کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

خکمک - دیدی گفتم
    ==========

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

نماد
      قیمت در 95/06/27 پیوند بررسی صحت سیگنال به صورت دستی نوع سیگنال خرید صادر شده:
      بررسی کامل مسابقه هفتگی
      سبد در 95/06/31 قیمت 95/06/31 سود و زیان 95/06/31 بررسی صحت سیگنال به صورت دستی و تصمیم سبد هفته بعد
      قپیرا 6994.365 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698789&viewfull=1#post6987 89 صف خرید ملایم ولی قابل خرید قپیرا-عالی 6980 -0.2058 معمولی-نگهداری قپیرا
      قچار 3803.205 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698769&viewfull=1#post6987 69 صف خرید سه برابر حجم قچار-عالی 4111 7.487108 حجم عالی- نشانگر ها خطرناک- الگوهای شمعی بد -
      قلرست 3464.195 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698786&viewfull=1#post6987 86 صف خرید داده شده قلرست-عالی 3590 3.504318 عالی-حجم کم و در حال افزایش و نشانگر ها عالی و عبور از مقاومت قلرست
      پارسیان-خرید در صورتی که تا اول مهر زیر 2780 ریال نیاید. 2865.345 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698762&viewfull=1#post6987 62 حقوقی سنگین صف فروش را جمع کرد. دوباره نگاه شود. پارسیان-خطرناک 2829 -1.28473 روی فیبو 38-نشانگر ها خیلی بد - حجم عالی در حال افزایش-روی خط حمایت قوی-نگهداری در صورت بالا رفتن از همینجا پارسیان
      تکمبا 897.26 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698823&viewfull=1#post6988 23 بازبینی -

-
      تکشا-موقت 2408.595 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698822&viewfull=1#post6988 22 آخرین کمتر از پایانی تکشا 2495 3.463126 عالی-حجم در حال افزایش است و نشانگر ها همراه-به نظر می رسد موج 3 باشد تکشا
      سخوز-موقت 2231.985 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698814&viewfull=1#post6988 14 آخرین کمتر از پایانی+حجم فقط 9000 تا
      بررسی
      سخوز-خطرناک 2181 -2 فروش -
      قند و شکر-عالی 5785.5 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698802&viewfull=1#post6988 02 عالی قند و شکر-عالی 5790 0.07772 نگهداری قند و شکر
      خکمک-کوتاه مدت 1455.51 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698812&viewfull=1#post6988 12 عالی خکمک-عالی 1545 6 فروش در 1610 خکمک
      خریخت-کوتاه مدت 2172.1 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698811&viewfull=1#post6988 11 متوقف-غیر قابل انتخاب -

-
      قنیشا-خوب ولی نه زیاد 1877.75 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698788&viewfull=1#post6987 88 فروش سنگین حقوقی ولی نگهداری صف
      نگهداری کوتاه مدت
      قنیشا-عالی 1744 -8 حجم بالا- قیمت رو به پایین - واگرایی حجم -استکستیک بد-فروش -
      قصفها-ضعیف 6858.355 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698790&viewfull=1#post6987 90 داد و ستد به اندازه صف قصفها-عالی 7014 2 نگهداری قصفها
      سغرب-ضعیف 2199.505 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698817&viewfull=1#post6988 17 آخرین کمتر از پایانی ولی قدرت خوب خرید سغرب 2162 -1.73474 فروش-به خاطر سیمانی ها
      سهرمز-ضعیف 4146.275 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698816&viewfull=1#post6988 16 حجم فقط 5500 تا سهرمز 4085 -1.5 نامعلوم - فروش
      سشمال-ضعیف 1470.735 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698815&viewfull=1#post6988 15 خوب سشمال-نامعلوم 1453 -1.2206 نامعلوم - فروش
      کوثر-ضعیف 1745.8 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698766&viewfull=1#post6987 66 خرید حقوقی ولی نباشد صف فروش است -

