<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

علی دایی در تبلیغ اپل/عکس

این عکس مربوط به ایامی است که دایی در بایرن مونیخ بازی می کرد.

to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

نیکی کریمی مهمان ویژه علی دایی + عکس

نیکی کریمی هنرپیشه مشهور سینمای ایران با حضور در تمرین تیم فوتبال راه آهن دقایقی با علی دایی گفت وگو کرد.

to continue, please follow me on my page

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

استیلی دوباره به پرسپولیس آمد

حمید استیلی به عنوان عضو کمیته فنی باشگاه پرسپولیس انتخاب شد.

به گزارش انتخاب به نقل از فارس، جلسه کمیته فنی باشگاه پرسپولیس به منظور بررسی عملکرد ژوزه در 13 هفته گذشته بعدازظهر امروز برگزار میشود. با نظر اعضای کمیته فنی تصمیم گرفته شد حمید استیلی نیز به سایر اعضا اضافه شود. استیلی از امروز در جلسات کمیته فنی شرکت میکند.

علی پروین، رضا وطنخواه، ابراهیم آشتیانی و افشین پیروانی دیگر نفرات کمیته فنی را تشکیل میدهند. حمید درخشان نیز عضو کمیته فنی بود که پس از حضورش در داماش اعلام کرد دیگر در پرسپولیس فعالیت نمیکند.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

سرمربی تیم استقلال با انتقاد از فضای حاکم بر ورزش و فوتبال کشورمان گفت: متاسفانه در این مملکت افرادی که در جایی دیگر کاری از دستشان بر نمی اید وارد فوتبال شده اند و افراد اهل فن خانه نشین شده اند.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران، امیر قلعه نویی عصر امروز شنبه پس از برگزاری تمرین تیم فوتبال استقلال در گفتگویی مشروح با خبرنگاران ضمن ابراز رضایت از شرایط تیمش در آستانه دیدار با گهر دورود به انتقاد از شرایط حاکم بر ورزش و فوتبال کشور پرداخت و تاکید کرد تا زمانی که این روند ادامه داشته باشد، فوتبال به جایی نخواهد رسید.
          *حضور مایلی کهن تاثیرگذار است
          سرمربی تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه تیمش با پیروزی برابر نفت تهران از نظر روحی در شرایطی مطلوبی قرار گرفته است در مورد دیدار روز دوشنبه برابر گهر گفت: ما دو بار فیلم بازی های گهر را آنالیز کردیم اما دیدار با استقلال برای هر تیمی فرق دارد. ضمن اینکه حضور آقای مایلی کهن قطعا در تاکتیک های گهر تاثیرگذار خواهد بود که ما سعی می کنیم دقایقی بعد از شروع بازی به شگردهایی آنها برسیم.
          قلعهنویی ادامه داد: بعد از دیدار برابر نفت تیم ما شرایط خوبی دارد. این پیروزی از چند حیث برای ما حائز اهمیت بود اول اینکه به جدول بازگشتیم، دوم اینکه از نظر روحی خیلی بهتر شدیم و اگر بازی را واگذار کرده بودیم جمع کردن تیم خیلی سخت میشد و سوم اینکه از نظر روحی برای بازی با گهر آماده شدیم. امیدوارم بازی با گهر خوب و تماشاگرپسند از آب درآید.
          وی ادامه داد: در تعطیلات جباری هم به ما اضافه می شود و در تلاشیم تا جانوآریو را هم برگردانیم اما بعید می دانم توزی برگردد. البته من از جانوآریو توقع دیگری داشتم و فکر نمی کردم برود و برنگردد!
          قلعهنویی در مورد اینکه آیا توزی به استقلال بازخواهد گشت، عنوان کرد: من نباید در مورد این مسئله صحبت کنم. وظایف همه مشخص شده است، آقای امیری که امسال زحمت زیادی کشیده، کارها را پیگیری میکند.
          من از نحوه قرارداد این بازیکن اطلاع ندارم و دوست ندارم چیزی هم بدانم. به هر حال این بازیکن با ما قرارداد دارد و طبق اصول و چارچوبی که قرارداد او دارد عمل میشود، آقای ماجدی و امیری در حال پیگیری این موضوع هستند اما بعید میدانم او به استقلال بازگردد.
          *توقع بیشتری از جانواریو داشتم
          وی گفت: مدیربرنامههای جانواریو قول داده او تا قبل از بازی با گهر برگردد. از توزی توقعی نداشتم اما فکر میکردم جانواریو طور دیگری برخورد کند. رابطه خوبی با این بازیکن داشتم. او 5ماه تمام مشکلات را تحمل کرد اما امیدوار بودم براساس قولی که به من داده بعد از رفتن بازگردد چرا که علاوه بر داشتن رابطه خوب، از لحاظ احساسی نیز با هم بسیار صمیمی بودیم و فکر نمیکردم این بازیکن برود و برنگردد هرچند باید قبول کنیم جانواریو یک بازیکن حرفهای است.
          *پرسپولیسی ها حرفه ای رفتار کنند
          وی در مورد مذاکره باشگاه پرسپولیس با برخی بازیکنان استقلال نیز گفت: اگر اعتقاد داریم فوتبال ما حرفه ای است باید افکارمان هم حرفه ای باشد. اگر پرسپولیسی ها در زمان مشخص خودش بروند با بازیکن مذاکره کنند هیچ ایرادی ندارد. اما این کار باید در چارچوب خاص خودش اتفاق بیفتد.
          قلعهنویی در مورد اعتراض پرسپولیسیها به صحبتهای او در برنامه فوتبال برتر در بین دو نیمه بازی پرسپولیس و مس کرمان گفت: این مسئله جای تعجب دارد.
          امروز به برنامهای در شبکه شش نگاه میکردم که طی آن آقای اسماعیلی از منصور ابراهیمزاده در مورد پرسپولیس سؤال کرد که ایشان هم نظرات کلی خود را در مورد پرسپولیس بیان کرد. آیا این کار ایراد است؟
          سرمربی استقلال افزود: روز جمعه به بهشت زهرا رفتم و وقتی بازگشتم و تلویزیون را روشن کردم مهدی مهدویکیا گل پرسپولیس را به ثمر رسانده بود. در صحبتهایم یک سری مسائل کلی را بیان و اتفاقاً از مدیریت آقای رویانیان تعریف و تمجید کردم. واقعیت این است که وقتی کار دست اهل فن نباشد این مسائل به وجود میآید. چیزی که مملکت ما و نه تنها فوتبال را عقب انداخته، این است که جایگاهها دست اهل فن نیست.
          قلعهنویی گفت: اگر در فوتبال، صنعت و ... همه چیز دست اهل فن باشد طبیعتاً این مسائل به وجود نمیآید. ابراهیمزاده الان در مورد پرسپولیس صحبت کرده و اگر پرسپولیس در بازی بعد نتیجه نگرفت باید همه چیز را تقصیر وی دانست؟ همه ایران در مورد استقلال صحبت میکنند پس وقتی استقلال به تراکتور باخت، این باخت را باید به خاطر این صحبتها بدانیم؟
          * در مملکت ما ادم ها سرجای خود قرار ندارند
          وی تأکید کرد: در مملکت ما آدمها سر جای خود قرار ندارند. در همه جا این مسئله وجود دارد و تنها به فوتبال محدود نمیشود. در هنر و صنعت هم همین شکل است. مجریای که این سؤال را از من پرسیده هم باید برویم بگیریم؟ با این شکل جواد خیابانی را هم باید به دادگاه ببریم که چرا این سؤال را پرسیده و باید بگوییم به این جرم به دادگاه بیا تا در مورد آن توضیح دهد.
          قلعهنویی خاطرنشان کرد: من در مورد بحث رویانیان و دایی صحبت کردم و گفتم دایی جزو سرمایههای فوتبال ما و شخصی است که شاید صد سال باید بگذرد تا یکی مثل او بیاید. باید از او حمایت کنیم تا به درجات بالا برسد. ازبکستانیها با همدلی که دارند تمام کرسیهای AFC را میگیرند در حالی که شاید بازیکنی که یک دهم دایی افتخار داشته باشد ندارند.
          *استقلال باید طلبکار باشد
          سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد نظر مسئولان فجرسپاسی که از مذاکره با بازیکنان این تیم ناراحت بودند گفت: همین امروز با سردار جعفری صحبت کردم و این مسائل را گفتم. یک روز امین منوچهری پیش من آمد و گفت که دوستانش در فجر به او گفته اند که یاوری گفته است استقلال قصد دارد منوچهری را با نظری معاوضه کند. وقتی دیدم منوچهری این حرف را شنیده است او را از ترکیب تیم بیرون گذاشتم چون شرایط روحی اش بهم خورده بود. البته آقای جعفری می گوید تقصیر یاوری نیست و بازیکنان شیطنت کرده اند اما اگر هم کسی باید طلبکار باشد این استقلال است!
          * از تیم ملی بیشترین را ضربه را خوردیم
          قلعهنویی در مورد تغییر برنامه بازیهای لیگ برتر گفت: یک روز به ما گفتند باید با پیکان بازی کنیم و پس از آن گفتند باید به مصاف گهر برویم ولی هیچ اعتراضی نکردیم. از تیم ملی بیشترین ضربه را خوردیم اما بیشترین حمایت را انجام دادیم. همه چیزمان به هم میآید.
          وی در مورد برگزار نشدن جام حذفی خاطرنشان کرد: باید یا راهکاری داشته باشیم و یا اینکه الگوبرداری کنیم. در بحث نظام مملکتداری بعضی میگویند با توجه به موقعیت مکانی باید الگوی خدمات رسانی را در نظر بگیریم. بعضی کشورها با داشتن منابع در پی ایجاد زیرساخت برای استفاده از آن منابع هستند. در کشور ما الگویی وجود ندارد. چند سال از لیگ گذشته است.
          هر سال یک برنامه اجرا میشود یک بار عزیز محمدی برنامه یک ساله داد که خیلی خوب بود. آقای بهروان تقصیری ندارد، ایشان انسان بسیار خوبی هستند و وقتی برای فوتبال از 10 جا تصمیم میگیرند همین میشود. نه برنامهای داریم و نه از جایی الگوبرداری میکنیم./ق

