کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

سلام

سهامم به شدت در حال رکود و سقوط و کاهش و کوفت و زهر مار است ولی من خیلی خوشحالم.
    بیشتر به خاطر مسابقه هفتگی که در آن اول شدم. البته اول شدن و آخر شدن و ستاره و ... که اصلا مهم نیست ولی مهم این است که برای هفته ی دوم هم (از کل دو هفته) بخشی از استراتژی جدیدم (کوتاه مدت و مخصوص بازارهای نوسانی) نتیجه گرفت و اگر یک هفته ی دیگر هم جواب خوبی از این استراتژی بگیرم دیگر در پوست خودم نمی گنجم (ولو اینکه سهامم بیشتر کاهش داشته باشد)

پس فعلا هورااااااااااااااا
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

خریداران قوی امروز
      ============

وقت شریف اذان است.
      نماز اول وقت یادمان نرود.
      کسی که از یاد خالقش دور شد زندگی اش سخت و دلگیر است.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Abad
        عضو فعال
        • Nov 2015
        • 7515

جناب محمد حسین گل و پر تلاش تبریک به خاطر اول شدن در مسابقه هفتگی امید است سلامت و موفق باشید . در پناه خدا
        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
          جناب محمد حسین گل و پر تلاش تبریک به خاطر اول شدن در مسابقه هفتگی امید است سلامت و موفق باشید . در پناه خدا
          سلام
          خیلی متشکرم آباد عزیز
          ان شاء الله شما هم همیشه سلامت و کامروا و خوشحال باشید. و البته با جیبی پر پول و پرتفویی همیشه سبز.
          یا علی
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

یادآوری نکات مدیریت شخصی
            ==================

من یک مدت فروشنده ی مغازه بودم.
            مغازه ی شخصی خودمان...
            متاسفانه موفق نبودم.
            فروش حسابی کم شده بود و از وقتی من آمدم کمترش هم کردم.
            یک مدت در یک شرکت کارهای فنی می کردم...
            یک مدت هم در یک شرکت دیگر طراحی می کردم...
            یک مدت هم مدیر فنی بودم...
            اینها را اضافه می کنم به درس و بورس...
            در یک سری به صورت نسبی موفق بودم و در یک سری به صورت نسبی ناموفق (یعنی آن چنان که باید راضی نشدم.)
            خلاصه چیزی که فهمیدم این می شود که

1- آدم باید کار را جدی بگیرد. به خصوص از همان ب ِ بسم الله (و البته تا ت ِ تمت) آدم باید موضوع را جدی بگیرد و در پی هدف باشد.
            2- نباید به فرعیات پرداخت.
            3- نباید زیادی از حد جدی گرفت و تلاش کرد. (نمی دانم چه حسابی است؟ انگار قرار است همیشه لاک پشت ها از خرگوش ها جلو بزنند...)
            4- آدم همیشه باید ترفند «چه کسی پنیر مرا جا به جا کرد؟» بزند.
            یعنی ایستا و مانا نماند و رسوب نکند و پویا و در تکاپو باشد و انعطاف پذیری و پایبندی به قواعد را (اصلاح طلبی و اصول گرایی را!) در جای خود رعایت کند. (بورسی اش می شود این که روند صعودی که ثابت بود با روند بمان ولی به محض اینکه روند، علائم تغییر را در خود ظاهر کرد، تو هم شاخک هایت را تیز کن! و احساسی عمل نکن)
            به عبارت دیگر آدم باید دقیقا بداند الان نقشه ی راه چیست؟ و اینکه چقدر این نقشه جواب می دهد؟ آیا امتحان پس داده؟ (به قول یکی از دوستان که در یک مجمع با هم صحبت می کردیم: آدم باید بداند چطوری قرار است پول در بیاورد... با «شانس» و «ان شاء الله ِ خالی» و «حالا یه جوری» که نمی شود...

