کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

میدکو
    ====

همان طور که در تصویر دیده می شود نمودار قیمت دارد به کف کانال می خورد. پس این یک نشانه ی خوب.

آر اس آی به 20 خورده و برگشته و وضع خوبی دارد و اگر به 10 هم بتواند خودش را برساند بهتر هم می شود.

مکدی هم از -100 برگشته.

بلند مدت هم اکثرا رسیدن به کف را دارند نشان می دهند، البته دی تی اسیلاتور و یکی دو تا دیگر می گوید یک مقدار زمان نیاز است تا به کف برسیم.

از روی حجم چیز زیادی متوجه نمی شوم. تنها اینکه (احتمالا) یک مقدار دیگر باید حجم کمتر شود تا به کف برسیم.

با توجه به مسائلی که گفته شد این گونه پیش بینی می کنم:

نتیجه:
    پیشنهاد خرید در هفته ی اول یا دوم شهریور 1395 در قیمت 1940 ریال.

این هم از پیش بینی های پیشین که به نظر می رسد عملی نشده و 10 درصد زیان (بابت شکسته شدن آستانه زیان) اعمال کرده:

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    میدکو-دقیق
    =======

بررسی قبلی
    نکته یکم: نمودار خیـــــــــــــلی کند است! کاملا بلند مدتی است. نوسان هایی که در نمودار بالا مشخص کرده ایم همه 15-20 درصدی است!!! آن هم در طی یک ماه... و بعضی وقت ها سه چهار ماه...

نکته دوم: از آنجا که کاهش دو ساله ی اخیر فیبوی 50 را رد کرده ممکن است الان نه تنها در ابتدای صعود باشیم بلکه یک کاهش دیگر تا 2150 ریال داشته باشیم.

وضعیت مکدی و آر اس آی خوب است اما عالی نیست.

نکته سوم: با توجه به گذشته ی نشانگر ها می توان گفت مکدی زیاد قابل اعتماد نیست و در روی عوض آر اس آی می توان حساب کرد.
    بهتر است احتیاط کنیم.

از طرف دیگر اینجا هم نقطه ی بسیار خوبی برای خرید است. اگر همین جا خرید انجام گیرد بهترین حد ضرر 2400 ریال یا 2450 ریال است و به وضوح بعد از آن روند عوض می شود و تا 2150 ریال به احتمال قوی می رود.

می توان بعد از عبور قیمت از 3000 ریال یا دست کم بعد از عبور از 2850 ریال خرید را انجام داد البته به این صورت 17 درصد از سود می پرد و به همین میزان خطر بالا می رود!

نتیجه:
    خرید با خطر متوسط در همین قیمت (2550 ریال) با حد ضرر 2400 یا سخت گیرانه تر 2150 ریال به دید یک ماه و پاداش در 3500 ریال (40 درصد)
    خرید با خطر کمتر در قیمت 2950 ریال با حد ضرر 2850 به دید یک ماه و پاداش در 3500 ریال (17 درصد)

میدکو
    ======

کف دو قولو می خواهد بزند. شاید جزء معدود نمودارهایی شود که موج 1 و 2 اش تقریبا هم اندازه اند.

نتیجه:
    اگر از همین ارقام برگشت. (که به نظر می رسد بر می گردد) یک گزینه ی
    عالی برای خرید می باشد.

میدکو
    ====

پیشنهاد خرید

قیمت خرید: 2500 تا 2550 ریال
    آستانه زیان: 2300 ریال - معادل 10 درصد
    آستانه سود: 3200 ریال - معادل 30 درصد
    زمان نگهداری: دو ماه
    (البته بعد از آن ممکن است بالاتر برود که باید دوباره بررسی شود)

========= پی نوشت ===========
    یک بار دیگر عرض می کنم به دوستان اینجا کارگاه است و این ها همه اش تمرین است و بنده هم حرفه ای نیستم و آماتورم. یک وقت کسی این پیشنهاد ها را چشم بسته اجرا نکند هم خودش تو درد سر بیافتد و هم من را نفرین ناله کند!
    (البته جناب اراک_بورس شما را نمی گویم. شما بنده را می شناسید.)
    البته باید بررسی کنم.
    الان دوباره نگاه کردم...
    شاید هنوز بررسی ها اشتباه نشده باشد و این گمان من بوده باشد که باطل شده.
    ممکن است در این مدت سود تقسیم کرده باشد یا افزایش سرمایه داده باشد.
    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/08/09, 18:59.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

ثاخت
      ====

به نظر می رسد در کوتاه مدت ادامه ی رشد را انجام بدهد ولی خیلی سریع کم بیاورد و در میان مدت و بلند مدت حتی با اغراق در کوتاه مدت (از ابتدای شهریور) اصلاحش شروع شود...