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

صدرنشینی استقلال با گلزنان تکراری

تیم فوتبال استقلال با پیروزی برابر استیل آذین گهر به صدر جدول لیگ رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس، اولین دیدار هفته چهاردهم لیگ برتر از ساعت 17:45 در ورزشگاه آزادی و در حضور حدود 10 هزار تماشاگر برگزار شد و استقلال با نتیجه 2 بر صفر استیل آذین گهر دورود را شکست داد.
            آرش برهانی در دقیقه 17 و ساموئل در دقیقه 20 برای استقلال گلزنی کردند. این دو بازیکن در دیدار هفته گذشته با نفت هم برای استقلال گلزنی کرده بودند.
            آبیپوشان تهرانی با این پیروزی برای نخستین بار در این فصل به صدر جدول لیگ رسیدند. استیل آذین گهر نیز با 8 امتیاز به دلیل تفاضل گل کمتر به رده هجدهم سقوط کرد.

اتفاق مهم این بازی مصدومیت حنیف عمرانزاده مدافع استقلال در دقیقه 2 بود که این بازیکن جای خود را به میثم حسینی داد. عمران زده که برای زدن ضربه سر به هوا پریده بود هنگام فرود از ناحیه کمر دچار مصدومیت شد.

تورج حقوردی داور مسابقه به امین منوچهری از استقلال کارت زرد نشان داد.

ترکیب استیل آذین گهر:

شهرام مهربان، ساشا کلونیجا، مجید باجلان، مجید خدابندهلو، محمد پروین( از دقیقه 86 مجید خمیسی)، آرمان قاسمی، هادی رکابی، محمدرضا خرسندنیا، صابر محمدی، مجتبی زارع( از دقیقه 80 فرید عابدی)، امین ترکاشوند( از دقیقه 26 تقی نایبی)

مربی: علیرضا پورمند

ترکیب استقلال:

سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری، امیرحسین صادقی، حنیف عمرانزاده( از دقیقه 2 میثم حسینی)، پژمان منتظری، علی حمودی، جواد نکونام، میثم بائو( از دقیقه 86 امین منوچهری)، جیلید ساموئل، سیاوش اکبرپور، آرش برهانی

سرمربی: امیر قلعهنویی

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

صحت انتخابات فدراسيون فوتبال تائيد مي شود؟
              مجمع عمومی فدراسیون فوتبال ساعت 9:30 دقیقه صبح امروز در سالن آکادمی ملی المپیک آغاز شد.
              به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اعضای مجمع از ساعت 9:30 در سالن حضور یافتند و البته خبرنگاران که حدود 40 نفر بودند تا

ساعت 12 هنوز اجازه ورود نداشتند و پس از دریافت کارت ورود به سالن منتظر ورود به مجمع بودند.

در اولین حاشیه جدی پس از حضور خبرنگاران در محل مجمع علی فتح الله زاده مدیرعامل استقلال و محمد رویانیان مدیرعامل

پرسپولیس با حال قهر سالن را ترک کردند.
              گفته می شود دلیل ترک جلسه توسط رویانیان این مسئله عنوان شده است، این جلسه در شأن ما و باشگاه پرسپولیس نیست در این

جلسه به یکی از دوستان ما توهین شده است لذا تشخیص دادیم که جلسه را ترک کنیم.

قنبرزاده مدیرعامل باشگاه نفت تهران هم مجمع فدراسیون فوتبال را ترک کرد
              مدیرعامل نفت تهران علت ترک مجمع را این چنین قلمداد کرد:

ضمن احترامی که به اعضای هیئت رئیس فدراسیون فوتبال دارم نمی توانم شاهد خلاف قانون شوم و در آن مشارکت نمایم در آئین نامه

فدراسیون فوتبال آمده بود که افراد بازنشسته نمی تواند در مجمع حضور داشته باشند و سازمان بازرسی کشور هم به این موضوع تأکید

داشت و علیرغم اینکه هیئت رئیس هم اصرار داشت به انتخاب نائب رئیس دوم فدراسیون فوتبال بنده هم نمی توانستم یک کاری که خلاف

قانون است شرکت کنم تصمیم گرفتم که به خاطر حق باشگاه نفت تهران در مجمع حضور نداشته باشم و مجمع را ترک کردم.

بهروان نائب رئیس دوم انتخاب شد

غلامرضا بهروان سرپرست سازمان لیگ برتر فوتبال از 58 رأی با کسب 45 رأی و 13 رأی سفید به عنوان نائب رئیس دوم فدراسیون فوتبال

انتخاب شد.

معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان در مجمع سالیانه فدراسیون فوتبال گفت: همه باید برای رشد و حرکت رو به جلوی فوتبال تلاش کنیم و با همفکری و همدلی به سمت و سوی اهداف عالیه قدم برداریم.

سید حمید سجادی ضمن بیان این مطلب افزود: در حال حاضر مهم ترین مسئله حمایت از تیم ملی فوتبال و صعود به جام جهانی است و باید برای تحقق این اتفاق مهم و ارزشمند تلاش کنیم.

وی ادامه داد: مجمع عمومی فدراسیون فوتبال طبق دستور جلسه و با نظم خوبی پیش رفت و برگزاری انتخابات نایب رییس دوم با رای اکثریت اعضای مجمع برگزار شد.

معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان در خصوص نامه سازمان بازرسی کل کشور گفت: متن نامه سازمان بازرسی قبل از برگزاری انتخابات قرائت شد و با نظر رییس فدراسیون و اعضای مجمع تصمیم به برگزاری انتخابات گرفته شد که البته من بعنوان نماینده وزارت ورزش و جوانان رای خودم را به صندوق نینداختم.

سجادی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری مراجع مربوطه و پیگیری هایی که صورت می گیرد این مشکل برطرف شود.

بهروان: بازنشسته هستم اما کفاشیان درخواست کرد که بمانم

غلامرضا بهروان گفت: در ابتدای مراسم کفاشیان نامه بازرسی کل کشور را قرائت کرد و منعی برای حضور بنده وجود نداشت و هرچه بگویند من قبول دارم و بازنشستگی را انکار نمی کنم.

وی ادامه داد: از تمامی کسانی که به من رأی دادند تشکر می کنم و امیدوارم بتوانم فوتبال کمک کنم.
              بهروان در مورد علت ترک مجمع توسط برخی افراد گفت: علت را نمی دانم اما به اعتقاد من موضوع خاصی وجود نداشت من از این پس با جدیت کامل برنامه های فوتبال را دنبال می کنم و به ویژه جام حذفی را که برای سال آینده برنامه ریزی می کنم تا این جام سال بعد با شکوه برگزار شود.

کفاشيان: جو مناسبی در مجمع حاکم بود

علی کفاشیان رئيس فدراسيون فوتبال گفت: شرایط و جو مناسبی در سالن مجمع وجود داشت و البته افرادی هم که اعتراض داشتند من دلیلش را نمی دانم، نظر بازرسی کل کشور، برگزاری انتخابات مجمع بود و اگر من هم بازنشسته بودم انتخاب من و بهروان هم باید غیر قانونی باشد.

وی ادامه داد: با این شرایط که برخی دوستان اعتراض کردند احتمالاً من هم غیر قانونی هستم و از اینکه فرد مورد نظر من رأی آورد خوشحال هستم.
              کفاشیان در مورد جام حذفی گفت: این جام با درخواست کی روش برگزار نشد و به دلیل سنگینی برنامه های AFC نمی توانستیم ریسک کنیم و جام حذفی را برگزار کنیم هر کس اعتراض دارد به صورت کتبی اعلام کند رسیدگی خواهیم کرد.

منصوریان: دوستان مطلع نیستند فوتبالمان تعلیق می شود
              علیرضا منصوریان مربی تیم امید کشورمان گفت: دوستانی که مجمع را غیر قانونی اعلام کردند و جلسه را ترک کردند مطلع نیستند اگر این مجمع برگزار نمی شد فوتبالمان تعلیق می شد و اگر این اتفاق بیفتد فاجعه است و فوتبالمان نابود می شود.
              وی ادامه داد: در خصوص ترک جلسه فتح اله زاده و رویانیان اطلاعی ندارم آنها پشت سرمن نشسته بودند و متوجه خروج آنها از جلسه نشدم.
              وی خاطرنشان کرد: برگزاری جام حذفی به سود فوتبال ما است و کی روش هم مخالف لغو این مسابقات است و این جام دومین جام معتبر تمام کشورها است.

منصوریان در خصوص اعتراض به معرفی تقوی برای حضور در کلاس های بین المللی مربی گری خاطر نشان کرد: حق من استیلی و گل

محمدی بود در این کلاس ها شرکت کنیم ما بازیکنان ملی بودیم و در 2 تیم استقلال و پرسپولیس کلی جام آوردیم ودر رده ملی افتخارات

زیادی داریم و نباید در شرایطی که ما هستیم تقوی را معرفی می کردند و فکر کنم معینی تحت شرایط خاص این کار را کرد و من کتباً

اعتراضم را اعلام کردم، حتی ابراهیم زاده مربی نفت تهران می توانست معرفی شود.

** مجمع فدراسیون فوتبال با همه تفاسیر و اعتراضات و... به پایان رسيد اما جالب است که در این مجمع افراد ناراضی حرفهایی زدند که قابل
              تامل است و با توجه به اتفاقاتی که در انتخابات هیئت فوتبال استان فارس و گاف های بیشمار فدراسيون در این باره، این بار نیز، مجمع

فدراسیون فوتبال همانند انتخاب خود کفاشیان درمجمع گذشته حاشیه ساز شد، قهر مدیر عامل استقلال، پرسپولیس و نفت و اعتراض

مدیر عامل داماش و صحبت های تلویحی نماینده وزیر ورزش در مجمع همه و همه نشان از حاشیه های بی شمار مجمع و نیاز به بررسی

مجدد است.

کفاشيان :خوشحالم که گزينه من راي آورد

بحث بازنشستگی بهروان که فرد مورد علاقه کفاشیان برای نائب رئیس دوم بود اولویت اصلی این مجمع بود، تا جائیکه خود کفاشیان عنوان

کرد( خوشحالم که فرد مورد نظرم رای آورد) اینکه عده ای از اعضا مجمع معتقد بودند که این مجمع شرایط رای گیری ندارد اما این اتفاق افتاد

و پس از آن حمید سجادی معاون وزیر ورزشی اعلام کرد باید موضوع بازنشستگی بهروان حل شود نشان دهنده این است که مشکل جدی

است و سوال اینجاست که اگر بازنشسته بود چرا اجازه برگزاری انتخابات داده شد.

گزارش مالي مجمع شفاف بود؟

و اما مروری بر اتفاقات و صحبت ها ی مجمع نشان دهنده ادعاهای برخی ها مبنی بر گره کور دوباره فوتبال با دستانی که بعد از این شاید با دندان هم سخت باز شود میباشد.
              کفاشیان ریاست فدراسیون فوتبال در ابتدا گزارش مالی را قرائت کرد و گفت: این گزارش توسط یک موسسه معتبر انجام گرفته که هیچ گاه گزارشی خلاف واقع نمیدهد.
              و در ادامه درمورد جام حذفی هم گفت: در جلسات متعدد با کادر فنی تیم ملی به این نتیجه رسیدیم که جام حذفی برگزار شود.

بهروان: معترضين با من مشکلي نداشتند
              اما غلامرضا بهروان هم پس از کسب آرای نائب رئیس گفت: انتخابات آزاد بود و من هم تلاش میکنم اعتماد آنها را جواب بدهم البته فتح الله زاده و رویانیان در نامه ای نوشتند که شان ما رعایت نشده است و به همین دلیل مجمع را ترک میکنیم.

صندلي هاي دردسر ساز

البته رئیس فدراسیون قاطعانه اعلام کرد که شان انسان ها در صندلی نیست و شاید برخی آقایان این موضوع را بی جهت بزرگ کردند چرا که حروف الفبا تعیین کننده است نه شخصیت ها!

نکونام :سرخابي ها به خاطر اين جلسه را ترک مردند که بحث مالي شفاف نبود

جواد نکونام یکی از اعضا مجمع نیز معتقد بود مدیران سرخابی به خاطر شفاف نبودن مسائل ها جلسه را ترک کردند. اما نکته قابل توجه این موضوع بود که نماینده وزارت ورزش یعنی سجادی گفت: وظیفه داشتم در این انتخابات شرکت کنم اما رای ندادم، وی گفت: نامه سازمان بازرسی شان را قرائت کردیم و طبق نظر کفاشیان تصمیم به انتخابات گرفته شد که البته موضوع بازنشستگی بهروان می بایستی حل شود.

سجادي:صحت انتخابات را بعد اعلام مي کنيم

سجادی در مورد انتخابات هیئت فوتبال فارس نیز گفت: مراحل پایانی این انتخابات در دفتر امور مشترک فدراسیون ها در حال بررسی است و بزودی جواب را اعلام میکنیم.

وزارت ورزش بايد زودتر بازنشسته ها را اعلام مي کرد/آيت الهي هم باز نشسته است

عزیزی خادم عضو مجمع فدراسیون فوتبال نیز معتقد بود وزارت ورزش میبایستی بازنشسته ها زود تر اعلام میکرد آیت الهی، بهروان، رحیمی بازنشسته هستند ولی میبایستی قبلا فکر آن را میکردیم.

آيت الهي: باز نشسته نيستم خيالم راحت است

هادی آیت الهی نائب رئیس اول فدراسیون نیز در پایان گفت: من بازنشسته نیستم و با خیال راحت کاری میکنم رویانیان و فتح الله زاده نباید میرفتند، ضمن اینکه باطل شدن انتخابات هیئت فوتبال فارس شایعه است که رسانه ها درست کردند.

قحط الرجال ورزشي کماکان ادامه دارد

تمام قضیه به اینجا ختم نمیشود حالا از این به بعد باید به دنبال مشکل تعلیق و برکناری و دعواهای از نوع فوتبال باشیم.
              مجمع به پایان رسید و بهروان نائب رئیس شد، سه مدیر عامل قهر کردند، سجادی صحت انتخابات را به بعد موکول کرد.
              جعفری مدیر عامل فجر برخی ها را تازه واردخواند، کفاشیان در موردمنزلت و صندلی صحبت کرد و...
              اما ما که نفهمیدیم چرا در ورزش آنقدر قحط الرجال داریم که همه بازنشسته ها سرکارند و تازه نفس ها نفس بریده./با

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

پرده تازه شوی دموکراسی در فوتبال: وقت تاج گذاری کفاشیان!
                روزگار تلخ تری پیش روی فوتبال ملی و حتی فوتبال باشگاهی است و زمانی که قرار باشد هزینه ها تعدیل شود، قطعاً یکی از اولین ردیف بودجه های محذوف، ردیف بودجه ورزش و به طور خاص لیگ حرفه ای فوتبال خواهد بود و آن زمان باشگاه ها ضربه اصلی را از عدم درآمدزایی کافی فدراسیون و توزیع نامتوازن درآمد حاصله خواهند خورد

با وجود آن که فدراسیون فوتبال شرایط چندان خوشایندی ندارد و به جز نتایج ناپلئونی تیم ملی فوتبال، در سایر حوزه ها نتیجه قابل قبولی رخ نمی دهد، علی کفاشیان که هنوز هم شایستگی فنی و مدیریتی لازم را در قیاس با بسیاری از چهره های شاخص فوتبال کشور ندارد، نه تنها محکم سر جایش نشسته، بلکه در حال ساختارسازی و چینش دقیق مهره ها با همراهی محمد نبی دبیرکلش است و به جد می توان اذعان کرد فوتبال را در ظاهر کفاشیان و در باطن، محمد نبی اداره می کند.

به گزارش سرویس ورزشی «بازتاب»؛ انتخابات فدراسیون فوتبال که عده ای ساده اندیش تصور می کردند به فرصتی برای استقلال این مجموعه مبدل شود، تنها زمینه ای برای ابقای علی کفاشیان و محمد نبی در کلیدی ترین پست های این فدراسیون و رئیس و دبیرکل فدراسیون فوتبال چنان برخلاف وعده هایشان عمل کردند که جریان رسانه ای شکل گرفته برای ابقای مجموعه فعلی فدراسیون نیز از مدتی پیش، نقدهای جدی را علیه شخص کفاشیان و زیرمجموعه اش مطرح نمایند. اما نبی به عنوان چهره ای پشت پرده که هم در چهار سال نخست کفاشیان و هم در دوره جدید از رسانه ای شدن پرهیز کرده و پشت کفاشیان سنگر گرفته، همچنان در حال تازاندن است.

آخرین شلاق آقای سوارکار بر گرده اسب فوتبال، شبه انتخابات امروز فدراسیون بود؛ انتخاباتی که قرار بود مکمل انتصابات ریاست فدراسیون باشد و پست نایب رئیسی هم به یک آدم هماهنگ برسد که اوقات رای گیری و اخذ تصمیم نگاهش به دست رئیس و دبیرکل باشد و صدای اعتراضی که منافع جمعی (این جمع شامل دوستان خودی می شود) را به خطر بیندازند!

چه کسی بهتر از بهروان؟! بر فرض که توان مدیریت لیگ برتر فوتبال در سطح مطلوب را نداشته باشد، حقیقتاً این مسئله چه اهمیتی دارد؟ مهم این است که امروز از 61 نفر حاضر 58 نفر رای دادند و در نهایت بهروان با 45 رای به نایب رئیسی و ریاست سازمان لیگ فوتبال رسید و باز هم چه اهمیتی دارد که 13 رای سفید بود؟

شرایط نشان داده سازمان بازرسی هم نمی تواند این وضعیت را تغییر دهد و حتی دوشغله ها و بازنشسته ها را از بدنه فدراسیون فوتبال خارج کند و هرگاه چنین قصدی برای تطابق با قوانین جاری کشور طرح شده، چوب تعلیق فوتبال ایران بالا رفته و مسئولان نظارتی عقب نشینی کرده اند. اما این عقب نشینی تا چه زمان ادامه خواهد داشت؟

اگر کفاشیان ده دوره دیگر هم رئیس فدراسیون فوتبال بخواهد بماند و به همراه نبی بقایشان را در این شوی دموکراسی عملیاتی سازند، کدامین مرد باعرضه مقابل اینها خواهد ایستاد و روزهای خوب را برای فوتبال ملی به ارمغان خواهد آورد؟ روزهایی که بزرگ ترین فدراسیون ورزشی کشور علاوه بر اینکه استقلال واقعی دارد، رئیس و دبیرکلش توان تامین مالی فدراسیون را داشته و کاسه گدایی شان برای دریافت بودجه مقابل دولت دراز نباشد.
                راستی وعده اسپانسر 160 میلیارد تومانی فدراسیون فوتبال چه شد؟ اگر آنچه امروز گذشت، یک مجمع واقعی است و اگر این مجمع محلی برای رسیدگی به حساب و کتاب فدراسیون است، چه اعضای مجمع رئیس را به شیوه روسای استقلال و پرسپولیس مورد خطاب قرار ندادند و کفاشیان و دار و دسته اش را به صلابه نکشیدند که چرا وعده هایش عملی نشده است؟

روزگار تلخ تری پیش روی فوتبال ملی و حتی فوتبال باشگاهی است و زمانی که قرار باشد هزینه ها تعدیل شود، قطعاً یکی از اولین ردیف بودجه های محذوف، ردیف بودجه ورزش و به طور خاص لیگ حرفه ای فوتبال خواهد بود و آن زمان باشگاه ها ضربه اصلی را از عدم درآمدزایی کافی فدراسیون و توزیع نامتوازن درآمد حاصله خواهند خورد.
                بی شک با این وضعیت ایامی در پیش خواهد بود که حسرت تعلیق فوتبال برای تغییر وضعیت را خواهیم خورد و این اتفاقی است که دیریا زود برای فوتبال رخ خواهد داد، چرا که هرگاه -حتی طبق اساسنامه فعلی فدراسیون و با برگزاری مجمع فوق العاده- کفاشیان و نبی تغییر کنند، فدراسیون فوتبال با برخورد همین چوبی که بالا برده شده، تغییر خواهد کرد، مگر اینکه رسماً پادشاهی مادام العمر کفاشیان و صدارت نبی اعلام و مراسم تاج گذاری با حضور جمعی از جان نثاران برگزار شود!

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

علی کریمی به دلایل سیاسی اخراج می شود؟

بعد از حضور محمود احمدی نژاد در تمرین تیم ملی فوتبال، تصاویری از علی کریمی منتشر شد که نشان می داد او در طول صحبت های احمدینژاد حواسش جای دیگر بوده و در هنگام عکس دسته جمعی هم ترفندی زد تا صورتش در عکس نباشد. در همین روز کریمی رفتار خوبی با محمد عباسی هم نداشته است، شنیده میشود که این اتفاقات در مجموع کار را به جایی برساند که از پرسپولیسیها خواسته شد تا علی کریمی را از تیم کنار بگذارند

ورزش ایرانی نوشت: با کنار گذاشتن علی کریمی از پرسپولیس تحلیل های مختلفی در مورد دلیل اخراجش شنیده شد. از آنهایی که دلیل کنار گذاشتنش را مسایل فنی می دانستند تا آنهایی که معتقد بودند ژوزه طاقت تحمل اخلاق او را نداشته است. اما این همه ماجرا نیست.

مواردی که علی کریمی با مربیان خود دچار چالش شود کم نبوده است اما حتی منضبط ترین این مربیان چون مصطفی دنیزلی هم در نهایت میان دو راهی انتخاب تکنیک ناب او یا کنار گذاشتنش به نقطه اول بازگشته اند. این روزها بیش از هر زمانی به نظر می رسد اصراری که برای حذف کریمی وجود دارد لایه های دیگری غیر از ورزش هم دارد. از میان بازیکنانی که در اخرین دیدار مرحله نهایی راهیابی به جام جهانی 2010 بر دستان خود مچ بند سبز بستند این علی کریمی بود که به شدت زیر ذره بین قرار گرفت.

