تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    آین هم راستی آزمایی :
    خبر را بخوان .....

...........

خبر مهم درباره دلارهای بلوکه ایران

معاون وزیر خارجه کره جنوبی برای حل مسئله دارایی‌های مسدود شده ایران در کره جنوبی، عازم «وین» پایتخت اتریش شد تا با مقامات آمریکایی دیدار و رایزنی کند.

نظر بنده در مورد کره ای ها تایید شد ....

مذاکرات وین، رسما وارد مرحله راستی آزمایی رفع تحریم‌ها شد

? برخی منابع خبری در وین مدعی شدند سفر معاون وزیر خارجه کره جنوبی به وین، حاوی یک پیام مهم است و آن اینکه مرحله راستی آزمایی رفع تحریم‌ها در مذاکرات وین آغاز شده است.

? از طرفی طرف‌های غربی حاضر در وین مدعی هستند یکی از سخت ترین مراحل گفت و گوها، راستی آزمایی رفع تحریم‌ها می‌باشد و از این رو همچنان به گزینه توافق موقت به ایران تاکید می‌کنند.

? تیم مذاکره کننده ایرانی به شدت با پیشنهاد «توافق موقت» مخالفت کرده است و برای خروج از بن بست مرحله راستی آزمایی، خواستار حضور هیات کره‌ای در وین جهت آغاز مذاکرات محتوایی و فنی لغو تحریم‌ها شده است.
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
      از کیسه خلیفه بخشیده.

اینها از آمریکا تضمین میخوان، آقای بورل میتونه این کار رو بکنه؟
      تازه علاوه بر اون، گفته اند که آمریکا باید بگه غلط کردم. به نظر شما آمریکا چنین کاری میکنه؟

ظاهرا بایدن هم برای عذرخواهی در حال برنامه ریزی است و آماده شدن ....
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
        درود بهرام خان

یک شیر دیگه پیدا شده تو جنگل بورسی که ابر پیش بینی سوم شما - توافق برجامی - و به تبعش، ایده سهام بایدنی رو به چالش کشیده. البته صدای غرشش بیشتر شبیه کلاغه/:.happysmiley:./

خیلی هم دود میکنه از بس کلش داغه این کلاغه

جوابی براش داری؟

زمان پاسخگویی بسیار نزدیک است ....

البته او تنها نبود ....

بسیاری از رفقایش توافق اتمی را نابود شده می پنداشتند ...

سکوت روزهای اخیر آنها با احیا برجام تبدیل به سکوت همیشگی خواهد شد ....
        .

نظر

• دفتردار
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 859

دیدار پیشکسوتان باشگاه #استقلال و #پرسپولیس با دکتر حسین قربانزاده (رییس سازمان خصوصی‌سازی)

?رییس سازمان خصوصی سازی:
          هواداران سرخابی امیدوار باشند

نظر

• ali salehi
            عضو عادی
            • Feb 2014
            • 222

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
            درود
            بذار بگم
            اسمش گذاشتم روند بهرام خان علی صالحی
            در روزهای منفی و نزول آقای صالحی فعالن برای شما کری میخوونن روزهای مثبت هم برعکس

توضیح دادم برداشت بد نکنید.
            هيچ کس به اندازۀ كسانـی كه حقيقت را می‌گويند، مورد تنفر دیگران واقع نميشوند

