کربن ایران (شکربن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خراباتی
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 69

خیلی مودبانه عرض کنم که نوبت رشد کربن و پلوپه نرسیده

کلا بازار سهام در رکود بسر میبرد و اینده درخشانی نمیتوان در نظر داشت

بهمنی با رانت سکه و دلار گند زد به سال جهاد اقتصادی حتی حرمت رهبری را نگه نداشت

قندی ها هم حتی نمیشود حساب کرد

تولیدات صنعتی بغیر از پتروشیمی ها در زیان قرار گرفته

من که فقط امیدم به فرج آقا است که دست نایبش را بگیرد و از این مهلکه نجات دهد

مکار ترین مردم کسانی هستند که دیگران را گمراه کنند

نظر

• جهان شهر
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 42

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
      خبر يه دفه منتشر ميشه ...موضوع زميناي كربنو همه ميدونن...گزارشاي اين گروه صوريه اينو از من قبول بفرماييد...قرار نيست خبر فروش زميناي كربنو به همين راحتي منتشر كنن....شما به فروش كربن علي رغم مشكلاتش نگاه كنيد 9 ماهه 20 تن دوده توليد كرده وجالبتر اينكه بيشترشو فروخته البته تاكيد ميكنم كربن ندارم و توصيه اي هم به خريد ندارم فقط نكات اين گروه رو دارم ميگم
      من اتفاقا در فكر شكار كردن اين سهم در اين زمانها هستم...از سال87 كه وارد اين سهم شدم بحث فروش زمين رو داشتيم
      حتي تا جاهايي كه مدير عامل الان تويه اهواز كارو تموم كرد...ضرر نكردم اما سودم هم نكردم...و فكر ميكنم حداقل تا گزارش 3 ماهه 91 خبري نباشه...من با نظر شما در مورد سهم مخالف نيستم و مطمئنم روزي خبراي خوبي مياد و همه رو خوشحال ميكنه....اما بايد منطقي باشيم كه هنوز خبري نيست..

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

يه نكته رو در مورد وپترو بگم كه احتمالا شما نميدونيد اخيرا يه شايعه در پشت پرده اين گروه منتشر شد كه حتي اين شايعه به بازارم نرسيد و اون اين بود كه دارو دسته ع-ر ميخان رو گروه وپترو فعال بشن ....به محض انتشار اين خبر در پشت پرده يه عده از خودمونياي اين گروه بدون هماهنگي با گروه ع-ر شروع به جمع آوري وپترو از بازار كردن و ديديد كه چي شد.....گروه ع-ر وقتي ديد يه عده اينجوري ريختن سر سهم بيخيالش شد ...اين گروه بدجوري داره رايزني ميكنه كه و پترو گزارش آنچناني به بازار نده.....عملا برنامشون بهم ريخت.......حالا بايد ببينيم چي ميشه و چه توافقاتي پشت پرده ميشه ....ولي گزارشاي بقيه گروه نشون ميده وپترو هم گزارش نرمالي ميده
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• جهان شهر
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 42

بچه هاي عزيز....كربن سهم خيلي خوبيه.....فقط تا فروردين هم بايد صبر كنيم

نظر

• سعید راد
            عضو عادی
            • Jan 2012
            • 163

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
            يه نكته رو در مورد وپترو بگم كه احتمالا شما نميدونيد اخيرا يه شايعه در پشت پرده اين گروه منتشر شد كه حتي اين شايعه به بازارم نرسيد و اون اين بود كه دارو دسته ع-ر ميخان رو گروه وپترو فعال بشن ....به محض انتشار اين خبر در پشت پرده يه عده از خودمونياي اين گروه بدون هماهنگي با گروه ع-ر شروع به جمع آوري وپترو از بازار كردن و ديديد كه چي شد.....گروه ع-ر وقتي ديد يه عده اينجوري ريختن سر سهم بيخيالش شد ...اين گروه بدجوري داره رايزني ميكنه كه و پترو گزارش آنچناني به بازار نده.....عملا برنامشون بهم ريخت.......حالا بايد ببينيم چي ميشه و چه توافقاتي پشت پرده ميشه ....ولي گزارشاي بقيه گروه نشون ميده وپترو هم گزارش نرمالي ميده
            سلام ساده ساده عزیز

شکربن هم پیش بینی سال بعد را 2 ریال اعلام کرد. لطفا یک بررسی انجام داده و اعلام نظر فرمایید