خداحافظی موقتی کریمی از تیم ملی و سپس کنارگذاشتن او از پرسپولیس به اندازه کافی اینکه کریمی به دلیل آن اقدامش مغضوب واقع شده را نشان می داد اما این پایان ماجرا نبود. کریمی در استیل آذین هم بعد از مدتی مورد غضب سردار آجرلو مدیر باشگاه استیل آذین قرار گرفت و به اتهام روزه خواری اخراج شد. همان زمان برخی از خبرگزاری ها و رسانه ها بار دیگر ماجرای مچ بند سبز را پیش کشیده و خواهان کنار گذاشتن این بازیکن از فوتبال ایران شدند. با این وجود دخالت هدایتی شرایط را تغییر داد و بعد از آن هم کریمی به مرور هم پیراهن پرسپولیس و هم تیم ملی را مجددا بر تن کرد.

در این مدت آنچه که بیشتر از علی کریمی شنیده می شد فعالیت های خیرخواهانه این بازیکن بود و از سوی دیگر گهگاهی کج خلقی با مربیانش. اما به یکباره علی کریمی به شدت مورد خشم ژوزه قرار گرفت و از پرسپولیس کنار گذاشته شده بود. تمامی شواهد حکایت از ظن و تردیدهای سرمربی پرتغالی پرسپولیس به این بازیکن بود و فهمیدن حرفهای درون رختکن کریمی و رابطه خوب او با کی روش تا اندازه زیادی سبب شد تا او قید حضور این بازیکن را بزند و از سوی دیگر تلاش ها برای آشتی دادن ژوزه و کریمی هم به جریان بیفتد. با این وجود یک اتفاق تازه سبب شد تا بار دیگر مسایل غیر ورزشی هم بر ماجرای حذف کریمی پرده بیندازد.

بعد از حضور محمود احمدی نژاد در تمرین تیم ملی فوتبال، تصاویری از علی کریمی منتشر شد که نشان می داد او در طول صحبت های احمدینژاد حواسش جای دیگر بوده و در هنگام عکس دسته جمعی هم ترفندی زد تا صورتش در عکس نباشد. در همین روز کریمی رفتار خوبی با محمد عباسی هم نداشته است، شنیده میشود که این اتفاقات در مجموع کار را به جایی برساند که از پرسپولیسیها خواسته شد تا علی کریمی را از تیم کنار بگذارند. «انسان بیمار» واژه ای است که با آن بحث حذف کریمی از جمع سرخپوشان دیکته شده است. جالب آنکه بلافاصله رویانیان در مصاحبه رسانهای خود از همین واژه استفاده کرد و رسانه ملی را بخاطر توجه به این بازیکن مورد نقد قرار داد.

با این شرایط به نظر می رسد که لایه های سنگین تری از اختلاف بر ماجرای علی کریمی و پرسپولیس سایه انداخته که حل کردنش به این آسانی نخواهد بود.

گرچه اصرارهای مکرر بازیکنان و هواداران پرسپولیس مبنی بر بازگشت کریمی به تیم و البته نتیجه بازی پرسپولیس و پیکان میتواند بر این توصیه سیاسی سایه انداخته و رویانیان و ژوزه را مجبور به بازگرداندن شماره 8 محبوب به پرسپولیس کند.

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

بیانیه شدیداللحن کیروش علیه ژوزه: شخصیت درمانده داری / شکایت از گاردین

سرمربی پرتغالی تیم ملی عنوان کرد: علاوه بر این موضوع، آن مصاحبه چند روز قبل بازی ایران مقابل کرهجنوبی منتشر شد و ژوزه به من و برخی بازیکنان تیم ملی حمله کرد. آن زمان میخواستم پاسخ او را بدهم اما به دلیل نزدیکی دیدار با کره جنوبی و حساسیت آن مسابقه شرایط برای پاسخگویی مناسب نبود. اکنون شرایط متفاوت است و حالا میتوانم با انتشار این بیانیه پاسخ او را بدهم و ناگفتههایی را در این زمینه بیان کنم.

کارلوس کیروش، سرمربی تیم ملی ایران از گاردین به خاطر انتشار خبری "کذب" شکایت کرد.

به گزارش ایسنا، 22 اردیبهشت 91 سایت روزنامه گاردین در خبری اعلام کرد که پلیس پرتغال قصد دارد درباره چگونگی انتقال بازیکنی به نام "ببه" از دسته سوم پرتغال به منچستریونایتد تحقیق کند.

همچنین در این خبر به نقل از باشگاه منچستر یونایتد اعلام شده بود که این بازیکن کم نام و نشان به توصیه کارلوس کیروش، دستیار وقت سرآلکس فرگوسن راهی اولدترافورد شده است. انتشار این خبر در رسانههای انگلیسی و ترجمه آن در ایسنا، واکنش کیروش و تکذیب این خبر را به همراه داشت.

خبرگزاری دانشجویان ایران به عنوان نخستین رسانهی ایرانی که این خبر را ترجمه کرد برای مشخص شدن ادعای گاردین با بخش ورزشی این رسانه انگلیسی تماس گرفت و پس از طرح این سوال که "چه شده پس از گذشت 6 ماه هنوز گاردین نتوانسته ادعایش را درباره نقش داشتن کیروش در انجام این انتقال به اثبات برساند" با این پاسخ مواجه شد که "شما باید از طریق ایمیل این سوال را مطرح کنید، چرا که ما نمیتوانیم به صورت تلفنی به چنین سوالی پاسخ دهیم".

پس از این پاسخ گاردین، ایسنا ایمیلی را به نشانی بخش ورزشی گاردین ارسال کرد و بار دیگر این سوال مطرح شد. با این وجود و پس از پیگیریهای دیگر ایسنا از جمله ارسال ایمیلی دیگر، این رسانه انگلیسی حاضر به پاسخگویی نشد و ابهامی بزرگ درباره خبری جنجالی به وجود آورد؛ ابهامی که میتواند نشانهای مهم در کذب بودن خبر این رسانه بریتانیایی باشد.

با این حال ایسنا برای پیگیریهای بیشتر با « خوزه ریس» تماس گرفت؛ شخصی که بیشترین اطلاعات خبر گاردین را در اختیار این رسانه قرار داده بود. مدیر برنامههای سابق ببه در گفتوگو با گاردین مدعی شده بود که چند روز پیش از آن که این بازیکن به منچستر یونایتد بپیوندد قراردادش به صورت یک طرفه فسخ شد و «مندس»، مدیر برنامههای نانی و رونالدو با عقد قرارداد با ببه کار انتقال این بازیکن را به "من یونایتد" بر عهده گرفت.

«ریس» هنگامی که با این سوال ایسنا مواجه شد که چرا با گذشت چند ماه شما ادعایتان را که در گفتوگو با گاردین مطرح کردهاید، پیگیری نمیکنید، ابتدا با تعجب پرسید شما از کدام کشور با من تماس گرفتهاید و نام و مشخصاتتان چیست؟ که پس از شنیدن نام ایران و نام رسانهای که با او تماس گرفته گفت که "30 دقیقه بعد تماس بگیرید". با این پاسخ مشخص شد که او تمایلی به پاسخگویی ندارد. همچنین با وجود تماسهای مکرر ایسنا تا آخرین ساعات یکشنبه شب با "ریس"، او که ادعایی جنجالی را مطرح کرده بود به تماسهایی که از ایران برقرار شد پاسخ نداد که این هم در کنار سکوت عجیب گاردین میتواند نشانهای دیگر از کذب بودن نقش کیروش در انتقال «ببه» به منچستر یونایتد باشد.

در همین حال کارلوس کیروش که از ابتدا نسبت به انتشار چنین خبری واکنش نشان داده اعلام کرده است که از گاردین به عنوان منبع اصلی انتشار این خبر شکایت کرده و این شکایتش را در سفر به اروپا پیگیری کرده است. همچنین قرار است تا چند روز آینده تکذیبهی گاردین در اختیار کارلوس کیروش قرار گیرد. بر اساس آخرین اعلام کیروش قرار است تا چند روز آینده حکم دادگاه اعلام شود.

