کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

قصفها
    =====

نمای کلی:

حجم یک مقدار زیاد شده و این زیاد جالب نیست.
    شمع هم مثل بقیه. شکاف هم مثل بقیه.
    مکدی مثل بقیه فوق العاده!
    آر اس آی یک مقدار بد.

اسکفت این یکی خوب است! در زیر عکسش را گذاشته ام:

یکی از دوستان می گفت سهم از بنیاد نخر! می گفت یکباره خالی می کند حال همه را می گیرد. (توصیه اش در عرضه اولیه ی تلیسه بود که البته تلیسه هم خوب رفت بالا.)

آمار خریداران خوب بوده تا دیروز ولی دیروز (دیروز کاری را می گویم) یک قدرت فروشندگان بیشتر بوده...

در کل به خوبی آنهای دیگر نیست ولی خوب است. (احتمال صعود خیلی است ولی احتمال سقوط هم کم نیست.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

یادآوری روز:

خاک بر سر احساسات
      درود بر تصمیمات
      بر اساس محاسبات

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

زنگان
        =====

پیشنهادی فوق العاده برای خطر پذیران.

ولی برای مسابقه برش نمی دارم خودم هم هرگز نمی خرم.

به احتمال قوی فردا تکلیفش برای مدتی روشن می شود و اگر بتواند مقاومت مشخص شده را رد کند خیلی وضعش عالی می شود... ولی باز هم من نمی خرم.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

زنجان
          =====

دیگر تصویرش را نمی گذارم.

بد نیست ولی کامل مشخص نیست با خودش چند چند است.
          حجم هم معمولی رو به بالا است.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

بررسی های سرسری:

فمراد: نزدیک یک مقاومت است و باید آن را رد کند.
            وامید: فروشنده ی قوی
            ثامان: فروشنده ی قوی
            وتوصا: بد بودن مکدی
            واحیا: روند نامشخص. ولی مکدی عالی می تواند داشته باشد. یک مقدار بالا و پایینش هم مقاومت و حمایت است.
            قند و شکر: عاااااااااااااالی . به خصوص مکدی و نیز اینکه دقیقا روی مقاومت قله ی بزرگ قبلی قرار دارد که با احتساب این مکدی می تواند از پسش برآید و به آن بازگشت کند. حجم مناسب شکاف های ادامه دار و البته یک شمع چکش هم مثل همه دارد... به نظر می رسد در یک موج 3 عظیم قرار گرفته ایم!
            تصویرش در زیر مشاهده می شود:

حیف شد این دفعه هم مثل دفعات قبل نتوانستم زرنگ باشم و خوب بررسی هایم را انجام دهم.
            چهارتا انتخاب می کنم تا ببینم تحلیلم چطور است؟
            قپیرا و قچار و قلرست و پارسیان
            البته 4 تا بودن شانس برنده شدن را کم می کند ولی هدفم برنده شدن نیست و آزمایش استراتژی است. اگر وقت شد چند تای دیگر هم امشب به این چهارتا اضافه می کنم تا هفته ی بعد ببینم استراتژی جدیدمان چطور کار می کند. (اصلا استراتژی جدیدمان اگر خاطرتان باشد برعکس قبل بر مبنای زیاد کردن تعداد نماد های درون سبد برای کاستن از خطر ذاتی این استراتژی است!)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
              ستاره دار(19)
              • Jul 2013
              • 2938

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              کوثر
              ===

شکل زیر نمای کلی نمودار است:

متاسفانه این شکافی که در شکل مشاهده می شود گویا اشتباه است و داده های سایت تی اس ای چیز دیگری می گوید. این داده های بورس نوین هم انگار الکی و به درد نخور است.
              واقعا خاک بر سر سازمان بورس و شاپور محمدی و فطانت و عبده و صالح آبادی که یک داده ی درست که زیر بنای نیمی از بررسی های بورسی است را نمی توانند درست و واقعی تحویل مردم بدهند...

