تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

...........................................

فروید می گوید :

وقتى می شود دقایق عمرت را با آدم هاى خوب بگذرانى، چرا باید لحظه هایت را صرف
    آدم هایى کنى که با دل هاى کوچکشان مدام درگیر حسادت ها و کینه ورزى هاى بچه گانه اند ...

یا مدام براى نبودنت

براى خط زدنت تلاش مى کنند؟...
    ( درخواست دادند بهرام مسدود دائم شود !)

نه! همیشه جنگیدن خوب نیست!...

من همیشه جنگیده ام تا چیزى را عوض کنم...

اما این روزها فهمیده ام که با آدم هاى کوته نظر نباید جنگید...

فهمیده ام براى اثبات دوست داشتن نباید جنگید...

براى به دست آوردن دل آدم ها نباید جنگید...

براى اثبات خوب بودن نباید جنگید...

این روزها نسخه فاصله گرفتن را مى پیچم براى هر کسى که رنجم مى دهد...

از آدم هایى که زیاد دروغ مى گویند...

فاصله می گیرم...

از آدم هایى که زیاد ظلم می کنند...

فاصله می گیرم...

از آدم هایى که حرمتم را نگه نمی دارند...

فاصله می گیرم...

با حقارت برخى آدم ها و دل هایشان نباید جنگید...

باید نادیده شان گرفت ...

و گذشت ...

و بخشیدشان...

نه براى این که مستحق بخشش اند...

براى این که من مستحق آرامشم ....

................................................

من هم به همین نتیجه رسیدم. راست میگفت فروید ...
    آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/11/27, 13:37.
    .

نظر

• منیب
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 2440

با یکی دیگر از رمز موفقیت در بازار سهام آشنا شوید.

بانک بهتر است یا سرمایه‌گذاری در بورس

«تصور کنید هیچ‌گونه سرمایه‌گذاری یک سال گذشته انجام نمی‌دادید و فقط پول خود را در بانک می‌گذاشتید، امروز وضعتان بهتر نبود؟»

«اشتباه‌پذیری»؛ رمز موفقیت در بازار بورس است که در ادامه می‌خواهیم در مورد آن توضیح دهیم.

حتما بارها این عبارت نصیحت‌گونه و پندآموز را از بزرگان، معلم خود یا والدین و دوستان شنیده‌اید: انتقادپذیر باشید.

اما تجربه فعالیت در بازار سهام نشان می‌دهد که در این عرصه، «انتقادپذیری» خود را به صورت «اشتباه‌پذیری» نشان می‌دهد.

به این ترتیب در بازار بورس باید اشتباه‌پذیر بود و اشتباهات مرتکب شده را به راحتی پذیرفت، در غیر این صورت اگر به اشتباهات خود اقرار نکنید، بهتر است در انتظار موفقیت در بازار سرمایه هم نباشید.

جورجی شوارتز سرمایه‌گذار مشهور آمریکایی در یکی از جملات معروف درباره راز موفقیت خود می‌گوید:

جایی که فکر می‌کنم از دیگران پیشی گرفتم، در تصدیق اشتباهاتم است… این راز موفقیت من است.

وارن بافت نیز معتقد است: ‌«تا هنگامی که یک سرمایه‌گذار از اشتباهات بزرگ دوری می‌کند، تنها باید کارهای بسیار کمی انجام دهد.»

چارلی مانگر دیگر فرد شناخته شده دیگر در عالم سرمایه‌گذاری می‌گوید: «فورا اشتباهات را تشخیص داده و عکس‌العمل نشان دهید.»

