سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی نظامی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 1033

با سلام خدمت جناب آریو. من همیشه از تحلیلای خوب شما در اینجا و بورکس نهایت استفاده رو بردم و با دیدن گزارش 9 ماهه لازمه حتما یه دست مریزاد بهتون بگم. به نظر شما چرا امروز حقوقی نذاشت سهم صف خرید بشه و به صف خرید عرضه کنه؟

نظر

• hamh
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 179

در اصل توسط hamh پست شده است View Post
      وسپه یک سهم بی نظیر است به دلایل ذیل:1- پرتفوی عالی که از بهترینهای هر گروه در آن گلچین شده است 2- سود سازی و نسبت p/e عالی 3- تقسیم و پرداخت سود مناسب و خوب 5- پرتفوی شفاف بورسی و کم بودن سهام غیر بورسی و زیان ده 4- فعال شدن حرفه ای های بورس بر روی سهم
      فقط تنها ضعف و بزرگترین ضعفش سهامدار بی بخاری است که از سهمش خوب حمایت نمی کند و شاید هم ...
      البته سهم خوب رو می بایست به موقع درک کرد وبا آن سهامداری کرد تا وقت به بار نشستن میوه اش
      حجم معاملات امروز عالی بود و نوید روزهای خوبی را برای سهم میده و به نظر میرسه سهم اصطلاحا خشک شده و نوسانگیرها و خسته های سهم از این سهم پیاده شدند و حرفه ای به تعداد بالا خرید کردند به شخصه هفته آتی رو هفته وسپه اعلام می کنم و پیشاپیش این هفته را به تمامی وسپه داران تبریک و تهنیت عرض می کنم /:.Heart.:/ البته اگه حقوقی ضد حال نزنه/:.nono.:/
      [CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

دانشگاه بودم زنگ زدم پسر عمه ام که با هم کار می کنیم:گفتم چه خبر از بازار تاپیکو چی شد گفت صفه...

گفتم حتما وسپه هم 235 حقوقی داره میده...اونو نگی هم عیب نداره...گفت اتفاقا وسپه شده 248 تومن

اولش فکر کردم شوخی می کنه که اومدم خونه و دیدم به به...

آقا همه با هم میریم فضاااااا...

news93.jpg

نظر

• علیرضا1
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 853

تقريباً ٥٠ درصد سبد رو روز سه شنبه تبديل به وسپه كردم.
          سهم براي انفجار قيمتي اماده اس،
          اين روزهاي پر عرضه فقط فرصت خريده ،بزودي شاهد صفهاي چند صد ميليوني وسپه خواهيم بود البته منتظر حجم مبنا ميمونن!!!!!
          "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• shirmard
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 106

در اصل توسط shirmard پست شده است View Post
            من هم تعداد خوبی دارم امان از نقدینگی که دیگه ........................والا بازم امان نمیدادم تو این قیمتها باور کنید رویایی هست این پست باشه تا دم مجمع که حداقا 320 تومان بود و از الان که 220هست بالا بیارم یعنی حداقل 40 درصد در 4 ماه ماهی 10 درصد
            این پست در تاریخ 26 شهریور زده شد و من گفتم ماهی 10 درصد الان 18مهر هست قیمت شده 246 تومان و تقریبا تو بیست روز 12 درصد داده و هنوز به نظرم اصل پتانسیلش رو ،رو نکرده و خیلی به بازار بدهکاره و همچنین به ما سهامداراش

نظر

• shirmard
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 106

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
              تقريباً ٥٠ درصد سبد رو روز سه شنبه تبديل به وسپه كردم.
              سهم براي انفجار قيمتي اماده اس،
              اين روزهاي پر عرضه فقط فرصت خريده ،بزودي شاهد صفهاي چند صد ميليوني وسپه خواهيم بود البته منتظر حجم مبنا ميمونن!!!!!
              نه دیگه اینقدرم رویایی فکر نکن مگه حقوقی پدر سوخته وسپه مرده باشه

نظر

• arashsefid
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 205

با سلام خدمت دوستان
                نظرتون درباره مقاومتش حول و حوش 250، چیه؟
                با تشکر

نظر

• میلیادر
                  عضو عادی
                  • Dec 2012
                  • 34

با سلام خدمت اساتید گرامی
                  لطفا یکی از اساتید لینک یا ادرس سایت همسایه رو بذارن

نظر

• علیرضا110
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 113

با تشکر از جناب آریو و دوستان دیگری که اطلاعات خوبی درباره وسپه به اشتراک گذاشتند ان شااله فردا مقاوت 247را در هم خواهد شکست. من که طی دو ماه گذشته مرتب اضافه می کردم

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

تعدیل غبشهر هم مبارک باشه...سودشو کرد 903 تومن...افزایش سرمایه 210 درصدی هم در راه داره

وسپه مالک 8 میلیون 900 هزار سهم غبشهر است...

به به...

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

فردا وسپه جنگ سختی در محدوده 252 تا 255 را تجربه خواهد کرد!
                        احتمال یک عقب نشینی مصلحتی جهت فریب بازار هم پس از نبرد بزرگ وجود دارد !
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• zorba
                          ستاره دار(3)
                          • Aug 2013
                          • 3951

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                          فردا وسپه جنگ سختی در محدوده 252 تا 255 را تجربه خواهد کرد!
                          احتمال یک عقب نشینی مصلحتی جهت فریب بازار هم پس از نبرد بزرگ وجود دارد !
                          کیوان جان بعد از دوماه ما تازه از جنگ 240 تومنی برگشتیم...کسی حال جنگ نداره...همه تن به گفتگو و دیپلماسی دادن....
                          بعید میدونم جنگی در محدوده ی 252 تا 255 باشه...با این حال در صورت جنگ و افت قیمت سهم... بنده باز هم اضافه خواهم کرد
                          اسکار شیندلر در فیلم فهرست شیندلر میگه: من خیلی برای در آوردن پول به این در و اون در زدم اما نمیشد....همیشه یه چیزی کم بود....اما حالا دارم ثروتمند میشم
                          دوستش میپرسه چی کم داشتی....شیندلر پاسخ میده: اون چیزی که کم داشتم جنگ بود;)
                          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• hamid888
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 1207

سلام
                            دوستان از فرودین ماه تا به امروز خرید حقوقی 25 درصد بیشتر از فروش حقوقی بوده قضیه چیه؟
                            البته درصد کل خرید (حقیقی-حقوقی)1.58 درصد بیشتر از کل فروش(حقیقی-حقوقی) بوده
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• ali30
                              عضو فعال
                              • Aug 2013
                              • 1940

باور به هر چیزی از آن یک اتفاق می سازد...

تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• sasa
                                عضو عادی
                                • May 2013
                                • 182

دیگه وقت پروازه ...

نظر

در حال کار...
                                X