این هم پیشبینی پیشین که الحمد لله درست از آب درآمد. :.thumbsupsmileyanim
      ثاخت
      ====

به نظر می رسد یک افت کوچک تا 1125 ریال داشته باشیم

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

بررسی عملکرد گذشته و تصمیم برای آینده
        ========================

سلام

داشتم با خودم دو دو تا چهار تا می کردم... به این نتیجه رسیدم که بازدهی خوبی از بورس نگرفتم.

الان 5 ماه از عمر من در حالت تمام وقت به بورس اختصاص داده شد...

ولی بازدهی؟؟؟؟؟

- از نظر بررسی های نموداری وضعم اندکی بهتر شد.
        - ولی متاسفانه کتبی که باید بخوانم را نخوانده ام.
        - سود ریالی خوبی نکردم. (با احتساب ذخیره ها 5 درصد و بدون حساب کردن ذخیره هایی که برای خودم گرفتم 20 درصد... در حالی که قرار است تا پایان سال به 150 درصد برسم... و الان نیمی از سال را گذرانده ام)
        - متاسفانه وقت زیادی از من را انجمن گردی در بورسی و تالار بورس می گیرد. البته اخبار خوبی در اینها درج می شود ولی خوب که نگاه می کنی می بینی تهش هیچ نیست.
        - البته یک وقت فوق العاده زیادی از من بابت مجامع گرفته شد به طوری که در بعضی روز ها در دو سه مجمع شرکت می کردم!
        - همین طور یک مقدار زمان بابت عید و ماه رمضان و دو هفته ای هم بابت بیماری از من گرفته شد.
        - البته بازار هم اصلا در این مدت جالب نبود و همین 20 درصد هم نسبت به بازدهی بازار مناسب بود.
        - و نیز چشم ما بیشتر به بازار گاوی احتمالی آینده است و امواجی که برای انتخابات می آید...

ولی در مجموع راضی نیستم. 20 درصد کجا؟ و هر دو ماه 20 درصد کجا؟ الان باید روی 50 درصد سود می بودم!

=================

خوب مشکل کجا است؟

مهمترین مشکل شاید این باشد که من برای بازار خرسی هیچ برنامه ی اختصاصی ای ندارم!

الان بازار خرسی است و همین سودی هم که گرفتم بد نبوده ولی دو تا مسئله:
        1- آیا می شود در بازار خرسی پول در آورد؟ (شاید باید توقع را پایین بیاورم!)
        2- اگر می شود، روشش چیست؟

اصلا دوست ندارم وقت پای این دو سوال بگذارم چون دیگر به نظر من این بازار رفت تا دست کم یک سال و نیم آینده!

پس باید به فکر بازار گاوی و بازار نوسانی باشیم و ببینیم در این بازار چه کنیم.

=================

یک بار دیگر مرور کنم.

من قرار است تا پایان سال 130 درصد سود کنم.

قرار است سبدم حدودا دو بخش باشد. و ترجیحا دو نماد. (نماد های بنیادی که افت بیشتری برایشان متصور نیستم و از نظر نموداری هم در کف قرار دارند و پتانسیل حرکت های زیبا را هم دارند.)

اگر تا پایان سال یک بار نماد ها را عوض کنم (یعنی از برج 6 تا برج 9 با دو نماد باشم و از برج 9 تا 12 هم با دو نماد دیگر) باید تا پایان سال چهار تا (2*2 تا) نماد پیدا کنم و از هر کدام از اینها 60 درصد سود ببرم!!!

