کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قیمت مسکن تهران میانگین متری هزار دلار هست الان متری ۲۸.۳ میلیون تومن میانگین قیمت مسکن تهران هست که نشون میده ۱۳ درصد حباب داره. قیمت مسکن تهران محرک قیمت مسکن بقیه ایران هست.
لابی مسکن و زمین اجازه رشد به بورس نمیده. قدرت خرید مسکن برای مصرف کننده وجود نداره و معاملات ۷۰ درصد کاهش داشته. وقتی تقاضا نیست تولید هم نیست و کار هم نیست . بخش اصلی قیمت مسکن زمین هست حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد قیمت خانه. افرادی که ده ها خانه و زمین نگهداری میکنن ریالی مالیات نمیدن. تمرکز همه امکانات در تهران و کار و پایتخت اقتصادی و سیاسی در تهران باعث مشکلات عدیده شده. رشد فزاینده قیمت مسکن در تهران انگیزه برای فروش و انتقال سرمایه به خارج کشور رو افزایش داده .
اگر یک کارمند ماهانه ۵ میلیون حقوق بگیره در صورت شاغل بودن زن و مرد میشه ۱۰ میلیون که خط فقر در تهران هست حتی اگه ۱۵ میلیونم بگیرن بازم نمیتونن خونه بخرن. کلا اگه کسی خانه نداشته یا ارثی بهش نرسیده خرید خانه یا تبدیل به احسن براش غیرممکنه. هجوم سرمایهها از بورس به بازار مسکن
عجب منفی خورد نفت !
رابرت کیوساکی گفته دلار بخاطر بایدن بشدت تضعیف میشه برید طلا نقره بیت کوین بخرید.
ایشون رفیق فابریک ترامپه ولی اقتصاد امریکا بخاطر چین کرونا بدهی در حال کوچک تر شدن.
امریکای ابرقدرت صد پله بهتر از چین ابر قدرت هست
به نظر میاد چین برای تضعیف امریکا کرونا رو درست کرد. بیشترین استفاده رو چین کرده. امریکا هم ضرر زیادی کرده.
چین کوچکترین ارزشی برای انسانیت و حقوق بشر قائل نیست. بنابراین حکومتهایی که مردمشون انتخابشون نکردن عمرشون طولانی میشه ولی به بهای تخلیه منابع طبیعی و فرمانبرداری کامل از چین.
عجب منفی خورد نفت !
رابرت کیوساکی گفته دلار بخاطر بایدن بشدت تضعیف میشه برید طلا نقره بیت کوین بخرید.
ایشون رفیق فابریک ترامپه ولی اقتصاد امریکا بخاطر چین کرونا بدهی در حال کوچک تر شدن.
امریکای ابرقدرت صد پله بهتر از چین ابر قدرت هست
به نظر میاد چین برای تضعیف امریکا کرونا رو درست کرد. بیشترین استفاده رو چین کرده. امریکا هم ضرر زیادی کرده.
چین کوچکترین ارزشی برای انسانیت و حقوق بشر قائل نیست. بنابراین حکومتهایی که مردمشون انتخابشون نکردن عمرشون طولانی میشه ولی به بهای تخلیه منابع طبیعی و فرمانبرداری کامل از چین.
قطعا صحنه 3 بار افتادن بایدن در پله های هواپیما رو دیدید، این ممکنه برای من هم پیش بیاد اما اگر سوتی ها و زمین خوردن هام تبدیل به چند بار در ماه یا هفته بشه اون وقت عادی نیست...
بایدن کم مونده بود بقیه پله های هواپیما رو چهار دست و پا راه بره تا بالا....
ظاهرا در جلسه دیروز امریکا با چین هم تنش بسیاری بوده....
طبیعی هست... چین رقیب خودش رو در موضع ضعف دیده... بایدن و تیم بایدن برای امریکا یک افتضاح هستند... در زمانی که امریکا به قوی ترین و وطن پرست ترین افراد نیاز داره... دولت و کنگره امریکا افتاده دست هم حذبی های الهان عمر !!!
مردم امریکا خودشون رو بازیچه عقده های نانسی پلوسی و چپ های افراطی و رسانه هایی کردند که منافع امریکا براشون مهم نیست و چوبش رو خواهند خورد...
سیاست خاورمیانه شون هم که افتضاح.... تضعیف متحدین خودشون یعنی عربستان و اسرائیل ....
نجیمی جان با سلام و تبریک مخصوص خواستم ازت تشکر کنم بخاطر نوشته ها و تاپیک خوب و پررونقت
موفق باشی
ارادت
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
..
سال سخت و تورمی در انتظار مونه
دلار خیلی زود بالای ۳۰ تومن مستقر میشه
با پیام دیروز آ. خامنه ای و سخنرانی ترسناک امروزش، ظاهراً سال تلخ تر و بدتری پیش رو خواهیم داشت.
سال تولید بدون تولیدکننده، انتخابات بدون حق انتخاب، و بلعیدن قوه مجریه توسط نهاد رهبری.
سال انفجار «توهم پیشرفت»، سرکوب بیشتر در اینترنت و لجبازی بیشتر با جامعه جهانی.
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر