کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام. من یک نوآموز بورس هستم. و مدتی است در این سایت مشغول مطالعه مجموعه بسیار نفیسی هستم که شما زحمت گردآوری آنها را کشیده و سخاوتمندانه در اختیار همگان قرار داده اید. نوآم چامسکی عزیز در نهایت احترام سپاس گزارم و از صمیم قلبم آرزوی شادی سلامت و موفقیت روزافزون برایتان دارم.
کارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع می رساند؛ روز سه شنبه مورخ 20/08/1393 تعداد 60،000،000 سهم معادل 10 درصد از سهام شرکت بهمن لیزینگ (سهامی عام) برای اولین بار پس از پذیرش در بازار اول فرابورس ایران در نماد "ولبهمن1" عرضه می گردد. لازم به ذکر است، اطلاعات تکمیلی در خصوص عرضه اولیه مذکور متعاقباً از طریق سایت رسمی شرکت فرابورس ایران به نشانی www.ifb.ir اعلام می گردد. مدیریت بازار فرابورس ایران
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
درود
امیدوارم از بازار لذت ببرید
اکثر نمادها دارای صف خرید هستند
در بازار خیلی مثبت و خیلی منفی تماشا میکنم
امروز ختراک در منفی خریدم
ختراک اهداف بالایی داره،بدون توجه به نوسانات فقط سهامداری
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر