کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    نماد
    قیمت در 95/06/21
    بررسی صحت سیگنال به صورت دستی نوع سیگنال خرید صادر شده
    فن آوا
    4,087 نه فیلتر خریداران قوی
    اتكام 1,558 عالی + صف خریدی که می شود خرید فیلتر خریداران قوی
    سهرمز
    4,090 نه فیلتر خریداران قوی
    قشهد 3,869 عالی + نزدیک به صف خرید فیلتر خریداران قوی
    قصفها 5,941 عالی + صف خرید داده شده فیلتر خریداران قوی
    خريخت 2,097 عالی + صف خریدی که می شود خرید فیلتر خریداران قوی
    فمراد 2653 خوب فیلتر خریداران قوی

اینها برای هم کوتاه مدت خوب هستند و هم بلند مدت.
    زمان بررسی مجدد: یک هفته ی دیگر در ابتدای ماه مهر 95

نوع سیگنال خرید صادر شده
    سبد در 95/06/25 قیمت سود و زیان بررسی صحت سیگنال به صورت دستی و تصمیم
    پالایه خریداران قوی

0
    پالایه خریداران قوی اتكام 1604 2.86783 احتیاط و نگهداری
    پالایه خریداران قوی

0
    پالایه خریداران قوی قشهد 4236 8.663834 احتیاط و نگهداری
    پالایه خریداران قوی قصفها 6447 7.848612 احتیاط و نگهداری
    پالایه خریداران قوی خريخت 2157 2.781641 احتیاط و نگهداری
    پالایه خریداران قوی فمراد 2890 8.200692 عالی

میانگین سود و زیان بعد از 4 روز 6.072522

لازم به ذکر است نماد های فروخته شده به شرح زیر است:
    سهرمز 4089 با صفر درصد سود
    فن آوا 4087 که گویا همان 21 ام بسته!
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

چه کارهایی را باید به رایانه سپرد؟

همه را!

اگر بشود همه را باید داد رایانه انجام دهد ولی ضعف ما در محول کردن این کار ها به رایانه باعث می شود بیشتر اذیت شویم و کار بیشتری انجام دهیم.

الان دو ساعت است که دارم جداول بالا را به روز رسانی می کنم در حالی که در یک ثانیه باید این کار را رایانه می کرد...

ولی از آنجا که سپردن این کار به رایانه مستلزم آشنایی بیشتر من با برنامه نویسی است و باید بروم دوباره با سی و بیسیک برنامه بنویسم و ... نمی توانم الان این زمان را بگذارم و این کار را انجام دهم... در نتیجه کاری که باید رایانه انجام بدهد را مجبورم دوباره یک عالم وقت بگذارم و خودم دستی انجام دهم... :(
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

پسهند
        =====

ابتدا نمای کلی را مشاهده می کنیم:

کانال نزولی شکسته شده
        با حجم بالا ولی ضعیف.
        آیا ممکن است تغییر کانال داده باشد؟
        یعنی از کانال های صورتی به کانال های سفید رفته باشد؟

حجم زیادی از حد بالا رفته... این مدلی اش را دوست ندارم.
        اگر یک باره حجم پایین بیاید خیلی خوب است.
        اگر خاطرتان باشد چند وقت پیش هم ما به عنوان کاندیدای مسابقه هفتگی این نماد را معرفی کرده بودیم و همین طور دوباره اسمش از پالایه درآمد.
        ولی همان طور که گفتم چون حجمش بالا است زیاد بهش توجه نمی کنیم.

ترجیح می دهم بیش از این وارد مسائل نموداری اش نشوم. وضع نشانگر هایش هم بد نیست.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

شلیا
          ====

سهامداران

نمای کلی

نکات تصویر بالا:
          مکدی دارد حالت واگرایی شکستن نشان می دهد. که خوب است.
          حجم چند روز گذشته خیلی بالا رفته. که بد است.
          کل شرکت 218 میلیارد ریال بیشتر نیست!
          یک سری حقیقی افتاده اند به جان سهم و دارند متحد جمع می کنند که خیلی عالی است.
          2565 - 2445 و 2364 نقاط بسیار خوبی برای بازگشت قیمت می باشند ولی در کل فکر می کنم وضعیت صعودی باشد.
          نکته ی بد این است که نشانگر های میان مدت به سقف دارند می رسند.
          این هم به خاطر افتی که در آخرین میله داشت برای مسابقه زیاد مناسب نیست و همین جا رهایش می کنیم.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

اتکام
            ===

نمای کلی

نکات:
            مکدی ضعیف در حال صعود
            قیمت یک رشد ضعیف داشته و بعد در قالب یک سه گوش با کف ثابت یک اصلاح دراااااااااااز مدت انجام داده و اکنون بعد از خروج از سه گوش یک شکاف از گونه ی ادامه دار عالی انجام داده و به اندازه ی همان موج اول رشد کرده. و بعد هم یک روز افت داشته.
            از نظر فیبوناچی 1550 و 1510 ریال برای انتهای موج دوم مناسب به نظر می رسد.
            حجم بالایی که در دو روز گذشته ثبت کرده اندکی خطر ناک است و برای همین به سهامداران نگاه می کنیم:

الان یک مقدار به مغایرت داده های سایت و نرم افزار تی اس ای مشکوک شدم برای همین از داده های خود سایت استفاده میکنم:

اینجا من دارم یک الگوی مثلث باز شوند را به وضوح می بینم! که اگر بخواهد از همین جاها برگردد کفش ممکن است به 1300 ریال برسد!
            پس به خاطر احتمال خطر بالا این را هم ول می کنیم.
            همچنین وضعیت نشانگر ها هم خوب نیست.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

پارسیان
              ======

نمای کلی در شکل زیر مشاهده می شود:

به نظر عالی می رسد!
              حجم بلافاصله پس از صعود پیشین کاهش عالی ای داشته که نشان می دهد نماد فروشنده ی قوی و سمج ندارد. در آخرین میله ارزش داد و ستد بسیار پایین و عالی می باشد. یعنی 42 میلیون ریال در طول روز!
              در چند روز اخیر حجم رفته بالا و قیمت هم رفته بالا ولی قیمت آورده شده پایین. چرا؟ آیا بازیگر پا پس کشیده؟ آیا استراحت به نماد داده؟ آیا سهامداران عمده حالش را گرفته اند؟ (که الان نگاه کردم دیدم آمار سهامداران عمده تغییر خاصی نداشته)
              نکته ی دیگر این است که الان تقریبا در کف 2800 ریال قرار داریم.
              مکدی در حال نزول کامل خودش وسط راه (همین دو سه روز گذشته) یک تزلزلی از خود نشان داده که من خیلی امید دارم این تزلزل به برگشت جهت مکدی منجر شود.
              نشانگر ها در کل وضع معمولی متمایل به بدی دارند.
              از نظر فیبو، آن 2800 ریال متناظر با فیبوی 38 درصد هم هست! که در تصویر زیر نشان داده شده است.
              همچنین در تصویر زیر شروع یه روند خوب توسط نشانگر schaft مشاهده می شود.

دیگر من اشکال را نمی گذارم ولی رنگین کمان ِ نماد حسابی گره خورده و بولینگر بندز هم حسابی جمع شده و در کل اینکه نماد آماده ی یک تحول حسابی است اما چه تحولی؟
              اگر 2800 ریال را بشکند به احتمال قوی تا 2600 ریال سقوط می کند و اگر 3000 ریال را بشکند ممکن است 3800 ریال را لمس کند!
              حسم بهم می گوید اکنون در ابتدای موج 3 هستیم!
              ایچیمیکو: هر چند به اینها اعتقاد ندارم ولی دو خط استاندارد و چرخنده به هم گره خورده اند و همان 2800 ریال هم متناسب با حمایت یکی از خطوط ابر است و نیز خط عقب مانده! هم به قیمت تاب خورده...
              از نظر تشخیص روند خودکار هم متعادل رو به بالا است و از نظر وایازی هم سیگنال خرید صادر شده.
              استکاستیک هم که از کف در حال حرکت است.
              در کل می توان گفت اوضاع خیلی بحرانی همراه با خوشبینی است. شاید اگر کاندید بهتری نبود، همین را برای مسابقه بگذارم. چرا که کف 2800 ریال یک کف خوب و محکم به نظر می رسد.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

خریداران خوب امروز
                خریداران قوی امروز
                خریداران قوی امروز
                خریداران قوی امروز
                نماد هایی که مد نظر داریم امروز بررسی شوند:
                وتوصا
                وامید
                واحیا

ثامان
                زنگان
                زنجان
                شپاس

فمراد
                پسهند
                لپارس
                تکشا

تپمپی
                تکمبا

وسرمد
                بساما
                کوثر

سهرمز
                سغرب
                سرود
                سشمال
                سخوز

خریخت
                خکمک

قچار
                قشهد
                قلرست
                قنیشا
                قصفها*
                قپیرا*

(این دو تای آخر مربوط به قدرت خریداران نیستند و آقای ولید هلالات معرفی کرده بود.)
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/16, 12:55.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

کوثر
                  ===

شکل زیر نمای کلی نمودار است:

متاسفانه این شکافی که در شکل مشاهده می شود گویا اشتباه است و داده های سایت تی اس ای چیز دیگری می گوید. این داده های بورس نوین هم انگار الکی و به درد نخور است.
                  واقعا خاک بر سر سازمان بورس و شاپور محمدی و فطانت و عبده و صالح آبادی که یک داده ی درست که زیر بنای نیمی از بررسی های بورسی است را نمی توانند درست و واقعی تحویل مردم بدهند...

آن بالا می بینید که مکدی در ایده آل ترین شرایط ممکنه قرار دارد ولی این شکاف عملا مکدی و وایازی و آر اس آی و ... را خراب می کند! در حقیقت این نشانگر ها همه با تاثر از آن شکاف این گونه شکل گرفته اند و خوشگل شده اند!

رفتم یک سری به داده های مفید هم زدم دیدم آنها هم این شکاف را نپوشانده اند...

چه کنیم؟

بگذار از روی خود سایت توضیح بدهم:

پیش از نشانگر ها بگویم که به صورت چشمی به نظر می رسد آن خط روند نزولی صورتی رنگ در شکل بالا در حال شکسته شدن باشد که این یک امر فوق العاده است.

در تصویر زیر مشاهده می شود که مکدی از سطح -10 برگشته و الان تا +10 رسیده و خط سیگنالش را هم شکسته! که همه اینها علائم خوبی است جز آن -10 که کم است و بهتر بود از -100 بر می گشت! پس با قدرت نمی توان گفت مکدی هوای نزول مجدد در سر ندارد! هر چند از خط صفر و سیگنالش گذشته...

اما حجم... که این روزها برای من یکی از مهمترین نشانگر ها شده...
                  حجم هست ولی کم است!!!
                  به طوری که ارزش داد و ستد آخرین روز همه اش 8 میلیون ریال بوده! /:.hmmsmiley.:/
                  البته روز پیش از آن 144 هزار سهم به ارزش 250 میلیون ریال داد و ستد شده بود (که البته آن هم کم است.)
                  اگر با این ارزش 8 میلیون ریالی یک شمع سپید گنده آنجا سبز شده بود بهترین تفسیر را برایش داشتم یا بهتر از آن یک دوجی یا بهتر از آن یک خط تیره بدون سایه... ولی وقتی یک شمع سپید نصفه نیمه آنجا می بینم باید بگویم نه خریداری هست و نه فروشنده ای...
                  اکنون به آمار صف ِ خرید و فروش نگاه کردم و متوجه شدم که دقیقا همین گونه است که گفتم.
                  آر اس آی و استکاستیک هم تقریبا یک ماه مانده به اوج خودشان برسند.

دیدن این خطوط ِ خودکار هم خالی از لطف نیست:

وسطی که مسخره است. ولی اولی و آخری خوب و مهم هستند. (اگر شکاف را هم در نظر بگیریم.)

آخری دقیق به کف نرسیده! پس ممکن است قیمت بخواهد تا 1450 ریال سقوط کند! که بعید هم نیست. در اولی هم چند بار به کف خورده ولی باز ممکن است در 1450 ریال دوباره بخواهد کف را لمس کند.

وایازی ِ نمودار بد نیست؛ همین طور بولینگر بندز که جمع شده. ولی میانگین های رنگین کمانی هنوز در حالت نزولی به سر می برند و حتی به هم گره هم نخورده اند.