بیانیه کی روش در پاسخ به ژوزه: به غرورم صدمه و خدشه وارد شود
                    سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال ایران در بیانیهای پاسخ هموطن خود در تیم پرسپولیس را داد.

به گزارش فارس، کارلوس کیروش چند هفته پس از مصاحبه مانوئل ژوزه با صدور بیانیهای پاسخ سرمربی پرسپولیس را داد.

کیروش که در مصاحبه قبلی با فارس جواب ژوزه را نداده بود، درباره علت تاخیرش در پاسخگویی گفت: بعد از مصاحبه ژوزه میخواستم پاسخ دهم اما سکوت کردم تا بلکه به عنوان سرمربی تیم ملی حمایت شوم. این حمایت از من انجام نشد در صورتی که انتظار داشتم مسئولان انضباطی به حرف ژوزه واکنش نشان دهند و با او برخورد کنند و چون این اتفاق نیفتاد مجبور هستم برای دفاع از خودم این بیانیه را منتشر کنم.

سرمربی پرتغالی تیم ملی عنوان کرد: علاوه بر این موضوع، آن مصاحبه چند روز قبل بازی ایران مقابل کرهجنوبی منتشر شد و ژوزه به من و برخی بازیکنان تیم ملی حمله کرد. آن زمان میخواستم پاسخ او را بدهم اما به دلیل نزدیکی دیدار با کره جنوبی و حساسیت آن مسابقه شرایط برای پاسخگویی مناسب نبود. اکنون شرایط متفاوت است و حالا میتوانم با انتشار این بیانیه پاسخ او را بدهم و ناگفتههایی را در این زمینه بیان کنم.

متن کامل بیانیه کارلوس کیروش، به شرح زیر است:

1- مانوئل ژوزه در تاریخ 12/7/91 مصاحبهای با یک خبرگزاری داخلی انجام داد و مرا برای شفافسازی کلی مجبور کرد به اتهامات وارد شده از سوی سرمربی تیم پرسپولیس نسبت به خود پاسخگو باشم.

2- در مصاحبه آقای مانوئل ژوزه، آسیب زدن به تیم ملی تقویت شد و سعی و تلاش بر این شد که جو تیم ملی خدشهدار شود و از سوی دیگر تلاش شد به غرور و شأن سرمربی تیم ملی ایران صدمه و خدشه وارد شود.

3- اظهارنظرهایی که در آن مصاحبه شد و به طور شفاف بیانگر شخصیت فردی است که درمانده و آشفته است و با بیان کردن توصیهها و بهانهها سعی دارد هواداران پرسپولیس را گمراه و منحرف کند.

4- دقیقاً قبل از اردوی آمادهسازی تیم ملی برای دیدار مقابل کرهجنوبی و دقیقاً زمانی که در راه صعود به جام جهانی بودیم آن مصاحبه تلاش مستقیمی بود برای برهم زدن اتحاد و انگیزه تیمی و همانطور که مطلع هستید این یک اتفاق نبود.

5- بدرفتاریهای آقای مانوئل ژوزه برخورد کاملاً غیر محترمانهای است مقابل تیم ملی فوتبال ایران و کاملاً غیر قابل قبول و مستحق یک برخورد جدی و مناسب است. نحوه رفتار و اخلاق مانوئل ژوزه مرا شگفتزده نمیکند. وقتی به شرایط فعلی مربیگری او در پرسپولیس نگاه میکنم نوع اخلاق ژوزه برایم شگفتانگیز نیست چون وی در حال فرار از شرایط فعلی است.

6- بدون شک تمام شواهد و مستندات بیانگر این واقعیت است که واقعاً چه شخصی در حال صدمه زدن و مسموم کردن شرایط روحی بازیکنان پرسپولیس است و دلیل شرایط امروز پرسپولیس بدون شک، جو حاکم در تیم ملی نیست.

از طریق این بیانیه به صورت عمومی از آقای مانوئل ژوزه دعوت میکنم مدارک و مستندات شفاف برای اظهاراتش ارائه کند تا بتواند اتهاماتی که در آن مصاحبه وارد کرده به اثبات برساند. میخواهم تأکید کنم که بنده هیچ شکی ندارم که آقای مانوئل ژوزه موفق به اثبات و اعتبار بخشیدن به گفتههایش نخواهد بود.

در پایان ژوزه فقط یک راه پایانی خواهد داشت؛ وی به دلیل سوءرفتارش و بیاحترامی که به فوتبال ایران داشته و به دلیل آنکه سعی داشته به منافع فوتبال ملی ایران صدمه برساند، باید عذرخواهی کند.

کارلوس کیروش - سرمربی تیم ملی فوتبال ایران

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

رده بندي جديد باشگاههاي جهان

استقلال با 120 امتياز در رده 103 قرار دارد و نسبت به ماه پيش با 8 پله سقوط مواجه شده است.

فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار رده بندي تيم هاي باشگاهي جهان در ماه اکتبر 2012 را اعلام کرد. در اين رده بندي که شامل نتايج تيم هاي باشگاهي در يک سال اخير (از 1نوامبر 2011 تا 31 اکتبر 2012) است، استقلال با 120 امتياز در رده 103 قرار دارد و نسبت به ماه پيش با 8 پله سقوط مواجه شده است. سپاهان با 104 امتياز در رده 143 قرار گرفته که نسبت به ماه پيش 19 پله سقوط کرده است. پرسپوليس با 19 پله پيشرفت نسبت به ماه قبل به رده 296 رسيده است. امتياز اين تيم در رده بندي جهاني 74 است.

10 تيم برتر نيز در اين رده بندي عبارتند از :

1-بارسلونا اسپانيا / 349 امتياز

2- اتلتيکو مادريد اسپانيا/ 290 امتياز

3- يونيورسيداد شيلي/ 289 امتياز

4- بوکاجونيورز آرژانتين/ 276 امتياز

5- رئال مادريد اسپانيا/ 271 امتياز

6- چلسي انگليس/ 256 امتياز

7- بايرن مونيخ آلمان/ 253 امتياز

8- کورينتيانس برزيل/ 238 امتياز

9- اتلتيک بيلبائو اسپانيا/222 امتياز

10- توئنته هلند/216 امتياز

در بين تيم هاي آسيايي نيز تيم اولسان هيونداي کره جنوبي با قرار گرفتن در رده 33 اين رده بندي بهترين تيم قاره کهن است.

1- اولسان هيونداي کره جنوبي/178 امتياز

2- پوهانگ کره جنوبي/ 132.5 امتياز

3- چونبوک هيونداي کره جنوبي/ 123.5 امتياز

4- استقلال ايران/ 120 امتياز

5- الاتحاد عربستان/ 119.5 امتياز

6- الهلال عربستان/ 115.5 امتياز

7- چونبوري تايلند/ 114 امتياز

8- الاهلي عربستان/ 111.5 امتياز

9- بورايرام يونايتد تايلند/ 108 امتياز

10- گوانگژو چين/ 106.5 امتياز

رده بندي فدراسيون بين المللي تاريخ و آمار در اين ماه شامل 426 تيم برتر باشگاهي جهان است. لازم به ذکر است که در هر ماه نتايج يک سال اخير تيم هاي در رقابت هاي ليگ، جام حذفي(از يک چهارم نهايي به بعد) و رقابت هاي باشگاهي قاره اي مورد توجه قرار مي گيرد و در هر قاره به برد و تساوي، امتياز خاصي داده مي شود که مجموع آنها امتياز ماهانه هر تيم را مشخص مي کند. به طور مثال هر برد در ليگ قهرمانان اروپا 14 امتياز و هر مساوي 7 امتياز دارد، اما اين امتياز براي ليگ قهرمانان آسيا 9 و 5/4 است.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

تراکتورسازي دست به دامن فدراسيون فوتبال شد

فدراسيون فوتبال به نامه باشگاه تراکتورسازي براي حل مشکل ارزي و پرداخت دستمزد مربيان خارجي پاسخي نداده است.

