پاسخ : کارگاه
میدکو
====

همان طور که در تصویر دیده می شود نمودار قیمت دارد به کف کانال می خورد. پس این یک نشانه ی خوب.
آر اس آی به 20 خورده و برگشته و وضع خوبی دارد و اگر به 10 هم بتواند خودش را برساند بهتر هم می شود.
مکدی هم از -100 برگشته.
بلند مدت هم اکثرا رسیدن به کف را دارند نشان می دهند، البته دی تی اسیلاتور و یکی دو تا دیگر می گوید یک مقدار زمان نیاز است تا به کف برسیم.
از روی حجم چیز زیادی متوجه نمی شوم. تنها اینکه (احتمالا) یک مقدار دیگر باید حجم کمتر شود تا به کف برسیم.
با توجه به مسائلی که گفته شد این گونه پیش بینی می کنم:

نتیجه:
پیشنهاد خرید در هفته ی اول یا دوم شهریور 1395 در قیمت 1940 ریال.
این هم از پیش بینی های پیشین که به نظر می رسد عملی نشده و 10 درصد زیان (بابت شکسته شدن آستانه زیان) اعمال کرده:
البته باید بررسی کنم.
الان دوباره نگاه کردم...
شاید هنوز بررسی ها اشتباه نشده باشد و این گمان من بوده باشد که باطل شده.
ممکن است در این مدت سود تقسیم کرده باشد یا افزایش سرمایه داده باشد.
میدکو
====

همان طور که در تصویر دیده می شود نمودار قیمت دارد به کف کانال می خورد. پس این یک نشانه ی خوب.
آر اس آی به 20 خورده و برگشته و وضع خوبی دارد و اگر به 10 هم بتواند خودش را برساند بهتر هم می شود.
مکدی هم از -100 برگشته.
بلند مدت هم اکثرا رسیدن به کف را دارند نشان می دهند، البته دی تی اسیلاتور و یکی دو تا دیگر می گوید یک مقدار زمان نیاز است تا به کف برسیم.
از روی حجم چیز زیادی متوجه نمی شوم. تنها اینکه (احتمالا) یک مقدار دیگر باید حجم کمتر شود تا به کف برسیم.
با توجه به مسائلی که گفته شد این گونه پیش بینی می کنم:

نتیجه:
پیشنهاد خرید در هفته ی اول یا دوم شهریور 1395 در قیمت 1940 ریال.
این هم از پیش بینی های پیشین که به نظر می رسد عملی نشده و 10 درصد زیان (بابت شکسته شدن آستانه زیان) اعمال کرده:
در اصل توسط mhjboursy پست شده است
View Post
View Post
View Post
الان دوباره نگاه کردم...
شاید هنوز بررسی ها اشتباه نشده باشد و این گمان من بوده باشد که باطل شده.
ممکن است در این مدت سود تقسیم کرده باشد یا افزایش سرمایه داده باشد.
نظر