<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

حمید استیلی در مراسم تشییع پیکر مجری ورزشی/عکس

نیما نهاوندیان دیروز به خاک سپرده شد

to continue, please follow me on my page

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

علی دایی در مراسم انتخاب بهترین های جهان شرکت می کند

کاپیتان و مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در انتخاب بهترین های فوتبال جهان روز دوشنبه راهی سوئیس خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی دایی سرمربی فعلی تیم فوتبال راه آهن که عنوان بهترین گلزن تاریخ فوتبال جهان را در کارنامه اش دارد، روز دوشنبه هفته پیش رو برای حضور در مراسم انتخاب بهترین های فوتبال جهان راهی مقرر فدراسیون بین المللی فوتبال در سوییس خواهد شد.

مهاجم و کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران روز چهارشنبه و پس از برگزاری این مراسم به تهران بازخواهد گشت تا تمرینات تیم راه آهن را زیر نظر بگیرد. علی دایی عضو کمیته جوانان فدراسیون بین المللی فوتبال - فیفا - است.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

جشن تولد عادل فردوسی پور + عکس

عادل فردوسیپور (۱۰ مهر ۱۳۵۳ در تهران) روزنامهنگار، مترجم، استاد دانشگاه، تهیهکننده، مجری تلویزیونی و گزارشگر فوتبال اهل ایران است

به گزارش انتخاب
        به نقل از اول نیوز، وی اصالتا اصل شهر رفسنجان در استان کرمان است.او دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی شریف است. او پایهگذار، تهیهکننده و مجری برنامهٔ ۹۰ که از شبکه ۳ سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش میشود نیز هست. در سال ۲۰۰۹، هفتهنامه نیوزویک او را در فهرست پرقدرتترین افراد در ایران در رده نوزدهم جای داد. مجله ورلد ساکر به او لقب «جان ماتسن ایران» دادهاست.

نظر

• وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

بررسي مصاحبه مربي تيمملي در كميسيون امنيت!
          همين مشكل مانده بود كه به زودي برطرف ميشود

گروه ورزشي: در حاليكه خوشبختانه اغلب مشكلات مديريتي، اجتماعي و اقتصادي كه فشارهاي ويرانگري بر جامعه امروز ايران وارد آورده و صداي بسياري از مراجع، علما و بزرگان كشور را درآورده بود، با اقدامات منطقي و بجا و قابل تقدير مسئولان برطرف شده است، يكي دو مورد باقيمانده از نارساييها و مشكلات جامعه نيز با ذكاوت، تيزهوشي بهنگام و به موقع دستاندركاران ذيربط در حال برطرف شدن هستند كه مهمترين آن مصاحبه تكاندهنده مربي تيم ملي فوتبال با يك شبكه تلويزيوني خارج از كشور بوده است!
          همين مشكل مانده بود كه به زودي برطرف ميشود
          به گزارش بهارنيوز، فارغ از مزاح بكار رفته در «ليد» اين خبر، واقعا برخي از مسئولان كشور بي توجه به مشكلات عديده كشور و مردم، ظاهرا در دنياي ديگري سير ميكنند و دل مشغوليهاي خاص خود را دارند و به قول معروف؛ دنيا را آب ببرد، برخي آقايان را خواب ميبرد! در تازهترين اين دلمشغوليهاي عجيب و غريب، مصاحبه ورزشي سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال ایران با تلویزیون بیبیسی است كه رنگ سياسي و امنيتي به خود گرفت به طوری که پای مجلس نیز به این مصاحبه باز شده و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از بررسی آن در مجلس خبر داده است!