خوب این ممکن است؟ آیا همچین نماد هایی برای پاییز سراغ دارم؟

خوب بانک دی یکی اش است. من فکر می کنم اگر بانک دی را 1300 ریال سابق مطابق 1200 ریال فعلی، بتوانم بخرم، می توانم آن را در بالای 1900 ریال بفروشم. و با توجه به آزاد شدن سهام و بحث تحقیق و تفحص از بنیاد شهید به نظر می رسد در همان 1200 ریال بتوان خرید انجام داد...

اما آن نماد دوم چه؟
        وقوام بهترین نماد من بود که یک مقدار فعلا در آن دچار شک شده ام و هر چند قیمتش پایین است می خواهم آن را جایگزین کنم. (فعلا پتانسیل این را دارد که بین 850 ریال تا 1100 ریال راحت نوسان کند، یعنی در همین شرایط افتضاحش شاید 30 درصد ازش گرفتم!)
        ولی نمادی دیگر باید پیدا کنم. پارسان و تاپیکو اگر به قیمت های پایین برسند چقدر می توانند بالا بروند؟ پارسان از 2000 ریال تا 3200 ریال می تواند برود یعنی 60 درصد. تاپیکو از 1850 تا 3200 ریال می تواند برود یعنی 73 درصد. پترول اگر به 1250 ریال برسد تا 1800 ریال 40 درصد.
        البته احتمال اینکه این سه نماد پایین بیایند زیاد نیست.

پارسان
        2000 ریال تا 3200 ریال می تواند برود یعنی
        60 درصد.
        البته آهسته!

تاپیکو
        1850 تا 3200 ریال
        73 درصد.

پترول
        1250 ریال تا 1800
        40 درصد.

وپاسار
        1000 تا 1400
        40 درصد

حکمت
        940 تا 1350
        40 درصد
        کوتاه مدت

وپارس
        1100 تا 1550
        40 درصد
        کوتاه

خنصیر
        1850 تا 3300
        80 درصد
        کوتاه ولی نه الان

خودرو
        2750 تا 4500
        60 درصد
        کوتاه

ولصنم
        1400 تا 2250
        60 درصد

البته قیمت های خریدی که برای اینها تعیین شده یک مقدار احتمالش کم است ولی سعی کردم این کم بودن احتمال را با زیاد کردن تعداد گزینه های خرید جبران کنم.
        آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/08/10, 07:40.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

خدیزل
          ====

قبلا گفته بودیم بالا می رود.

الان به نظر می رسد یا صعودش تمام شده یا اینکه به اواخر صعودش دارد می رسد. من خودم می خواهم بفروشم ولی خوب ازم نمی خرند. بعید می دانم از 5260 ریال در کوتاه مدت بالاتر بتواند برود...

پیش تر هم اگر اشتباه نکنم در 4500 ریال و در 4000 ریال قدیم معادل 3950 ریال و 3450 ریال کنونی این نماد را معرفی کرده بودم. بماند که خودم در قیمت بالا این نماد را خریدم و تازه از زیان درآمده ام!

نتیجه:
          پیشنهاد فروش (یا همین جا یا در 5260 ریال)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

ولصنم
            ====

نمودار جالبی دارد.

ولی دقیقا معلوم نیست چه می شود، دقیقا سر دو راهی قرار گرفته...

ضمن اینکه ما پیش تر در این نماد پیشنهاد خرید داده بودیم و اگر آن زمان شما خرید انجام داده اید و الان در سود هستید بد نیست مقداری اش را (یا همه اش را) بفروشید.

نتیجه:
            سر دو راهی.
            به احتمال قوی در کوتاه مدت یک استراحت بکند و دوباره حرکت کند.

این هم از بررسی پیشینمان که الحمد لله سر بلندمان کرد:

بررسی نموداری ولصنم
            =============

مکدی و آر اس آی آن قدرت سابق خودشان را از دست داده اند. (البته مکدی اخیرا یک چیز هایی از خودش نشان داده است!)

ذات نموداری نماد خوش نوسان با نوسان های حداقل 20 درصدی و یکی دو ماهه و البته تیز.