اینها را یادآوری می کنم چون احساس می کنم باز هم دارم مثل قبل در مواردی اشتباه رفتار می کنم.
            اصولم بهم گفت وقوام که از 800 آمد پایی بفروش و نفروختم... (در 850 می توانستم بفروشم ولی احساس...)
            دماوند هم همین طور...
            همین طور همین الان کار ِ بورس را خوب و منظم پی گیری نمی کنم... یک باره می نشینم سرش و چندین ساعت زمان می گذارم و در این چندین ساعت، هنگامی که حساب می کنم می بینم درصد زیادی اش صرف مسائل متفرقه و گاها غیر بورسی شده. در صورتی که باید فقط چند ساعت مشخص شده پای بورس باشم و آن هم بسیار مفید و متمرکز و بلافاصله بعد از اتمام زمان از پای سیستم بلند شوم...

ولی بالاخره درست می شود... این قدر یادآوری می کنم تا درست شود...
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

توضیحاتی در مورد استراتژی جدید مورد آزمون
              ===========================

1- درآوردن اسامی اولیه از پالایه (مکدی + رگراسیون + خریداران قوی ...)
              2- دریافت تاییدیه دستی از نمودار (بررسی حجم و نشانگر ها و خطوط روند و سابقه و چرخه های زمانی و ...)
              (حالا اگر شد این وسط یک نگاهی هم به تلگرام و سایت ها و بنیاد شرکت هم بیاندازیم که عالی ولی یک نفر وقت نمی کند همه این کار ها را بکند.)
              3- تعیین آستانه زیان و سود و کلا واکندن سنگ ها پیش از داد و ستد
              4- خروج به وسیله ی آستانه ها یا پالایه (بد بودن وضع مکدی و رگرسیون و خریداران و ...)
              5- بالا بودن شمار ِ داد و ستد ها (برای جا به جایی از سمت بخت و اقبال به سمت نتیجه ی معمول استراتژی)

تا الان که الحمد لله الحمد لله الحمد لله دو هفته خوب جواب داده. هفته ی پیش در سقوط بازار 2.5 درصد سود و این هفته در بازاری راکد با 9 درصد سود.
              اگر یک هفته ی دیگر جواب بدهد دیگر حسابی خیالم راحت می شود و برای هفته ی چهارم و پنجم عملا یک مقدار کم از سبدم را به آزمون ِ واقعی تر این استراتژی اختصاص می دهم.
              پس این پنجشبنه جمعه حسابی کار کنیم تا چهارتا سهم کاملا منطبق با استراتژی پیدا کنیم ببینیم می شود روی این استراتژی حساب کرد یا نه؟
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

پیشبینی شاخص کل
                ============

سلام

هفته ی قبل و هفته ی قبلش به نظر می آید خیلی اشتباه محاسبه کرده ایم.

شاید به خاطر آمدن جناب شاپور محمدی باشد. ;)

به هر حال... ببینیم امروز چه کاره ایم؟

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                شاخص کل - بخش پایانی
                ===============

76970
                به روز رسانی شده ی هفته ی گذشته:

هفته ی قبل پیشبینی می کردیم که سه چهار روز کج دار مریض رفتار کند که متاسفانه فقط یک روز این طور بود...
                خود من پول لازم بودم و می خواستم در همان کج دار مریض فرصتی گیر بیاورم و مقداری سهم بفروشم که نشد.
                الان اصلا اوضاع چنگی به دل نمی زند.

در همین تصویر بالا نگاه کنید.
                مکدی که خط صفر را شکست.
                آر اس آی یک کف درست کرده بود که آن را الان شکست.
                حجم فوق العاده کم شده ولی باز نسبت به یک سال پیش بالا است!
                خط چنگال موقتا شکسته شده. (خط چین سفید)
                خطی که از ابتدای موج 1 به انتهای موج 2 کشیده بودیم شکسته شده.
                خط کانال صورتی رنگ هم که به وضوح شکسته شده.
                کف خیلی کوتاه مدتی که در 76500 واحد هم داشت هم شکسته...
                پس اوضاع اصلا مساعد نیست. /.:blinksmiley.://:.nono.:/
                اما دقیقا هم معلوم نیست چه به چه است. حجم یک مقدار در دو روز گذشته رفته بالا ولی خیلی کم است.
                به هر حال...
                چون مسابقه فعلا تعطیل شده ترجیح می دهم بیشتر از این دقیق نشوم.
                هنوز هم در نظر دارم مقداری از سهامم را با زیان خارج شوم تا بیش از این زیان نکنم و بایستم ببینم بازار چه می کند؟ (آن سهم هایی که احتمال نزول دارند) (انتظار تا آذر ماه)

در زیر رنگین کمانی از میانگین های متحرک را مشاهده می کنید که آنها هم حسابی به هم گره خورده اند و انگار همه را جمع کرده اند در یک نقطه!

