره
                نیاز به برنامه شما دارم که خودش درصد های افزایش رو بگیره و خروجی بده
                دستی هم میشه هر روز درصدای رشد یا افزایش رو نوشت اما حوصله ندارم
                میخواستم ببینم کمکم میکنی یا نه
                مرسی ازتون
                https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
                  سلام اقای mhjboursy

وقتون بخیر
                  فکر میکنم شما برنامه مسابقه ماهانه رو ساپورت میکنید
                  میخواستم خواهش کنم میتونید برنامه اکسل یا هرچی که نتایج خروجی رو میده برام بفرستید
                  من میخوام یه تحقیق کنم واسه خودم و جند تا سبد بورسی بچینم در ماه بر اساس ایده های خودم
                  مثلا یه سبدم ترکیبی باشه یکی دیگه بنیادی باشه و..... ببینم خروجی کدو سبد و بازده بیشتره
                  نیاز به برنامه شما دارم که خودش درصد های افزایش رو بگیره و خروجی بده
                  دستی هم میشه هر روز درصدای رشد یا افزایش رو نوشت اما حوصله ندارم
                  میخواستم ببینم کمکم میکنی یا نه
                  مرسی ازتون
                  سلام.
                  اگر منظورتان رایگان است شرمنده‌ام. نمی‌توانم.
                  اگر احیانا برای خرید تمایل داشتید می‌توانید در پیام خصوصی پیشنهاد قیمتی بدهید.
                  یا علی.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

شما می‌خواهید برایتان مسابقه انجام بدهم یا کدش را می‌خواهید؟ اگر صرفا می‌خواهید که برایتان چند بار اندازه‌گیری‌هایی انجام بدهم، در خدمتتان هم هستم.

هر کدام از دوستان که خواست، من می‌توانم این کار را برایش رایگان انجام دهم و مشکلی نیست. (به شرط این که وقت داشته باشم و شمار درخواست‌های آن عزیز در هفته خیلی زیاد نشود!)

این پرونده را بنا به خواست خودتان تغییر بدهید:
                    Dropbox - 2021-01-04_06-46-25.csv - Simplify your life
                    و برایم بفرستید.
                    1. ستون اول نماد.
                    2. ستون دوم تاریخ ورود.
                    3. ستون سوم تاریخ خروج (اگر نخواستید این ستون را خالی بگذارید که «تا امروز» محاسبه شود).

یا این که یک پرونده شبیه پرونده مسابقه‌ها برایم بسازید و بفرستید. (یک پرونده ساده که نمونه‌اش در جستار هست.)

ویرایش: اکنون دیدم پرونده در دراپ‌باکس بد نمایش داده می‌شود. به هر روی. در نهایت یک پرونده (ترجیحا سی‌اس‌وی ایزو - یا اگر نشد اکسل معمولی) برای من بفرستید که در آن این سه ستون وجود داشته باشد.

یا علی.
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2021/01/04, 06:56.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

سلام ...

بنده از زمانی که عضو سایت بورسی شده ام , خودم را عضو خانواده ی بورسی در نظر گرفته ام و به مرور زمان با امکانات سایت هم آشنا می شوم ...

از زحمات برگزارکنندگان مسابقات هم تشکر می نمایم ...

اما احساس می کنم پاسخ برخی از کاربران را نمی توانم در بخش خصوصی سایت بدهم ...

و پیامی ظاهر می شود با این مضمون : در انتظار تایید توسط مدیر

نمی دانم علت چیست ؟!

.

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

سلام ...
                        متاسفانه رنگ نام کاربری بنده از آبی به قرمز تغییر پیدا کرده است ...
                        لطفا به حالت قبل برگردانید ...
                        .

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

با سلام و احترام

مدیریت محترم وبسایت لطفا"، با توجه به اینکه موضوع تاپیکی که بنده ایجاد کرده بودم تحت عنوان " پیشنهادات در خصوص اصلاح قوانین بورس ( قابل توجه مسئولین سازمان بورس جهت بررسی) " و با موضوع این تاپیک کاملا" باهم فرق میکرد، مجددا تاپیکی که بنده ایجاد کردم مجزا شود .

چون قوانین بالاخره در خود وبسایت سازمان بورس هم مشخص هست و شاید فردی از سازمان خواننده موضوع با فقط پیشنهادات باشد و تاثیر مثبتی در جهت اصلاح پیشنهادات قوانین انجام شود و به قول دوستمان تاپیک بنده جنبه انتقادی داشت و تجمیع این دو تاپیک موجب خواهد شد که به پیشنهادات به صورت مجزا توجه نشود .

با تشکر فراوان

http://forums.boursy.com/showthread....232#post879232
                          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                            ستاره‌دار(2)
                            • Oct 2020
                            • 708

آقا دست مدیرکل سایت هم درد نکنه
                            خودش میدونه چرا
                            گفتم بگم و تشکر کنم / نگه این قوچعلی چه نامردیه....
                            مخلصیممممممممم

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

آقای مسئووول!
                              در مسابقه ماهانه ، افزایش سرمایه را در نظر نگرفتید و من بیچاره را انداختید ته صف! چرا با آبروی نداشته ما بازی میکنی اخه!

دشیمی افزایش سرمایه داشته...نه که اینقد ریزش داشته باشه!

خیلی مخلصیم!
                              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
                                سلام ...
                                متاسفانه رنگ نام کاربری بنده از آبی به قرمز تغییر پیدا کرده است ...
                                لطفا به حالت قبل برگردانید ...
                                نام کاربری من هم قرمز شده...معنی اش چی چیه ؟
                                یکی این رنگ ها رو واسه ما توضیح بده! الان خوشحال باشیم قرمز شده؟ من که پرسپولیسی ام...بدم نمیاد ، با بازار هم همخوانی داره تازه:D
                                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

در حال کار...
                                X