<<از جنجال های فوتبال تا دنیای ورزش>>

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

پسر عابدزاده در کنار فرزند علی پروین در دوران کودکی /عکس

فرزند احمدرضا عابدزاده که روزگاری در خردسالی همانند پدر لباس دروازهبانی میپوشید حالا پا جای پای پدر گذاشته است.

to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

صاحب کوچولوی شرکت جدید علی دایی + عکس

نورا دایی دختر سرمربی راه آهن صاحب یک شرکت خدمات بیمه شده است. وقتی علی دایی در مراسم افتتاح شرکت خدمات بیمه نورا تدبیر ایرانیان شرکت کند، طبیعتا یکی از همراهان اصلی او «نورا دایی» خواهد بود.

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

پوریا پورسرخ در حال عکس گرفتن از علی کریمی/عکس

در تصویر زیر، پوریا پورسرخ را در حال عکس گرفتن از علی کریمی در فرودگاه مشاهده می کنید.

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

محسن رضایی در منزل امیر قلعه نویی +عکس

در پی درگذشت والده امیر قلعه نویی سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان و سرمربی کنونی استقلال تهران، شب گذشته دکتر محسن رضایی به همراه دکتر امیدوار رضایی در منزل امیر قلعه نویی حضور یافته و ضایعه درگذشت مادر ایشان را تسلیت گفت و با وی ابراز همدردی کرد.

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

قلعه نويي به تبريز نميرود

سرمربي استقلال براي بازي با تراکتورسازي همراه تيمش به تبريز نميرود تا آبي پوشان پيش از اين مسابقه با شوک بزرگي مواجه شوند.

تيمهاي فوتبال استقلال و تراکتورسازي تبريز فردا شنبه در چارچوب مسابقات هفته دوازدهم ليگ برتر به مصاف هم ميروند اما امير قلعه نويي در اين مسابقه آبي پوشان را همراهي نخواهد کرد.

گفته ميشود قلعه نويي به خاطر عدم مواجه شدن با هواداران تيم تراکتورسازي اين تصميم را گرفته است ولي ميرشاد ماجدي سرپرست تيم استقلال با رد اين شايعه به خبرگزاري مهر گفت: زانوي قلعه نويي که هفته گذشته جراحي شده بود مجددا عفونت کرد و سه روز پيش پزشکان مجبور شدند بخيههاي پاي او را باز کنند. به همين خاطر قلعه نويي با ما به تبريز نخواهد آمد.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

سرمربی پیکان اندکی از خبرنگاران را به دریافت رشوه متهم کرد!

ویسی در گفتوگو با ایسنا: آنها از بعضی مربیان پول میگیرند تا به من ضربه بزنند!

سرمربی تیم فوتبال پیکان اندکی از خبرنگاران را به دریافت رشوه از مربیانی متهم کرد که قصد دارند با ضربه زدن به او راهی نیمکت این تیم شوند!

عبدالله ویسی که تیمش پس از وقفه چند هفتهای در مسابقات فوتبال لیگ برتر فردا (شنبه) میزبان مس کرمان خواهد بود، در گفتوگویی با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره این بازی اظهار کرد: بازی آسانی برای پیکان نخواهد بود، هرچند ما کاملا آماده هستیم. مس از تیمهای خوب و با شخصیت لیگ است که بازیکنان بزرگ و کادر فنی خوبی دارد.

** مس کرمان بخاطر نتایج قبلی استرس دارد

وی افزود: البته میدانم چون نتایجشان در حد انتظار نبوده، کمی استرس خواهند داشت. ما این بازی را یک نبرد بزرگ دانسته و تنها راه موفقیت در آن را انجام بازی با تمرکز بسیار بالا، میدانیم. ما همه تلاشمان را برای برد خواهیم کرد و امیدوارم بتوانیم بهترین عملکردمان را در زمین اجرا کنیم تا به هدفمان برسیم.

** تعطیلات لیگ پیکان را از فشار باختها رها کرد

وی با بیان اینکه تعطیلات لیگ به سود پیکان شد، افزود: تیم ما در سه بازی متوالی شکست خورده بود و این وقفهای که در لیگ افتاد ما را از آن شرایط رهایی داد؛ چون فرصت کافی برای ریکاوری در تمامی ابعاد روحی، جسمی، فنی و تاکتیکی تیم بدست آوردیم. بنابراین سعی شد تا از این فرصت به بهترین شکل ممکن استفاده کرده و تیمی آماده را روانه ادامه مسابقات کنیم.