بنابر این این بنده خدا ها هم مانده اند چه کنند.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

نمی دانم این داده هایی که من از کدال می گیرم چرا مشکل دارد؟
                  امروز رفتم مجمع آکنتور بعد فهمیدم اصلا برگزار نمی شود...
                  بعد فهمیدم دیروز مجمع مهم سفارس بوده...
                  :(

=========== ویرایش جدید ==========
                  الان نگاه کردم دیدم دیروز ساعت 16:30 نامرد ها مجمع را کنسل کرده اند!
                  عجب آدم های...
                  حالا جالب اینجا بود که با مسئولین هتل المپیک صحبت می کردم می گفتند اصلا اینها هیچ وقت رزرو نکرده اند که بخواهند روزروشان را لغو کنند!
                  یعنی از قبل می خواسته اند همچین بامبولی را در بیاورند...
                  نمی دانم این دیگر چه مرضی است؟

سفارس را هم انگار خودم جا انداخته بودم.
                  ============پایان ویرایش==========
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/15, 18:51.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

مجامع تازه آگهی شده
                    =============

___نماد___
                    __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                    سرمایه
                    انتخاب
                    اعضای
                    هئیت
                    مدیره
                    تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                    کهمدا
                    شيشه همدان

سالیانه

1395/07/18 یکشنبه 15:00 هتل سيمرغ به نشاني :تهران خيابان ولي عصر ،پايين تر از پارک ساعي ، نبش کوچه دلبسته شماره 1096
                    فاهواز نورد و لوله اهواز لغو

انتخاب 1395/06/25 پنج شنبه 10:00 لغو شد ✅انتخاب حسابرس
                    آکنتور کنتورسازي ايران

1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                    آکنتور کنتورسازي ايران

افزایش
                    1395/07/08 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک

کل مجامع پیش رو
                    ===========

نماد
                    نام شرکت لغو
                    اصلاحیه سالیانه افزایش
                    سرمایه
                    انتخاب
                    اعضای
                    هئیت
                    مدیره
                    تاریخ مجمع روز ساعت مکان برگزاری مجمع توضیحات اضافی
                    فاهواز نورد و لوله اهواز لغو

انتخاب 1395/06/25 پنج شنبه 10:00 لغو شد ✅انتخاب حسابرس
                    شليا مواد ويژه ليا

انتخاب 1395/06/28 یکشنبه 09:30 هتل سيمرغ خيابان وليعصر (عج) بعد از خيابان شهيد بهشتي نرسيد ه به پارک ساعي نبش کوچه دلبسته
                    آينده بازرگاني صنعتي آينده سازان بهشت پارس

1395/06/28 یکشنبه 10:00 مازندران- سلمانشهر، اسبچين
                    تيپيکو سرمايه گذاري دارويي تامين

سالیانه

1395/06/28 یکشنبه 10:00 پژوهشگاه نيرو ، سالن همايش خليج فارس ، واقع در تهران - شهرک قدس (غرب) - انتهاي بلوار شهيد دادمان (پونک باختري)
                    حپارسا توسعه حمل و نقل ريلي پارسيان

انتخاب 1395/06/28 یکشنبه 10:00 تهران- خيابان ملاصدرا- خيابان شيخ بهايي جنوبي- جنب مسجد جامع بقيه ا... (عج) - سالن همايش صدرا
                    واحيا(واحياء) مجتمع صنايع و معادن احياء سپاهان

سالیانه
                    انتخاب 1395/06/28 یکشنبه 10:00 تالار رودکي واقع در اصفهان-ملک شهر-روبروي شهربازي
                    شستان صنايع پتروشيمي گلستان

انتخاب 1395/06/28 یکشنبه 11:00 دفتر شرکت واقع در گرگان - بلوار ناهارخوران - عدالت 95 - ساختمان پتروشيمي گلستان ✅انتخاب حسابرس
                    شستان صنايع پتروشيمي گلستان