باشگاه تراکتورسازي که با 4 مربي خارجي قرارداد دارد هنوز نتوانسته مطالبات اوليه اين مربيان را به دليل مشکلات ارزي پرداخت کند و به همين دليل براي حل اين مسئله از 20 روز قبل تا کنون نامه اي به فدراسيون فوتبال ارسال کرده و از آنها براي حل اين مشکل درخواست راهنمايي و مساعدت کرده است.

محمد حسين جعفري مديرعامل باشگاه تراکتورسازي در گفت و گو با فارس ضمن بيان اين خبر گفت: 20 روز قبل در نامه اي از فدراسيون خواستيم که مشکل تهيه ارز را با رايزني از طريق وزارت ورزش حل کنند. تمام تيم هايي که مربي و بازيکن خارجي دارند، با اين مشکل روبرو هستند. البته فدراسيون فوتبال جوابي به اين نامه نداده است و ما هم به دنبال راه حل هستيم.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

جوانان ايراني ژاپن را به زانو درآوردند

تيم ملي فوتبال جوانان ايران با پيروزي 2 بر صفر مقابل ژاپن خود را به عنوان يکي از مدعيان قهرماني رقابتهاي زير 19 سال آسيا مطرح کرد.

رقابتهاي فوتبال قهرماني جوانان آسيا(زير 19 سال) در امارات آغاز شد که تيم ملي جوانان ايران در اولين ديدار خود با نتيجه 2 بر صفر ژاپن را شکست داد تا شروعي عالي داشته باشد.

در نيمه اول مسابقه بهنام برزاي در دقيقه 3 با ضربه سر گل اول ايران را به ثمر رساند.

در نيمه دوم نيز حسين فاضلي در حالي که لحظاتي از حضورش در زمين نمي گذشت، در دقيقه 57 روي يک همکاري تيمي عالي و چند پاس زميني، توپ را به تور دروازه چشم بادامي ها دوخت و گل دوم ايران را به ثمر رساند.

ايران در اين بازي صاحب توپ و ميدان بود و يکي دو بار هم تيرک دروازه ناجي ژاپني ها شد.

کويت و امارات ديگر تيمهاي حاضر در گروه ايران هستند.

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

خبر ناگوار براي جهان فوتبال؛ لئو مصدوم شد

گروه ورزشي: در هفته دهم فوتبال اسپانيا، بارسلونا با شکست سلتاويگو نهمين پيروزي خود را بدست آورد تا همچنان صدرنشين باقي بماند اما این برد با مصدومیت فوق ستاره فوتبال جهان از ناحیه زانو تلخ شده است.

بارسلونا در ديدار اين هفته خود در نيوکمپ ميزبان سلتاويگو بود، در پايان با نتيجه ۳ بر يک برابر ميهمان خود به پيروزي رسيد. آدريانو ۲۱، داويد ويا ۲۶ و جوردي آلبا ۶۱ گلهاي تيم کاتالاني را وارد دروازه حريف کردند و تنها گل سلتا را نيز ماريو برمخو در دقيقه ۲۴ به ثمر رساند.

بارسلونا با اين پيروزي ۲۸ امتيازي شد و ضمن حفظ رکورد شکست ناپذيري خود، تعداد پيروزيهاي خود در لاليگا را به ۹ رساند اما این برد با مصدومیت لیونل مسی از ناحیه زانو تلخ شده است و بسياري از فوتبالدوستان جهان را نگران كرده است.مسی در اواخر بازی زانویش را گرفت و پس از مقداری درمان زمین را ترک کرد. هنوز اوضاع كلي و نتيجه آزمايش پزشكان تيم اعلام نشده است.

گفتني اينكه لیونل مسی روز جمعه تولد نخستین فرزند خود را جشن گرفته بود و پس از تولد فرزندش که نام «تیاگو» را برای او انتخاب کرده است، گفت: امروز من خوشبختترین انسان جهان هستم. فرزند نخست من دیده به جهان گشوده است. خداوند متعال را به خاطر دادن چنین نعمتی سپاس میگویم. همچنین از خانوادهام که در این مدت از من حمایت کردند سپاسگزارم.

رئال مادريد هم با پيروزي بر رئال ساراگوسا به رده سوم لاليگا رسيد.
                            رئال مادريد در سانتياگو برنابئو ميزبان رئال ساراگوسا بود که در نهايت رئال با پيروزي پر گل ۴ بر صفر ميهمان خود را با شکست بدرقه کرد. گونزالو هيگواين ۲۳، آنخل دي ماريا ۲۵، ميشل اسين ۸۹ و لوکا مودريچ ۹۲ براي لوس بلانکو گل زدند تا اين تيم با ۳ امتياز اين بازي، مجموع امتيازهاي خود را به ۲۰ رسانده و به رده سوم جدول رده بندي برسد

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

قطر برای فیفا ضربالعجل تعیین کرد

به گزارش ورلد فوتبال اینسایدر، حسن الذوادی دبیرکل کمیته عالی قطر22 در کنفرانس بین المللی مدیریت رویدادهای ورزشی در لندن گفت پیشنهاد میزبانی ما برگزاری جام جهانی در تابستان بوده و برنامه های ما هم براین اساس انجام می شود.

رییس کمیته برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در قطر گفت فیفا درصورت تمایل به برگزاری تورنمنت سال 2022 در فصل زمستان، باید تا دو سال آینده در این باره تصمیم بگیرد.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه خبری دیلی میل، میشل پلاتینی رییس کنونی یوفا که به عنوان جانشین سپ بلاتر رییس فیفا مطرح است گفته است ترجیح می دهد به جای گرمای شدید هوا در فصل تابستان در قطر، جام جهانی در زمستان برگزار شود.

اما این اقدام با توجه به مخالفت لیگ برتر انگلیس و سایر سازمانهای ملی این کشور با ایجاد وقفه در بازیهای داخلی ،جنجال برانگیز خواهد بود.

به گزارش ورلد فوتبال اینسایدر، حسن الذوادی دبیرکل کمیته عالی قطر22 در کنفرانس بین المللی مدیریت رویدادهای ورزشی در لندن گفت پیشنهاد میزبانی ما برگزاری جام جهانی در تابستان بوده و برنامه های ما هم براین اساس انجام می شود.

وی افزود با این حال می دانم اعضای برجسته جامعه فوتبال زمستان را ترجیح می دهند و ما از همراهی با خواست جامعه جهانی فوتبال خشنود می شویم.

گفته می شود پلاتینی مایل است بعد از برگزاری انتخابات بعدی ریاست فیفا که او بخت جانشینی بلاتر را دارد زمان برگزاری تورنمنت 2022 را به فصل زمستان تغییر دهد. اما الذوادی با رد این نظر تاکید کرد تصمیم گیری در این باره باید زودتر انجام شود.

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

نفر اول ورزش جهان، وزیر ورزش ایران را به اتاقش راه نمی دهد؟

راهکاری که در نظر گرفته شده، ردزنیِ ژاگ روگ است. یعنی در پی این بود که او احتمالاً در کدام اجلاس یا مسابقات بین المللی شرکت می کند و به امید دیدن او به آن اجلاس رفت و امید داشت که بیاید و در حاشیه مسابقات چند دقیقه مصدع اوقاتش شد! هفته گذشته نیز وزیر ورزش ایران برای دیدار با ژاک روگ به اجلاس سوچی در روسیه رفت اما رییس کمیته بینالمللی المپیک در ان اجلاس حضور نداشت و این بار نیز برنامه سفر عباسی به ماکائو که میزبان مجمع عمومی شورای المپیک آسیااست، در نظر گرفته شده اما علی الظاهر ژاگ روگ رئیس IOC به این اجلاس هم نخواهد رفت! حقیقتاً این سبک دیپلماسی ورزشی، خنده دار نیست و دور دنیاگردی برای زدن مخ متولی ورزش جهان تا چند وقت دیگر ادامه خواهد یافت و در آخر پرسش اصلی اینکه آیا حفظ حق دخالت وزیر ورزش در فدراسیون ها و عدم استقلال کامل این نهادها، ارزش این همه دست و پا زدن و خاری را دارد؟ همچنین باید پرسید چه اتفاقاتی در ورزش ایران رخ داده که مسئولان کمیته بین المللی المپیک که در سال های نه چندان دور به ایران سفر کرده بودند تا ساختمان آکادمی ملی المپیک را افتتاح نمایند، این روزها این گونه با وزیر ورزش ایران برخورد می کنند؟

با رقم خوردن وضعیت نسبتاً وخیم ورزش ایران، وزیر ورزش و جوانان کشورمان در تقلای دیدار با رئیس کمیته بین المللی المپیک است تا او را متقاعد سازد دخالت دولت در نهادهای ورزشی اتفاق بدی هم نیست و باید ادامه داشته باشد. اما علی الظاهر ژاگ روگ علاقه ای به دیدار با محمد عباسی ندارد و به همین دلیل عباسی تصمیم گرفته با ردزنی متولی ورزش جهان، در رویدادهایی که احتمال می رود روگ شرکت کند، حاضر شود و شاید دقایقی بتواند در حاشیه با او دیدار داشته باشد؛ اما آیا حقیقتاً تداوم بخشی به دخالت دولت در ورزش ایران، ارزش این گونه خفیف شدن مسوول ایرانی را دارد؟!