از نظر بنیادی بعدا اگر وقت شد می گویم که شرکت خوب است و به تدریج بهبود پیدا خواهد کرد (و به احتمال قوی آثارش را در این نموداری که من می بینم به صورت تیز خواهیم دید! نه تدریج)

مکدی و آر اس آی بسیار کمک کننده اند.

به نظر می آید یک افت کوچک تا 1170 ریال داشته باشیم (6.5 درصد) و در آنجا باید منتظر واکنش به خط صورتی ای که کشیده ام باشیم. اگر آن را شکست دوباره یک افت تا 1040 ریال داریم... (17 درصد) و اگر برگشت هدف اول 1450 ریال است (از کف حساب کنید 45 درصد! و از 1200 ریال حساب کنید 20 درصد) . که هدف عالی ای است برای کوتاه مدت. و کم خطر هم هست. و بعد از آن هم همین طور به احتمال قوی اهداف زیبایی را شاهد خواهیم بود. البته باید حواسمان باشد که نمودار چموشی دارد و سریع حرکت می کند.

یک بار دیگر بخش انتهایی را نگاه کنیم:

نتیجه گیری و پیشنهاد این بررسی:

اگر خطر گریز هستید اجازه بدهید قیمت برسد به 1050 ریال (نرسید هم مهم نیست! نمی خریم!) اگر خطرپذیر هستید همین جا ها یا در 1160 ریال خریدتان را انجام دهید. ان شاء الله یکی دو ماهه پاداش های خوبی می دهد. (45 درصد!!! کوتاه مدت!!! و بعد؟)
            (دوستان تازه کار اگر نوشته های من را می خوانند توجه کنند اینها همه حدس و گمان است! قطعیت ندارد و من هم یک آماتورم)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

ومعادن (ومعادنح!)
              ==========

احتمال قوی روی افت است.

ولی تا کجا؟ سطح 38 درصد یک مقدار بعید به نظر می رسد. (چون نشان گر ها الان به سقف رسیده اند)

پس سطح 50 یا 62 درصد به نظر محتمل می رسد. یعنی 1180 تا 1130 ریال.

اما کدام یک؟ بین این دو خیلی تفاوت وجود دارد! چرا؟ چون ما می خواهیم روی حق تقدم کار کنیم و حق تقدم هم می شود 200 تا 100 ریال! که اختلافش می شود 100 درصد!

در ضمن این فیبو را ما با توجه به قیمت سقف دیروز در نظر گرفتیم، اگر سقف جدیدی بخواهد ثبت کند موضوع عوض می شود...

پس بهترین کار این است که بنشینیم و ببینیم یواش یواش اوضاع به چه سمتی می رود... نشان گر ها به چه مقداری می رسند و حجم چگونه است و عرضه و تقاضای حقوقی و حقیقی های قدرتمند چگونه است...

نتیجه:
              پیشنهاد فروش
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سفارس (سفارسح)
                ==========

خوب از این ما چه می فهمیم؟

راستش من که چیزی نمی فهمم!

نشان گر ها در بلند مدت به کف دارند می رسند و در میان مدت و کوتاه مدت دارند بالا می روند. ولی خیلی محکم و مطمئن چیزی را نشان نمی دهند.

قیمت هم وسط کانال است.

تنها چیزی که می توانم بگویم این است که اگر احیانا قیمت به 1300 رسید، خرید حق تقدم خیلی عالی است و احتمال دارد 100 درصد سود درش باشد.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

بشهاب
                  =====

به احتمال زیادی این مقاومت زیبایی که رویش ایستاده را می شکند و به سمت مقاومت پایین تر حرکت می کند و در آنجا خریدنی است!

از نمای نزدیک تر این پیشبینی را نگاه کنیم:

به نظر می رسد از 3800 تا 6300 ریال به وسیله ی یک موج اصلاحی بالا رفته و این شده یک موج a
                  بعد در قالب موج b و c تا 6500 ریال هم بالا رفته.
                  الان از آن 6500 ریال دارد می آید پایین.
                  باز هم با یک سری موج اصلاحی abc

100 درصد این موج اصلاحی با فیبوناچی اکستنشن می شود 4400 ریال
                  البته ممکن است از همین 50 درصدی که الان رویش است (یعنی 5200 ریال) هم برگردد یا از 62 درصد
                  یا از پایین تر...

