نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sundaaay
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 742

پاسخ : نجيمي

طرف رو اوردن تو تلویزیون میگه "تا حالا سطح انتظارت و توقعاتمون رو خیلی اوردیم پائین" از این هم باید پائین تر بیاریم. (قسمت مشکی بنظرم موفقیت نظام در 42 سال اخیر بوده که تونسته مردم رو به حداقل ها قانع کنه)

میگه دیگه باید برنج خالی بخوریم، خورشت نخوریم

میگه سطح انتظار از گوشت و مرغ پائین بیارید.
    میوه نخورید

هیکل خود طرف تو تلویزیون که حرف میزنه رو ببینید... حداقل 50 کیلو اضافه وزن داره بعد به مردم میگه نخورید...

بعد یک مشتی ..................... میگن برید پای صندوق رای و رای بدید یه وقتی نظام آسیبی نبینه.... تا بتونیم نظام رو اصلاح کنیم.... هر کسی رای داد ، هیچ گونه حق اعتراضی نداره. باید تحمل کنه.

این حرفهای کارشناس!!! که دکتر هم هست!!! دقیقا هدف این جماعت هست که در 42 سال اخیر بخش عمده ای شو انجام دادن و الان دنبال ادامه دادن بقیه اش هستن...

ویدئو زیر ببیبنید:

تلویزیون منوتو on Instagram: “. <<گوشت و مرغ و میوه و آجیل، باز هم کمتر بخوریم>> ... کارشناس صدا و سیما با مدرک دکترای مدیریت آموزشی در یک برنامه تلویزیونی می گوید باید…”
    آخرین ویرایش توسط sundaaay؛ 2021/03/14, 21:41.

نظر

• djdream
      عضو جدید
      • Nov 2013
      • 4001

بیت‌کوین ارز جهانی می‌شود - صدای بورس

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

اینهم از عمق استراتژیک!
        اون همه هزینه و اینهم نتیجه اش
        میگفتند سوریه از خوزستان مهمتره و پز میدادن سوریه دستشونه
        حالا روس‌ها با اردنگی پرتشون میکنن بیرون اسراییل هم هروقت عشقش بکشه پودرشون می‌کنه!

? شدت گرفتن انزوای جمهوری اعدامی در منطقه: رسانه‌های منطقه از «اخراج مزدوران رژیم ایران» از حوزه‌های نفت‌وگاز سوریه خبر دادند

در پی تغییرات مالکیت و نقل و انتقالات مدیریتی در دو میدان نفتی و گازی سوریه، برخی رسانه‌های عربی منطقه از «اخراج مزدوران رژیم ایران از سوی روسیه» از این حوزه‌ها خبر دادند.

الشرق‌الاوسط و العربیه نوشته‌اند که روسیه روز شنبه ۲۳ اسفند شبه‌نظامیان تیپ «فاطمیون» وابسته به سپاه پاسداران را از دو میدان نفتی و گازی در حومه ، در شمال شرقی سوریه، «اخراج کرد».

در این گزارش‌ها آمده است که نیروهای «سپاه پنجم» روسیه، ابتدا میدان گازی «توینان»، و پس از ساعاتی، میدان نفتی «الثوره» را به کنترل خود درآوردند.

بهره‌برداری سوریه از میدان گازی «توینان»، در مرز استان‌های حمص و رقه، سه سال پیش از شروع جنگ داخلی آغاز شده بود.

این میدان که روزانه سه میلیون متر مکعب گاز تولید می‌کند، در ده سال جنگ داخلی سوریه، بارها میان نیروهایی که کنترل منطقه را در اختیار می‌گرفتند، دست به دست شد.

بر اساس گزارش‌ها، با تقویت نیروهای متحد با ایران در این منطقه، کنترل نظامی این میدان مهم گازی به شبه‌نظامیان تیپ «فاطمیون» محول شده بود.

نیروهای «فاطمیون» شامل جنگجویان افغانستانی شیعه است که قاسم سلیمانی، فرمانده وقت نیروی قدس سپاه پاسداران، آن‌ها را برای حمایت و حفظ بقای حکومت بشار اسد بسیح و راهی سوریه کرد. این شبه‌نظامیان در کنار نیروهای ارتش سوریه از سال ۲۰۱۷ کنترل «توینان» و سه میدان گازی دیگر در رقه را به دست گرفتند.

برای بهره‌برداری از هشت حلقه چاه حوزه گازی «توینان»، صدها کارگر فنی و کارمند، که شامل نیروهای شرکت گاز سوریه و شرکتی به نام «هیسکو» هستند، فعالیت روزانه دارند.

