نجيمي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3997

پاسخ : نجيمي

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
    جسارتا، اون دوست هیئت علمی شما احتمالا بهتون دروغ گفته؛ حق التدریسی ها چیزی نمیگیرن اما هیئت علمی ها هفته 2-3 روز موظفی دارن که اونم صبح تا ظهر بیشتر نیست. پروژه و پایان نامه و کارآموزی و ... میگیرن، دریافتی های خیلی خوبی دارن
    نه. استاد راهنما بوده پولش رو دو ساله نمیدن امسالم بازنشست میشه کلا مالیده میشه
    ____
    من تماشاچی بازارم . تا بیستم که خرید کنم. هر چی پایین تر بیاد بهتر

نظر

• کریس گاردنر
      ستاره‌دار (۱۰)
      • Jan 2013
      • 2905

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
      حالا جالب اینجاست پدر و مادر هنگامی که بچه شون هنوز بدنیا نیومده، هی مراقبن چی بخورن و چی نخورن که برای بچه ضرر نداشته باشه، هی میرن سونوگرافی و ازمایش خون و ...
      بعد که بچه بدنیا میاد، شب تا صبح بالای سرش بیدار میمونن که مثلا تبش بالا نره... چی بهش بدن بخوره. چی ندن. چه دارویی مصرف کنه.. کدام مدرسه بره بهتره و ...
      دست آخر واکسن ستاد اجرایی امام رو بزنی بهش و نابودیش رو تماشا کنی... /.:biggrinsmiley.:/laughingsmileylaughingsmileylaughingsmiley
      دوست عزیز...امروز در خبری خواندم...طیبه مخبر..دختر رییس ستاد اجرایی فرمان امام اولین داوطلب دریافت واکسن کرونای ایرانی..
      بنظر شما فیلم بوده؟!....
      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• b1saeed
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 303

مجمع در مورد پالرمو جلسه خواهد داشت
        fatf

نظر

• djdream
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3997

به نظر من که این واکسن ایرانی تهش به چین و روسیه وصله . این امپول هایی که به دختر فلانی یا فلان شخص میزنن هم ممکنه یک امپول تقویتی باشه شما که خبر ندارید توش چیه /:.yead.:/ چقدر ساده اید

کلا ایران از صحنه بی الملل کنار گذاشته شده
          الان کارشناس بی بی سی میگفت تا سال ۲۰۵۰ تقاضای روزانه نفت ۱۰۰ میلیون بشکه هست.

نظر

• djdream
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3997

صنعت اوره از منظر تحلیل

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3997

ارزش بازار بعضی شرکتها داد میزنه اینقدر نمی ارزن. مثل باما کگهر خودرو و..

سهامدار عمده وغدیر که در اینده میاد تو بورس
              شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی نیروهای مسلح شستان - وین‌ثبت | سامانه جستجوی شرکت‌ها و افراد
              آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/29, 23:33.

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3997

روزنامه شرق :: ‌زیان بورس در راه است؟

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

با 4500 تا ممبر گروه راه انداخته یک سود نمیتونه حساب کنه.

سود مجامع پارسان تا الان 2816 میلیارد تومن بوده که 83 درصدش رو تقسیم کنه میشه 2337 میلیارد که 67.68 درصدش ماله غدیره که میشه هر سهم 22 تومن
                  سود مجامع غدیر 1.585 میلیاردتومن تقسیم بر 72 میلیارد سهم تا الان بوده هر سهم 22 تومن میشه.
                  22 خودش با 22 پارسان میشه 44 تومن سود. تا اینجای کار که فکر کنم شرکت خاص دیگه ای نمونده باشه که مجمع نرفته باشه. سود فروش سرمایه گذاری هم 10 تومنه که پی به ای نمیگیره منم تو محاسباتم نیاوردم.
                  اصلا حساب کنید 45 تا 50 تومن فوقش بسازه. از نظر پی به ای بالاس ولی از نظر ناو مناسبه
                  آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/30, 11:10.

نظر

• djdream
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 3997

بازار که خراب میشه همه پول لازم دادن. بعد با کاسه چه کنم چه کنم میان پیشه من. غریبه هم نه فامیل که همش همدیگرو می بینیم.
                    مادر خودم سهامداره غدیره پورتفوشم دست یکی دیگست. حرفم که گوش نمیکنن
                    آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2020/12/30, 12:28.

نظر

• Ali47
                      عضو عادی
                      • Sep 2020
                      • 157

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                      با 4500 تا ممبر گروه راه انداخته یک سود نمیتونه حساب کنه.

سود مجامع پارسان تا الان 2816 میلیارد تومن بوده که 83 درصدش رو تقسیم کنه میشه 2337 میلیارد که 67.68 درصدش ماله غدیره که میشه هر سهم 22 تومن
                      سود مجامع غدیر 1.585 میلیاردتومن تقسیم بر 72 میلیارد سهم تا الان بوده هر سهم 22 تومن میشه.
                      22 خودش با 22 پارسان میشه 44 تومن سود. تا اینجای کار که فکر کنم شرکت خاص دیگه ای نمونده باشه که مجمع نرفته باشه. سود فروش سرمایه گذاری هم 10 تومنه که پی به ای نمیگیره منم تو محاسباتم نیاوردم.
                      اصلا حساب کنید 45 تا 50 تومن فوقش بسازه. از نظر پی به ای بالاس ولی از نظر ناو مناسبه
                      نجیمی جان کلا غدیر امسال 500میسازه،؟؟
                      من خودم فکر میکردم تا ۱۰۰۰ سود بده