** در نتیجهگیری فقط 3 امتیاز از برنامه عقبیم

ویسی در واکنش به اینکه البته پیکان هم در حد انتظارها ظاهر نشده، به ایسنا گفت: ما خوب بودیم و فاصله زیادی با اهداف تعیین شده نداشتیم. البته قبول دارم به آنچه ایدهآل خودم بود نرسیدیم اما فاصله ما با استراتژی نتیجهگیری که پیش از فصل انجام شد، تنها 3 امتیاز است. در ابتدای مسابقات به مدیران باشگاه گفتم تلاش میکنیم از هر 5 بازی 8 امتیاز بگیریم؛ الان از 10 بازی 13 امتیاز گرفتیم که نشان میدهد فقط 3 امتیاز عقبیم.

** مدیران پیکان فقط میخواهند تیمشان در لیگ برتر بماند

سرمربی پیکان با بیان اینکه مدیران این تیم تنها خواسته بودند تیمشان در لیگ برتر بماند، ادامه داد: من توافقی غیر از این نداشتم و براساس برنامهای که به باشگاه دادم، عملکردمان چندان بد نبود. مدیریت باشگاه انتظار ماندن تیم در لیگ برتر را داشت؛ نه کسب سهمیه آسیایی از من خواستهاند و نه حضور در رتبههای بالای جدول. البته نظر خودم و تلاشی که دارم رساندن تیم به ردههای بالای جدول است اما تعهدی ندادم.

** اندکی از خبرنگاران از بعضی مربیان رشوه میگیرند!

وی برخی خبرنگاران را به دریافت رشوه از بعضی مربیان متهم کرد و به ایسنا گفت: شاید 95 درصد اصحاب رسانه، انسانهای شرافتمندی هستند که سالم کار میکنند اما افراد کمی هم هستند که از مربی پول میگیرند تا در بعضی رسانهها حمایتشان کنند! همین چند وقت پیش دیدم خبرنگاری در یکی از سایتها به نقل مربی آورده بود اگر پیکان در بازی بعدی ببازد، مدیرعامل پیکان، محمد مایلیکهن را جانشین او خواهد کرد!

** حاضرم دستیار مایلیکهن در پیکان باشم

ویسی در واکنش به اینکه اخیرا از برخی مربیان هم گلهمند بودید، آیا معتقدید مایلیکهن به خبرنگار مدنظرتان پول داده است؟ اظهار کرد: نه اعتقاد ندارم مایلیکهن چنین کاری کرده است، اتفاقا حاجی اگر بیاید من حاضرم به عنوان دستیار کنارش کار کنم؛ او که اهل این برنامهها نیست و ما با هم رفیقیم. اما شاید بعضیها فکر میکنند با حضور فلان مربی در پیکان و رفتن من از این تیم به آنها هم سودی میرسد! ضمن اینکه بله من از برخی مربیان هم گله کردم و گفتم آیا اگر با چنین تلاشهایی بخواهند جای مربی دیگری را بگیرند، خدا هم کمک میکند تا تیمش موفق شود؟! مربی بیعرضهای که بخواهد پول بدهد و با این شیوه به جایی برسد که کارش درست نیست.

** تمام برنامهها در تمرینات کیروش، مقابل کرهجنوبی اجرا شد

ویسی که پیش از دیدار تیمهای ایران و کره جنوبی، معمولا به محل تمرینات تیم ملی میآمد و برنامههای کارلوس کیروش را میدید، در پاسخ به این سوال که آنچه در تمرینات کیروش دیدید با آنچه که ایران در بازی با کره به نمایش گذاشت چه شباهتی داشت؟ به ایسنا گفت: برنامههای کیروش صددرصد در بازی با کره اجرا شد و من از آن درس گرفتم. آنها اجرای برنامههایی را تمرین میکردند که تاکتیکی مناسبی برای رویارویی با کره جنوبی بود. در تمرینها دیدم کیروش سعی دارد تیم جوری بازی کند که کره از زمین خودش جلوتر بیاید و به انجام بازی مستقیم وادار شود تا تیم ایران از فضاهای بدست آمده استفاده کند.