در حالی که رسانه‌های وابسته به سعودی رویداد اخیر را «پاکسازی» شبه‌نظامیان ایران به‌دست روسیه نامیدند، سایت میدل ایست نیوز نزدیک به ایران روایت متفاوتی از ماجرا ارائه داده و نوشته است که «با عقب‌نشینی توافقی نیروهای وابسته به ایران از اطراف میدان گازی توینان، نیروهای روسیه کنترل آن را به دست گرفتند».

به نوشته «میدل ایست نیوز»، این جابه‌جایی نیروهای مسلط به منطقه، روز ۲۲ اسفند رخ داده که ابتدا نیروهای وابسته به ایران از میدان گازی «توینان» خارج شده و سپس کاروان نظامی شامل خودروهای زرهی و تانک، از نیروهای تیپ پنجم مورد حمایت روسیه، وارد منطقه شدند.

این سایت افزوده است که جرج حسوانی، مالک شرکت «هیسکو» یک شهروند سوری است که تابعیت روسیه را نیز دارد.

سوریه، روسیه و ایران در مورد گزارش‌های نقل و انتقالات نیروهای خود در میدان گازی «توینان» و حوزه نفتی «الثوره» خبری منتشر نکرده‌اند.

غیر از ایران و روسیه، شبه‌نظامیان موسوم به نیروهای دمکراتیک سوریه، کنترل مهم‌ترین میدان‌های نفت و گاز در استان‌های حسکه و دیرالزور شامل میدان‌های عظیم و سرشار از نفت در «رمیلان» در حسکه را در دست دارند.

نیروهای دمکراتیک سوریه که ائتلافی از نیروهای سیاسی و شبه‌نظامی کرد عرب، آشوری، ارمنی و ترکمان است و از سال چهارم جنگ داخلی سوریه با حمایت غرب، امارات و برخی از گروه‌های کرد عراقی و ترکیه تشکیل شده، در مورد فروش نفت و گاز و درآمدهای ناشی از آن جزئیاتی ارائه نداده‌اند. سایر گروه‌های فعال در سوریه نیز درآمدهای نفتی و گازی خود از محل فروش منابع ملی سوریه را محرمانه تلقی می‌کنند.

میزان دقیق استخراج نفت و گاز از حوزه‌های نفتی و گازی سوریه، به‌دلیل تسلط گروه‌های متعدد شبه‌نظامی که هر یک با حمایت کشورهای مختلف به بهره‌برداری و فروش آن مشغول هستند، روشن نیست اما ارزیابی می‌شود که سخن از پول سرشاری باشد که ترکیه نیز با حمایت نیروهای نزدیک به خود در سوریه، در فروش نفت قاچاقی سوریه سهم بزرگی دارد.

وزارت نفت سوریه در سال ۲۰۱۹، ارزیابی کرده بود که این کشور بیش از ۶۲ میلیارد دلار تنها در حوزه نفتی خسارت دیده است.

✅ @DORRTV
        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• EHSANI
          ستاره‌دار(3)
          • Sep 2020
          • 2151

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
          من چند وقت پیش لایو سعیددرخشانی رو دیدم که تحلیلگر بنیادی خوبی هست، طرف ازش پرسید الان تو اون فایل اکسلی که داری اگر دلار رو بزنی 20 تومان آیا بازهم از پتروشیمی ها و فلزی-معدنی ها سهمی با p/e 5 از توش در میاد؟ گفت آره من 14 سهم اینجوری دارم.
          ممنون از پست شما

بعد ایشون نگفتند اون 14 سهم چی هستند؟

من که فعلاً با فملی تا 1400 میمونم
          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• رگنار
            عضو فعال
            • Feb 2014
            • 390

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
            ممنون از پست شما

بعد ایشون نگفتند اون 14 سهم چی هستند؟

من که فعلاً با فملی تا 1400 میمونم
            درود

حیر به اسامی اشاره نکردند.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

بازار املاک شهرهای شمالی از یک طرف با‌ رکود سنگین تقاضا برای خرید زمین و ویلا دست به گریبان است، اما از طرف دیگر، قیمت‌ها طی ماه‌های گذشته با شیب نسبتا تند رو به افزایش بوده است

در حال‌حاضر میانگین قیمت در بازار ویلای شهرهای شمالی ۲۵ تا ۳۳ درصد و میانگین قیمت زمین حدود ۶۰ درصد نسبت به شهریورماه رشد داشته است، از این‌رو به‌نظر می‌رسد بازار زمین و ویلا در شمال کشور وضعیتی شبیه بازار مسکن شهر تهران دارد؛ به این معناکه در یک موقعیت «ابررکود تورمی» قرار گرفته است

از وقتی بورس خراب شد یعنی اواخر مرداد . مسکن تهران و شمال گرون شد !
              ویلایی که پارسال 800 میلیون بوده شده 2.5 تا 3 میلیارد !
              طناب‌کشی در بازار ویلا
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/03/15, 09:07.