کتاب 23 اصل موفقیت وارن بافت هم به بررسی ابعاد مختلف اصل مهم «اشتباه‌پذیری» در سرمایه‌گذاری پرداخته است:

افراد موفق بر اجتناب از اشتباهات تمرکز کرده و هرگاه متوجه آن می‌شوند، اصلاحش می‌کنند.
      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• sundaaay
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 742

چند مورد لازم به ذکر است:

1- موقعیت شناسی جهت اعتراض... اینکه کشور در آستانه مذاکرات مهمی قرار داشت و نتیجه مذاکرات مستقیم به سفره من و شما و سایر مردم گره خورده بود رو معترضین باید درک میکردن... سیگنال بدی از سمت اعتراضات اصفهان به طرف آمریکایی و سایر کشورهای مقابل ما ارسال شد که کار طرف ایرانی برای لغو تحریم ها رو سخت کرد... یعنی اعتراض در اصفهان به ضرر خود مردم شد...

2-واقعیت اینه که آب نیست.. با اعتراض و آتش زدن بانک و آمبولانس هم کشور دارای آب نمیشه... ایران کشور خشکی هست... والا من یادم میاد وقتی مدرسه میرفتم اصلا زمستان ها دردسر داشتیم.. چون همیشه باران میامد و خیس و مریض میشدیم... انصافا الان باران میبینید؟ خب ما نباید الان توقع کنیم که با این آب کم بخواهیم هندوانه و ذرت و برنج و سایر محصولاتی که آب زیاد مصرف میکنن بکاریم... تا الان هم اشتباه بوده اگر انجام شده...

3- ما مردم ایران چه کار کردیم و چه ظلمی در حق همدیگه روا داشتیم که خداوند رحمتش رو از ما دریغ کرده و اثری از یک باران در مملکت نیست؟

4- حتما حتما باید نظام تعرفه گذاری اصلاح بشه و یارانه پنهان حذف بشه... عاقبت آب و برق و بنزین نزدیک به رایگان این میشه که اینقدر بی خودی مصرف میکنیم که الان حتی برای آب شرب مشکل داریم..

نظر

• 2FAN
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 1051

سلام
          لطفا بچه های اصفهان و یزد و چهارمحال لطفا از شهرشون خبر بدن . چه خبره ؟؟؟؟ چی شد؟؟؟ یزدی ها آب دارین یا قطعه؟؟؟
          خبر بدین
          اقای نامدار یه با فکر کنم شما بودید گفتید اصفهانی هستید یا کسی دیگه بود؟؟؟ یادم نیست تو جوانی الزایمر گرفتم (خخخخخخخخخخخخخخخ
          https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews

نظر

• سهامدار خرد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 2323

اصفهان امروز خبری نبود
            تموم شدرفت پی کارش

نظر

• "Midas"
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 2483

در اصل توسط sundaaay پست شده است View Post

1- موقعیت شناسی جهت اعتراض... اینکه کشور در آستانه مذاکرات مهمی قرار داشت و نتیجه مذاکرات مستقیم به سفره من و شما و سایر مردم گره خورده بود رو معترضین باید درک میکردن... سیگنال بدی از سمت اعتراضات اصفهان به طرف آمریکایی و سایر کشورهای مقابل ما ارسال شد که کار طرف ایرانی برای لغو تحریم ها رو سخت کرد... یعنی اعتراض در اصفهان به ضرر خود مردم شد...

2-واقعیت اینه که آب نیست.. با اعتراض و آتش زدن بانک و آمبولانس هم کشور دارای آب نمیشه... ایران کشور خشکی هست... والا من یادم میاد وقتی مدرسه میرفتم اصلا زمستان ها دردسر داشتیم.. چون همیشه باران میامد و خیس و مریض میشدیم... انصافا الان باران میبینید؟ خب ما نباید الان توقع کنیم که با این آب کم بخواهیم هندوانه و ذرت و برنج و سایر محصولاتی که آب زیاد مصرف میکنن بکاریم... تا الان هم اشتباه بوده اگر انجام شده...

3- ما مردم ایران چه کار کردیم و چه ظلمی در حق همدیگه روا داشتیم که خداوند رحمتش رو از ما دریغ کرده و اثری از یک باران در مملکت نیست؟

4- حتما حتما باید نظام تعرفه گذاری اصلاح بشه و یارانه پنهان حذف بشه... عاقبت آب و برق و بنزین نزدیک به رایگان این میشه که اینقدر بی خودی مصرف میکنیم که الان حتی برای آب شرب مشکل داریم..