به هر حال برگشتش زیاد معلوم نیست از کجا است ولی 4500 یا 4350 یا 4300 ریال محتملتر است.

امواج اصلاحی هم به احتمال قوی می توانند قله ی a را بزنند پس در صورت خرید در 4400 ریال هدف می شود 6500 ریال یا 6750 ریال که سقف کانال است.

نتیجه:
                  احتمال افت کوتاه مدت
                  پیشنهاد خرید در صورت رسیدن به 4400 ریال (بین 4500 تا 4300 ریال بسته به خطرپذیری فرد)
                  هدف 6650 ریال (50 درصد سود)
                  آستانه زیان 4300 ریال (2 درصد زیان)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

ونوین
                    ====

نتیجه:
                    وضعیت بی داد و ستد
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

حفاری
                      ====

نوسان بدون اهمیت
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

چکاوه
                        ====

پیشنهاد خرید برای خطرپذیران
                        ولی من خودم هیچ وقت اینهایی که خطرشان بالا است را نمی خرم.

قیمت خرید اندکی بالاتر از 4150 ریال
                        آستانه زیان 4150 ریال (5 درصد زیان)
                        هدف اول 7777 ریال (85 درصد!) یا 6666 ریال (60 درصد)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

چکارن
                          ====

نامعلوم
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

زمگسا
                            ====

احتمال دارد که سقف کانال را در 8600 و 9200 ریال بشکند و بالا برود.

ولی چون با استراتژی من جور نیست بیشتر بررسی اش نمی کنم.

وضعیت حجم و نشانگر ها هم بد نیست و
                            احتمال شکستن سقف کم نیست.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

وپترو
                              ===

نتیجه:
                              نوسان های بی اهمیت و اصلاحی
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

آگهی های دعوت به مجمع نو:
                                ___نماد___
                                __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                                سرمایه
                                انتخاب
                                اعضای
                                هئیت
                                مدیره
                                تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                                وسینا
                                بانک سینا

سالیانه
                                انتخاب 1395/05/30 شنبه 16:00 هتل پارسيان انقلاب واقع در تهران، خيابان طالقاني ، بين خيابان وليعصر و حافظ ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                                دحاوي الحاوي

انتخاب 1395/06/01 دوشنبه 09:00 اتوبان تهران - کرج ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي هتل المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                                دحاوي الحاوي

1395/06/01 دوشنبه 11:00 اتوبان تهران - کرج ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي هتل المپيک ✅تغییر سال مالی
                                آکنتور کنتورسازي ايران
                                اصلاحیه
                                افزایش
                                1395/06/11 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
                                آکنتور کنتورسازي ايران
                                اصلاحیه

1395/06/11 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                                تکنو مهندسي تکنوتار

انتخاب 1395/05/30 شنبه 14:00 تهران خيابان مطهري خيابان ميرزاي شيرازي خيابان هفدهم پلاک 17

کل آگهی های دعوت به مجامع:
                                نماد
                                نام شرکت لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                                سرمایه
                                انتخاب
                                اعضای
                                هئیت
                                مدیره
                                تاریخ مجمع روز ساعت مکان برگزاری مجمع توضیحات اضافی
                                ميهن(بيمه ميهن)
                                بيمه ميهن
                                اصلاحیه سالیانه
                                انتخاب 1395/05/23 ؟شنبه 10:00 تهران،خیابان شهید خالد اسلمبولی،نبش خیابان 28، پلک 90
                                سفارود کارخانه فارسیست دورود

سالیانه

1395/05/23 شنبه 11:00 تهران خيابان دکتر بهشتي خيابان پاکستان کوچه چهارم پلاک 4 سالن کنفرانس شرکت سيمان فارس و خوزستان ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                                وخوز سرمايه گذاري استان خوزستان

انتخاب 1395/05/27 چهار شنبه 11:00 اهواز-کيانپارس- خيابان 5 غربي- انتهاي فاز -پلاک 111 ✅انتخاب حسابرس
                                خبازرس(بازرس) بازرسي مهندسي و صنعتي ايران

