کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است
View Post
قیمت خودروهای چینی با خاک یکسان شد / ریزش ۱۸۰ تا ۹۵۰ میلیونی!
یادش بخیر اوایل سال بود چقدر میگفتیم اینها حباب شدید گرفتن و قیمتشون باید نصف و یک سوم بشه، والا هنوزم قیمت هاشون نجومی هست این لگن های چینی را دوبله سوبله دارن میندازن به مردم و دولت و شورای رقابت هم خوب پشتشون هست.
لگن های سایپا و ایران خودرو هم به هوای همین ها قیمت های نجومی گرفتن، اگر دولت پشت این دزدان سر گردنه را خالی کنه با قیمت کارخانه هم مشتری نخواهند داشت.
کجای دنیا لگن مصرفی مستهلک شونده را حبابی میخرن برای سرمایه گذاری و حفظ ارزش پولشون. مردم بدجور بازیچه دولت و دلال ها میشن.
نفت اگر بالای 90دلار باقی بماند رشد جهانی قیمت فلزات و کانیها و مواد پترویی و پالایشی و...نیز شروع خواهد شد برای سقفهای جدید!!!
فقط بورس ما را انگار دارند تحت الحفظ میبرند مثل یه مجرم خطرناک با مامورهای کماندویی!! طوری که هیچ حرکتی از این طرف و انطرف نکند!!!!! بدقت رو مثبتها میفروشند و در منفیها نیز تا دوبرابرش اماده خریدند!!!!!!
باید کمی دیگه صبر کرد این مرحله هم رد شود که احتمالا به گروگان گرفتند بازار را تا تکلیف بازار در برنامه هفتم نیز مشخص کنند!!
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
مقاومت احتمالی و مهم نفت برنت همین محدوده 92تا93 دلار هست درصورت عدم شکست این مقاومت مهم یه اصلاح تا محدوده 87 و سپس صعود احتمالی بطرف مقاومت مهم بعدی در 105دلار ....
عرض شود به حضور دوستان که یه لیست دیدم در تلگرام که شرکتهایی از بازار بورس را نشان میدهد که بیشترین ریزش را داشته اند از سقف سال 99 و حتی تاکنون!!!!!!
همه ما و بنده خودم نیز بیشترین زیان مان از همین شرکتهاست یه کم اگر پیچش مو را ببینیم بدرستی متوجه خواهیم شد که چگونه باید مدیریت سرمایه در بازار داشت بخصوص افراد بلند مدت که قصد دارند همیشه در بازار باشند با اندکی دقت متوجه میشویم که چه سهام و صنایعی غایب هستند در این لیست!!!
متوجه میشویم که بخصوص با حجم بالا وارد هر شرکت در پیت و بی صاحب نشویم سبد سهام داشته باشیم و برای ماجراجویی و نوسان حد اکثر با 20درصد سرمایه باید قمار کرد رو شرکتهای بی صاحب زیانده پی به ای بالا عمدتا کوچک !! و اندکی تفکر داشته باشیم بخصوص خودم در انتخاب سهام و داشتن استراتژی کوتاه مدت و بلند مدت ....
دقیقا شرکتهایی که برخی سالهاست دارند تخریب میکنند از این لیست غایب هستند و این نشاندهنده شناخت ما از بازار هست!!! اندکی تفکر !!!
قطعا از این لیست سهام پتانسیل هست که جبران مافات کند و صعودهای عالی ...اما کلیت ان بنظرم پاسخ خیر هست و روند ادامه دارد چون روندها دوست دارند به ادامه مسیر بروند غایبها نیز بهمین شکل شاید برخی از انها به این لیست اضافه شوند اما کلیت انها خیر و روند انها نیز ادامه خواهد داشت ...
⬇️ سهم هایی ک بیش از ۳۰۰ درصد تا سقف ۹۹ خود فاصله دارند :
View Post
عرض شود به حضور دوستان که یه لیست دیدم در تلگرام که شرکتهایی از بازار بورس را نشان میدهد که بیشترین ریزش را داشته اند از سقف سال 99 و حتی تاکنون!!!!!!
همه ما و بنده خودم نیز بیشترین زیان مان از همین شرکتهاست یه کم اگر پیچش مو را ببینیم بدرستی متوجه خواهیم شد که چگونه باید مدیریت سرمایه در بازار داشت بخصوص افراد بلند مدت که قصد دارند همیشه در بازار باشند با اندکی دقت متوجه میشویم که چه سهام و صنایعی غایب هستند در این لیست!!!
