<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیان
    کاربر فعال
    • May 2012
    • 634

یکی گفته بود : در هر حال ازدواج کنید اگه خانمتون خوش اخلاق بود خوشبخت میشوید و اگه بداخلاق بود فیلسوف میشوید،

منم میگم طرفدار تیمی باشید اگه برد خوشحال میشوید و اگه باخت فیلسوف میشوید :d
    علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
      تراکتورم دست پرورده خود امیر خانه به تیم خودمون باختیم مشکلی نیست
      در اصل توسط mobina پست شده است View Post
      قلعه نويي به تيم سابق خودش يه حال اساسي داد
      بازي برگشت تلافيشو در مياريم
      فعلا شاد باشيد

آره بابا با این حرفاااااا شاد باشیــــــــــــــــــــد
      استقلال له شد للللللللللللللللللللللللللللللللللللللللله

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

در اصل توسط fallah پست شده است View Post
        عطا جان خیلی شارژی ها
        انتقام خیلی حال میده
        حدس میزنم عاشق فیلم هندی باشی
        یک حالی داااااد جواد جان یییییییییک حالی داد
        بازی تو تهران هم آخه ایناا مهامانند و ما میزبااااااااااان =))

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

تبریز عروسیه تهـــــــــــــران ......... سوزیه

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

نظر

• fallah
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 692

عطاجان دارم میبینم که من نبودم تنها گیرت اوردن ولی میبینم که تنهایی حال همه غیرترکها رو گرفتی
                حالا صبرکن که اومدم

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

ارژانتین استقلال ابر قدرت فوتبال <:-p
                  دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                    ارژانتین استقلال ابر قدرت فوتبال <:-p

مهدی جان انشاا... بازی تو تهران میام تو ورزشگاه آزادی امیر خان رو هم تشویق میکنیم
                    ما ملتی نیستیم که خوبیها رو از یاد ببریم

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

رویانیان پاسخ دایی را داد

قلبت برای خودت میتپد نه پرسپولیس/ یادت رفته چگونه پایکوبی میکردی؟

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در واکنش به اظهارات علی دایی گفت: آقای عزیز! قلب تو برای خودت میتپد نه پرسپولیس و بارها این موضوع را ثابت کردهای.

محمد رویانیان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره تهدید علی دایی مبنی بر شکایت از پرسپولیس بابت ندادن طلبش عنوان کرد: برادر پرسپولیسی که تا فصل گذشته در این تیم حضور داشتی و خیلی از موفقیتهای خود را از پرسپولیس داری و همیشه در حرفهایت خودت را مدیون این تیم میدانستی؛ باعث تاسف است که برخی حرفها را به زبان میآوری.
                      وی گفت: عزیز پرسپولیسی! تمام شهرت و درآمد خود را از پرسپولیس داری، تمام موفقیت خود و رفتن به تیمهای خوب اروپایی را از پرسپولیس داری اما تاکنون حرمتها را نگه نداشتی در حالی که ما این کار را انجام دادیم.
                      رویانیان تاکید کرد: باز هم بر حسب وظیفه باید حرمت شما را نگه دارم اما این را بدان که هر چه داری از پرسپولیس است و نباید گذشته خود را به راحتی فراموش کنی. آقای عزیز! لطفا در مصاحبههایت همه چیز را رعایت کن و حرمت پیراهن بزرگ پرسپولیس را نگه دار.
                      مدیرعامل پرسپولیس خاطرنشان کرد: آقای عزیز! شما حق داری از پرسپولیس بابت پولت شکایت کنی، شما حق داری از تیمی که همه زندگی و دارایی خود را مدیون آن هستی شکایت کنی، ما حرمت شما را بر حسب وظیفه نگه میداریم و این وظیفه ما است اما نباید فراموش کنی فصل گذشته وقتی که پرسپولیس را شکست دادی، چگونه مقابل هواداران ناراحت و غمزده ما، بالا و پایین میپریدی و شادی میکردی؛ آن وقت نشان میدادی قلبت با پرسپولیس است؟!

وی افزود: آقای عزیز! قلب تو برای خودت میتپد نه پرسپولیس و بارها این موضوع را ثابت کردهای. امیدوارم بیشتر موفق باشی و خدا بیشتر به شما بدهد اما نباید خیلی از مسائل را فراموش کنی.
                      رویانیان اظهار داشت: آقای عزیز! برخی صحبتهای به جا مانده را باید بگویم؛ شما انگار نمیدانی درباره چه تیمی صحبت میکنی، انگار نمیدانی مقابل هواداران ناراحت پرسپولیس چگونه پایکوبی میکردی، اینها را از ذهن خودت دور نکن. باز هم به تو میگویم حق داری به خاطر پول از پرسپولیس شکایت کنی و این حق طبیعی توست اما امیدوارم هیچ وقت گذشته خود را فراموش نکنی.

وی اضافه کرد: هواداران پرسپولیس آنقدر بزرگ هستند که در روزی که تو سرمربیشان نبودی تو را تشویق کردند اما مزد زحماتشان را با تهدید و شکایت گرفتند. دوست عزیز من! برای تو آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم در ادامه راه به موفقیت بیشتری برسی.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

دایی خطاب به رویانیان: گذشتهای نداری که بخواهم یادآوری کنم
                        سرمربی تیم فوتبال راه آهن در واکنش به انتقادات اخیر رویانیان به بیان جملاتی چون من هرچه دارم از بالایی دارم نه از پرسپولیس، این آقا گذشتهای ندارد که من بخواهم یادآوری کنم، شمایی که یک روزه به فوتبال آمدی چطور دایه مهربانتر از مادر شدهای، پرداخت.
                        به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی پس از شکست 2 بر صفر تیمش مقابل پرسپولیس در خصوص صحبتهای محمد رویانیان تصریح کرد: دوست دارم برای روشن شدن ماجرا برای هواداران پرسپولیس در این خصوص صحبت کنم. وی در ادامه افزود: نمیدانم آقایانی که یک دفعه پیدایشان میشود چطور دایه مهربانتر از مادر میشوند. قبل از اینکه این آقا (رویانیان) به پرسپولیس بیاید آیا به غیر از راهنمایی و رانندگی جای دیگری دیده بودیدش؟ دایی با طرح این سئوال که "اگر دنبال طلبم بروم آدم بدی میشوم"، تاکید کرد: من هرچه دارم از بالایی دارم نه از پرسپولیس. پرسپولیس و تیم ملی وسیلهاند. وقتی در تیم تجارت بازی میکردم بهترین بازیکن مسابقات انتخابی جام جهانی در سال 93 شدم و بعد از آن پرسپولیس دنبالم آمد. سرمربی راه آهن تاکید کرد: اگر پرسپولیس به من 20 تومان داده من 4 برابرش را به این تیم برگرداندهام. نمیدانم این آقا کجا بزرگ شده است که یازهرا گفتن مرا رقص و پایکوبی میداند! دایی که به شدت عصبانی بود ادامه داد: مسلمانی به ریش نیست. اعتقاد به ریش نیست به ریشه است. باید بدانیم آدمها از کجا آمدهاند. وی تاکید کرد: شما را که بنده خدا به پرسپولیس آورده است. این آقا گذشتهای ندارد که من بخواهم یادآوری کنم. ایشان فکر کرده چه خبر است؟ سرمربی راه آهن ادامه داد: مگر من از تو به خاطر ریشت میترسم؟ من از بالایی میترسم نه از شما. دین و مسلمانی به ریشه است نه ریش. دایی که لحظه به لحظه بر عصبانیتش افزوده میشد، افزود: ببخشید من از شما میترسم، شمایی که به خاطر تبلیغ خودت به پرسپولیس آمدی و گفتی تیم را کهکشانی میبندی؟! شما برای اینکه خودت را نشان بدهی قهرمانان المپیک را به پرسپولیس آوردی و با آنها قرارداد بستی. علی دایی جواب هزار نفر مثل تو را هم میدهد چه برسد به شما، تویی که بنده خدا هلت داده و از جایی دیگر به ورزش آورده است. بدبختی ورزش ما همین است. سرمربی راه آهن خطاب به رویانیان گفت: بنده خدا! تو هم میروی. امسال امثال کریمی و دایی و خوردبین را کنار میگذاری اما سالهای آینده چه؟ دایی تاکید کرد: همه میدانند دایی چطور کسب درآمد کرده است. من استحقاقش را داشتهام و خدا هم کمکم کرده است. شما که یک مدیر دولتی بودی! این پولها از کجا میآید؟ شما که میگویید از وزارت ورزش پولی نگرفتهاید. نکند شما مولتی میلیاردر بودی و ما خبر نداشتیم! سرمربی راه آهن ادامه داد: من از باشگاه السد قطر به باشگاه بیله فلد رفتم که با این انتقال بالای یک میلیون مارک به جیب باشگاه پرسپولیس آمد. دایی در بخش دیگری از صحبتهایش گفت: شمایی که وقتی به یک مسند میرسد خودت را گم میکنی. اصلا از این صحبتها خندهام میگیرد. بعضیها میگویند بازیکنان پرسپولیس با دایی ارتباط دارند که باید بگویم بله. من با همه فوتبالیستها ارتباط دارم و به عنوان یک برادر به آنها کمک میکنم. وی افزود: فردا، پس فردا تو هم رفتنی هستی اما مطمئن باش امثال دایی همیشه در دل مردم میمانند. سرمربی راه آهن با بیان اینکه "آیا از این صحبتها خجالت نمیکشید"، خطاب به رویانیان گفت: یک خورده معرفت داشته باشید. یک خورده مرد باشید. شما یک میکروفن دستتان است که هر چه میخواهید میگویید. تو که ادعا داشتی فوتبال ما ناپاک است و برای مبارزه با این ناپاکیها آمدی اما با این شرایط باید بگویم وای به حال پرسپولیس که تو بخواهی با خراب کردن امثال دایی آن را درست کنی. دایی ادامه داد: تو تا دیروز هزار بار مجیدی و دایی میگفتی. با این حال گندهتر از تو هم نمیتواند دایی را خراب کند، چرا که من همه چیزم را از بالایی گرفتهام و پرسپولیس و تیم ملی وسیله بودهاند.
                        وی تاکید کرد: شمایی که یک روزه به فوتبال آمدی چطور دایه مهربانتر از مادر شدهای؟! در حالی که تا قبل از این هیچکس شما را در ورزشگاه ندیده بود. سرمربی راه آهن افزود: شما در حدی نیستید که راجع به دایی حرف بزنید. از این به بعد هم هر حرفی بزنید همه چیز را واضحتر میگویم چرا که سرم زیر بغل کسی نیست و از هیچکس نمیترسم. وی گفت: مگر کسی که بخواهد حقش را بگیرد جرم میکند؟ چرا شما با آنهایی که بعد از دایی به پرسپولیس آمدند تسویه حساب کردید ولی حالا که به ما رسید پولمان را نمیدهید؟ من سه ماه قبل محترمانه درخواست کردم پولم را بدهید ولی وقتی جواب نمیدهید این اتفاقات میافتد. سرمربی راه آهن همچنین در خصوص دیدار این تیم مقابل پرسپولیس گفت: ما شروع بدی داشتیم و روی دو ضربه ایستگاهی که نقطه قوت پرسپولیس بود گل خوردیم. اگر نیمه اول یکی از توپهای ما گل میشد جریان بازی تغییر میکرد. دایی تصریح کرد: بازی متعادلی بود و ما روی تیزهوشی بازیکنان پرسپولیس گل خوردیم. گل دقیقه اول همه حساب و کتاب ما را به هم ریخت.