1395/05/27 چهار شنبه 16:00 ساختمان مرکزي واقع در خيابان ولي عصر - بالاتر از ونک-روبروي اتوبان نيايش-بلوار اسفنديار-پلاک 54 - طبقه هفتم ✅تغییر موضوع فعالیت
                                کباده تهيه و توليد خاک نسوز استقلال آباده

سالیانه

1395/05/28 پنج شنبه2 08:00 استان فارس،آباده،خيابان امام خميني«ره» کوچه ابوالفضل،هيات حضرت ابوالفضل (ع) پلاک 26 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                                وخاور بانک خاورميانه

افزایش
                                1395/05/28 پنج شنبه 09:00 تهران خيابان وليعصر نرسيده به چهارراه شهيد چمران (پارک وي) سالن همايش مجموعه فرهنگي ورزشي تلاش
                                فاهواز نورد و لوله اهواز
                                اصلاحیه
                                افزایش
                                1395/05/28 پنج شنبه 10:00 کارخانجات شرکت نورد ولوله اهواز واقع در کيلومتر 9 جاده اهواز - خرمشهر
                                کباده تهيه و توليد خاک نسوز استقلال آباده

انتخاب 1395/05/28 پنج شنبه2 10:00 استان فارس، آباده،خيابان امام خميني «ره» کوچه ابوالفضل، هيات ابوالفضل(ع)پلاک 26 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                                وتجارت بانک تجارت

انتخاب 1395/05/28 پنج شنبه2 10:00 تهران. اتوبان شهيد حقاني. تقاطع اتوبان شهيد همت. مرکز همايش هاي بين المللي هتل بزرگ ارم
                                وتجارت بانک تجارت

سالیانه
                                انتخاب 1395/05/28 پنج شنبه2 11:00 تهران. اتوبان شهيد حقاني. تقاطع اتوبان شهيد همت. مرکز همايش هاي بين المللي هتل بزرگ ارم ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                                ولغدر ليزينگ خودرو غدير

افزایش
                                1395/05/30 شنبه 09:00 خيابان استاد مطهري - خيابان ميرعماد - کوچه يازدهم - پلاک 3 ✅تغییر موضوع فعالیت
                                وتهران سرمايه گذاري استان تهران

انتخاب 1395/05/30 شنبه 10:30 خيابان انقلاب-خيابان وصال شيرازي-کوچه ماهان-پلاک 2
                                اتکام بيمه اتکايي امين

انتخاب 1395/05/30 شنبه 11:00 جزيره کيش_خيابان سنايي_بلوار انديشه _قطعه NBO16 - دفتر مرکزي شرکت
                                تکنو مهندسي تکنوتار

انتخاب 1395/05/30 شنبه 14:00 تهران خيابان مطهري خيابان ميرزاي شيرازي خيابان هفدهم پلاک 17
                                وسینا بانک سینا

سالیانه
                                انتخاب 1395/05/30 شنبه 16:00 هتل پارسيان انقلاب واقع در تهران، خيابان طالقاني ، بين خيابان وليعصر و حافظ ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
                                وپترو سرمايه گذاري صنايع پتروشيمي

سالیانه
                                انتخاب 1395/05/31 یکشنبه 10:00 آزادراه تهران - کرج ، اتوبان آزادگان شمال ، خروجي ورزشگاه آزادي - پژوهشگاه صنعت نفت ، سالن آزادگان
                                دحاوي الحاوي

انتخاب 1395/06/01 دوشنبه2 09:00 اتوبان تهران - کرج ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي هتل المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                                دحاوي الحاوي

1395/06/01 دوشنبه2 11:00 اتوبان تهران - کرج ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي هتل المپيک ✅تغییر سال مالی
                                آکنتور کنتورسازي ايران

افزایش
                                1395/06/11 پنج شنبه4 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
                                آکنتور کنتورسازي ايران
                                اصلاحیه
                                افزایش
                                1395/06/11 پنج شنبه4 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
                                آکنتور کنتورسازي ايران

1395/06/11 پنج شنبه4 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
                                آکنتور کنتورسازي ايران
                                اصلاحیه

1395/06/11 پنج شنبه4 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X