** تیم ملی ثابت کرد میشود کره را 10 نفره هم برد

وی افزود: کیروش روی استفاده مناسب از ضربات ایستگاهی خیلی کار کرد. همچنین با پر کردن فضاهای خالی جایی برای استفاده بازیکنان کره باقی نگذاشت؛ او میدانست اگر بازیکنان کره صاحب فضا شوند، چون سرعت بیشتری نسبت به ایران دارند، فوقالعاده خطرناک میشوند. تیم ملی نهایتا ثابت کرد کره جنوبی آن غولی که باید از آن بترسیم، نیست و حتی 10 نفره هم میشود این تیم را شکست داد.

** وقتی شجاعی اخراج شد به دوستانم گفتم ما میبریم

این مربی با اشاره به تاثیر اخراج مسعود شجاعی در روند مسابقه، ادامه داد: وقتی تیم ملی 10 نفره شد و بعضی دوستانم قصد ترک ورزشگاه را هم داشتند به آنها گفتم بنشینید و ببینید که ما این بازی را میبریم؛ چون معلوم بود همه بازیکنان همدل شدهاند. کرهایها حتی یکبار هم نتوانستند با سرعتشان از فضای پشت مدافعان ما استفاده کنند چون اصلا فضایی برایشان ایجاد نشد. تیم ملی کار بزرگی انجام داد و خدا این لیاقت را به ما داد که کره جنوبی را در این مقطع ببریم که البته خوششانس هم بودیم.

** از الان به فکر جام جهانی باشیم چون صعودمان را قطعی میدانم

ویسی درباره بازی با ازبکستان نیز به ایسنا گفت: مطمئن هستم ازبکستان را میبریم و به عنوان یکی از دو تیم نخست گروه به طور مستقیم راهی جام جهانی میشویم. ما از الان باید به فکر جام جهانی باشیم. طبیعتا حداقل سه بازی در آنجا خواهیم داشت اما از حالا به این فکر کنیم چرا نباید بیش از سه بازی در جام جهانی داشته باشیم. من تحت هیچ شرایطی نگران بازی با ازبکستان و مسابقات بعدی تیم ملی نیستم و معتقدم قطعا به جام جهانی میرویم.

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

وااااااااااااااااااااااااااااااااااای ی ی به حال داور اگر تبــــــــــــــــــــــــــریز ببـــــــــــــــــــــــــــازد

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

از مدیریت تقاضا دارم این تاپیک رو امروز بیاره تو قیمت تاپیک مهم هاااااا

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                    از مدیریت تقاضا دارم این تاپیک رو امروز بیاره تو قیمت تاپیک مهم هاااااا
                    موقتا این تاپیک به این بخش منتقل شد

نظر

• وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

محمد بنا مدیر تیمهای ملی و سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی شد/ سرمربیان هر سه رده مشخص شدند

سرمربیان هر سه رده تیمهای ملی کشتی فرنگی مشخص شدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پس از جلسه امروز محمد بنا با رسول خادم، سرمربیان هر سه رده تیمهای ملی کشتی فرنگی مشخص شدند که محمد بنا ضمن حفظ سمت سرمربیگریاش در تیم ملی بزرگسالان، به عنوان مدیر تیمهای ملی کشتی فرنگی منصوب شد تا از این پس کلیه امور کشتی فرنگی زیر نظر او انجام شود.

همچنین ایرج اسفندیاری فر مربی تیم ملی بزرگسالان به عنوان سرمربی جوانان جایگزین عبدالله چمن گلی شد. چمن گلی اخیرا از سوی فیلا به عنوان بهترین مربی کشتی فرنگی جهان انتخاب شده بود که این انتخاب حرف و حدیثهایی به دنبال داشت.

همچنین خلیل رشید محمدزاده سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان در سمت خود ابقاء شد.

پیش از این بنا اعلام کرده بود که با فدراسیون کشتی کار نخواهد کرد اما پس از نشست های اخیر او با خطیب و خادم، موضعش عوض شد.

همچنین اردوی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان از 10 آبان آغاز میشود و تورنمنت های قزاقستان و بلاروس در دستور کار تیم محمد بنا قرار گرفته است.

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

عکس های فیس بوکی =))

نظر

• ata007
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 6291

یل یاتار طوفان یاتار یاتماز تیراختور بایراقی

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

با توجه به اخباری که از تهران
                            و همچنین از نزدیکان امیر خان به گوشمان رسیده..

امیر قلعه نوعی شب گذشته وارد تبریز شد!!!
                            تا تیم خود را فردا تنها نگذارد.
                            گفته میشود نیامدن امیر قلعه به تبریز نوع حقه رسانه ای بوده

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

:D

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

حدودا" الان 40000 نفر در ورزشگاه حضور دارند