1395/06/28 یکشنبه 11:00 دفتر شرکت واقع در گرگان - بلوار ناهارخوران - عدالت 95 - ساختمان پتروشيمي گلستان
                    شستان صنايع پتروشيمي گلستان لغو

1395/06/28 یکشنبه 11:00 لغو شد
                    فرابورس فرابورس ايران

افزایش
                    1395/06/28 یکشنبه 15:00 تالار قلم مرکز همايش هاي بين المللي سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران، واقع در تهران، بزرگراه شهيد حقاني(غرب به شرق) بعد از ايستگاه مترو حقاني، بلوار کتابخانه ملي
                    تاپيکو سرمايه گذاري نفت و گاز و پتروشيمي تامين

سالیانه

1395/06/29 دوشنبه 10:00 تهران_انتهاي بزرگراه حکيم_بلوار غربي مجموعه ورزشي آزادي،مرکز همايش هاي بين المللي پژوهشگاه صنعت نفت
                    قجام فرآورده هاي غذائي و قند تربت جام

افزایش
                    1395/06/29 دوشنبه 15:00 تهران - خيابان دکتر فاطمي - خيابان پروين اعتصامي - پلاک 72 - طبقه دوم
                    لپيام گسترش صنايع پيام

1395/06/31 چهار شنبه 09:00 شهرک غرب بلوار دريا -روبروي پارک دلاوران-پلاک 80 - سالن همايش هاي انديشه معلم ✅انتخاب حسابرس✅تعيين حق حضور
                    فوکا فولاد کاويان

انتخاب 1395/06/31 چهار شنبه 10:00 تهران-خيابان نلسون ماندلا(آفريقا )ابتداي بلوار آرش پلاک 38 ✅انتخاب حسابرس
                    فوکا فولاد کاويان

افزایش
                    1395/06/31 چهار شنبه 11:00 تهران-خيابان نلسون ماندلا(آفريقا )ابتداي بلوار آرش پلاک 38
                    کي بي سي(ک ب س) کي بي سي

افزایش
                    1395/07/03 شنبه 10:00 تهران ميدان آرژانتين خ الوند کوچه آويز پلاک 5 ط 5
                    کنيلو کاشي نيلو

انتخاب 1395/07/03 شنبه 17:00 کارخانه واقع در کيلومتر 22 جاده اصفهان - نجف آباد ، اراضي گلدشت
                    تکمبا کمباين سازي ايران

انتخاب 1395/07/04 یکشنبه 10:00 سالن اجتماعات شرکت کمباين سازي ايران واقع در اراک، ميدان صنعت، صندوق پستي 848/38135
                    وتهران سرمايه گذاري استان تهران

انتخاب 1395/07/04 یکشنبه 10:00 تهران-خيابان انقلاب –خيابان وصـال شيرازي –کوچه ماهان –پلاک 2 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                    آکنتور نامرد!
                    کنتورسازي ايران

افزایش
                    1395/07/08 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
                    آکنتور کنتورسازي ايران

1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                    حفاري حفاري شمال

افزایش
                    1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار اشرفي اصفهاني ميدان پونک بلوار فلاح زاده(هميلا) پلاک 40 ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
                    ونوين بانک اقتصاد نوين

انتخاب 1395/07/10 شنبه 10:00 سالن اجتماعات بانک اقتصاد نوين واقع در تهران- بلوار اسفنديار، بين وليعصر و آفريقا، شماره 24، ساختمان مرکزي شماره 1 بانک اقتصاد نوين، طبقه يازدهم
                    کهمدا شيشه همدان

سالیانه

1395/07/18 یکشنبه 15:00 هتل سيمرغ به نشاني :تهران خيابان ولي عصر ،پايين تر از پارک ساعي ، نبش کوچه دلبسته شماره 1096
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

برنامه نویسی
                      1. هر وقت دو روز پشت سر هم قرمز بود ؛ به شرط اینکه دو روز پیش از آن پشت سر هم سبز بود؛ بخر
                      2. یا می توانیم از مکدی مکدی بگیریم!
                      3. یا می توانیم از مکدی میانگین متحرک بگیریم!
                      4. یا می توانیم اختلاف مکدی با سیگنال را حساب کنیم.
                      5. یا می توانیم با رگرسیون کار کنیم.