در کل خیلی چیز جالبی نیست. بد هم نیست. احتمال می دهم یکی دو تا شمع ِ ضعیف بزند و بعد یک مقدار رشد داشته باشد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بساما
                    =====

نمای کلی:

چون همه چیز عیان است و مشکل دارد من دیگر توضیح نمی دهم و ولش می کنم.
                    2550 منهای 420 ریال اگر برسد فکر کنم برای خرید خوب باشد.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

وسرمد
                      =====

نمای کلی:

ارزش بررسی ندارد. تنها یک نکته ای درش خیلی به چشم می خورد و آن رابطه ی حجم با قیمت است که برعکس نمودار های دیگر است!
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

قچار
                        ===

نمای کلی:

مکدی خوب است ولی عالی نیست.
                        شمع آخری زیاد جالب نیست و چکش مانند است.
                        حجم هر چند کم شده ولی فوق العاده کم و عالی است.
                        نشانگر های میان مدت (دی تی و مکدی و آر اس آی و استکاستیک) همگی خوب هستند و همجهت با هم در وسط محدوده قرار دارد و رو به بالا.
                        متاسفانه همین شمع آخری روی 138 درصد از نزول اخیر است.

اسکفت خیلی خوب است و بلند مدت مانند کوتاه مدت در حال خیز از کف هستند. البته بماند که کوتاه مدت از وسط هم رد شده و شاید این یک کوچولو بد باشد.

خطوط خودکار را در شکل زیر مشاهده می کنید که برای اینکه جای جستار را پر نکنند فقط پیوندش را گذاشتم.

پایینی می گوید یک مقاومت در همین 3800 ریال داریم.
                        وسطی می گوید یک مقاومت جدی در 5000 ریال داریم.
                        بالایی می گوید یک مقاومت عالی در 3350 ریال در کوتاه مدت شکسته شده.

خطوط کلی زیر هم هست که در آخری اش مقاومت بسیار مهم 4050 ریال وجود دارد و در بالایی هم شکسته شدن خط مقاومت در 3180 ریال نشان داده شده که به همان میزان هم قیمت بالا رفته پس در نتیجه یک خطر بالقوه برای توقف ِ قیمت وجود دارد.

رنگین کمان هم حسابی به هم گره خورده ولی گویا دارد رو به بالا این گره حل می شود.

بولینگر بعد از مدتی کوچک شدن در حال باز شدن است و موقتا به سقف خورده...

نکته ی بسیار عالی ای که همین الان در پیشینه ی نماد دیدم این است که چندین بار نماد با همین چکش ها (که شبیه صف خرید هستند) بالا رفته اند و انگار مشکلی ندارد. و به من می گویند از عرضه ی زیاد هم نترس.

وایازی هم رنگ سبز به خودش گرفته.

البته استکاستیک با شرایط استانداردش دارد به سقف می خورد، که البته همان طور که می دانیم تفسیر استکاستیک در شرایط روند دار با شرایط نوسانی (رنج، بی جهت) متفاوت است.

از نظر قله های پیش روی قدیم هم یک مقاومت در 3650 ریال پیش رو است.

نمی دانم گفتم یا نه؟ ولی در تصویر اول، با همان چکش مانند (البته همچین چکش هم نیست!) خط صورتی رنگ کانال شکسته شده و البته با افزایش حجم!

قیمت بعد از نیمه ی سال 1394 که یک روند رو به رشدی را تجربه کرده بود در شرایط نوسانی و یک نواختی قرار داشته و این صعود اخیر نیز چندان بالا نرفته که ایجاد خطر کند. (فوقش می خریم و تا 3090 ریال افت می کند!)

الان نگاه کردم دیدم این شمع چکش مانند آخری یک مقاومت توپ دیگر را هم شکسته!

در کل خوشمان آمد و شاید برای مسابقه هم برش داشتم. البته صف خرید دارد ولی صف خرید ِ 136 هزار تایی اش از میانگین حجم ماه ِ 148 هزار تایی اش کمتر است و حجم مبنایش هم 1 است.

سهامدارانش را اکنون نگاه می کردم، یک شخص حقیقی اخیرا از 2.5 میلیون به 5.5 میلیون رسانده خودش را و 35 درصد شناوری وجود دارد و نسبت خریدار به فروشنده در چند روز اخیر خیلی عالی بوده.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

قشهد
                          ====

نمای کلی:

این هم متاسفانه یک چکش زده ولی همان طور که در شکل مشخص کرده ام این هم مثل قچار یک چکش در پیشینه ی خودش دارد. و مشکل ساز نیست.
                          نکته بد: یک خط افقی بسیار محکم در 3250 ریال وجود دارد که مصادف با چندین قله و دره است، اگر همین را به عنوان خط زیرین کانال فرض کنیم، شاید در همین 4400 ریال بتوان خط دیگری به موازات آن به عنوان خط دیگر کانال در نظر گرفت که این بد است.
                          پس اگر فردا قیمت بالای 4400 ریال رفت نشانه ی خوبی است و راحت تر می توان خرید انجام داد.

