شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

• بابک 52
    replied
    پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

با سلام و احترام

مدیریت محترم وبسایت لطفا"، با توجه به اینکه موضوع تاپیکی که بنده ایجاد کرده بودم تحت عنوان " پیشنهادات در خصوص اصلاح قوانین بورس ( قابل توجه مسئولین سازمان بورس جهت بررسی) " و با موضوع این تاپیک کاملا" باهم فرق میکرد، مجددا تاپیکی که بنده ایجاد کردم مجزا شود .

چون قوانین بالاخره در خود وبسایت سازمان بورس هم مشخص هست و شاید فردی از سازمان خواننده موضوع با فقط پیشنهادات باشد و تاثیر مثبتی در جهت اصلاح پیشنهادات قوانین انجام شود و به قول دوستمان تاپیک بنده جنبه انتقادی داشت و تجمیع این دو تاپیک موجب خواهد شد که به پیشنهادات به صورت مجزا توجه نشود .

با تشکر فراوان

http://forums.boursy.com/showthread....232#post879232

ارسال نظر:

• بهرام نامدار
    replied

سلام ...
    متاسفانه رنگ نام کاربری بنده از آبی به قرمز تغییر پیدا کرده است ...
    لطفا به حالت قبل برگردانید ...

ارسال نظر:

• بهرام نامدار
    replied

سلام ...

بنده از زمانی که عضو سایت بورسی شده ام , خودم را عضو خانواده ی بورسی در نظر گرفته ام و به مرور زمان با امکانات سایت هم آشنا می شوم ...

از زحمات برگزارکنندگان مسابقات هم تشکر می نمایم ...

اما احساس می کنم پاسخ برخی از کاربران را نمی توانم در بخش خصوصی سایت بدهم ...

و پیامی ظاهر می شود با این مضمون : در انتظار تایید توسط مدیر

نمی دانم علت چیست ؟!

ارسال نظر:

• mhjboursy
    replied

شما می‌خواهید برایتان مسابقه انجام بدهم یا کدش را می‌خواهید؟ اگر صرفا می‌خواهید که برایتان چند بار اندازه‌گیری‌هایی انجام بدهم، در خدمتتان هم هستم.

هر کدام از دوستان که خواست، من می‌توانم این کار را برایش رایگان انجام دهم و مشکلی نیست. (به شرط این که وقت داشته باشم و شمار درخواست‌های آن عزیز در هفته خیلی زیاد نشود!)

این پرونده را بنا به خواست خودتان تغییر بدهید:
    Dropbox - 2021-01-04_06-46-25.csv - Simplify your life
    و برایم بفرستید.
    1. ستون اول نماد.
    2. ستون دوم تاریخ ورود.
    3. ستون سوم تاریخ خروج (اگر نخواستید این ستون را خالی بگذارید که «تا امروز» محاسبه شود).

یا این که یک پرونده شبیه پرونده مسابقه‌ها برایم بسازید و بفرستید. (یک پرونده ساده که نمونه‌اش در جستار هست.)

ویرایش: اکنون دیدم پرونده در دراپ‌باکس بد نمایش داده می‌شود. به هر روی. در نهایت یک پرونده (ترجیحا سی‌اس‌وی ایزو - یا اگر نشد اکسل معمولی) برای من بفرستید که در آن این سه ستون وجود داشته باشد.

یا علی.
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2021/01/04, 06:56.

ارسال نظر:

• mhjboursy
    replied

در اصل توسط 2FAN پست شده است View Post
    سلام اقای mhjboursy

وقتون بخیر
    فکر میکنم شما برنامه مسابقه ماهانه رو ساپورت میکنید
    میخواستم خواهش کنم میتونید برنامه اکسل یا هرچی که نتایج خروجی رو میده برام بفرستید
    من میخوام یه تحقیق کنم واسه خودم و جند تا سبد بورسی بچینم در ماه بر اساس ایده های خودم
    مثلا یه سبدم ترکیبی باشه یکی دیگه بنیادی باشه و..... ببینم خروجی کدو سبد و بازده بیشتره
    نیاز به برنامه شما دارم که خودش درصد های افزایش رو بگیره و خروجی بده
    دستی هم میشه هر روز درصدای رشد یا افزایش رو نوشت اما حوصله ندارم
    میخواستم ببینم کمکم میکنی یا نه
    مرسی ازتون
    سلام.
    اگر منظورتان رایگان است شرمنده‌ام. نمی‌توانم.
    اگر احیانا برای خرید تمایل داشتید می‌توانید در پیام خصوصی پیشنهاد قیمتی بدهید.
    یا علی.

ارسال نظر:

در حال کار...
X