سیدحسین نقویحسینی، عنوان کرد: مصاحبه با این شبکه معاند خط قرمز ما حساب میشود و هیچ فردی نباید از این خط قرمز عبور کند، به ویژه کسی که اکنون خدمتگزار مردم ایران است نباید این کار را انجام دهد. سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس خاطرنشان کرد: مسئولان ورزش کشور و به ویژه فدراسیون فوتبال باید قبل از اینکه چنین اتفاقی رخ دهد به کیروش در زمینه چنین مسائلی تذکر میدادند. اکنون هم وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و سایر فدراسیونها باید در این زمینه به مربیان و ورزشکاران خارجی خود توصیههای لازم را انجام دهند.
          نقوی حسینی عنوان کرد: این احتمال وجود دارد که این شبکههای معاند به دنبال سوژه قرار دادن این افراد و ایجاد جو برای کشورمان باشند که به همین دلیل مسئولان ورزش باید در زمینه رعایت خط قرمزها با مربیان و ورزشکاران خارجی شاغل در ایران صحبت کنند. وی در پایان گفت: بی تردید موضوع گفتوگو کیروش با این شبکه معاند در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی و فراکسیون ورزش مجلس بررسی خواهد شد و باید مجلس تذکری به فدراسیون فوتبال بدهد.

اين در حاليست كه همواره حتي بسياري از مربيان داخل ايران در باره رويدادهاي ورزشي به صورت تلفني با شبكههاي فارسي زبان از جمله بي بي سي، وي او اي، و ... مصاحبه ميكنند كه از آن جمله ميتوان به گفت و گوي مربياني چون ناصر ابراهيمي، اصغر شرفي و ... با اين تلويزيونها اشاره كنيم و معلوم نيست آقاي نقوي، به چه دليل روي مصاحبه يك مربي خارجي فوتبال ايران حساس شده است و اصولا يك مصاحبه فوتبالي، آن هم توسط يك مربي فوتبال و از آن مهمتر يك مربي خارجي مقيم ايران، چه ربطي ميتواند به سياست و كميسيون امنيت مجلس داشته باشد!
          البته اگر آقاي كيروش در مصاحبه خود بحثي سياسي و غيرورزشي را مطرح ميكرد، حساسيت يك نماينده عضو كميسون امنيت مجلس قابل دفاع بود اما وقتي كل مصاحبه ورزشي و فوتبال باشد و آن را هم به امنيت كشور ربط ميدهيم و گره ميزنيم واقعا در ميمانيم كه سياستزدگي در اين كشور تا به كجا؟ و قرار است با اين روش و شيوه كجاها را فتح كنيم؟
          گفتني اينكه، کیروش که در لندن بهسر میبرد٬ روز جمعه با حضور در تلویزیون بیبیسی درباره آخرین وضعیت تیم ملی قوتبال سخن گفته بود.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

مسی پس از کسب توپ طلا چه گفت؟/ پاسخ به کنایه رونالدو

بهترین بازیکن جهان در سال 2012 جایزه خود را به خانواده و هم تیمیهایش تقدیم کرد.

به گزارش مشرق، مسی پس از دریافت این جایزه گفت: اگر حقیقت را به خواهم به شما بگویم این است که واقعا باور نکردنی است و نمیتوانم احساسم را با کلام بیان کنم. دوست دارم از همه همبازیهایم در بارسلونا تشکر کنم.

وی سپس رو به اینیستا کرد و گفت: از اینکه در کنار شما بازی میکنم افتخار میکنم. همچنین دوست دارم از تمام همبازیانم در تیم ملی آرژانتین نیز تشکر کنم. با هر کس کار کردهام از دوستانم، از خانواده از تمام کسانی که در کنارم بودند تشکر میکنم. همچنین قصد دارم از همسرم و فرزندم نیز تشکر کنم.

پاسخ مسی به کنایه رونالدو

پیش از آغاز رسمی مراسم انتخاب بهترینهای فوتبال جهان در زوریخ سوئیس نشست خبری به صورت مشترک بین مسی، رونالدو و اینیستا برگزار شد.

لیونل مسی در آغاز صحبتهایش گفت: زمانی که 8 ساله بودم حیران این نبودم که یک روز بهترین بازیکن جهان شوم، الان هم به آن فکر نمیکنم فقط میخواهم فوتبال بازی کنم. مانند هر بچهای که در دوران کودکیاش فقط دوست دارد بازی کند من هم همین رویه را داشتم.

