با سلام خدمت جناب آریو. من همیشه از تحلیلای خوب شما در اینجا و بورکس نهایت استفاده رو بردم و با دیدن گزارش 9 ماهه لازمه حتما یه دست مریزاد بهتون بگم. به نظر شما چرا امروز حقوقی نذاشت سهم صف خرید بشه و به صف خرید عرضه کنه؟
سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
Collapse
X
-
در اصل توسط hamh پست شده است View Postوسپه یک سهم بی نظیر است به دلایل ذیل:1- پرتفوی عالی که از بهترینهای هر گروه در آن گلچین شده است 2- سود سازی و نسبت p/e عالی 3- تقسیم و پرداخت سود مناسب و خوب 5- پرتفوی شفاف بورسی و کم بودن سهام غیر بورسی و زیان ده 4- فعال شدن حرفه ای های بورس بر روی سهم
فقط تنها ضعف و بزرگترین ضعفش سهامدار بی بخاری است که از سهمش خوب حمایت نمی کند و شاید هم ...
البته سهم خوب رو می بایست به موقع درک کرد وبا آن سهامداری کرد تا وقت به بار نشستن میوه اش[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
دانشگاه بودم زنگ زدم پسر عمه ام که با هم کار می کنیم:گفتم چه خبر از بازار تاپیکو چی شد گفت صفه...
گفتم حتما وسپه هم 235 حقوقی داره میده...اونو نگی هم عیب نداره...گفت اتفاقا وسپه شده 248 تومن
اولش فکر کردم شوخی می کنه که اومدم خونه و دیدم به به...
آقا همه با هم میریم فضاااااا...
news93.jpg
نظر
-
تقريباً ٥٠ درصد سبد رو روز سه شنبه تبديل به وسپه كردم.
سهم براي انفجار قيمتي اماده اس،
اين روزهاي پر عرضه فقط فرصت خريده ،بزودي شاهد صفهاي چند صد ميليوني وسپه خواهيم بود البته منتظر حجم مبنا ميمونن!!!!!"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
در اصل توسط shirmard پست شده است View Postمن هم تعداد خوبی دارم امان از نقدینگی که دیگه ........................والا بازم امان نمیدادم تو این قیمتها باور کنید رویایی هست این پست باشه تا دم مجمع که حداقا 320 تومان بود و از الان که 220هست بالا بیارم یعنی حداقل 40 درصد در 4 ماه ماهی 10 درصد
نظر
-
در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postتقريباً ٥٠ درصد سبد رو روز سه شنبه تبديل به وسپه كردم.
سهم براي انفجار قيمتي اماده اس،
اين روزهاي پر عرضه فقط فرصت خريده ،بزودي شاهد صفهاي چند صد ميليوني وسپه خواهيم بود البته منتظر حجم مبنا ميمونن!!!!!
نظر
-
-
تعدیل غبشهر هم مبارک باشه...سودشو کرد 903 تومن...افزایش سرمایه 210 درصدی هم در راه داره
وسپه مالک 8 میلیون 900 هزار سهم غبشهر است...
به به...
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postفردا وسپه جنگ سختی در محدوده 252 تا 255 را تجربه خواهد کرد!
احتمال یک عقب نشینی مصلحتی جهت فریب بازار هم پس از نبرد بزرگ وجود دارد !
بعید میدونم جنگی در محدوده ی 252 تا 255 باشه...با این حال در صورت جنگ و افت قیمت سهم... بنده باز هم اضافه خواهم کرد
اسکار شیندلر در فیلم فهرست شیندلر میگه: من خیلی برای در آوردن پول به این در و اون در زدم اما نمیشد....همیشه یه چیزی کم بود....اما حالا دارم ثروتمند میشم
دوستش میپرسه چی کم داشتی....شیندلر پاسخ میده: اون چیزی که کم داشتم جنگ بود;)زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
نظر