اما کاری که من خیلی دوست دارم انجام بدهم نگاه به پیشینه است.
                      این کاری است که شبکه ی عصبی انجام می دهد و من به نوعی ممکن است این نگاه به پیشینه را یک مقدار چارچوب دار و قاب بندی شده اش بکنم تا بعدها از این به عنوان خوراکی برای مغز ِ عصبی استفاده کنم.
                      در حقیقت به نظر من در آن جور برنامه ریزی ها مهمترین مسئله تعیین خوراک درست است به نحوی که اگر خوراک درست به سامانه بدهیم دیگر یک شبکه ی بسیار ساده هم می تواند پاسخ هایی عالی ارائه دهد...
                      بگذریم.
                      برویم سراغ حالت دستی.
                      ===========
                      نگاه به سابقه چطور باید باشد؟
                      برنامه ای نوشته ام مانند نشانگر زیگزاگ برای یافتن کف ها و سقف ها.
                      از این می توان استفاده کرد تا نقاط متناظر مکدی در سقف ها و کف های قیمتی را بررسی نمود.
                      اما! افتاد مشکل ها...
                      بررسی چگونه باید باشد؟
                      ماشین باید چه چیزی ببیند و چگونه ببیند و چه نتیجه گیری ای بکند؟
                      آیا به اندازه ها باید نگاه کند؟ (مثلا مکدی = 400 در میانگین اوج های قیمتی)
                      یا باید به چگونگی ها نگاه کند؟ (مثلا مکدی بدون تزلزل و بدون تغییر وضعیت یک راست به مدت 30 میله حالت افزایشی داشته و این مطابق شده با اوج)
                      نگاه کردن به چگونگی ها در نظر انسان خیلی ساده است ولی با ماشین باید خیلی خیلی دقیق و شمرده گفتگو کرد. و این شمردگی هنگامی که بخواهیم جزئیات را به آن وارد کنیم می شود یک عالم برنامه.../.:blinksmiley.:/

پیچیدگی بعدی که باید از پس آن برآییم اصلاح نظر است. اکنون من تصمیم می گیرم طبق مکدی چیزی را بخرم... ولی بعد مکدی متزلزل می شود. من در اینجا باید چه کنم؟ می فروشم. اما دوباره مکدی پایدار می شود... و بدتر آنکه دوره ی تزلزلی متفاوت از خود نشان دهد (مثلا تا الان یک روز یک بار تغییر وضعیت می داد، ولی الان سه روز یک بار!) و چیزی که این موضوع را پیچیده تر می کند این است که 1.5 درصد زیان در هر داد و ستد ِ خنثی وجود دارد و در حالت متزلزل تعداد داد و ستد ها ممکن است بیشتر شود و باز هم موضوع دیگر این است که در حالت متزلزل خرید ها و فروش های ماشینی شده بدتر از حالت معمول هستند. (اگر به قیمت های خرید و فروش نگاه کنید می بینید که برنامه های ماشینی معمولا مقداری بعد از تشکیل روند سیگنال می دهند! و این در زمانی که روند جدیدی می خواهد شکل بگیرد فوق العاده است و در هنگامی که تزلزل وجود دارد فاجعه بار می تواند باشد! ممکن است نمادی در یک ماه مجموعا با تزلزل هایی صفر درصد بالا پایین شده باشد ولی در همین حال ما 30 درصد زیان ببینیم! /:.ohno-smiley.:/ )
                      در نوشتن برنامه باید تمام این موارد را در نظر بگیریم و بر این پیچیدگی ها فائق بیاییم.

با تفاسیر این برنامه به صورت ابتدایی پیشنهاد می شود: هر گاه افزایش هایی از منفی -از جایی که تا 70 درصد میانگین ِ پیشینه ی کمینه های کشف شده است- شروع شد خرید را انجام بده به شرط اینکه سه روز کاری پشت سر هم حالت افزایشی بود. اگر اوضاع متزلزل شد به میانگین تزلزل ها نگاه کن که آیا رو به بالا است یا رو به پایین؟ و اگر روند برعکس شد و سه میله با حالت کاهشی پشت سر هم پیدا شد -یا در حالت متزلزل سه میله از میانگین، پشت سر هم منفی بودند تصمیم به خروج بگیر. میانگین باید یا دستی تنظیم شود یا اینکه برنامه مانند حالت دستی آنقدر دوره ی میانگین گیری را تغییر دهد تا به حالتی برسد که اشکال یک دست شوند و کلا تزلزل ها از میان بروند.