متوجه میشویم که بخصوص با حجم بالا وارد هر شرکت در پیت و بی صاحب نشویم سبد سهام داشته باشیم و برای ماجراجویی و نوسان حد اکثر با 20درصد سرمایه باید قمار کرد رو شرکتهای بی صاحب زیانده پی به ای بالا عمدتا کوچک !! و اندکی تفکر داشته باشیم بخصوص خودم در انتخاب سهام و داشتن استراتژی کوتاه مدت و بلند مدت ....
دقیقا شرکتهایی که برخی سالهاست دارند تخریب میکنند از این لیست غایب هستند و این نشاندهنده شناخت ما از بازار هست!!! اندکی تفکر !!!
قطعا از این لیست سهام پتانسیل هست که جبران مافات کند و صعودهای عالی ...اما کلیت ان بنظرم پاسخ خیر هست و روند ادامه دارد چون روندها دوست دارند به ادامه مسیر بروند غایبها نیز بهمین شکل شاید برخی از انها به این لیست اضافه شوند اما کلیت انها خیر و روند انها نیز ادامه خواهد داشت ...
جالب هست این فیلتر شاید نزدیک 80 درصد این سهم ها که به سقف 99 نرسیدند ضرر ده یا اینکه با سوددهی ضعیف هستند و همین طور در مسیر رشد بازار آنها هم رشد کرده بودند ولی الان دیگه ماندن بقول استاد ادیب افراد کم عقل زیاد هست بیان ریسک اینچنین سهم های را بخرند.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
جالب هست این فیلتر شاید نزدیک 80 درصد این سهم ها که به سقف 99 نرسیدند ضرر ده یا اینکه با سوددهی ضعیف هستند و همین طور در مسیر رشد بازار آنها هم رشد کرده بودند ولی الان دیگه ماندن بقول استاد ادیب افراد کم عقل زیاد هست بیان ریسک اینچنین سهم های را بخرند.
درود
استاد در شاخص 200 هزار در ابتدای سال 98 بازار را سوپر حباب میدونستن/:.nono.:/
View Post
خان
این چه لیستی هست
خودت که استادی
نگاه کن یه تفریق ومنها کن
اشتباه نزن
همش اشتباهه
400 درصد منفی
چطور میشه چند بوده الان چنده
ما کهرسر در نیاوردیم
من همه سهام 99 ام دارم دست نزدم
نه فروختم نه اضافه
هیچکار نکردم
خیلی بد باشه 80 درصد ضررم
این خبرا نیست
شما جالبید
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
در اصل توسط )(شاخص کل جعل علی) پست شده است
View Post
خان
این چه لیستی هست
خودت که استادی
نگاه کن یه تفریق ومنها کن
اشتباه نزن
همش اشتباهه
400 درصد منفی
چطور میشه چند بوده الان چنده
ما کهرسر در نیاوردیم
من همه سهام 99 ام دارم دست نزدم
نه فروختم نه اضافه
هیچکار نکردم
خیلی بد باشه 80 درصد ضررم
این خبرا نیست
شما جالبید
درود
من همه این لیست بالا بلند را بررسی نکردم ببینم درست محاسبه شده یا نه
اما متن را که درست نوشته 400درصد اختلاف دارند یعنی اینکه 400درصد باید صعود کنند!!
شما نیز هر سهمی که 80درصد در زیانی ( که بعید میدونم از یه حرفه ای چون شما ) باید 400درصد صعود کند تا زیان 80درصدی برگردد
درود
استاد در شاخص 200 هزار در ابتدای سال 98 بازار را سوپر حباب میدونستن/:.nono.:/
سه بار تو عمر معاملات بورسی ضرر کلان کردم ..یه بارش تحت تاثیر فرمایشات ایشون بود که یک میلیون سهم خگستررو تو فروردین ۹۸ وبعد افزایش سرمایه رو ریختم توی اب ...
سه بار تو عمر معاملات بورسی ضرر کلان کردم ..یه بارش تحت تاثیر فرمایشات ایشون بود که یک میلیون سهم خگستررو تو فروردین ۹۸ وبعد افزایش سرمایه رو ریختم توی اب ...
استاد من یادم نمیاد پیشنهاد خرید خگستر به کسی داده باشم- شاید با جناب اروم بورس اشتباه گرفتید.اگر مدرکی دارید بفرمایید- همیشه روی نمودار من این جمله را می نویسم احتمالا به این قیمت برسد. کلا من مثل بعضی ها اهل بوق زدن و چاق کردن سهم نیستم -
هرکسی خگستر و خودرو را قبل از تجدید ارزیابی خرید در قیمت پایین بالا 150 درصد سود کرد.
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
درود
منظورم استاد تمام اقتصاد و سیاست و فرهنگ و علوم اجتماعی ...جناب اقای استاد دکتر ادیب بود..که شاخص ۲۰۰ هزار واحد را در اردیبهشت ۹۸ سوپر حباب میدونستن..
نظر