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

تراکتور 4 -سپاهان 1
                          یاشا تیراختور یاشا

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

تراکتورسازی با برتری پرگل مقابل سپاهان صدرنشین شد

تیم تراکتورسازی تبریز موفق شد در زمین سپاهان اصفهان مدافع عنوان قهرمانی را شکست دهد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دیدار دو تیم سپاهان اصفهان و تراکتورسازی تبریز که سومین بازی از هفته سیزدهم لیگ برتر بود، از ساعت 16 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان آغاز شد و شاگردان اولیویرا با نتیجه پر گل 4 بر یک از سد مدافع عنوان قهرمانی گذشتند.

اولین گل این بازی را مهدی سید صالحی در دقیقه 15 برای تراکتورسازی به ثمر رساند تا این تیم تبریزی در نیمه اول با پیروزی به رختکن برود.

اما تبریزیها با آغاز نیمه دوم و در دقیقه 52 دوباره به گل رسیدند و این بار هم مهدی سیدصالحی گل این تیم را به ثمر رساند. البته سپاهانیها هم که پس از دریافت این گل به خودشان آمده بودند، در دقیقه 55 توسط امید ابراهیمی به گل رسیدند اما این گل نیز تنها سه دقیقه بعد توسط شاگردان اولیویرا جواب داده شد. گل سوم تراکتورسازی فلابیو لوپز به ثمر رساند. در حالی که تنها چند ثانیه به پایان بازی مانده بود این بار خود سپاهانیها با گلزنی به خودشان فاصله را بیشتر کردند و بازی با نتیجه 4 بر یک به سود تراکتورسازی به پایان رسید.

سپاهان با این باخت در ردهی سوم جدول قرار گرفت.

نظر

• بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

تراکتورسازی تبریز، صدرنشین جدید لیگ برتر فوتبال ایران

تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با نتیجهای دور از انتظار، سپاهان اصفهان صدرنشین لیگ را در خانه حریف شکست داد و به جای این تیم، رتبه نخست را از آن خود کرد. این تیم فصل قبل را با عنوان نایب قهرمانی به پایان رسانده بود.

سپاهان و تراکتورسازی در هفته سیزدهم لیگ برتر در ورزشگاه فولادشهر به مصاف هم رفتند که جدال این دو تیم با حساب ۴-۱ به سود تیم تبریزی به پایان رسید. ستاره تراکتورسازی در این بازی، مهاجم پیشین سپاهان یعنی سیدمهدی سیدصالحی بود که دو بار دروازه تیم سابق خود را گشود. در یک نوبت هم رضا محمدی سنگربان سپاهان، در موقعیتی تک به تک مانع از گلزنی سیدصالحی شد.

تک گل سپاهان را امید ابراهیمی هافبک دفاعی خلاق این تیم در دقیقه ۵۵ وارد دروازه میهمان کرد. او با شوتی سرضرب از شلوغی پشت محوطه جریمه تراکتورسازی استفاده کرد و دروازه تیم تبریزی را گشود.

بلافاصله پس از گل ابراهیمی، در حالی که صداوسیمای اصفهان داشت تصاویر آهسته این گل را پخش میکرد، خطای علی احمدی بر روی گونزالس باعث شد داور نقطه پنالتی را نشان دهد.

فلاویو لوپز پشت توپ ایستاد و با اعتماد به نفسی جالب توجه، بیآنکه دورخیز کند پنالتی را نواخت و تیمش را به گل سوم رساند.

حسن اشجاری مدافع سپاهان در دقیقه ۹۱ در حالی که هیچ کس اطراف دروازه نبود، اشتباه کرد و برای چهارمین بار دروازه مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر را گشود. در این بازی مهیج، هر دو تیم سراپا هجومی بودند و میتوانستند توسط قاسم دهنوی، احمد جمشیدیان و جواهیر سوکای بر تعداد گلهای زده خود بیافزایند. تراکتورسازی با این برد ۲۳ امتیازی شد و به صدر جدول صعود کرد.

اولیویرا: به بازیکنانم میبالم

سرمربی تراکتورسازی پس از تحقق صدرنشینی تیمش در لیگ برتر ابراز امیدواری کرد روند پیروزیهای سرخپوشان تبریز همچنان ادامه داشته باشد.

تونی اولیویرا که پیش از بازی هم گفته بود تراکتورسازی متفاوتی را نسبت به بازی قبلی مقابل استقلال به زمین خواهد فرستاد، در نشست خبری پس از مسابقه با ابراز رضایت از نتیجه و عملکرد بازیکنانش گفت: درست است که سپاهان باخت اما این تیم همان قهرمان لیگ برتر است. تیم ما به شرایطی رسیده که خیلی اصولی بازی میکند. از داشتن چنین بازیکنانی به خود میبالم و از آنها راضی هستم. البته این بازی تمام شد و باید به مسابقات آینده فکر کنیم.

سرمربی پرتغالی تراکتورسازی درباره تعویض احسان حاجصفی مدافع چپ ملی پوش تیمش گفت: هر مربی وقتی تعویض میکند در پی انجام کاری مثبت است. حاجصفی به دلیل اینکه قدرت تهاجمی زیادی دارد کمک زیادی به ما کرد و توانستیم از حرکات انفجاری او استفاده کنیم.

در طرف مقابل زلاتکو کرانچار، تیمش را سزاوار شکست با چنین نتیجهای ندانست و گفت: «گل زودهنگامی که سیدصالحی زد تمرکز ما را به هم ریخت. فرصت جبران داشتیم و حتی زمانی که ۲ بر یک عقب بودیم میتوانستیم به بازی برگردیم اما پنالتی که داور به ضرر ما گرفت ترمز تیم ما را کشید. البته باید این بازی را آنالیز و تمام افکار منفی را از ذهنمان دور کنیم. زیرا اشتباهات متعدد ما باعث شد این نتیجه رقم بخورد.»

سرمربی سپاهان که تیمش سه دوره پیاپی به قهرمانی لیگ برتر ایران رسیده، در پاسخ به انتقاد خبرنگاران اصفهانی که برخی بازیکنان سپاهان در این مسابقه کمکاری کردند، گفت: «با این حرف موافق نیستم. فکر نمیکنم شاگردان من به خاطر تیم، هواداران و خودشان دست به چنین کاری بزنند. در این شکست عمدی در کار نبوده است. اگر از موقعیتهای خود استفاده میکردیم شاید چنین نتیجهای رقم نمیخورد.»

سرمربی سابق تیم پرسپولیس و تیمهای ملی کرواسی و مونته نگرو درباره اعتراض محمدرضا خلعتبری به تعویضش گفت: این بازیکن باید بداند انتظارات را در این بازی برآورده نکرد. مجبور شدم تعویضش کنم. او پس از تعویض به رختکن رفت و حرکت خاص دیگری از او ندیدم.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال/
                                پرسپولیس به مس کرمان هم باخت/ تیم ژوزه به پایین جدول بازگشت!
                                سیزدهمین هفته از مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور با شکست تیم پرسپولیس مقابل مس کرمان و سقوط این تیم به سکوی چهاردهم جدول رده بندی لیگ برتر پیگیری شد تا بازهم آسمان این تیم ابری شود.
                                به گزارش خبرنگار مهر، هفته سیزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور از ساعت 15:15 امروز جمعه با برگزاری دیدارهایی پیگیری شد که یکی از آنها بازی مس کرمان - پرسپولیس بود که در ورزشگاه امام علی (ع) کرمان برگزار شد و در پایان به برتری 2 بر یک نارنجی پوشان میزبان انجامید.

پرسپولیس پس از پیروزی مقابل راه آهن روحیهای مضاعف گرفته بود و با امید شکستن طلسم ناکامی در کرمان به خانه مسیها رفت اما با گل دقیقه 16 مصطفی شجاعی غافلگیر شد. تنها دو دقیقه پس از آنکه محمد نوری با بیدقتی در گشودن دروازه مس ناکام ماند، شجاعی روی پاس عنایتی که با ضربه سر به او رسید، دروازه نیلسون را بازکرد و تیم میزبان را پیش انداخت.

پس از این گل تیم پرسپولیس حملات زیادی داشت و بالاخره در دقیقه 45 مهدی مهدویکیا با یک ضربه ایستگاهی دروازه تیم مس را گشود و بازی را به تساوی کشاند تا دو تیم با تساوی یک بریک به رختکن بروند.

پرسپولیس در نیمه دوم هم با میل تهاجمی بیشتر وارد زمین شد اما بازهم مصطفی شجاعی با حضور به موقع در زمین این تیم توانست با شوتی سرکش گل برتری مس را به ثمر رسانده و نتیجه را 2 بر یک به سود شاگردان ابراهیم قاسمپور کند. سرخپوشان تهرانی بعد از گل دقیقه 61 شجاعی به آب و آتش زدند تا شاید به گل تساوی دست یابند اما تلاش آنها بی ثمر بود.

شاگردان "مانوئل ژوزه" حدفاصل دقایق 63 تا 71 توسط مهدی مهدویکیا، هادی نوروزی و کریم انصاریفرد به سه موقعیت گلزنی رسیدند که مهمترین آنها ضربهای بود که انصاریفرد در دقیقه 71 زد و با کمترین اختلاف از بالای تیر افقی به بیرون از زمین رفت.

ژوزه در 15 دقیقه پایانی برای تغییر نتیجه جواد کاظمیان و غلامرضا رضایی را هم به میدان فرستاد تا با مهاجمانی بیشتر به دروازه مس حمله کنند اما حملات پرسپولیسی ها راه به جایی نبرد و مس کرمان به برتری 2 بر یک رسید. پرسپولیس با این شکست 14 امتیازی ماند و به رده چهاردهم جدول سقوط کرد و مس با 15 امتیاز به رده یازدهم جدول رسید.

قضاوت دیدار مس کرمان - پرسپولیس برعهده یدالله جهانبازی بود. او در این بازی به هیچکدام از بازیکنان دو تیم کارت زرد و قرمز نشان نداد.
                                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

در حال کار...
                                X