-
      فمراد-بعد از رد کردن مقاومت 2956.695
      قدرت دو برابری خریدار - لب مقاومت فمراد-خوب 3031 2.4515 عالی-نگهداری فمراد
      زنگان-خطرناک 5775.35 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698795&viewfull=1#post6987 95 فروش حقوقی و آخرین کمتر از پایانی زنگان-عالی 6183 6.59308 عالی-نگهداری زنگان
      قشهد-خطرناک 4504.57 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698775&viewfull=1#post6987 75 فروش حقوقی و از بین بردن صف خرید قشهد-خطرناک 4261 -6 خطرناک-فروش
      اتکام-خطرناک 1696.065 http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3454&p=698761&viewfull=1#post6987 61 عالی-قدرت عالی خریداران چه حقیقی و چه حقوقی بدون صفق اتکام-عالی 1681 -0.8962 عالی اتکام

1.5 درصد در نظر گرفته شده + یک روز تاخیر در خرید لحاظ شده
      میانگین سود و زیان بعد از 4 روز 0.530765

خیلی جالب و تعصف بر انگیز :(
      با احتساب 1.5 درصد و با احتساب 1 روز تاخیر در خرید، سود 11 درصدی که 8 درصد شده بود اکنون در آمد 0.5 درصد!!!
      :( :( :( :(
      این است آن اختلاف بین واقعیت و مسابقه که می گفتم!!!

حالا باز هم مانده! من اختلاف 1 روزه در هنگام خرید را محاسبه کردم ولی اختلاف 1 روزه در هنگام فروش را هنوز محاسبه نکرده ام!!! در حقیقت باید شنبه که قیمت پایانی اش مشخص شد قیمت های فروش را در این فهرست بالا به روز رسانی کنم و دوباره اعلام کنم چقدر سود و زیان در می آید از تویش!!!

:( :( :(

البته نکته های مثبتی هم این وسط وجود دارد...
      1- در واقعیت ما می توانیم اصلا در مثبت نخریم! (هر چند هنگام فروش باز مشکل وجود دارد!)
      2- در واقعیت اصلا می توانیم نخریم! فرض بفرمایید صف خرید است... خوب ما اصلا می توانیم خرید انجام ندهیم...
      3- در واقعیت خیلی از حساب های کوتاه مدت را می توانیم به بلند مدت تبدیل کنیم و این طور نیست که مثل این فهرست بالا سر یک زمان مشخص بخواهیم حساب ها را ببندیم و بررسی ها را جمع بندی کنیم...

چه بگویم؟
      :(
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

نکات برنامه نویسی - برنامه نویسی ذهن خود
              ==========================

برای اینکه آدم بتواند شبکه ی عصبی ماشین را خوب راه اندازی کند باید ابتدا شبکه ی عصبی خودش را به درستی راه اندازی کند!

مهارت انتقال مفاهیم یکی از مهارت هایی است که هم در زندگی عادی روزمره ی انسان به درد بخور است و هم در برنامه نویسی ماشین.

آدم باید دقیقا بداند چه می خواهد بگوید و چگونه باید چیزی را که می خواهد بگوید... خیلی وقت ها هست که من می خواهم چیزی به شما بگویم ولی هر کاری می کنم نمی توانم آن چیزی که در ذهنم است را به ذهن شما منتقل کنم. گاهی هم آن چنان کلمات را زیبا و درست کنار هم می نشانم که حق مطلب ادا می شود و مفاهیم به همان عظمت و زیبایی که در ذهنم است به ذهن شما منتقل می شود.

همین رفتار را هم باید با رایانه داشت.

آدم پیش از آنکه با رایانه گفتگو کند باید یک گفتگو با خودش داشته باشد...

دقیق آنچه در قلبش است را حلاجی کند و به دانش خود دانش پیدا کند.