مکدی وضع خوبی دارد. همچنین استکاستیک
                          نکته بد: آر اس آی چه در میان مدت چه در کوتاه مدت و چه در بلند مدت وضع خوبی ندارد و این ممکن است سقوط موقت قیمت را در پی خود داشته باشد.
                          نکته بد: این 4255 ریالی که نوک چکش است مصادف با 200 درصد فیبو ناچی هم هست!
                          نکته بد: نشانگر اسکفت کوتاه مدت به سقف خودش خورده. البته بماند که بلند مدت تازه دارد از کف خیز بر می دارد و نیز بماند اینکه این کوتاه مدت مثل استکاستیک می تواند مدتی آن بالا حرکت کند...
                          وایازی هم خوب است.

سهامداران:
                          یک سری از سهامداران حقیقی عمده، با سهم بازی کرده اند و فروخته اند که چیز زیاد مهمی نیست.
                          نسبت خریدار به فروشنده در چندین روز گذشته خیلی خوب بوده.

در کل:
                          بد نیست ولی اگر 4400 را رد کند خیلی بهتر است.
                          برای خطرپذیران مناسب است.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

قلرست
                            ====

نمای کلی:

مکدی خوب
                            آر اس آی متناسب
                            در آستانه ی یک خط مقاومت
                            شمع چکش
                            حجم بسیار عالی
                            توجه:
                            اگر این مقاومت را نشکند و به سمت پایین حرکت کند افتضاح می شود.

قدرت خریداران چند روز اخیر خیلی خوب

بازی سهامدار عمده حقیقی: در حال خرید.

اسکفت: زیاد جالب نیست.

فیبوی 62 درصد را به خوبی شکسته.

یک مقاومت جدی در 3470 ریال در اینجا دارد:

یکی هم در اینجا در 3300 ریال:

رنگین کمان پیچیده به هم.

بولینگر بندز در حال باز شدن رو به بالا است که خیلی عالی است.

استکاستیک خیلی خوب است.

وایازی عالی است و تازه شروع شده.

قله های پیش رو (مقاومت) : 3600 و 3800 ریال

در کل مثل دو قندی دیگر اگر همین جا را رد کند به نظر خیلی خوب می رسد. در همین الان هم به نظر خیلی خوب می رسد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

قنیشا
                              ====

نمای کلی:

این هم مثل بقیه چکش دارد.
                              این هم مثل بقیه
                              مکدی اش خوب است.
                              آر اس آی زیاد جالب نیست.
                              استاکستیک خوب
                              دی تی خوب
                              اسکفت یک مقدار خطرناک

رنگین کمان تازه باز شده و خیلی عالی است.
                              همین طور مثل بقیه بولینگر بندزش تازه باز شده و عالی است.
                              وایازی مثبت ولی خطرناک
                              استاک یک مقدار خطر ناک

یکی از حقیقی های عمده از سهم حمایت می کند.
                              آمار قدرت خریداران در چند روز گذشته خوب بوده ولی همین دیروز یک مقدار بد شده و 145 نفر وارد نماد شده اند...

پس در کل خیلی خوب است ولی به خوبی قلرست و قچار نیست.

تا اینجا برای هفته ی بعد قلرست و پارسیان و قچار را بر می داریم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

قپيرا
                                ====

شرح در متن! :
                                (البته شرح در شکل است ولی گفتیم چارچوب ها را رعایت کرده باشیم.)

نمی دانم چرا برای این نماد و خیلی نماد های دیگر دی تی آسیلیتر کار نمی کند؟؟؟؟ ولش...

آر اس آی و استاکستیک یک مقدار وضعشان بد است.
                                مثل بقیه این هم زیاد وضع اسکفش جالب نیست.

خیلی از مقاومت ها را به خوبی شکسته...

رنگین کمان و بولینگر هم عالی است.

سهامداران: حقوقی 9 درصدی خصوصی چند وقت پیش خوب خریده.
                                قدرت خریداران هم خیلی خوب بوده فقط دیروز 20 به 20 برابر شدند.

در کل با اینکه خطرپذیر نیستم می گویم به خطرش می ارزد. پس این هم گزینه ی دیگر در کنار پارسیان و قچار و قلرست

آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/16, 21:09.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X