شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

• EURASIA
    replied
    پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

مدیریت محترم سایت
    سلام
    لطفا نام کاربری من را حذف کنید
    طوری که دیگر نتوانم وارد سایت شوم
    دیوانه ام دانشم را به دیگران بدهم
    و بعد با من اینطور صحبت شود
    سایت تان هم برای شخصیتهای داخل ان

مرسی

ارسال نظر:

• Davar
    replied

سلام و درود

در صورت امکان پست شماره 60745 در تاپیک جو بازار و پست شماره 302 در تاپیک Smoke

به تاپیک " اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی..." انتقال بدید.

سپاس

ارسال نظر:

• window
    replied

تست

ارسال نظر:

• orumbourse
    replied

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
    این تارگتها رو با ذره بین دیدید یا با چشم غیرمسلح؟البته ببخشیدا.قصدم جسارت نیست.ی وقت آزرده خاطر نشید.از این منظر سوال برام پیش اومد که شما مدام تکرار کردید «دیده میشه».بنده هرچی نگاه کردم دلار زیر۲۵تومن یافت نکردم.
    در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
    کل بازار رو با توهم خیالی ریزش دلار به خاک و خون کشیدند و سرمایه مردمو غارت کردند.سهام ریالی و دلاری رو ۸۰درصد به عمد به پایین کشیدند،اونوقت اساتید تکنیکالیست تازه از ریزش مجدد و درجازدن حرف میزنند.تعارف نکنید تو رو خدا.کانال نزولی رو بکشید پایینتر.پاکش کنید دوتا خط رو،دوباره بکشید،میشه.امتحان کنید.اینجاست که میگم خود این تحلیلگران نون به نرخ روز خور بورسی از صدتا دشمن واسه بازار و سرمایه مردم بدترند.تشکر هم میخواهند از ما.آقایان ممنونیم از شما که اختیار سرمایه ما کامل دست شماست.خدا خیرتان دهد...
    سهام دلاری و ریالی دیگه چه صیغه ایست راه انداختید.بس کنید شما را به خدا.بورس کامل دستوری و دست دولته و اختیار صعود ونزولش با خودشه.بخواد رشد کنه گله ای می‌ره بالا.حالا هی چارت بکش...
    درود بر مدیریت محترم سایت
    خسته نباشید
    در صورت امکان به کاربر مذکور در مورد پست های بالا اخطار داده بشه که دوباره چنین پست هایی رو ارسال نکنه.
    ممنونم

ارسال نظر:

• window
    replied

تست

ارسال نظر:

• BOURSY
    replied

درود بر شما

کاربر مورد اشاره آخرین بار به دلیل کاربرد ادبیات نامناسب در تاریخ 22 آبان 1400 به مدت 7 روز مسدود شدند و به طور اتوماتیک در تاریخ 29 آبان مسدودیشون بر طرف شد.
    از اون تاریخ تا کنون محدودیتی برای فعالیت ایشون در سایت وجود نداشته.

ارسال نظر:

• بهرام نامدار
    replied

درود ...

یکی از دوستان مدتی است حضور ندارد ، و تحلیلگر خوبی است با نام کاربری : مایکل داگلاس

اگر مسدود است لطفا از مسدودی خارج نمایید .

البته طبق معمول صلاح مملکت خویش را خسروان دانند ...

ارسال نظر:

• BOURSY
    replied

درود
    به دلیل عدم رعایت قوانین سایت مطالب شما بعد از تایید مدیریت به نمایش در می آیند
    لطفا از ارسال پست در تاپیکهای غیر مرتبط خودداری نمایید

ارسال نظر:

• اسد-ص
    replied
    پاسخ : فعال سازی مجدد ثبت نام برای کاربران جدید

سلام مطالبی که ارسال میکنم بلافاصله رویت نمیشه لطفا در پیام خصوصی راهنمایی کنید .

ارسال نظر:

• مدافع
    replied

درود

ظاهرا پیش نویس قوانین بازار سرمایه فضای مجازی رو هدف گرفته!

اگر بررسی داشتین و فکر میکنید ممکن اینجا هم به سرنوشت تالاربورس دچار شود.

خط قرمزهای احتمالی رو شفاف بیان کنید تا حداقل اینجا رو داشته باشیم.

باتشکر

ارسال نظر:

• بهرام نامدار
    replied
    پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
    بهرام خان

ققنوس 14 برای من پیام داده که یک ماهه و مسدود شده و از مدیریت درخواست رفع مسدودیت دارد.

ممنون میشوم بررسی بفرمایید.

گالیور ...

بنده بعد از شما و دوستان دیگر عضو سایت بورسی شدم ....