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

مجمع غدیر نیم ساعت دیگه برگزار میشه . چون زیر مجموعه های زیادی داره برای سهامدارای غیر از غدیر هم مهمه. البته باید سهامدارش باشی تا وارد مجمع بشی .

تا جایی که من خبر دارم تنها جایی که ملت چوب حراج به مالشون زدن بورسه. اونم چه مالی. سهم دلاری پی به ای 5 رو بعد کلی ریزش و درجا شدن دارن تو منفی میفروشن.
                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/03/15, 09:20.

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2151

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                  بازار املاک شهرهای شمالی از یک طرف با‌ رکود سنگین تقاضا برای خرید زمین و ویلا دست به گریبان است، اما از طرف دیگر، قیمت‌ها طی ماه‌های گذشته با شیب نسبتا تند رو به افزایش بوده است

در حال‌حاضر میانگین قیمت در بازار ویلای شهرهای شمالی ۲۵ تا ۳۳ درصد و میانگین قیمت زمین حدود ۶۰ درصد نسبت به شهریورماه رشد داشته است، از این‌رو به‌نظر می‌رسد بازار زمین و ویلا در شمال کشور وضعیتی شبیه بازار مسکن شهر تهران دارد؛ به این معناکه در یک موقعیت «ابررکود تورمی» قرار گرفته است

از وقتی بورس خراب شد یعنی اواخر مرداد . مسکن تهران و شمال گرون شد !
                  ویلایی که پارسال 800 میلیون بوده شده 2.5 تا 3 میلیارد !
                  طناب‌کشی در بازار ویلا
                  سلام آقای نجیمی ، ممنون از لینک هایی که پست میکنی

نظر خودتون در مورد آینده املاک شمال چیه ؟

چندتا قیمت مناسب پیدا کردم ، مشکل سند داشتند
                  من هم توی سند به نحوی مارگزیده هستم و تا سند شسته رُفته نباشه نمیخرم
                  بعضاً سند تک برگ داره ولی وقتی میری میبینی داخل سند، کاربری و سهم مالکیت و... درست نیست
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• djdream
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 4001

اخبار مجمع
                    بازدهی تجمعی 10 ساله سهام غدیر 16148 درصد بوده !
                    24 شرکت در حال ادغام و انحلال هستن
                    تا آخر برج 9 ناو سهم 1722 بوده
                    پی به ای سهم 12.7 هست
                    پالایشگاه جاسک 300 هزار بشکه ای تاسیس کردن
                    طرح 5000 تنی کاتد مس رو شروع کردن
                    اینا البته چند سال طول میکشه راه بیوفته
                    بخش املاک انبوه سازی و گوگرد زدایی شراز و راه اندازی فاز1 سالکو و افزایش ظرفیت فولاد و ..
                    44 تا پروژه 20 میلیاردی دارن 8 تاش راه افتاده
                    یک حرفایی از آورده و افزایش سرمایه از آورده دارن میزنن فکر کنم براتون کیسه دوختن /:.yead.:/
                    هلدینگ صنعت و معدن و چند شرکت سیمانی در راه عرضه اولیه تا 3 ماهه اول سال بعد
                    شرکت 17000 تا نون خور داره
                    ملت قاطی کردن نمیزارن حرف بزنن . مشت اول هزار :D آخ جون دعوا
                    اوه اوه بحث اوره شد. میگه اوره داخلی 37 دلاره تو خارج 360 دلاره ! 200 میلیون دلار پول ملت هاپولی شده چرا حرف نمیزنید دعوا شد خخخ بهای تموم شده 110 دلاره شماها دارید 30 دلار میفروشید الانه که لنگه کفش پرت کنن مقایسه قیمت اوره و گندم و مفت فروشیه. چرا طلب رو از دولت نمیگیرید. به حداقل قیمت بورس کالا هم نمیفروشید. حرف جالبی میزنه اوره داخلی یکدهم قیمت واقعی فروخته میشه ! سهامدارا میگن غدیره کاره اصلیش اوره هست چرا حرفهای چیزای دیگرو میزنید اوره رو ازش رد میشید
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/03/15, 10:34.