رونالدو در این نشست عنوان کرد: من دقیقاً نمیتوانم خاطرات کودکیام را به یاد بیاورم اما میدانم که به سبک خاص خودم بازی میکردم مانند کودکی که در پرتغال زندگی میکند. رؤیای من این بود که یک فوتبالیست حرفهای شوم اما هرگز فکر نمیکردم بهترین بازیکن جهان شوم. از اینکه در فهرست نهایی فیفا برای کسب عنوان بهترین بازیکن جهان قرار گرفتهام بینهایت احساس غرور میکنم حتی اگر این عنوان را به دست نیاورم زندگی همچنان جریان دارد.

در ادامه این نشست خبری مسی اظهار داشت: دوباره تأکید میکنم که افتخارات شخصی و جوایزی که به دست آوردهام به مراتب از عناوین و رکوردهای تیمی کمارزشتر است.

کریستیانو رونالدو در پاسخ به این سؤال که در مورد مسی پرسیده شد به کنایه گفت: مسی آدم کسلکنندهای نیست اما آنچه مهم است اینکه او بخشی فوتبال امروز دنیا است.

مسی در واکنش به این کنایه رونالدو عنوان کرد: ما با یکدیگر نمیجنگیم بلکه برای تیممان بازی میکنیم.
            به گزارش فارس ویسنته دل بوسکه سرمربی اسپانیا و گورادیولا سرمربی سابق بارسلونا در این نشست از حاضرین بودند.
            گورادیولا در این نشست خبر داد که دوست دارد دوباره به دنیای مربیگری بازگردد.
            وی در پاسخ به سؤالی که آیا شما به نیمکت بایرین نزدیک شدید یا خیر، گفت: آنچه در حال حاضر تصمیم گرفتم اینکه دوباره میخواهم به حرفه مربیگری بازگردم اما هنوز تیمم را انتخاب نکردم.
            وی افزود: وقتی به بازیکنان بارسلونا نگاه میکنم احساس غرور به من دست میدهد که روزی مربی آنها بودم الان هم با شور و شوق در استادیومها مانند یک هوادار حامی بارسلونا هستم

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

علی دایی سورپرایز شد + عکس

روز یکشنبه پیش از سفر به سوییس، علی دایی با حضور در تمرینات تیمش در ورزشگاه اکباتان با یک سورپرایز مواجه شد.

علی دایی کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران و برترین گلزن ملی فوتبال جهان که عضو کمیته کارشناسی فیفا برای انتخاب برترینهای سال 2012 فوتبال جهان بود در مراسم انتخاب برترین ها که دوشنبه شب در مقر فیفا واقع در زوریخ سوییس برگزار شد در کنار بزرگان این رشته حضور داشت.

در این مراسم لیونل مسی آرژانتینی برای چهارمین بار عنوان مرد سال فوتبال جهان را از آن خود کرد.

به گزارش سایت باشگاه راه آهن، روز یکشنبه پیش از سفر به سوییس، وقتی علی دایی برای حضور در تمرینات تیمش وارد ورزشگاه اکباتان شد، با این هدیه روبرو شد.

مهدی رعیتی نقاش کاشانی، تصویر علی دایی را که روی تابلویی با سایز بزرگ نقاشی کرده بود، به عنوان هدیه تقدیم سرمربی راه آهن کرد و از میزان علاقه اش به او گفت. این نقاش کاشانی به دایی گفت که از دوستداران و طرفداران پروپا قرص اوست و همیشه دوست داشته که چنین هدیه ای را به او بدهد.

سرمربی راه آهن نیز که شگفت زده شده بود ضمن تشکر و قدردانی از این نقاش خوش ذوق، برای او آرزوی موفقیت کرد. دایی تاکید کرد که این لطف نقاش مذکور را هیچ وقت فراموش نمی کند و این هدیه باارزش را همیشه حفظ خواهد کرد.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

برهاني بهترين گلزن تاريخ استقلال شد

گروه ورزشي: مهاجم تيم استقلال با گلي که مقابل مس کرمان به ثمر رساند بهترين گلزن تاريخ استقلال شد.