فکر کنم این برنامه ی عالی ای بشود. فعلا حالت خودکارش را حذف می کنیم و دستی برای هر نماد یک عدد را با آزمون و خطا پیدا می کنیم و نتیجه را امتحان می کنیم تا ببینیم چه می شود... ان شاء الله باقی اش را شنبه - یکشنبه پی گیری می کنم.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

منظورم از حالت دستی تبدیل این:

به این بود:

بین خودمان بماند، زیاد حال نکردم!
                        اگر بخواهیم تزلزل را از بین ببریم خیلی باید دوره ی میانگین گیری را بالا ببریم که شاید اصلا کار بیهوده ای باشد.
                        البته خوبی اینجا است که مشکل در اعداد بالا نیست و فقط در اعداد کوچک است.
                        و نکته ی خوب دیگر این است که همزمان وقتی در یک دوره ای تزلزل وجود دارد در دوره ای بالاتر آن قسمت دیگر تزلزل ندارد.

خوب بهتر است فعلا در مورد تزلزل حرفی نزنیم و این را به بخش های پیشرفته ی برنامه که قرار است در ورژن های جدید اصلاح شود بسپاریم. و در ورژن های ابتدایی کلا دوری از بازار را در تزلزل پیشنهاد دهیم.
                        در آنجا حالا یک بلایی سرش می آوریم... شاید تغییر دوره دادیم شاید از مکدی ِ مکدی استفاده کردیم شاید به قاب زمانی پایین تر رفتیم و خیلی سریع عمل کردیم...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

نمادهایی در ابتدای روند افزایشی

به روز رسانی

خوب
                          عالی قیمت در 95/6/25 سود و زیان وضعیت/اتخاذ تصمیم

0
                          قند و شکر
                          5448 13.12408 عالی-نگهداری

بساما 2848 12.60534 عالی-بسته-نگهداری
                          بورس3
                          5388 0 بسته-فروش

0

0

دسینا 27950 1.09839 عالی-نگهداری

0

0
                          غدشت
                          8620 -0.17401 بسته-فروش

قجام 8110 18.92725 عالی-نگهداری

0

0

0

کسرا 45753 -0.32129 بد-فروش
                          کخاک
                          10546 -3.17656 بد-فروش

کوثر 1537 0 بسته-فروش

0

لکما 400 -0.5 خوب-نگهداری

شلیا 2670 3.745318 عالی-نگهداری
                          ما
                          2094 1.91022 معمولی-فعلا نگهداری

0
                          سنوین
                          4013 9.294792 عالی-بسته
                          شستان
                          940 3.191489 فروش

وارس 2450 0 بسته-فروش

از 95/06/14 تا 95/06/24 حدود 5.5 درصد سود شد. که نسبت به هفته ی قبل که 3 درصد بود عالی است.

البته مشکل اینجا است که من دقیقا نمی دانم این داده هایی که از تی اس ای یا از بورس نوین می گیرم چه مقدار درست است و کدام درست است و این مسئله واقعا برایم آزار دهنده است :(
                          الان ممکن است قیمت ابتدای یکی را با بورس_نوین گرفته باشم و قیمت الان را با یکی دیگر... همچنین یک سری بسته بودند و من انتخابشان کردم... همچنین یک سری را بورس_نوین اشتباها قیمت ماه یا هفته ی گذشته را نشان می دهد و داده ها را در آن به روز رسانی نکرده...
                          برای همین روی این 5.5 درصد نمی شود زیاد حساب باز کرد... بهتر این است که خودم یک مقدار پول برای این جور بازی ها کنار بگذارم و نتیجه اش را به عینه ببینم و لمس کنم!
                          همین طور مشکل دیگر این است که 1.5 درصد زیان خودکار (کارمزد و مالیات) را روی این 5.5 درصد حساب نکرده ام.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