نظر

• djdream
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 4001

یارو میگه من تک سهم شدم بدبخت شدم لپ تاپ رو باز میکنم منفیه قات زده میگه شرکتهاتون چیکار دارن میکنن
                      سهامدارای خرده پا دارن چرت و پرت میپرسن
                      یه پسره گفت مدیرای غدیر بیسوادن /:.yead.:/
                      یک پیره مرده هم گفت چرا وتوسم 300 تومن داده غدیر 100 تومن. قالیباف رو باید اعدام کنن و... من اونجا بودم غش میکردم
                      دنبال تهاتر بدهی دولت با خوراکن وزیر دفاع 3 بار نامه زده. یا بحث تهاتر ارزون فروشی اوره با نرخ دستوری بورس کالا هستن. 60 درصد مارکت غدیر اوره هست. پارسان برای اوره احتمالا به دیوان شکایت میکنه. دوباره دعوا شد مدیرعامل گفت یکبار دیگه تو حرفم بپرید جواب هیچ سوالی رو نمیدم . گفت پرتت میکنم بیرون یکبار دیگه حرف بزنی. رئیس مجمع میگه اوره بحث امنیت ملی کشوره تکلیف روحانیه با دعوا داریم جلو میریم حقمون رو بگیریم. همش میگن اینجا مجمع پارسان نیست. همش کل کله
                      عجب دعوایی شد میگه گردن کلفتی نکن . پیره مرده رفت جلو بزنه گرفتنش /.:biggrinsmiley.:/
                      بحث آلمینیوم جنوبه میگه برقش رو اوکی کردیم اقساطش رو از فروش شمش میدیم اوضاعش رو به پیشرفت هست اسکله داره راه میوفته
                      آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/03/15, 11:07.

نظر

• djdream
                        عضو جدید
                        • Nov 2013
                        • 4001

گل گهر در آینده ریسک های زیادی داره . دارن عمق میزنن به سنگ برسن در آینده وضعش خوب نیست . کگهر خوبه در آینده بهترم میشه
                        سهامداره میگه پروژه هاتون خواب و خیاله مدیرعامل میگه هر کی شک داره بیاد ببینه. میگه اینجوری به غدیر نگاه نکنید. پارس دومین شرکتیه که داره به ما دی پی اس میده. الفین آیندش خوبه ما زیادی رو اوره رفتیم. قیمت اوره به بارش و کشاورزی ربط داره یکماه دیگه قیمتش میاد پایین آخر خریدها هستیم (چرت و پرت میگه/:.yead.:/)

نظر

• djdream
                          عضو جدید
                          • Nov 2013
                          • 4001

غدیر ۸۰ تومن تقسیم کرد
                          گروه مالی غدیر داره راه میوفته

نظر

• djdream
                            عضو جدید
                            • Nov 2013
                            • 4001

طبق پیش بینی دو روز مونده به پایان سال بازار خوب شد
                            تو همین چند روز سهام های بنیادی به اندازه سود یکسال اوراق رشد کردند

سهم های بنیادی اکثرا از خطوط حمایت برگشت زدن و نقاط مقاومت رو شکستن و فاصله زیادی با سقف کانال دارن
                            از مرداد که بورس ریخته تا الان قیمت املاک رشد خوبی داشته

واقعیت اینه ایران در مسیر ونزوئلایی شدن قرار داره. ونزوئلا بخاطر بدهی خارجی تورم های زیاد رو تجربه کرد و ایران بخاطر بدهی داخلی دولت و حجم نقدینگی. افرادی که سهم های پتروشیمی معدنی فولادی رو نگهداری کنن حتی اگر در بدترین نقطه خرید کرده باشن به سودهای فوق العاده ای میرسن که از هر بازاری بیشتر سود میکنن.
                            حجم نقدینگی کشور از 3300 هزار میلیارد تومن عبور کرده همونطور که می بینید مواد غذایی عین ونزوئلا روزانه گرون و کمیاب میشه . امیدوارم قدر سهام دلاریتون رو بدونید تا سالهای آینده مشکل غذا پیدا نکنید
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/03/16, 10:04.

نظر

• djdream
                              عضو جدید
                              • Nov 2013
                              • 4001

اگه کسی شپدیس رو توی سقف خریده بود با احتساب سود مجمع تا الان فقط 15 درصد تو ضرر بود. حالا برید مقایسه کنید با سهمی مثل لپارس

دهنوی دیشب اومده بود تلویزیون میگفت دولت تو بورس دخالت نمیکنه. نمیدونه اوسکولی چیزیه که ملت رو خر فرض کرده

نسبت خریدار فروشنده تو چند تا سهمو نگاه میکردم خوبه
                              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/03/16, 11:25.

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

پیش‌بینی وضعیت فاجعه‌بار نقدینگی در سال ۱۴۰۰/ احتمال عبور نقدینگی از ۴۶۰۰هزار میلیارد تومان

نظر

در حال کار...
                                X