برای من جالبه بدونم که چرا از بنده درخواست بررسی کرده اید ؟! در حالی که در این سایت کاره ای نیستم @};-@};-

ارسال نظر:

• امیدازاد
    replied

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post

درود بر شما

گمانم سوء تفاهمی رخ داده

پاسخ پیشتر اینجانب، به این دلیل بود که آیدی با نام (ققنوس 14) / "ققنوس خط فاصله 14" در سایت وجود ندارد (آنچه جناب گالیور تایپ کرده بودند این بود)

و با توجه به اینکه "ققنوس بدون خط فاصله 14"/ (ققنوس14) هم دسترسیهایش مشکلی نداشت، حدس زدم لابد از کس دیگری دارید صحبت میکنید. یعنی حدس زدم این هم از جمله مواردی باشد که کاربری نامش درینجا یک چیز است و دوستانشان به نام دیگری صدایش میزنند (به نام کاربریِ سابقشان در تالار بورس). و به این دلیل بود که گفتم نام ثبت نام شده و ایمیل ثبت نامی را بگویید تا بررسی کنم.

اما گویا حدسم اشتباه بوده و منظور همان "ققنوس بدون خط فاصله 14" بوده است (ققنوس14)

دسترسیهای ایشان مشکلی ندارد. ایشان از ابتدای عضویتشان در سال 2011 تا کنون حتی یک بار هم مسدود یا محدود نشده اند. الان هم محدود یا مسدود نیستند. اما 50 روز است که log in نشده اند. مشکل هرچه هست از جانب سایت نیست.

پ.ن این گفتگو بعد از چند ساعت به محل اصلی اش (شما بگویید) منتقل میشود.

جناب مدیر سلام و عرض ادب..آقای علیرضا حسنی چند وقتی هست خبری ازش نیست...اگر حبس یا بلاک هست ..خواهشا آزادش کنید سپاسگذارم

ارسال نظر:

• SARDAR_S
    replied

درود بر شما

گمانم سوء تفاهمی رخ داده

پاسخ پیشتر اینجانب، به این دلیل بود که آیدی با نام (ققنوس 14) / "ققنوس خط فاصله 14" در سایت وجود ندارد (آنچه جناب گالیور تایپ کرده بودند این بود)

و با توجه به اینکه "ققنوس بدون خط فاصله 14"/ (ققنوس14) هم دسترسیهایش مشکلی نداشت، حدس زدم لابد از کس دیگری دارید صحبت میکنید. یعنی حدس زدم این هم از جمله مواردی باشد که کاربری نامش درینجا یک چیز است و دوستانشان به نام دیگری صدایش میزنند (به نام کاربریِ سابقشان در تالار بورس). و به این دلیل بود که گفتم نام ثبت نام شده و ایمیل ثبت نامی را بگویید تا بررسی کنم.

اما گویا حدسم اشتباه بوده و منظور همان "ققنوس بدون خط فاصله 14" بوده است (ققنوس14)

دسترسیهای ایشان مشکلی ندارد. ایشان از ابتدای عضویتشان در سال 2011 تا کنون حتی یک بار هم مسدود یا محدود نشده اند. الان هم محدود یا مسدود نیستند. اما 50 روز است که log in نشده اند. مشکل هرچه هست از جانب سایت نیست.

سالها پیش من هم یک ایدی فارسی تو تالار بورس داشتم بعد از تغییر ویندوز کامپیوتر همین مشکل را پیدا کردم این احتمالا برمیگرده به استاندارد تایپ حروف و تفاوت در اون سیستم عاملی که ازش قصد دارند وارد سیستم بشن

ارسال نظر:

• amir888
    replied

درود من نمیدونم اصلا این مدیر سایت صحبت میکنه من کیف میکنم بسگی خوش اخلاقه به خدا.
    از اینکه به خواسته کاربرا اهمیت میدی بسیار ممنونم مدیر عزیز درود به شما.درود و احترام به مدیرمون BOURSY .پایدار باشی

ارسال نظر:

• BOURSY
    replied

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
    بهرام خان سلام
    حالا كه لطف كردي تشريف اوردي و خوشحالمون كردي،
    اگر توستي و وقت داشتيد ، زحمت تكنيكال شاخص كل و شاخص هم وزن را بكشيد ممنون ميشم.
    اگر هم نتونستيد ايرادي ندارد.
    در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
    بهرام خان

ققنوس 14 برای من پیام داده که یک ماهه و مسدود شده و از مدیریت درخواست رفع مسدودیت دارد.

ممنون میشوم بررسی بفرمایید.
    نام کاربری «ققنوس ۱۴» ثبت نشده، نام ثبت شده یا ایمیل ثبت نامی رو ارسال کنید تا بررسی کنم.
    درود بر گالیور و سلام بر مدیریت سایت ...

قفنوس 14 نام کاربری یکی از دوستان است و بیش از یک ماه هست که حضور ندارند با آدرس آیدی فوق

درود بر گالیور و سلام بر مدیریت سایت ...

قفنوس 14 نام کاربری یکی از دوستان است و بیش از یک ماه هست که حضور ندارند با آدرس آیدی فوق

درود بر شما

گمانم سوء تفاهمی رخ داده

ارسال نظر:

در حال کار...
X