مانند چه؟ مانند اینکه من می خواهم به رایانه بگویم هر وقت آر اس آی خوب بود سیگنال خرید اعلام کن. خوب من ابتدا باید به خودم رجوع کنم و ببینم منظورم از خوب چیست؟
              یک مفهوم بسیط ِ مبهم را که به خوبی بلدم (ولی بلد نیستم چطور بلدم) را باید ابتدا برای خودم تفسیر کنم تا بتوانم به رایانه انتقالش دهم. آیا من هر بار که می بینم آر اس آی زیر 30 است می گویم آر اس آی خوب است؟ آیا هر بار که می بینم حالت افزایشی به خود گرفته می گویم خوب است؟ «حالت افزایشی» یعنی چه؟؟؟

حالا این برنامه نویسی عادی بود. در برنامه نویسی عصبی باید نحوه ی یادگیری خودم را بتوانم تشریح کنم! که یک گام بالاتر است و مستلزم این است که من چند بار تجربه ی خوب یادگیری داشته باشم و مطالعه ی خوبی هم در این تجربیاتم کرده باشم...
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/23, 17:23.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

نکات برنامه نویسی - غلبه بر تزلزل ها
                =======================

یکی از نکات مهم برنامه نویسی غلبه بر حالات نوسانی و تزلزل ها است.

مهمترین بخش از این مهم هم شناسایی تزلزل است.

شما چگونه یک سری حالات ناپایدار را شناسایی می کنید؟ همین را باید به برنامه منتقل کنیم.

البته باید توجه کنیم که مشاهده ی تزلزل در وسط نمودار بسیار بسیار بسیار راحت تر از مشاهده ی تزلزل در انتهای نمودار است! برای همین ابتدا باید روی وسط نمودار کار کنیم و بعد به انتهای نمودار (Real Time) بسطش دهیم.
                (چندین بار هم اعلام کرده ام که می توان کلک زد و عملا دو سه میله مانده به آخر را به عنوان آخر گرفت!!! و البته که دو سه روز زیاد به جایی بر نمی خورد...)

راحت ترین کار برای از بین بردن تزلزل میانگین گیری است.
                ولی روشی که اخیرا دارم به آن فکر می کنم شیوه ی جدیدی از میانگین گیری است. مثلا اینکه هر میله را میانگین روز قبل و بعد در نظر بگیریم و ثبت کنیم و به این شیوه یک سری (Array) جدید داریم که عملا حالت نوسانی ندارد! و در عین حال میانگین چندین روزه هم نیست! بلکه میانگین یک روزه یا دو روزه حساب می شود و در کند شدن اطلاعات ما هم تاثیری ندارد! و داده ها را هم تا حد بسیار زیادی حفظ می کند! حتی قله ها و دره ها را!
                یک روش دیگر این است که برنامه هر گاه به تغییری رسید صبر کند و اگر دوباره تغییری بعد از n میله ی دیگر اتفاق افتاد، آن محدوده را کلا علامت بزند به عنوان «دوره ی نوسانی»
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

خوب برویم سراغ اصل کارمان...

امروز کار بسیار بزرگی در پیش رو داریم... امروز می خواهیم برای آزمون واقعی استراتژی گام اول را برداریم... و این خیلی خیلی مهم است و بنابر این باید خیلی خیلی تلاش کنیم!
                  این زیر فهرست اولیه ای است که به صورت مکانیزه در آمده و ما باید دستی بررسی شان کنیم. (اگر هیچ کدام به درد نخوردند می رویم از پالایه های دیگر هم استفاده می کنیم. مانند خریداران تپل روزهای پیش یا سیگنال های مکدی و و و که البته فکر نکنم کم بیاید)

خروجی پالایه
                  قیمت پایانی 950631
                  نوع پالایه
                  حسينا
                  23530 تپل چهارشنبه
                  شليا 2801 تپل چهارشنبه
                  زاگرس 9049 تپل چهارشنبه
                  قنقش 6985 تپل چهارشنبه
                  قمرو 4042 تپل چهارشنبه
                  فزرين 3919 تپل چهارشنبه
                  پلوله 4701 تپل چهارشنبه
                  دپارس 16231 تپل چهارشنبه
                  دسينا 28864 تپل چهارشنبه
                  شزنگ 1638 تپل چهارشنبه
                  اتكاي 1759 مسابقه چهارشنبه
                  وشهر 877 مسابقه چهارشنبه
                  ونيكي 1798 مسابقه چهارشنبه
                  وسپه 1480 مسابقه چهارشنبه
                  آريان 1197 مسابقه چهارشنبه
                  وبوعلي 1084 مسابقه چهارشنبه
                  شيران 3964 مسابقه چهارشنبه
                  والبر 4561 مسابقه چهارشنبه
                  دپارس 16231 مسابقه چهارشنبه
                  دسينا 28864 مسابقه چهارشنبه
                  شزنگ 1638 مسابقه چهارشنبه
                  پاسا-ت 1930 استکستیک بالای 50
                  پتاير-ت 3499 استکستیک بالای 50
                  وآيند-ت 1100 استکستیک بالای 50
                  پلاسك-ت 885 استکستیک بالای 50
                  تراك-ت 1050 استکستیک بالای 50
                  توليددارو-ت 4363 استکستیک بالای 50
                  وگردش-ت 1232 استکستیک بالای 50
                  كسرا-ت 51590 استکستیک بالای 50
                  حاريا-ت 539 استکستیک بالای 50
                  كساوه-ت 2528 استکستیک بالای 50
                  ختوقا-ت 1794 استکستیک بالای 50
                  كساپا-ت 2683 استکستیک بالای 50
                  دابور-ت 13267 استکستیک بالای 50
                  دامين-ت 2748 استکستیک بالای 50
                  كچيني-ت 2909 استکستیک بالای 50
                  دعبيد-ت 14018 استکستیک بالای 50
                  سپرده-ت 7500 استکستیک بالای 50
                  فباهنر-ت 1544 استکستیک بالای 50
                  فاما-ت 3407 استکستیک بالای 50
                  شكف-ت 1250 استکستیک بالای 50
                  صچاد-ت 1015000 استکستیک بالای 50
                  ومعادن-ت 1296 استکستیک بالای 50
                  صبوتا-ت 1020000 استکستیک بالای 50
                  غمارگ-ت 3979 استکستیک بالای 50
                  غنوش-ت 3826 استکستیک بالای 50

1- شمار ِ چیز هایی که باید بررسی کنیم زیاد است بنابر این باید بجنبیم تا شب تمام شود.
                  2- پر واضح است که داده های بالای جدول توسط سایت تی اس ای و داده های پایین جدول که «-ت» در انتهایشان آمده از داده های نرم افزار تی اس ای کلاینت گرفته شده.
                  3- از این به بعد به جای استفاده از واژه ی نامانوس و بیگانه ی
                  آر اس آی از واژه ی شاخص قدرت یا شاخص قدرت نسبی و به جای واژه ی نامانوس و بیگانه ی استکستیک از واژه ی اتفاقی یا تصادفی یا بختامدی یا ناگهانی یا خودبه خودی استفاده می کنم.
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/23, 18:01.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

غنوش

غنوش
                    ====

خوب الحمد لله یکی همین ابتدا از میدان به در شد و پر واضح است که ارزش بررسی ندارد و سیگنال «بختامدی» که آمده بود، اشتباه آمده بود.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