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3997

در اصل توسط Ali47 پست شده است View Post
                        نجیمی جان کلا غدیر امسال 500میسازه،؟؟
                        من خودم فکر میکردم تا ۱۰۰۰ سود بده
                        فکر کنم ۴۵ تومن عملیاتی ۱۰ تومنم غیر عملیاتی میشه ۵۵ تومن. کلا

نظر

• sundaaay
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 742

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                          به نظر من که این واکسن ایرانی تهش به چین و روسیه وصله . این امپول هایی که به دختر فلانی یا فلان شخص میزنن هم ممکنه یک امپول تقویتی باشه شما که خبر ندارید توش چیه /:.yead.:/ چقدر ساده اید

کلا ایران از صحنه بی الملل کنار گذاشته شده
                          الان کارشناس بی بی سی میگفت تا سال ۲۰۵۰ تقاضای روزانه نفت ۱۰۰ میلیون بشکه هست.
                          این ویروس چینی هم عجب نونی برای عده ای داره..ماسک تولید میکنن..واکسن تولید میکنن..محلول ضدعفونی تولید میکنن..

نظر

• djdream
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3997

شاید بهتره ارزش بازار و سودسازی کگهر رو با شپدیس مقایسه کنید /:.winksmiley02.:/

ساعت صفر عاشقی شپدیس ۹۹/۱۰/۲۰ /:.Heart.:/
                            آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/01, 00:23.

نظر

• MOSTAFAVI
                              Banned
                              • Jun 2012
                              • 5633

#اوره

در نیمه دوم سال جاری از تقاضای بالای هندوستان تاثیر بالایی پذیرفته است. این کشور که بزرگترین وارد کننده اوره در جهان محسوب می‌شود، رکورد بیشترین تقاضای خود را در سال جاری جابجا کرده است. کل واردات این کشور از آوریل 2019 تا مارس 2020 برابر با 9.1 میلیون تن شده بود در حالی که از آوریل 2020 تا به امروز یعنی 3 ماه کمتر از مقطع مشابه، از 9 میلیون تن هم فراتر رفته است. کل اوره‌ی معامله شده در جهان بالغ بر 50 میلیون تن است که هند نقش مهمی در آن دارد.

کمپانی هندی RCF که یک کمپانی دولتی است به تنهایی در اکتبر بالغ بر 2.18 میلیون تن اوره از طریق یک مزایده خریداری کرده که نشان از اهمیت آن در بازار اوره دارد.

هندی‌ها محموله‌های اوره را با تمام توان از بازار خریداری می‌کنند به نحوی که منجر به افزایش قیمت در سایر نقاط می‌شود.

برآورد شده که واردات اوره هندوستان در سال 2020 برابر با 11 میلیون تن و کل مصرف این کشور برابر با 36.2 میلیون تن شود. مهمترین محرک این مصرف بالا، توسعه فعالیت‌‌های کشاورزی و بالا بودن سطح بارش‌ها در این کشور عنوان شده است.

هنوز مشخص نیست که اگر تقاضای هندوستان در سال 2021 به اندازه سال جاری نباشد، کدام کشور می‌تواند با تقاضای خود جای هندوستان را پر کند و بازار را به جلو هدایت کند.

برزیل هم امسال با واردات 6.5 میلیون تن اوره رکورد واردات خود را می‌شکند.

چین بزرگترین تولید کننده اوره در جهان محسوب می‌شود و نقش بسیار مهمی در صادرات این محصول دارد. از حالا پیش‌بینی شده که صادرات اوره صنعتی و کشاورزی این کشور بعلت افزایش تقاضای داخلی در سال آتی از 5.3 میلیون تن به 4 میلیون کاهش یابد که می‌تواند تا حد زیادی اثر کاهش تقاضای هندوستان را خنثی کند.

در کل انتظار می‌رود که ظرفیت تولیدی اوره در جهان در سال 2021 افزایش یابد که این اطمینان را ایجاد می‌کند که عرضه در سال آتی کافی خواهد بود.

argusmedia - مهرداد کریمخانی

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3997

ببینید جمعیت جهان رو به افزایش هست و اینا غذا میخوان و اوره هم برای کشاورزی و تولید غذا ضروریه پس با یک شیب کم تقاضا هر سال افرایش داره منتها هند بخاطر تحریم ها امکان خریداری اوره از ایران رو نداره و ایران مجبور به ترک این کشور شده.
                                الان ارزش بازار شپدیس 65 هزار میلیارده و ارزش بازار کگهر 135 هزار میلیارد حالا برید سود سازی این دوتا رو تو کدال مقایسه کنید.

یکی گفت کارت چیه گفتم تو بورسم گفت بورس که کار نمیشه همه توش ضرر میکنن براش گفتم سالی اینقدر سود میگیرم گفت نه کار فقط کارمندی ! با هر کس باید اندازه فکرش حرف زد . تو یک لیوان نمیشه اندازه یک استخر آب ریخت. نمیگنجه.

شنبه آینده به شرط ثبات قیمت پردیس مجدد خرید خواهم کرد.

سود عملیاتی مخابرات 17 درصد کم شده
                                ارزش بازار بانک آشغال پارسیان و همراه اول یکی شده !
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/01/01, 21:53.

نظر

در حال کار...
                                X