به گزارش سرویس ورزشی «بازتاب»؛ همانگونه که بازتاب پیش بینی کرده بود، کمیته بین المللی المپیک نامه ای بسیار جدی به ایران ارسال کرده که برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک ایران، همچون فدراسیون های ورزشی کشورمان را تا زمان اصلاح اساسنامه فدراسیون های ورزشی به شکلی که کوچکترین اثری از دخالت دولت در این اساسنامه ها نباشد و دست دولت از این نهادهای غیردولتی کوتاه شود، به تعویق انداخت و البته خواستار اصلاح سریع این اساسنامه ها شد تا ورزش ایران تعلیق نشود.

با انتشار نامه آخر، ابتدا تلاش شد این مسئله جدی جلوه داده نشود، اما تعویق انتخابات دیگر فدراسیون ها و تلاش برای رایزنی با کمیته ملی المپیک، نشان داد خطراتی جدی تر از آنچه مسئولان بیان می کنند، در حال وقوع است.
                                اما مسئولان کمیته بین المللی المپیک (IOC) به عنوان متولی ورزش جهان از مسئولان ایران درخواست چه اصلاحاتی در اساسنامه فدراسیون های ورزشی کردند که وزیر ورزش و معاونانش در پی عدم انجام این اصلاحات و یا تعویق در انجام این اصلاحات و موکول نمودن اصلاحات به پس از برگزاری انتخابات این فدراسیون های ورزشی و به خصوص انتخابات کمیته ملی المپیک برآمده اند؟ آنچه ادعا شده، درخواست حذف تبصره یک و دو از ماده 10 اساسنامه فدراسیون های ورزشی آماتوری است اما حقیقت ماجرا وسعت بیشتری دارد.

در تبصره یک ماده 10، آماده است: «قبول استعفاء و برکناری رئیس فدراسیون به تشخیص وزیر ورزش و جوانان و یا پیشنهاد مجمع و موافقت وی انجام می پذیرد.» و این تبصره که محصول دوره حضور مهرعلیزاده در ورزش است و برخلاف آنچه دوباره در نمایشگاه مطبوعات ادعا کرده دقیقاً با هدف دخالت و نه نظارت در فدراسیون ها افزوده شده، تلویحاً وزیر ورزش فعلی و رئیس سازمان تربیت بدنی سابق حق عزل روسای فدراسیون هایی که توسط مجمع عمومی انتخاب شده اند را دارند. در تبصره دوم همین ماده نیز ذکر شده: «رئیس سازمان بلافاصله پس از عزل یا قبول استعفای رئیس فدراسیون، فردی را به عنوان سرپرست منصوب خواهد نمود... .»

با این حال آنچه بیان نشده این است که پس از ارسال یک نسخه اساسنامه فدراسیون ورزشی ایران به کمیته بین المللی المپیک، دو ایراد اساسی بیان شده و در ارسال دوباره اساسنامه به ایران خواستار اصلاح هر دو اشکال شده اند.
                                اشکال نخست استفاده از اساسنامه تیپ برای همه فدراسیون هاست که اساسنامه فدراسیون فوتبال در پی تعلیق تغییر کرده، اما دیگر فدراسیون ها از اساسنامه یک شکل استفاده می کنند. کمیته بین المللی المپیک خواستار طراحی اساسنامه با توجه به هر فدراسیون ورزشی و نگاه تخصصی و اقتضائات حقوقی که هر رشته ورزشی نیاز دارد شده است. اما آنچه باعث مقاومت وزیر ورزش شده و جلسات اصلاح اساسنامه فدراسیون ها را بی نتیجه گذاشته، این موضوع نیز نیست.

خواسته دوم کمیته بین المللی المپیک تغییر وضعیت کمیته ملی المپیک و فدراسیون های ورزشی به یک نهاد "واقعاً" غیردولتی و نه شبه دولتی است و بر همین اساس هرجا عنوان «وزارت ورزش» و یا «وزیر ورزش» در اساسنامه آمده و به نوعی جنبه دخالت در فدراسیون ها دارد، می بایست حذف شود و در کمیته ملی المپیک بر روی این دو عنوان در تمام اساسنامه خط کشیده شده است.

با این اوصاف می بایست در اساسنامه فدراسیون های ورزشی، مواد 1، 3، 5، 7، 10، 14، 15، 18 و 19 حذف یا اصلاح شود و کمیته بین المللی المپیک نیز در این باره انعطافی نشان نمی دهد و اگر پاسخ «نه» به این خواسته داده شود، ورزش ایران به طور کامل معلق می شود.

در این شرایط، مسئولان ورزش ایران و به خصوص شخص محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان که با این تغییرات عملاً دیگر نمی تواند دخالت جدی در تغییر روسای فدراسیون های ورزشی داشته باشد، به تکاپو افتاده با برگزاری جلسه ای با مسئولان کمیته بین المللی المپیک و شخص ژاگ روگ، از وی درخواست نماید تا از خیر این اصلاحات بگذرد یا حداقل این اصلاحات را موکول به برگزاری انتخابات فدراسیون های ورزشی مدنظر عباسی با همین وضع موجود و همچنین برگزاری انتخابات کمیته و تغییر محمد علی آبادی نماید. اما علی الظاهر ژاگ روگ به مسئولان ایرانی وقت نمی دهد و بر اجرای این خواسته ها تاکید دارد! حال که مسئول ورزش جهان به وزیر ورزش ایران وقت نمی دهد و او را به دفترش در لوزان راه نمی دهد، چاره چیست؟!
                                راهکاری که در نظر گرفته شده، ردزنیِ ژاگ روگ است. یعنی در پی این هستند که ببینند او در کدام اجلاس یا مسابقات بین المللی شرکت می کند تا به امید دیدن او به آن اجلاس بروند؛ با این امید که بیاید و بشود در حاشیه مسابقات چند دقیقه مصدع اوقاتش شد!

هفته گذشته نیز وزیر ورزش ایران برای دیدار با ژاک روگ به اجلاس سوچی در روسیه رفت؛ اما رییس کمیته بینالمللی المپیک در ان اجلاس حضور نداشت و این بار نیز برنامه سفر عباسی به ماکائو که میزبان مجمع عمومی شورای المپیک آسیاست، در نظر گرفته شده، اما علی الظاهر ژاگ روگ رئیس IOC به این اجلاس هم نخواهد رفت!

حقیقتاً این سبک دیپلماسی ورزشی، خنده دار نیست و دور دنیاگردی برای زدن مخ متولی ورزش جهان تا چند وقت دیگر ادامه خواهد یافت و در آخر پرسش اصلی اینکه آیا حفظ حق دخالت وزیر ورزش در فدراسیون ها و عدم استقلال کامل این نهادها، ارزش این همه دست و پا زدن را دارد؟ همچنین باید پرسید چه اتفاقاتی در ورزش ایران رخ داده که مسئولان کمیته بین المللی المپیک که در سال های نه چندان دور به ایران سفر کرده بودند تا ساختمان آکادمی ملی المپیک را افتتاح نمایند، این روزها این گونه با وزیر ورزش ایران برخورد می کنند؟

نظر

در حال کار...
                                X