ظلم این بوده که بی صاحب بودیم یا به عمد حاکمان ما اجازه دادند که کار به اینجا بکشد، وگرنه زودتر چاره اندیشی می کردند،

ما نباید الان توقع کنیم که با این آب کم بخواهیم هندوانه و ذرت و برنج و سایر محصولاتی که آب زیاد مصرف میکنن بکاریم

چرا پیش از این چاره اندیشیده نشد؟ چرا پول ها جای دیگر خرج شد؟

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• sundaaay
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 742

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                ظلم این بوده که بی صاحب بودیم یا به عمد حاکمان ما اجازه دادند که کار به اینجا بکشد، وگرنه زودتر چاره اندیشی می کردند،

هر وقت بخوان جلوی کشاورزی بی در و پیکر رو بگیرن، یک عده میان تو خیابون و میخوان خودسوزی کنن و حکومت هم کار رو به تعویق انداخت تا کار به اینجا رسیده که آب شرب هم تامیش دیگه مشکل شده.. حالا ملت دنبال کاشت هندوانه هستن.

چرا پیش از این چاره اندیشیده نشد؟ چرا پول ها جای دیگر خرج شد؟
                والا من نمیدانم کدام پولها و کدام جاها منظور شما هست.. اگر منظورتون هزینه در سوریه یا عراق یا لبنان هست که این جز افتخارات من و شما ایرانی باید باشه که حکومت تونسته مرزهای کشور رو چند صد و چند هزار کیلومتر دور کنه که ما بتونیم کنار بخاری در امنیت کامل بشینیم و از خودمون نظر ول کنیم... امنیت هم مثل خوراک و درمان و سایر موارد نیاز به هزینه داره... هیچ چیز در این دنیا مفت نیست... برای امنیت هم باید هزینه کرد... منتها چون فعلا در ارامش و امنیت هستیم ، قدر نمیدانیم و نمیفهمیم...

نظر

• محمد.
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 810

هر وقت بخوان جلوی کشاورزی بی در و پیکر رو بگیرن، یک عده میان تو خیابون و میخوان خودسوزی کنن و حکومت هم کار رو به تعویق انداخت تا کار به اینجا رسیده که آب شرب هم تامیش دیگه مشکل شده.. حالا ملت دنبال کاشت هندوانه هستن.

والا من نمیدانم کدام پولها و کدام جاها منظور شما هست.. اگر منظورتون هزینه در سوریه یا عراق یا لبنان هست که این جز افتخارات من و شما ایرانی باید باشه که حکومت تونسته مرزهای کشور رو چند صد و چند هزار کیلومتر دور کنه که ما بتونیم کنار بخاری در امنیت کامل بشینیم و از خودمون نظر ول کنیم... امنیت هم مثل خوراک و درمان و سایر موارد نیاز به هزینه داره... هیچ چیز در این دنیا مفت نیست... برای امنیت هم باید هزینه کرد... منتها چون فعلا در ارامش و امنیت هستیم ، قدر نمیدانیم و نمیفهمیم...
                  سلام
                  فرق میان طالبان و احرارالشام و ارتش آزاد چی بود؟
                  من خودم کشاورزم و بخاطر گرانی تجهیزات حتی اونهایی که اقدام به قطره ای کردند بعلت قیمت بالای شلنگ و عدم صرفه امسال آبیاری قطره ای رو گذاشتن کنار
                  نمیشه قیمت شلنگ و پمپ و کابل و تراکتور به دلار باشه ولی گوجه و سیب زمینی و پیاز و پرتقال حتی از تورم هم کم تر بالا رفته باشه
                  الان آبیاری قطره ای هم در غرب کنار گذاشته شده و بسمت زیر سطحی و متافیم رفتند
                  ولی ما نه امکانات و تجهیزاتش رو داریم و نه صرفه اقتصادی داره
                  از سر ناچاری هم کشاورزی میکنیم

نظر

• shahin
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 2251

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                    با یکی دیگر از رمز موفقیت در بازار سهام آشنا شوید.