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

پیش بینی اولیه شکربن برای سال 91 روند این 4 سال رو طی کرد و اینبار هم نسبت به پیش بینی اولیه سال قبلش کمتر شد.
              در 4 سال قبل پیش بینی اولیه هر سال نسبت به سال قبل پیش بینی اولیه کمتری اعلام شده و ابتدا سود اعلام شده و بعد تبدیل به زیان شده.
              این بار هم که خود پیش بینی نزدیک به زیان است.
              البته به نسبت اخرین پیش بینی امسال افزایش خوبی داشته که با توجه به سابقه قبلی 4 سال قبل کاملا قابل پیش بینی بود که نسبت به اخرین پیش بینی بهتر اعلام بشه که شد.
              البته باید بررسی بهتری بشه و فعلا فقط ظاهر گزارش رو نگاه کردم.
              احتمال مواجه شدن با رشد هنگام بازگشایی دور از ذهن نیست. الان در کمترین قیمت تاریخ خودش قرار داره.
              آیا تاریخ تکرار میشود و رویه قبل در سال پنجم هم ادامه میابد یا روند دیگری در پیش گرفته میشود؟.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

گویا 20درصدی داره مثبت باز میشه.....

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

من نميدونم اون 300 تا چرا فروختن يعني عمق گزارش كربن رو درك نكردن؟سود عملياتي كربن رو نديدن؟

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

فردا احتمالا صفي واسه كربن ميچينن كه كلتون سوت ميكشه:d

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

با توجه به قرار داشتن شکربن در کف قیمت تاریخ خود با وجود اعلام سود اولیه کمتر نسبت به سال قبل ولی همانطور که انتطار میرفت با جهش قیمت روبرو شد.
                      سال قبل در چنین روزی قیمت شکربن 115تومان بود
                      و الان نصف سال قبل است. جا برای رشد میتونه داشته باشه.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

پسهند هم چند روزیه تحرکات خوبی درش دیده میشه
                        شاید از زمینش خبری شده.....

نظر

• محسن مختاری
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 663

دیدگاهی بلند مدت به شکربن

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
                          4 ماهی میشه این سهم ( و خانوادش: شکربن و پلوله) تمام فکر و ذکر منو به خودشون مشغول کردن تو این پست میخوام نتیجه ی بررسی 4 ماهه ام رو اینجا قرار بدم ( که البته مثل هر کار انسانی دیگری محتاج نقد
                          و اصلاحه و هرچند زحمت زیادی براش کشیدم و به راحتی ازش دست بر نخواهم داشت ولی منتظرم کسی بیادو ابطالش رو بهم نشون بده).
                          *. ذکر این نکته در ابتدا لازمه که من برای این تحلیل از داده ی تعدیل شده با اقزایش سرمایه و سود نقدی بهره گرفتم و نمودار قیمت شرکت رو از ابتدای ورود به بورس (سال 74) تا دو ماه پیش بررسی کردم.

وپترو طی 17 سالی که از حضورش در بورس میگذره یه روند بلند مدت صعودی داشته که این روند خودش منقسم هست به 2 روند صعودی و 2 روند نزولی، طبق تیوری امواج الیوت این انتظار وجود داره که یه روند صعودی دیگه
                          (موج 5) شکل بگیره و از اونجا که ترانکیشن ( کوتاه شدگی موج 5 نسبت به موج 3) در سیکل های بلند مدت رخ نمیده این انتظار وجود داره که قیمت در موج صعودی آتی اقلا به سقف موج 3 (644تومان) برسه(با توجه به اندازه
                          زمانی موج1 و 3 این انتظار وجود داره که موج 5 حدود 2-3 سال طول بکشه)

همون طور که ملاحظه میکنید موج 4 یه Running Zigzag هست.
                          و در نهایت موجشماری موج c از 4 :
                          هر آنچه راجع به وپترو گفته شد، در مورد شکربن هم صدق میکنه، با این تفاوت که سقف موج 3 بزرگ شکربن 711 تومان هست

موج c از 4 در نمایی نزدیک:
                          آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/12/10, 01:35. دلیل: عکسا پاک شدن

نظر

• عبدالله محمدی
                            ستاره‌دار(26)
                            • Mar 2011
                            • 1166

سلام
                            امروز خبری به دستم رسید که کربن زمین شهرک صنعتی رو معامله میخواد بکنه و گفتن افزایش سرمایه داره از تجدید ارزیابی ها

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Post
                              سلام
                              امروز خبری به دستم رسید که کربن زمین شهرک صنعتی رو معامله میخواد بکنه و گفتن افزایش سرمایه داره از تجدید ارزیابی ها
                              منم شنيده بودم واسه همين تاكيد به خريد داشتم...حالا چه شايعه چه واقعيت داره ميره بالا...100 بار گفتم داره واسه زميناش مذاكره ميكنه.....كم كم نوبت شدوصم ميشه

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

شدوصو عمدا تو سكوت خبري نگه داشتن

نظر

در حال کار...
                                X