آرش برهاني با گلي که امروز در جريان بازي مقابل مس کرمان به ثمر رساند، با ۹۰ گل زده براي استقلال به عنوان بهترين گلزن تاريخ باشگاه استقلال معرفي شد. پيش از اين برهاني با دو گلي که در ديدار مقابل سايپا از دور اول جام حذفي به ثمر رسانده بود با ۸۹ گل به رکورد علي جباري بازيکن اسبق اين تيم رسيده بود.
                علي جباري، هافبک اسبق استقلال با زدن ۸۹ گل دومين گلزن برتر تاريخ استقلال به شمار ميرود و پس از جباري نيز فرهاد مجيدي ۸۳ گله در جايگاه سوم حضور دارد.

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

رویانیان و نوه هایش در تمرین پرسپولیس/ عکس

محمد رویانیان در تمرین پرسپولیس دو مهمان ویژه داشت. نوه های سردار که دست در دست بابا بزرگ به تماشای تمرین آمده بودند.

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

شاهکار جدید مدیریت ورزش:

محرومیت قایقرانی ایران از شرکت در تمامی مسابقات بین المللی

فدراسیون جهانی کانو در نامه ای به فدراسیون قایقرانی اعلام کرد ایران تا اطلاع ثانوی از حضور در میادین بین المللی این رشته محروم است.

به گزارش ایسنا، پس از برکناری احمد دنیامالی از ریاست فدراسیون قایقرانی مجامع جهانی این رشته نسبت به این تغییر موضع نشان دادند و بارها خواستار بازگشت وی به فدراسیون و لغو حضور اسبقیان در راس کار شدند. مخالفت با تصمیم مسئولان ورزش تا جایی ادامه یافت که فدراسیون جهانی کانو پس از اجلاس سن پترزبورگ در نامه ای به دبیر فدراسیون اعلام کرد که تمامی فعالیت های کانو ایران در سطح بین الملل تا اطلاع ثانوی تعلیق است.

در این نامه آمده است:« پیرو نامه مورخ ۳ دسامبر ۲۰۱۲ درباره وضعیت فدراسیون قایقرانی ایران باید به اطلاع شما برسانیم که در کنگره اخیر ICF در سنپترزبورگ تصمیم گرفته شد که فدراسیون قایقرانی ایران تا اطلاع ثانوی محروم شود. این محرومیت به این معناست که هیچ ورزشکار ایرانی حق شرکت در هیچ یک از رقابتهای کانو درسطح جهانی و قاره ای را ندارد. همچنین ایران هیچ نمایندهای در کنگرههای ICF نخواهد داشت. هیچ بودجهی بینالمللی در اختیار فدراسیون قایقرانی ایران قرار نخواهد گرفت و هیچ سرمربی خارجی نمیتواند در ایران مربیگری کند.»

در ادامه رفع تعلیق کانو ایران منوط به بازگشت دنیامالی به فدراسیون اعلام شده و آمده است: « این محرومیت شامل بازیهای آسیایی، بازی های جهانی، انتخابی المپیک و هر تورنمنت بینالمللی خواهد بود. این وضعیت تا اطلاع ثانوی پابرجا میماند. آقای دنیامالی باید بار دیگر به سمت خود به عنوان رییس فدراسیون قایقرانی ایران برگردد و اگر او شرایط کانو در ایران را تایید کند ICF محرومیت را لغو خواهد کرد.»

به گزارش ایسنا، در این نامه در حالی کانوی ایران به صراحت از فعالیت در سطح بین المللی محروم شده است که مسئولان فدراسیون قایقرانی بارها خبر تعلیق ایران را تکذیب کرده بودند.