غمارگ

غمارگ
                      ======

خروجی پالایه غمارگ-ت
                      قیمت 950631
                      3979
                      نوع پالایه استکستیک بالای 50
                      قدرت خریداران معمولی+فروش حقوقی+فروش بخشی از سهام توسعه صنعتی بهشتر به صندوق بازنشستگی
                      حجم یک مقدار بالا ولی نه زیاد
                      مکدی عالی
                      روند احتمالا کاهشی
                      الگو به نظر می رسد در ابتدای یک موج 3 کوچک باشیم
                      خطر
                      خط روند تازه از مقاومت برگشته و به احتمال قوی یک هفته می ماند
                      استکستیک عالی
                      شاخص قدرت نسبی عالی
                      نتیجه به نظر می رسد 10 درصد سود در عرض یک هفته بتواند بدهد ولی زیاد چیز جالبی نیست
                      انتخاب ضعیف
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

ومعادن

صبوتا
                        =====

که هم آشنایی ندارم و هم اینکه ممنوع است پس ولش

ومعادن
                        =====

ابتدا حال کنید چقدر عالی دفعه ی پیش پیشبینی کردم!!!

خروجی پالایه
                        ومعادن-ت
                        قیمت 950631 1,296
                        قدرت خریداران خوب+خرید حقوقی
                        حجم عالی
                        بختامدی عالی
                        شاخص قدرت عالی
                        مکدی معمولی متمایل به خوب
                        روند آخرین بالاتر از پایانی - از فیبو برنگشته
                        الگو/موج به نظر می رسد در موج بی از دو باشیم. - ولی معلوم نیست. با توجه به وضعیت نشانگر ها شاید بخواهد از همین جا برگردد!
                        خط روند -
                        فیبوناچی -
                        هدف یک هفته ای 1,453
                        هدف ماهانه ؟
                        آستانه زیان 1,235
                        خطر احتمال رسیدن به 1180 یا 1120 ریال در کوتاه مدت قوی است.
                        نتیجه در کل زیاد معلوم نیست وضعش چطور است و روزه ی شک دار است.
                        انتخاب -

«محمد حسین» هستم.

نظر

• Abad
                          عضو فعال
                          • Nov 2015
                          • 7515

محمد حسین دوست گرامی آدینه ات بخیر خسته نباشی
                          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

فاما

صچاد
                            =====
                            این را هم به خاطر آشنایی نداشتن و کم سود بودن، ول می کنیم.

شکف
                            ====
                            این هم سیگنال اشتباه بوده.
                            این نماد ها به خاطر کم داد و ستدی دچار این حالات می شوند و نشانگر هایشان بالا و پایین می رود.

فاما
                            ===

خروجی پالایه فاما-ت
                            قیمت 950631 3,407
                            قدرت خریداران معمولی رو به بد
                            حجم عالی
                            بختامدی خوب
                            شاخص قدرت نامعلوم
                            مکدی عالی
                            روند روند میان مدت افزایشی ولی کوتاه مدت نامعلوم و ای بسا کاهشی
                            الگو/موج مثلث باز شونده + موج 3 از 1 البته ممکن است 3 دو سه روز دیگر شروع شود! مثلا از قیمت 3250 ریال.
                            خط روند تازه از مقاومت برگشته و هر چند احتمال دارد دوباره به آن برخورد کند ولی احتمال رشد و حرکت به سمت حمایت بیشتر است.
                            فیبوناچی از فیبو برنگشته - فیبو اکستنشن روی 4200 ریال می تواند هدف قرار گیرد.
                            هدف یک هفته ای 3,800
                            هدف ماهانه 4,200
                            آستانه زیان 3160 ریال یا تثبیت زیر 3230
                            خطر -
                            نتیجه موقعیت بدی نیست.
                            انتخاب ضعیف
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                              محمد حسین دوست گرامی آدینه ات بخیر خسته نباشی

سلام آباد عزیز

خیلی خیلی متشکرم از شما

زنده باشید

@};-
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

خوب تا الان 6 تا از 47 نماد ِ منتخب را بررسی کرده ام.
                                فکر کنم با این وضعیت بتوانم تا شب جمعش کنم!

می خواهم همین امشب 10 تا سفارش خرید برای این آزمون روی سایت کارگزاری بگذارم (آفلاین).
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X