آن بالا می بینید که مکدی در ایده آل ترین شرایط ممکنه قرار دارد ولی این شکاف عملا مکدی و وایازی و آر اس آی و ... را خراب می کند! در حقیقت این نشانگر ها همه با تاثر از آن شکاف این گونه شکل گرفته اند و خوشگل شده اند!

رفتم یک سری به داده های مفید هم زدم دیدم آنها هم این شکاف را نپوشانده اند...

چه کنیم؟

بگذار از روی خود سایت توضیح بدهم:

پیش از نشانگر ها بگویم که به صورت چشمی به نظر می رسد آن خط روند نزولی صورتی رنگ در شکل بالا در حال شکسته شدن باشد که این یک امر فوق العاده است.

در تصویر زیر مشاهده می شود که مکدی از سطح -10 برگشته و الان تا +10 رسیده و خط سیگنالش را هم شکسته! که همه اینها علائم خوبی است جز آن -10 که کم است و بهتر بود از -100 بر می گشت! پس با قدرت نمی توان گفت مکدی هوای نزول مجدد در سر ندارد! هر چند از خط صفر و سیگنالش گذشته...

اما حجم... که این روزها برای من یکی از مهمترین نشانگر ها شده...
              حجم هست ولی کم است!!!
              به طوری که ارزش داد و ستد آخرین روز همه اش 8 میلیون ریال بوده! /:.hmmsmiley.:/
              البته روز پیش از آن 144 هزار سهم به ارزش 250 میلیون ریال داد و ستد شده بود (که البته آن هم کم است.)
              اگر با این ارزش 8 میلیون ریالی یک شمع سپید گنده آنجا سبز شده بود بهترین تفسیر را برایش داشتم یا بهتر از آن یک دوجی یا بهتر از آن یک خط تیره بدون سایه... ولی وقتی یک شمع سپید نصفه نیمه آنجا می بینم باید بگویم نه خریداری هست و نه فروشنده ای...
              اکنون به آمار صف ِ خرید و فروش نگاه کردم و متوجه شدم که دقیقا همین گونه است که گفتم.
              آر اس آی و استکاستیک هم تقریبا یک ماه مانده به اوج خودشان برسند.

دیدن این خطوط ِ خودکار هم خالی از لطف نیست:

وسطی که مسخره است. ولی اولی و آخری خوب و مهم هستند. (اگر شکاف را هم در نظر بگیریم.)

آخری دقیق به کف نرسیده! پس ممکن است قیمت بخواهد تا 1450 ریال سقوط کند! که بعید هم نیست. در اولی هم چند بار به کف خورده ولی باز ممکن است در 1450 ریال دوباره بخواهد کف را لمس کند.

وایازی ِ نمودار بد نیست؛ همین طور بولینگر بندز که جمع شده. ولی میانگین های رنگین کمانی هنوز در حالت نزولی به سر می برند و حتی به هم گره هم نخورده اند.

در کل خیلی چیز جالبی نیست. بد هم نیست. احتمال می دهم یکی دو تا شمع ِ ضعیف بزند و بعد یک مقدار رشد داشته باشد.

سلام محمد حسین

داده هایی که از تی اس ای میگیرم تعدیل شده است و این گپی که اشاره کردید رو پر میکنه

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

کارهایی که باید انجام بدهم:

1- بررسی باقی نماد ها
                2- بررسی چند نماد خارج از این فهرست
                3- بررسی سبد دارایی و اتخاذ تصمیم (غیر احساسی بلکه منطقی و محاسباتی) در مورد آنها.
                4- در آوردن فهرستی به عنوان سبد سهام مجازی برای پایان ِ چهارشنبه ی پیش رو.
                5- مشخص کردن نحوه ی خروج از این نماد ها.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                  سلام محمد حسین داده هایی که از تی اس ای میگیرم تعدیل شده است و این گپی که اشاره کردید رو پر میکنه
                  سلام بر دوست عزیزم.