بر اساس قوانین، در انتخابات همه فدراسیونهای ورزشی، نماینده کمیته ملی المپیک باید حضور داشته باشد. اما در این انتخابات به علت اینکه وزارت ورزش اصلاحات کمیته بین المللی المپیک را نپذیرفته بود، نماینده کمیته ملی المپیک در آن انتخابات غایب بود.

دنیا مالی در آستانه المپیک لندن و در حالی از کار برکنار شد که هنوز یک سال به پایان دوره ریاست او باقیمانده بود.
                    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

تارخ تولدواقعی و شناسنامه ای علی دایی!

علی دایی دیروز ۴۳ ساله شد. همین موضوع باعث شد اغلب خبرنگاران و عکاسان ورزشی، دنبال او باشند تا با کیک و شمع از مطرح ترین چهره فوتبال ایران عکس بگیرند و با او درباره این اتفاق صحبت کنند

البته شناسنامه علی دایی، تاریخ تولدش را ۱۳۴۸/۱/۱ نشان می دهد اما او متولد ۱۴ بهمن ۱۳۴۸ است و سن واقعی اش حدود ۱۱ ماه کمتر از سن رسمی اش است.

برادرش محمد دایی که دو سال از او بزرگتر است می گوید: «پدر ما برای اینکه زودتر به مدرسه برویم شناسنامه ما را بزرگتر گرفته به همین دلیل شناسنامه علی از سن واقعی او بزرگتر است.»

دیروز بازیکنان و سایر اعضای تیم فوتبال راه آهن هم منتظر بودند تا او به تمرین بیاید و تولدش را تبریک بگویند اما یک گرفتاری شخصی باعث شد تا سرمربی راه آهن نتواند در روز تولدش به تمرین بیاید. به همین دلیل همه چیز به امروز موکول شد تا یک جشن مفصل در تمرین راه آهن برگزار شود. پیش از جشن امروز اما علی دایی گفت و گوی کوتاهی با تماشا درباره سالروز تولدش کردکه در زیر می خوانید:

آقای دایی تولدتان مبارک. چه احساسی دارید از اینکه یک سال بزرگتر شده اید؟

- احساس خاصی ندارم. وقتی یک سال بزرگتر می شوی یعنی اینکه داری باتجربه تر می شوی.

حالا واقعا احساس پیری می کنید؟

- نه بابا، اصلا و ابدا. هنوز جوانم. حالا کو تا پیری.

اغلب مردم وقتی تولدشان می شود احساس می کنند یک سال پیر شده اند. شما اصلا چنین حسی ندارید؟

- من به این چیزها فکر نمی کنم. شاید اگر بازیکن بودم این حس را داشتم اما الان که مربی هستم چنین حسی ندارم.

شما ۴۳ ساله شده اید. می خواهیم بدانیم آرزوی علی دایی در این سن و سال چیست؟

- آرزویم این است که خدا به همه سلامتی بدهد، به من و خانواده ام هم بدهد و اینکه هیچ وقت محتاج دیگران نشوم.

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

عکس/لحظه افت فشار قلعه نویی

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

پرسپولیس برابر آلومینیوم متوقف شد, گلمحمدی و دستیارش اخراج شدند

تیم فوتبال پرسپولیس که امیدوار بود با پیروزی برابر تیم انتهای جدولی آلومینیوم به ارتقای جایگاهش در جدول رده بندی لیگ برتر امیدوار باشد، در شرایطی برابر این تیم متوقف شد که سرمربی و مربی خود را هم اخراج شده دید.

به گزارش خبرنگار مهر، روز دوم از هفته بیست و هفتم دوازدهمین دوره رقابت های فوتبال لیگ برتر عصر امروز جمعه با برگزاری دیدار تیم های آلومینیوم و پرسپولیس در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس پیگیری شد که در نهایت دو تیم با تساوی بدون گل به کار خود پایان دادند.

در این دیدار که به قضاوت احمد صالحی برگزار شد، شاگردان یحیی گل محمدی صاحب موقعیت های مناسبی برای گلزنی شدند و در نیمه اول می توانستند چندین بار به گل برسند اما بی دقتی مهاجم این تیم باعث شد دروازه تیم آلومینیوم بسته بماند. در نیمه دوم آلومینیوم صاحب موقعیت های بهتری شد اما این تیم هم نتوانست حتی با در اختیار داشتن ایمون زاید به گل برسد.

در دقایق پایانی این دیدار که یحیی گل محمدی نسبت به قضاوت داور اعتراض می کرد، احمد صالحی او را از روی نیمکت اخراج کرد و دقایقی بعد نیز مجتبی حسینی دستیار یحیی به خاطر همین اعتراضات از روی نیمکت اخراج شد تا کار سرخپوشان برای دیدار آینده مشکل تر از قبل شود و آنها دو نفر اول نیمکت خود را در اختیار نداشته باشند. پرسپولیس با این تساوی 39 امتیازی شد و رد رده ششم باقی ماند.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• hossein sh
                            ستاره دار(1)
                            • Mar 2012
                            • 688

پیش به سوی قهرمانی

نظر

• ماهور
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1239

جشن تولد کاپیتان سابق استقلال+عکس

در این عکس قدیمی، جواد زرینچه کاپیتان سابق تیم فوتبال استقلال را در مراسم جشن تولد خودش که از سوی باشگاه استقلال برای وی گرفته شده بود مشاهده می کنیم.

در این عکس تعدادی از بازیکنان قدیمی استقلال که در آن زمان همبازی زرینچه بودند از جمله محمود فکری، محمد نوری، سیروس دین محمدی، عباس سرخاب، احمد کعبیان پور، صمد مرفاوی، آتیلا حجازی، محمد تقوی، دکتر امین نوروزی، محمدرضا مهرانپور، داریوش یزدی، محسن گروسی و رضا حسن زاده دیده می شوند.

چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                              گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• hossein sh
                                ستاره دار(1)
                                • Mar 2012
                                • 688

حواشی دیدار سپاهان - الاهلی

استقبال هواداران سپاهان از بازی

اصفهان – خبرگزاری مهر: هواداران تیم فوتبال سپاهان استقبال خوبی از بازی این تیم مقابل الاهلی عربستان به عمل آوردند و تا پیش از آغاز بازی نزدیک به 8 هزار تماشاگر در ورزشگاه فولادشهر اصفهان حضور دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، هوادارن تیم فوتبال سپاهان استقبال قابل توجهی از بازی این تیم مقابل الاهلی عربستان به عمل آوردهاند و در حالیکه هنوز بازی آغاز نشده، نزدیک به 8 هزار تماشاگر در ورزشگاه فولادشهر اصفهان حضور دارند.

درهای ورزشگاه فولادشهر اصفهان از ساعت 18:30 امروز باز شد و همزمان بلیتفروشی مسابقه آغاز شد؛ از صبح امروز هم در دو محل عرضه بلیت در اصفهان، بلیتفروشی این مسابقه آغاز شده بود.

تماشاگران همچنان مشغول ورود به ورزشگاه فولادشهر اصفهان هستند و مشغول پر کردن ورزشگاه فولادشهر اصفهان هستند.

تماشاگران سپاهان پیش از آغاز بازی با شعار شهاب دست طلایی، دروازهبان سپاهان را تشویق کردند.

همچنین خلعتبری و امید ابراهیمی هم از بازیکنانی بودند که پیش از آغاز مسابقه مورد تشویق هواداران قرار گرفتند. سپاهانیها با شعارهایی در مورد محمدرضا خلعتبری، به گل او در بازی استقلال اشاره کردند.

بنری در مورد اتحاد هواداران سپاهان و تراکتور برای حضور در فینال جام حذفی پشت دروازه جنوبی ورزشگاه فولادشهر نصب شده است.

همچنین بنری با دو زبان فارسی و انگلیسی با عنوان "صلح آرمان محمد و آل و محمد" در قسمت شرقی جایگاه تماشاگران ورزشگاه نصب شده است.

نظر

در حال کار...
                                X