بانک بهتر است یا سرمایه‌گذاری در بورس

«تصور کنید هیچ‌گونه سرمایه‌گذاری یک سال گذشته انجام نمی‌دادید و فقط پول خود را در بانک می‌گذاشتید، امروز وضعتان بهتر نبود؟»

«اشتباه‌پذیری»؛ رمز موفقیت در بازار بورس است که در ادامه می‌خواهیم در مورد آن توضیح دهیم.

حتما بارها این عبارت نصیحت‌گونه و پندآموز را از بزرگان، معلم خود یا والدین و دوستان شنیده‌اید: انتقادپذیر باشید.

اما تجربه فعالیت در بازار سهام نشان می‌دهد که در این عرصه، «انتقادپذیری» خود را به صورت «اشتباه‌پذیری» نشان می‌دهد.

به این ترتیب در بازار بورس باید اشتباه‌پذیر بود و اشتباهات مرتکب شده را به راحتی پذیرفت، در غیر این صورت اگر به اشتباهات خود اقرار نکنید، بهتر است در انتظار موفقیت در بازار سرمایه هم نباشید.

جورجی شوارتز سرمایه‌گذار مشهور آمریکایی در یکی از جملات معروف درباره راز موفقیت خود می‌گوید:

جایی که فکر می‌کنم از دیگران پیشی گرفتم، در تصدیق اشتباهاتم است… این راز موفقیت من است.

وارن بافت نیز معتقد است: ‌«تا هنگامی که یک سرمایه‌گذار از اشتباهات بزرگ دوری می‌کند، تنها باید کارهای بسیار کمی انجام دهد.»

چارلی مانگر دیگر فرد شناخته شده دیگر در عالم سرمایه‌گذاری می‌گوید: «فورا اشتباهات را تشخیص داده و عکس‌العمل نشان دهید.»

کتاب 23 اصل موفقیت وارن بافت هم به بررسی ابعاد مختلف اصل مهم «اشتباه‌پذیری» در سرمایه‌گذاری پرداخته است:

افراد موفق بر اجتناب از اشتباهات تمرکز کرده و هرگاه متوجه آن می‌شوند، اصلاحش می‌کنند.

احتراما
                    کسی که این روزها حین بازیهای سیاسی و جنگ قدرت یک عده..... سهام می خرد اشتباه نمی کند .
                    ارزش بازار 100 تا از شرکتهای بورسی الان بین 50 هزار دلار! الی 20 میلیون دلار است !

تصور کنید ارزش شرکتی مثل سيمان‌ دورود الان 14 میلیون دلار است.
                    14 میلیون دلار در برخی شهرهای دنیا قیمت یک آپارتمانه.

متاسفانه بورس محل تاخت تاز یک عده نوسانگیر شده . افرادی که عمدتا درک درستی از سرمایه گذاری ندارند.
                    بورسی که فقط به این افراد میدان داده شود تخریب کتنند و سود ببرند از اساس مشکل دارد.
                    سهام با ارزش را مفت می فروشند به قصد خرید در قیمتهای پایین و پایین تر . موفق هم می شوند چون سازمان بورس و تشکیلات و رباتها و ... حمایت و تشویقشان هم می کنند.
                    البته اینها هم مقصر نیستند
                    واقعیت این است که حکومت این بستر را فراهم کرده بورس را پروژه کنند و به لجن بکشد.

=============================================

بدیهی است که اوضاع چنین نبوده و چنان نخواهد ماند.
                    حتی اگر قرار باشد جنگ بشود نگهداری سهام برخی از این شرکتهای کوچک و امن خیلی بهتر از بانک و املاک خواهند بود.
                    آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/11/27, 18:37.