یک مقدار نوشته بودم نمی دانم چه شد که پاک شد؟؟؟ بگذریم...

فکر کنم داده های شما هم مشکل زیر را داشته باشد چک بفرمایید:

آن ایرادی که گفتم برای سایت ِ TseTmc بود وگرنه این نرم افزار ِ کوفت گرفته از آن هم بد تر است...

یعنی واقعا مسخره است! داخل سایت دارد یک چیزی نشان می دهد بعد که دکمه ی دریافت داده ها را کنار همان نمودار می زنی یک چیز دیگر دریافت می کنی!!! /.:blinksmiley.:/
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/16, 23:00.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

شپاس
                    =====

من به هیچ وجه به عملکرد زاویه گن و چرخه های فیبوناچی اعتقاد نداشته و ندارم ولی انصافا ببینید روی این نمودار چقدر خوب کار می کنند:

با این حساب بعید نیست این گونه یک افت داشته باشیم:

زیاد چیز جالبی برای قرار گرفتن در سبد نیست... ولش
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

خریخت
                      =====

نمای کلی و پیشبینی:

چرا این پیشبینی:
                      1- حجم بالا
                      2- مثبت بودن مکدی که دست کم در کوتاه مدت اجازه ی افت زیاد به نماد نمی دهد.
                      3- واگرایی در آر اس آی (و البته مکدی)

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

خکمک
                        ====

کلی و پیشبینی:

چرا این پیشبینی:
                        دقیقا به همان دلایل ارسال پیشین.

یادمان باشد ببینیم این دو قطعه ساز (بلکه باقی قطعه سازان) با هم همگرایی دارند یا نه؟ اگر داشته باشند می توانیم از این راه برای سود سازی استفاده کنیم.

برای این کار باید متغیر ِ قیمت خارجی را با دستوری وارد آمی بروکر کنیم و بعد بنویسیم:
                        C_new=c1-c2
                        یا حتی این دو تا را بر هم تقسیم کنیم... بماند برای بعد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

همبستگی خکمک و خریخت
                          ===============

الان فرمول مربوطه را پیدا کردم که فقط یک کپی پیست می خواست و در اینجا می توان یافت آن را:

نتیجه:

آمدم ببینم مثل نیما آزادی می توانم چیزی در این خصوص بگویم؟ دیدم نه!
                          مثلا چه بگویم؟
                          فصلی است؟ نه
                          سالی است؟ نه
                          با قله ها و دره های خکمک مرتبط است؟ نه
                          تاخیر (اختلاف فاز) دارد؟ شاید ولی نه زیاد...
                          پس چه بگویم؟
                          هیچ... بهتر است حرف نزنم که سنگین تر باشم...
                          فقط یک چیزی ... شاید بتوان گفت (علاوه بر آن اختلاف فاز) که هر گاه این نسبت به حدود 0.3 رسیده دوباره برگشته به سمت 0.9 البته این کار دو سه بار بیشتر صورت نگرفته ولی همین هم به عنوان یک هشدار خوب می تواند مطرح باشد.
                          این جوری انگار بهتر دیده می شود:

بله گویا یک اختلاف فازی دارند!

حالا بگذارید همبستگی خریخت را با شاخص خودرویی ها ببینیم:

با این انگار اختلاف فاز ندارد پس نتیجه می گیریم این خکمک است که با خودرویی ها اختلاف فاز دارد و وقتی بازی خودرویی ها تمام می شود ممکن است از خکمک بتوان یک موج پنجم هم گرفت! یا شاید هم برعکس: یعنی خکمک پیش قراول اعلان ِ موج صعودی در گروه خودرویی باشد.