نام
                            قیمت در 95/06/21
                            وضعیت مکدی سیگنال وایازی نوع سیگنال خرید صادر شده
                            ثاژن 4959 خوب نه مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                            حسینا 22811 خوب نه مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                            دلر
                            6223
                            بد
                            بله مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                            شپدیس 8080 خوب نه مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                            میهن 1649 خوب بله مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                            بهپاک
                            3460 اشتباه! قدیمی!
                            اشتباه! قدیمی! مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                            کشرق 6595 خوب بله مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                            کوثر 1660 عالی نه مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                            ثباغ 1950 عالی نه مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                            ثپردیس 2852 عالی بله مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                            اینها را هم از امروز حساب می کنم.
                            زمان بررسی مجدد حدود 20 روز دیگر در 95/07/10

نوع سیگنال خرید صادر شده
                            سبد در 95/06/25 قیمت در 95/06/25 سود و زیان وضعیت/تصمیم
                            مکدی زیر -50 و کراس سیگنال ثاژن 4991 0.641154 معمولی
                            مکدی زیر -50 و کراس سیگنال

0

0

0
                            مکدی زیر -50 و کراس سیگنال میهن 1665 0.960961 خوب

0
                            مکدی زیر -50 و کراس سیگنال کشرق 6757 2.397514 عالی

0
                            مکدی زیر -50 و کراس سیگنال ثباغ 2075 6.024096 عالی
                            مکدی زیر -50 و کراس سیگنال ثپردیس 2911 2.026795 عالی

میانگین
                            2.410104

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

نام
                              قیمت در 95/06/21 وضعیت مکدی سیگنال وایازی نوع سیگنال خرید صادر شده
                              کحافظ
                              2955
                              معمولی نه RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت
                              منسوجات
                              1576 افتضاح! نه RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت
                              انبوه سازی 759 عالی نه RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت
                              کالا4 3520 عالی نه RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت

زمان بررسی مجدد 10 روز دیگر یعنی اول مهر 95
                              زیاد به این گروه امید ندارم :(
                              شاید باید از آر اس آی میانگین گرفت...
                              شاید هم باید این را فقط به صورت تلفیقی در جوار نشانگر های دیگر به کار گرفت...

نوع سیگنال خرید صادر شده
                              سبد در 95/06/25 قیمت در 95/06/25 سود و زیان مکدی وایازی آر اس آی تصمیم
                              RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت کحافظ 3084 -0.74578 خوب بد خوب نگهداری
                              RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت منسوجات
                              1575 0 بد بد بد بسته؟
                              RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت انبوه سازی 797 4.76788 عالی عالی عالی نگهداری
                              RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت کالا4 3511 -0.25634 خیلی بد خیلی بد خیلی بد فروش

میانگین سود و زیان بعد از 4 روز 1.255253

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

نام
                                قیمت در 95/06/21
                                وضعیت مکدی سیگنال وایازی ----------------------------
                                نوع سیگنال خرید صادر شده
                                استخراج نفت
                                655
                                بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت
                                فنی و مهندسی 843.7 بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت
                                غگرجی 3830 بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت
                                غگل 45011 بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت
                                کحافظ 2955 معمولی نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت
                                منسوجات 1576 بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت
                                شیمیایی 4551 معمولی نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت

به اینها هم اصلا امیدی ندارم... به خصوص در همان کوتاه مدتی که استکاستیک برای آن ساخته شده...
                                زمان بررسی هفته ی دیگر در اول مهر 95

سبد در 95/06/25 قیمت سود و زیان وضعیت استکاستیک وضعیت مکدی2 وضعیت وایازی
                                استخراج نفت 635 -3.14961 همچنان پایین بد بد
                                فنی و مهندسی 843.7 0 همچنان پایین بد بد
                                غگرجی 3993 4.082144 خوب معمولی خوب
                                غگل 4658 3.370545 عالی بد بد
                                کحافظ 3084 4.182879 عالی خوب بد
                                منسوجات-بسته 1576 0
                                شیمیایی 4534 -0.37494 همچنان پایین بد بد
                                میانگین سود و زیان بعد از 4 روز 1.622203
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X