امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post...... نگران نباش قدری ناپرهیزی کردم ناخوش احوال شدم . شکر خدا کسالت برطرف شد.....
خدا رو شکر
من دیگه زیاد نگاه نمی کنم...به جرات میتونم بگم دو سه هفته ای هست دیگه تایم بازار اصلا حال نگاه کردنم ندارم...دلیلی نداره نگاه کنیم...خود به خود از فروم ها و جمع های بورسی هم دور شدم
همون آخر شب تکنیکالی و بنیادی 40 دقیقه وقت میزارم همه رو ی دور میزنمو تمام...
موفق باشید
نظر
-
..... من تلاشم این بود که دقت نظر دوستان رو به مطلبی مهم جلب کنم.ولی توی چند فروم تست کردم کسی گوشش بدهکار نبود. اما در اینجا عرض می کنم. برید و بگردید توی تمام کتابها ؛ مقالات و نوشته ها و مصاحبه های بزرگان
بازار.ببینید فروم گردی و فروم نویسی و ساعتها وقت گران بها را تلف کردن رو کدامیک توصیه می کنند . گاهی نوشته ها و مطالب آموزشی مفیدی پیدا میشه که زمان چندانی رو نمی گیره.
ولی شب و روز و همواره و مدام سرک کشیدن و جواب دادن و جواب شنیدن.امری است بیهوده که خیلیها رو معتاد خودش کرده. هزاران هزار شغل در دنیا هست که هرگز فعالان اون نمیاند
در یک فضای مجازی و تمام یا بخش مهمی از فعالیتهای روزانشون رو در اون برای دیگران بازگو کنند الا تریدرها و معامله گران بازارهای مالی؟؟؟!!عجب داستانی داره این بازار؟؟؟
گاهی هم هدف اصلی فراموش میشه و پوز زنی و اثبات برتری و کسب وجهه و جمع کردن اعتبار برای تدریس و آموزش و تحلیل بازار و یا سیگنال فروشی میشه هدف.
گرچه عده معدودی هم هستند که صادقانه قصد دارند در حد توان دیگران رو راهنمایی و کمک کنند. اما شده که این گروه هم پس از مدتی خسته شده و با سرخوردگی از ناملایمات و برچسب زنی
دیگران بیخیال کارشون میشند. در هر حال بنده بنا به تجربه شخصی خودم توصیه می کنم فقط در صورت ضرورت بسیار و حیاتی به فروم ها بیایید.و تمام وقت و تلاشتون رو صرف یافتن و طراحی پلن معاملاتی خود و تصحیح و اصلاح موردیش
بنمایید. این است راه موفقیت من و شما والسلام[SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
سلام و شب بخیر دوستان ........من که 14 ماه هست با این فروم بورسی تقریبا 24 ساعته همراه هستم از اول سال تا الان این همه بازدید کننده چه کاربر مهمان چه کاربر انلاین رو در حد امشب ندیده بودم!!!!!!! 580 نفر در حال بازدید از سایت هستند که 420 نفرشون کاربر مهمان هستند!!!!!!...............سلام به کلیه دوستان تازه وارد و کاربران انلاین سایت انشالله که پرسود و سلامت باشید
نظر
-
-
در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post..... من تلاشم این بود که دقت نظر دوستان رو به مطلبی مهم جلب کنم.ولی توی چند فروم تست کردم کسی گوشش بدهکار نبود. اما در اینجا عرض می کنم. برید و بگردید توی تمام کتابها ؛ مقالات و نوشته ها و مصاحبه های بزرگان
بازار.ببینید فروم گردی و فروم نویسی و ساعتها وقت گران بها را تلف کردن رو کدامیک توصیه می کنند . گاهی نوشته ها و مطالب آموزشی مفیدی پیدا میشه که زمان چندانی رو نمی گیره.
ولی شب و روز و همواره و مدام سرک کشیدن و جواب دادن و جواب شنیدن.امری است بیهوده که خیلیها رو معتاد خودش کرده. هزاران هزار شغل در دنیا هست که هرگز فعالان اون نمیاند
در یک فضای مجازی و تمام یا بخش مهمی از فعالیتهای روزانشون رو در اون برای دیگران بازگو کنند الا تریدرها و معامله گران بازارهای مالی؟؟؟!!عجب داستانی داره این بازار؟؟؟
گاهی هم هدف اصلی فراموش میشه و پوز زنی و اثبات برتری و کسب وجهه و جمع کردن اعتبار برای تدریس و آموزش و تحلیل بازار و یا سیگنال فروشی میشه هدف.