-افلاطون-

یه کم انصاف داشته باشید... این حرفا چیه میزنید، ولله اگر وجدان درد نبود یک کلمه اینجا نمینوشتم ، این طعنه ها مقایسه های مسخره قلبمو میشکنه ، من اگر ذره ای شک داشتم که گفته هام اشتباهه و باعث گمراهی و ضرر کسی میشه سکوت میکردم تا با ضررهاتون خوش باشید
            من قصدم خیر بود ، بحثم معاملات یکروز دو روز یکهفته دوهفته نبود و نیست ،دانشم علمم تجربه م هوشم هر چی بوده بیشتر از شما بوده زودتر به این جمع بندی رسیدم که بازار وارد روند نزولی شده
            هشدار دادم اما هیچوقت نگفتم بفروشید گفتم روند رو بشناسید ، گفتم تو این روند سود کردن سخته ، ریزه کاریای خاصی داره اگه حرفه ای نیستید کنار بشینید حتی اگر باتجربه هستید بخش کوچیکی از سرمایه رو درگیر کنید و در ریزموجهای برگشتی نوسان بگیرید سود کردید نوش جونتون ضررم کردید تجربه تون بیشتر شده، بارها گفتم الگوی ریزشی گاها 60_40یا 50_30عمل میکنه ، حتما اینو میدونید واسه کسی که متحمل زیان 60درصدی میشه برگشت 150درصدی نیازه تا سربسر بشه
            قبلنم گفتم اگر سهمی سراغ دارید که سود سازه ، مطمئن بشید سودش واقعی و تکرار شونده س ، قیمتشم مناسبه بخرید به مام بگید بررسی کنیم
            طرف اومده میگه علی صالحی شاخص فلان گفت بفروشید بعدش شاخص اومد بالا ، آخه چیکار شاخص قلابی داری ، شما با سهم کار داشته باش
            همین دیروز یه جا دیدم طرف نوشته بود شاخص 1200بود سهم من 260بود الان شاخص 1400شده قیمت سهم شده 140
            تو این فروم حکایت بهرام و پیش بینی شاخص کل مثل اون بیت معروفه که میگه چون قافیه تنگ آید شاعر به جفنگ آید ، طرف یه روز پز پیشبینی دقیق رشد شاخص کل رو میده ، روز بعدش کلی صغری کبری میچینه همین شاخص رو نقد میکنه
            وقاحتم حدی داره ، اکثر سهما بعد ریزشهای هفتاد هشتاد درصدی همچنان دارن کف میشکونن بازم بعضیا نمیفهمن که نمیفهمن
            بی انصاف میفهمی ضرر هفتاد هشتاد درصدی یعنی چی که با دو روز مثبت میای به من طعنه میزنی ؟
            کسی که هفتاد هشتاد درصد ضرر دیده ، چهل پنجاه درصد مثبت میدونی هفت هشت ده درصد ضررشو صاف میکنه
            چقدر شما بی وجدانید، طرف منو اینجا کفتار حروم لقمه خطاب کرد یکی دیگه حقیر و پست خطاب کرد هیچکی از من حمایت نکرد اون پستارو لایکم کردن آدم شرمش میشه بعضیارو اینجا انسان خطاب کنه
            بگذریم هرچی بود گذشت از دوستانی که تو این مدت به من لطف داشتن پستامو لایک کردن ، یا کسایی که اسممو خطاب قرار دادن و ازم تشکر کردن ممنونم ، متقابلا برای همه تون آرزوی سلامتی موفقیت میکنم
            از این به بعد شما بمونید تحلیلهای اساتید باتجربه این سایت خصوصا بهرام خان
            حلال کنید
            خداحافظ همگی

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
              شخصا معتقدم با شرایط جدیدی که پیش اومده برای تخلیه کامل حباب بورس شاخص بایستی تا حوالی 900هزار پایین بیاد
              اما خب این اتفاق خیلی دردناکه اما واقعیته و باید اتفاق بیفته ، دولت و وزارت اقتصاد تلاش زیادی میکنن که جلوی این قضیه رو بگیرن اما هیچ کاری از دستشون بر نمیاد فقط میتونن با ترفندهای خاص تاخیر بندازن و سعی کنن آروم آروم و کنترل شده این اتفاق بیفته، با رکودی که چند سال آینده در همه بخشهای اقتصادی خواهیم داشتpeمعقول شرکتهای سودده حوالی 5تا8 میتونه باشه اما از اونجایی که صورتهای مالی گاها دستکاری میشه ممکنه برای فریب مردم شرکتها سوددهی رو بالا نشون بدن شمام به خیال خودت سهام کم ریسک میخری تا ضرر نکنی اما قیمت افت کنه و متضرر بشی،حواستون باشه از این زاویه گولتون نزنن
              خلاصه کنم برای تعادل در بازار تا خودرو و خساپا حوالی 100تومن ، فولاد زیر 500، شبندر زیر 1000 ، وبملت 200 ، وبصادر وتجارت تا 100نیان هر صف خریدی دیدید سفته بازی و فیکه برای گول زدن شما برای ورود مجدد به بازار
              بانک مرکزی و وزارت اقتصاد رد قرون قرون شماهارو داره تمام این بازیارو در میاره پولها رو دوباره درگیر بورس کنه
              حالا از شنبه تا هر روز دیگه صف خرید فیک میچینن به امید فریب پولهای پارک شده بچینن ، جلوی فروش سهام عدالت میگیرن بگیرن شاخص تا زیر 1میلیون نیاد ریزش یا اصلاح تموم نشده