نکته ای که در نمودار آخر به چشم می خورد تغییر جهت روند خودرویی ها و خریخت از ابتدای سال است!!! که رویش کلیلک کرده ام و با خط عمودی آبی رنگ مشخص است. خودرویی ها را از ابتدای سال دارند می آورند پایین و خریخت را دارند می برند بالا...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

سخوز
                            ====
                            https://i1.someimage.com/886uTsa.png

خیلی عالی به نظر می رسد!
                            مکدی را نگاه کنید!
                            آر اس آی را نگاه کنید!

نشانگر های میان مدت همه عالی: دیتی استکاستیک آر اس آی و مکدی...
                            وایازی عالی و تازه شروع شده.

بازگشت از روی فیبوی 138 درصد

البته بماند که رنگین کمان هنوز حالت نزولی را نشان می دهد و اسکفت هم در بلند مدت چندان حال خوشی ندارد، ایچیمیکو هم اصلا خوب نیست ...

بولینگر هم جالب است با اینکه مقداری صعود داشته ایم ولی جمع شده است!

اگر بتواند 2300 ریال را رد کند، امید بازگشت به کانال صورتی رنگی که در تصویر نشان داده شده زنده می شود و حتی امید صعود تا 2900 ریال...

این را هم می گذاریم در مسابقه شخصی مان (درون سبد)
                            از آن چیزهایی است که واقعا مطابق خواست من است... دقیقا روی کف می توانیم شکارش کنیم.

داشت یادم می رفت... حجم فوق العاده کم است و این می تواند بارقه ای از امید را برای 2900 ریال زنده کند...
                            اصلا بگذارید پیشبینی کنم:

راستش را بخواهید یک مقدار میل قلبی هم به این نماد دارم! و متاسفانه یک مقدار این احساسات (را به عینه می بینم که) روی بررسی هایم تاثیر می گذارد.

دو نکته یادم رفت:
                            خوب: میانگین 20 روزه که مهم است را هم شکسته.
                            بد: سفارس و سپاها در این نماد سهامدار هستند و ممکن است یک مقدار کم که نماد رفت بالا شیر فلکه ی اصلی را باز کنند و چنان سهم در بازار بریزند که سیلی راه بیافتد و هر چه خریدار است را با خود ببرد...

قدرت خریدار به فروشنده را هم نگاه کردم بد نبود. منتها چون ارزش داد و ستد ها کم است اصلا معلوم نیست خریدار قدرت زیادی دارد یا نه؟
                            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/17, 02:41.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سشمال
                              ======

مهمترین مسئله می دانید چیست؟ حجم؟ نه بابا، مکدی، مکدی به من می گوید الان در امواج پیشرو نیستیم. (امواج جنبشی، پیشران، اصلی... نمی دانم شما به چه نامی می شناسیدش. صد تا اسم روی این امواج گذاشته اند. اگر اشتباه نکنم خارجی اش Impulsive است. به هر حال منظور من آن غیر اصلاحی است.)

شاید شما بگویید ممکن است با این قدرت خریدار و حجم خوب و ... مقاومت را بشکند و برود بالا... خوب بله. ولی ممکن هم هست که نرود! و فقط زمان آدم را تلف کند... پس بگذار یک موج 1 قدرتمند بزند، یک موج 2 خوب اصلاح کند، مکدی اش حسابی برود پایین و انرژی جمع کند، حجمش حسابی بالا و حسابی پایین برود. بعد در ابتدای موج 3 ما هم به این نماد عالی وارد خواهیم شد (البته سهگمت خودم فکر کنم آن زمان خیلی بهتر باشد!)

پس نتیجه این شد که فعلا دست نگه می داریم تا موج 1 و 2 قدرتمندی در این نماد ببینیم.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سهرمز
                                ====

نمای کلی:

بگذارید اصلا این را بررسی نکنم.
                                فقط مکدی و آر اس آی واگرایی دارند و از نظر بنیادی هم کاملا تایید شده است ولی من هیچ وقت همچین چیزی نمی خرم.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X