گرچه عده معدودی هم هستند که صادقانه قصد دارند در حد توان دیگران رو راهنمایی و کمک کنند. اما شده که این گروه هم پس از مدتی خسته شده و با سرخوردگی از ناملایمات و برچسب زنی
دیگران بیخیال کارشون میشند. در هر حال بنده بنا به تجربه شخصی خودم توصیه می کنم فقط در صورت ضرورت بسیار و حیاتی به فروم ها بیایید.و تمام وقت و تلاشتون رو صرف یافتن و طراحی پلن معاملاتی خود و تصحیح و اصلاح موردیش
بنمایید. این است راه موفقیت من و شما والسلام
مرسی از زدن حرف دل ما
100% موافقم
نظر
-
در اصل توسط mesbah1989 پست شده است View Postسلام و شب بخیر دوستان ........من که 14 ماه هست با این فروم بورسی تقریبا 24 ساعته همراه هستم از اول سال تا الان این همه بازدید کننده چه کاربر مهمان چه کاربر انلاین رو در حد امشب ندیده بودم!!!!!!! 580 نفر در حال بازدید از سایت هستند که 420 نفرشون کاربر مهمان هستند!!!!!!...............سلام به کلیه دوستان تازه وارد و کاربران انلاین سایت انشالله که پرسود و سلامت باشید
باید خدمتتان عرض کنم یکی از مهمان ها من هستم . وقتی حرفی برای گفتن ندارم فقط مطالب سایر عزیزان را مطالعه میکنم و بهره می برم . کلا بعضی وقتها که دچار روزمره گی میشیم همه چی تکراری میشه و یه نوع خستگی سراغ آدم میاد . امیدوارم سالم و پاینده و پر سود باشید .نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .
نظر
-
در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post..... من تلاشم این بود که دقت نظر دوستان رو به مطلبی مهم جلب کنم.ولی توی چند فروم تست کردم کسی گوشش بدهکار نبود. اما در اینجا عرض می کنم. برید و بگردید توی تمام کتابها ؛ مقالات و نوشته ها و مصاحبه های بزرگان
بنمایید. این است راه موفقیت من و شما والسلام
و از این که هر روز میام اینجا اصلا پشیمان نیستم و باز خواهم آمد
زکات علم نشر کردن آن است.
تشکر از همه فعالان فروم و یه تشکر ویژه از نوام عزیزاشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك
نظر
-
از قرار لاستیک سهند افزایش سرمایه 300% از محل انباشته و آورده را به سازمان گزارش کرده که ممکن است با اعلام گزارش روی کدال سهم مورد تقاضا قرار گیرد. روز گذشته تحلیل تکنیکی این سهم در بخشتحلیل سایت کلیکقرار گرفت. احتمال رشد قیمتی سهم تا حدود 1170 تومان وجود دارد.آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2014/11/08, 22:45.
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936
نظر
-
در اصل توسط AkB@R پست شده است View Postپارسال همین موقع ها بود یه بنده خدایی از بورس برام گفت منم خوشم اومد گفتم منم میخوام کار کنم خلاصه کارت ملی رو برداشتیم رفتیم کارگزاری هیچی هم بلد نبودم نه میدونستم p/e چیه نه eps حالیم بود و . . . . . . خلاصه صفر صفر . اون طرف فقط آدرس این سایت و سایت نمابورس رو بهم داد والسلام. و من هرچی فهمیدم از ابتدایی ترین چیزها تا الان که هرچی میدونم (هرچند خیلی خیلی کم باشه) تو این تالار بورسی یاد گرفتم. انصافا اعضای این سایت چه از نظر ادب و فرهنگ و چه از نظر سواد بورسی از بقیه فروم ها متمایزه. مدیریت هم که عالیه
و از این که هر روز میام اینجا اصلا پشیمان نیستم و باز خواهم آمد
زکات علم نشر کردن آن است.