شمام اگه نوسانگیری بلدی با سی درصد سرمایه لابلای زور زدنای دولت تونستی نوسانتونو بگیر حالشو ببر ، اما اصل سرمایه رو تا دو سال بعد وارد بورس نکن یکسال آخر ریاست جمهوری بعدی فصل شکار مجدده پولارو بیارید سودهارو بگیرید قبل و بعد انتخابات ریاست جمهوری 1404 آروم آروم نقد شید تا سری بعد

پ.ن همونطور که با اومدن شستا و صعودش خیلیا زیر دست و پا له شدن با عرضه اولیه احتمالی ستاره خلیج فارس و تاثیر گذاریش رو شاخص ممکنه مفروضات عددی این پست تغییر کنه مثلا شاخص زیر 1میلیون نیاد اما شما و سهمت زیر دست و پای ستاره خلیج فارس زیان بیشتری ببینی

-افلاطون-

یه کم انصاف داشته باشید... این حرفا چیه میزنید، ولله اگر وجدان درد نبود یک کلمه اینجا نمینوشتم ، این طعنه ها مقایسه های مسخره قلبمو میشکنه ، من اگر ذره ای شک داشتم که گفته هام اشتباهه و باعث گمراهی و ضرر کسی میشه سکوت میکردم تا با ضررهاتون خوش باشید
              من قصدم خیر بود ، بحثم معاملات یکروز دو روز یکهفته دوهفته نبود و نیست ،دانشم علمم تجربه م هوشم هر چی بوده بیشتر از شما بوده زودتر به این جمع بندی رسیدم که بازار وارد روند نزولی شده
              هشدار دادم اما هیچوقت نگفتم بفروشید گفتم روند رو بشناسید ، گفتم تو این روند سود کردن سخته ، ریزه کاریای خاصی داره اگه حرفه ای نیستید کنار بشینید حتی اگر باتجربه هستید بخش کوچیکی از سرمایه رو درگیر کنید و در ریزموجهای برگشتی نوسان بگیرید سود کردید نوش جونتون ضررم کردید تجربه تون بیشتر شده، بارها گفتم الگوی ریزشی گاها 60_40یا 50_30عمل میکنه ، حتما اینو میدونید واسه کسی که متحمل زیان 60درصدی میشه برگشت 150درصدی نیازه تا سربسر بشه
              قبلنم گفتم اگر سهمی سراغ دارید که سود سازه ، مطمئن بشید سودش واقعی و تکرار شونده س ، قیمتشم مناسبه بخرید به مام بگید بررسی کنیم
              طرف اومده میگه علی صالحی شاخص فلان گفت بفروشید بعدش شاخص اومد بالا ، آخه چیکار شاخص قلابی داری ، شما با سهم کار داشته باش
              همین دیروز یه جا دیدم طرف نوشته بود شاخص 1200بود سهم من 260بود الان شاخص 1400شده قیمت سهم شده 140
              تو این فروم حکایت بهرام و پیش بینی شاخص کل مثل اون بیت معروفه که میگه چون قافیه تنگ آید شاعر به جفنگ آید ، طرف یه روز پز پیشبینی دقیق رشد شاخص کل رو میده ، روز بعدش کلی صغری کبری میچینه همین شاخص رو نقد میکنه
              وقاحتم حدی داره ، اکثر سهما بعد ریزشهای هفتاد هشتاد درصدی همچنان دارن کف میشکونن بازم بعضیا نمیفهمن که نمیفهمن
              بی انصاف میفهمی ضرر هفتاد هشتاد درصدی یعنی چی که با دو روز مثبت میای به من طعنه میزنی ؟
              کسی که هفتاد هشتاد درصد ضرر دیده ، چهل پنجاه درصد مثبت میدونی هفت هشت ده درصد ضررشو صاف میکنه
              چقدر شما بی وجدانید، طرف منو اینجا کفتار حروم لقمه خطاب کرد یکی دیگه حقیر و پست خطاب کرد هیچکی از من حمایت نکرد اون پستارو لایکم کردن آدم شرمش میشه بعضیارو اینجا انسان خطاب کنه
              بگذریم هرچی بود گذشت از دوستانی که تو این مدت به من لطف داشتن پستامو لایک کردن ، یا کسایی که اسممو خطاب قرار دادن و ازم تشکر کردن ممنونم ، متقابلا برای همه تون آرزوی سلامتی موفقیت میکنم
              حلال کنید
              خداحافظ همگی

خوبی سایت حافظه ی سایت هست ...