نظر

• National
                      عضو فعال
                      • Nov 2018
                      • 630

مدیریت بی کفایت رو گردن کشاورز نندازین ، ۴۰ ساله مدیران و مسئولین بی کفایت و بی لیاقت و آقازاده و خوک زاده و سگ زاده و ...در راس کارن ، فقط اصفهان نیست هرجا اینا قدم کثیفشون رو گذاشتن اونجا رو به گند کشیدن ، از سدسازی غیر اصولی گرفته تا برداشت آبهای زیر زمینی و شور کردن آبها و نابودی طبیعت و ....

بی لیاقتی مسئولین بی لیاقت و بی کفایت و آقازاده ها و خوک زاده و سگ زاده رو گردن کشاورز نندازین چون فقط مسئله آب نیست این حرومزاده ها هر جا پای کثیفشون رو گذاشتن گند زدن از سدهای غیر اصولی و برداشت آب و شور کردن آب ساخت و ساز و ویرانی طبیعت و هزاران مسئله و مشکل دیگر

نظر

• کمبوجیه
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 499

حتمال افزایش ۱۰ درصدی قیمت خودرو

? اگرچه انتظار می‌رفت در یک آذر ماه قیمت‌های جدید اعلام و تکلیف صنعت و بازار خودرو تعیین شود اما طی روزهای گذشته جلسات ستاد خروجی خاصی در مورد خودرو نداشت و فقط وزیر صمت طی دو جلسه گزارشی در مورد بازار و تولید خودرو ارائه داده است.
                        ? پیگیری‌ها نشان می‌دهد که به احتمال زیاد در جلسه روز چهارشنبه هفته جاری ستاد تنظیم بازار، موضوع قیمت‌گذاری خودروهای داخلی بررسی و این ستاد نظر نهایی خود را نسبت به اصلاح قیمت‌ها اعلام خواهد کرد.
                        ? همچنین اخبار واصله به خبرنگار مهر بیانگر این است که ستاد تنظیم بازار مخالف افزایش قیمت‌های قبلی بوده و به دنبال افزایش ۱۰ درصدی قیمت خودرو است/مهر
                        @boltann

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

درود بر لایف بزرگ ...

حذف یارانه پنهان بدون توافق اتمی تقریبا غیر ممکن است ...

حذف یارانه انرژی یک جراحی عمیق اقتصادی است ....

جراح باید فشارهای خارجی را اول حذف کنه ، تا بتونه تمرکز کنه روی کاری که میخواد انجام بده ...

با فشار تحریم ، جراحی اقتصادی عوارضی وحشتناک خواهد داشت ...

نمونه اش را اواخر دوران احمدی نژاد داشتیم که تحریم آثار بنزین ۴۰۰ تومانی و یارانه ۴۵۰۰۰ تومانی را چگونه از بین برد ...
                          .

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

✍ میخائیل اولیانف در مورد ترکیب و مقامات مختلف در تیم اعزامی نمایندگی ایران:

◀️ بسیار با ابهت است ترکیب نمایندگان ایران در مذاکرات وین. من فکر کنم این می باید به عنوان دلیلی بر قصد جدی ( برای توافق ) تلقی شود.
                            .

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

آسترازنکا اعلام کرد نسخه جدید واکسنش علیه کرونای اومیکرون جواب می‌دهد ...

جالب اینجاست که دو روزی بیشتر از رسانه‌ای شدن شیوع کرونای بوتسوانایی نمی‌گذرد اما واکسن سازی آسترازنکا/آکسفورد زودتر از بقیه ادعا کرده که واکسن جدیدش علیه این کرونا کارساز است.

گفتنی است انگلیسی‌ها خبر کشف اومیکرون را زودتر از بقیه اعلام کردند ...!

یعنی کار , کار انگلیسی هاست ؟!
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

توی کلاس درس خدا؛

اونی که ناشُکری میکنه
                                رَدمیشه ...

اونی که ناله میکنه