تشکر از همه فعالان فروم و یه تشکر ویژه از نوام عزیز
تو زندگی خدا اگر پر رنگ باشه
و با نیت خیر هم همراه بشه
خدا برکت میده
در ایزان اموزش بورس دانشکاه نداره همه بهم کمک کردن و همه از زحماتت هم یاد گرفتن همه بهم مدیونن
من اونچیزی که باید از خدا گرفتم
حاج اکبر اصلا من احتیاج ندارم بیام بورس من تو خونه باشم و فعالیت نکنم روزیه چند میلیونی خدا بهم داده
اصلا قصد زدن سایت ندارم و اصلا احتیاج مالی ندارم
ولی همیشه خدا تو زندگیم بزرگ بود برام مهم نیست کاربر ویژه باشم هر کس سوالی می پرسه و اگر جواب من بدردش بخوره
جای خوشحالی داره که من دارم کاری رو میکنم بدرد یک بنده خدایی میاد که اصلا منو نمیشناسه و منم از اون توقع تشکز و مزد و پول و غیره رو ندارم
چند روز پیش شخصی بمن پیام خصوصی دا که من 100 میلیون پول داشتم و الان شده 17 میلیون دارم دیونه میشم و زندگی خوانوادگیم داره از هم می پاشه
خوب من سعی کردم روند معا معا ملاتشو درست کنم و اون دوستمون به زندگی برگرده
چقدر خدا رو شکر کردم که کمک میکنم به کسی که نمیشناسمش و اونم منو نمیشناسه
منم تو دل شب هستم اونم تو دل تاریک شب
از خدا می خوام که منو وسیله خیر قرار بده که این بزرگترین افتخار و مدال و قدردانی است
حال شاید هر کسی میتونه این نوشته های بنده رو به نوعی تعبییر کنه و تفسیر ولی
من و خدایم میدونیم نیت من چیه و قصدم چیه
پس هر دوستی میتونه تجربه و گره از خلق خدای باز کنه بدون خدا ناظر بر اعمال اونه و در جایی دستشو میگره ولو براش به این زودی ملموس نباشه
یا علی
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936
نظر
-
در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Postتو زندگی خدا اگر پر رنگ باشه
و با نیت خیر هم همراه بشه
خدا برکت میده
در ایزان اموزش بورس دانشکاه نداره همه بهم کمک کردن و همه از زحماتت هم یاد گرفتن همه بهم مدیونن
من اونچیزی که باید از خدا گرفتم
حاج اکبر اصلا من احتیاج ندارم بیام بورس من تو خونه باشم و فعالیت نکنم روزیه چند میلیونی خدا بهم داده
اصلا قصد زدن سایت ندارم و اصلا احتیاج مالی ندارم
ولی همیشه خدا تو زندگیم بزرگ بود برام مهم نیست کاربر ویژه باشم هر کس سوالی می پرسه و اگر جواب من بدردش بخوره
جای خوشحالی داره که من دارم کاری رو میکنم بدرد یک بنده خدایی میاد که اصلا منو نمیشناسه و منم از اون توقع تشکز و مزد و پول و غیره رو ندارم
چند روز پیش شخصی بمن پیام خصوصی دا که من 100 میلیون پول داشتم و الان شده 17 میلیون دارم دیونه میشم و زندگی خوانوادگیم داره از هم می پاشه
خوب من سعی کردم روند معا معا ملاتشو درست کنم و اون دوستمون به زندگی برگرده
چقدر خدا رو شکر کردم که کمک میکنم به کسی که نمیشناسمش و اونم منو نمیشناسه
منم تو دل شب هستم اونم تو دل تاریک شب
از خدا می خوام که منو وسیله خیر قرار بده که این بزرگترین افتخار و مدال و قدردانی است
حال شاید هر کسی میتونه این نوشته های بنده رو به نوعی تعبییر کنه و تفسیر ولی
من و خدایم میدونیم نیت من چیه و قصدم چیه
پس هر دوستی میتونه تجربه و گره از خلق خدای باز کنه بدون خدا ناظر بر اعمال اونه و در جایی دستشو میگره ولو براش به این زودی ملموس نباشه
یا علی
عبادت به جز خدمت خلق نيست
موفق و سلامت باشيد
دو برادر ، مادر پیر و بیماری داشتند .
با خود قرار گذاشتند که یکی خدمت خدا کند و دیگری در خدمت مادر باشد یکی به صومعه رفت و به عبادت مشغول شد و دیگری در خانه ماند و به پرستاری مادر مشغول شد .
چندی نگذشت برادر صومعه نشین مشهور عام و خاص شد و به خود غره شد که خدمت من ارزشمندتر از خدمت برادرم است ، چرا که او در اختیار مخلوق است و من در خدمت خالق .
همان شب پروردگار را در خواب دید که وی را خطاب کرد : به حرمت برادرت تو را بخشیدم
برادر صومعه نشین اشک در چشمانش آمد و گفت : یا رب ، من در خدمت تو بودم و او در خدمت مادر ، چگونه است مرا به حرمت او می بخشی ، آیا آنچه کرده ام مایه رضای تو نیست .َ ندا رسید : آنچه تو می کنی من از آن بی نیازم ولی مادرت از آنچه او می کند بی نیاز نیست.
کتاب فارسی اول دبستان سال ۱۳۲۴
Sent from my iPhone using TapatalkUsing Tapatalk
نظر
-
نوام جان سلام چند وقتیست که کما بیش مطالب خوب وارزندای که بی منت دراختیار همه قرار می دهی می خونم وکمال تشکر رو از شما برادربزرگوار دارم امیدوارم همچنان این راه رو ادامه بدی ودلسرد نشی بنده به شخصه به بودن شما در این سایت افتخار میکنم .
علی (ع): هرکه کلمه ای به من بیاموزد مرا بنده خویش کرده
یاعلی مدد ......
نظر
نظر