پیش بینی فولاد با سود بالای ۲۰۰ تومان قیمت ۵۰۰ طبق تحلیل علی صالحی !

پیش بینی وبملت ۲۰۰ تومانی !!

و شاخص ۹۰۰ هزاری ...!!
              .

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

سلام ...

دو مسیر برای شاخص کل متصور هستم :

1 - در صورت عبور از مقاومت 16500000 واحدی هدف 2,100,000 واحدی در دسترس خواهد بود ...

2 - اصلاح قیمتی و بیشتر زمانی ( 4 ماهه ) تا حمایت قدرتمند 1,050,000 واحدی ( اردیبهشت 1400)

روند بلند مدت شاخص صعودی است ( حتی اگر 1,050,000 واحد را ببیند )

-افلاطون-

حلال کنید
                خداحافظ همگی

بهرام همیشه نگفت بازار صعودی است

تحلیل فوق پیش بینی شاخص ۱،۰۵۰،۰۰۰ واحدی بود در اواخر پاییز سال قبل ...

آقای صالحی پیش بینی هایت حتی در نزول هم شبیه بهرام نبود ...

شاخص تا ۱،۰۹۰،۰۰۰ واحد اصلاح زد یعنی ۳ درصد خطا ...

فولاد ۵۰۰ تومان وبملت ۲۰۰ ، خودرو ۱۰۰ وبصادر ۱۰۰ مجموعه پیش بینی ها به سبک علی صالحی !
                .

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

شخصا معتقدم با شرایط جدیدی که پیش اومده برای تخلیه کامل حباب بورس شاخص بایستی تا حوالی 900هزار پایین بیاد

اما خب این اتفاق خیلی دردناکه اما واقعیته و باید اتفاق بیفته ، دولت و وزارت اقتصاد تلاش زیادی میکنن که جلوی این قضیه رو بگیرن اما هیچ کاری از دستشون بر نمیاد فقط میتونن با ترفندهای خاص تاخیر بندازن و سعی کنن آروم آروم و کنترل شده این اتفاق بیفته، با رکودی که چند سال آینده در همه بخشهای اقتصادی خواهیم داشتpeمعقول شرکتهای سودده حوالی 5تا8 میتونه باشه اما از اونجایی که صورتهای مالی گاها دستکاری میشه ممکنه برای فریب مردم شرکتها سوددهی رو بالا نشون بدن شمام به خیال خودت سهام کم ریسک میخری تا ضرر نکنی اما قیمت افت کنه و متضرر بشی،حواستون باشه از این زاویه گولتون نزنن
                  خلاصه کنم برای تعادل در بازار تا خودرو و خساپا حوالی 100تومن ، فولاد زیر 500، شبندر زیر 1000 ، وبملت 200 ، وبصادر وتجارت تا 100نیان هر صف خریدی دیدید سفته بازی و فیکه برای گول زدن شما برای ورود مجدد به بازار
                  بانک مرکزی و وزارت اقتصاد رد قرون قرون شماهارو داره تمام این بازیارو در میاره پولها رو دوباره درگیر بورس کنه

از شبندر شروع کنم ...

هرکس شبندر را به توصیه شما فروخت
                  تعدیل شده حدود 30 درصد زیان دشت کرد ... ( افزایش سرمایه داد )

در کف تکنیکالی شبندر را فروشی اعلام کردید ...

.

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

خلاصه کنم برای تعادل در بازار تا خودرو و خساپا حوالی 100تومن ،

فولاد زیر 500،

شبندر زیر 1000 ،

وبملت 200 ، وبصادر وتجارت تا 100نیان

هر صف خریدی دیدید سفته بازی و فیکه بخص زیر 1میلیون نیاد اما شما و سهمت زیر دست و

ابرپیش بینی ها به سبک صالحی ها ....

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/01/05, 00:27.
                    .

نظر

• ali salehi
                      عضو عادی
                      • Feb 2014
                      • 222

بورس عین یه موجود زنده در روندهای صعودی و نزولی مرگ و زندگی رو تجربه میکنه ، وقتی صحبت از خاصیت تکرار شوندگی میشه یعنی همین این چرخه ها باید تکمیل بشن ، ما الان وارد روند نزولی شدیم ، در این چرخه ریزشها 60تا70درصدی خواهد بود رویشها 30تا50درصدی
                      عددی که در پست قبلی برای شاخص عرض کردم تقریبی است ممکنه 900بشه 800یا پایینتر 700ممکنم هست اصلا زیر 1میلیون نیاد ، اما چطوری نیاد ؟ بخشی رو با دستکاری انجام میدن بخش دیگه برعهده عرضه اولیه های بزرگ مثل ستاره خلیج فارس گذاشته میشه ، مثلا ستاره با قیمت جذابی عرضه میشه صد درصد بازدهی میده تاثیرش بر شاخص مانع افت میشه اما شما و سهامتون زیر دست پای این غول له میشید
                      شاید موج بعدی ریزش از هفته آینده شروع بشه شایدم چند ماه بعد ، اما حتما اتفاق میفته تا چرخه مرگ و زندگی بورس تکمیل بشه
                      توصیه میکنم در این روند نزولی اصل سرمایه رو درگیر نکنید و با سی درصد سرمایه لابلای این چرخه نوسانگیری کنید
                      سرمایه اصلی رو زمانی وارد کنید که موج صعودی بعدی شکل میگیره ، طبق الگوهای قبلی دولتها دو سه سال اول ریاست جمهوری بورس رو رها میکنن اینبارم احتمالا همین اتفاق بیفته
                      نمیخواستم جواب بدم اما مجبور شدم
                      من در توضیح اون پست اینو نوشتم تا مطلبم بهتر درک بشه ، یه موردم مجبورتر شدم با تشریح روند پیش روی خودرو خساپا در صفحه کاربر فیک ماهی بنویسم اما چون اون تایپیک قفل شده نمیشد بیارمش بالا ، هر کی بخواد میتونه از طریق آرشیو مطالب من بره ببینه تا بهتر متوجه بشه

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

حالا از شنبه تا هر روز دیگه صف خرید فیک میچینن به امید فریب پولهای پارک شده بچینن ، جلوی فروش سهام عدالت میگیرن بگیرن شاخص تا زیر 1میلیون نیاد ریزش یا اصلاح تموم نشده

شمام اگه نوسانگیری بلدی با سی درصد سرمایه لابلای زور زدنای دولت تونستی نوسانتونو بگیر حالشو ببر ، اما اصل سرمایه رو تا دو سال بعد وارد بورس نکن یکسال آخر ریاست جمهوری بعدی فصل شکار مجدده پولارو بیارید سودهارو بگیرید قبل و بعد انتخابات ریاست جمهوری 1404 آروم آروم نقد شید تا سری بعد

پ.ن همونطور که با اومدن شستا و صعودش خیلیا زیر دست و پا له شدن با عرضه اولیه احتمالی ستاره خلیج فارس و تاثیر گذاریش رو شاخص ممکنه مفروضات عددی این پست تغییر کنه مثلا شاخص زیر 1میلیون نیاد اما شما و سهمت زیر دست و پای ستاره خلیج فارس زیان بیشتری ببینی
                        سلام ...

فقط پاسخ همان نیم خط bold شده را بدهم حساب بورس و P/E و حباب و ...دست تان می آید اخوی

همین الان P/E فولاد با دلار 25000 تومانی و متوسط نرخ شمش 400 حدود 5/2 است ...

یا P/E فخوز 4 است و کاوه 5 است و دهها مثال دیگر هم می توانم بزنم ...

شما P/E را چگونه حساب کرده اید ؟

پاسخ بنده همان روز ...

پ ن : دلار 25 بود و الان 29
                        .

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

پرونده علی صالحی را برای خوانندگان رو کردم با فولاد 500 تومانی !!

صالحی هم به
                          مرحومان سایت پیوست با ابر پیش بینی فولاد 500 تومانی

البته گفت فولاد زیر 500

یعنی فولاد 400 یا حتی فولاد 100 تومانی و 50 تومانی هم ممکنه !!
                          .

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

خدایی کل کل کنار بگذارید.

هرکی زرنگتر و تیزتر نوش جونش. ما هم که زرنگ نبودیم و رو دست خوردیم حتما ایراد کار از خودمون بوده.

الان آقای صالحی فکر میکنید من مخالف نظراتتون هستم نه این جور نیست. قبلا هم پست هایی که داشتین لایک کردم.

به نظرم پست های هشدار مکررتون همه هم دیدن.

از نظر من هیچ بعید نیست خیلی از این سهامی که الان ارزنده به نظر می آیند از همین حدود نصف بشن. تجربه اش یکبار اوایل دهه ۸۰ داشتم.

تنها نکته ای که برای من در مورد شما تاریک اینه چرا در این یک سال و نیم در بازه هایی که شاخص رو به بالا بود (قله هایی هر چند کوتاهتر از قبل) رو قله ها و در بازار مثبت از ارسال پست های هشدار آمیز خودداری میکنید!

شاید خود شما هم در چنین روزهایی احتمال برگشت روند رو میدهید!

به هر حال موفق باشید

نظر

• ali salehi
                              عضو عادی
                              • Feb 2014
                              • 222

#بورس
                              پوکر بازهای حرفه ای یه جمله معروفی دارن که میگن:
                              اگه پای یه میز نشستی و تا 20دقیقه متوجه نشدی ،سر کی داره کلاه میره،مطمئن باش سر تو داره کلاه میره..
                              ...
                              گاها به این تالار سر میزنم و مطالب رو مطالعه میکنم
                              در ظاهر خیلی از کاربران این سایت جزوه حرفه ایها و با تجربه ها محسوب میشن اما در واقع خیلی آماتور هستن و هیچی از بورس نمیفهمن
                              برای اینکه ابعاد قضیه رو بهتر درک کنید مسائل رو فراتر از بورس عرض میکنم
                              سال 96نزدیک 300میلیارد دلار سپرده در بانکها وجود داشت با جهش ارزی که رخ داد عملا دو سوم سپرده مردم سوخت ،بخش دیگه ای از نقدینگی تو بورس سوخت ، بقیه شم رفت تو مسکن و اونجا فریز شده ، پول آنچنانی دیگه وجود نداره که توان ایجاد التهاب در بازارها رو داشته باشه
                              ریز موجهای صعودی فیک گولتون نزنه بازار همچنان حباب داره و تا تخلیه کامل فاصله داریم ، این ریزموجهای برگشتی همیشه بوده
                              قبلنم گفتم الگوی ریزشی بصورت 60_40و 50_30 عمل میکنه یعنی سهمها بعد از ریزش پنجاه شصت درصدی برگشتهای سی چهل درصدی میزنن ، چون زیر بازار خیلی خالی بود اواخر سال قبل با تغییر دامنه نوسان سعی کردن بازار دستکاری کنن ،هیچکاری نتونستن بکنن ، ریزش انجام شد و برگشت طبق همون الگو اتفاق افتاده
                              ،نوسانتونو گرفتید فوری سیو سود کنید الفرار
                              یه نکته مهم بگم خصوصا در مورد پالایشیها ، دولت بخشی سهام اینارو در ازای طلبی که بانکها از دولت داشتن بهشون واگذار کرده ، یه مقدارم داده گفته واسه من بفروشید پولشو بدید تا بعنوان یارانه به مردم پرداخت کنم ، برای همین کلی تخفیف داده تا اینا سودهای الکی شناسایی کنن ، مردمم گول peپایین اینارو بخورن بخرن

نظر

• مدافع
                                ستاره‌دار(5)
                                • Oct 2020
                                • 2446

خدایی روند بهرام خان علی صالحی تموم کنید.

دوست ندارم کاربری رو بذارم چشم پوشی

بالاخره هر پستی که ارسال میشه میتواند یک نکته داشته باشد که به کار آید.

من اتفاقا پست هایی که نقد کننده است بیشتر میپسندم. چون توی بورس نقاط تاریک کمتر به چشم میاد.

الان من از خدام است فلان سهمی که دارم توسط دوستان نقد شود.

نظر

در حال کار...
                                X