گام به گام با بازارهای جهانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Aug 2025
    • 1422

ببینید
    در واگرایی های مخفی بجای این که سهم رو با اندیکاتور بسنجیم ، اندیکاتور رو با قیمت می سنیجیم
    وفتی اندیکاتور بالا می ره اما قیمت نه می گوییم واگرایی مخفی منفی و وقتی اندیکاتور می ریزه ولی قیمت نمی ریزه می گوییم واگرایی مخفی مثبت
    که در مورد اول نشان از شکستن دره قبل و در مورد دوم نشان از شکستن قله قبل است
    صندوق خصوصی هم چشم چون کیبرد نداشتم نتوستم جواب بدم شرمنده
    در ضمن x-(
    دوشنبه ها تا ظهر ترید نمی کنیم

نظر

• بوف کور
      Banned
      • Aug 2025
      • 1422

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
      نه این سقف دو قلو نیست چون تا 78 درصد قله قبلی رفته که همون بت می شه همین الان یه سل بزار چون دمویی و هدفشم بذار 78 درصد موج قبلی ببینیم دو شنبه چی مشه
      خب حجت جان
      قرار بود رو دمو یه سل بزنی
      زود استیمنتتو بذار ببینیم چی کار کردی

نظر

• بوف کور
        Banned
        • Aug 2025
        • 1422

خب سروران گرامی
        از همه در خواست دارم که تاپیک از این به بعد فقط و فقط در مسیر یاد گیری و تحلیل پیش بره
        و تقاضا می کنم که دوستان بیشتر فعالیت داشته باشند
        فراموش نکنیم که مسیری که پیش روی ماست مسیر ی است سخت که متاسفانه هیچ شوخی با هامون نداره و از طرفی کسی که در این مسیر موفق بشه به جرعت می تونم بگم یه عمر زندگی راحتی خواهد داشت
        بنابراین
        با اجازه تمام دوستان از همه توقع دارم که بشدت همه فقط به دنبال این باشیم که یاد بگیریم و حتی اگر احساس کردید خود من دارم از مسیر خارج می شم همه می تونید تذکر بدید
        دوستانی که دمو کار می کنند از این تاریخ اجازه باز کردن حساب جدیدی رو ندارند و استیمنت ها اخر هر هفته چک می شه
        از یک روش شروع می کنیم
        معاملات بدون استاپ و تی پی ممنوعه
        دوستانی که به هر دلیل می خواهند پوزیشن بازشونو دستی ببندند باید اول دلیل رو توضیح بدهند و بعد با نظر جمع پورشن ها بسته می شه
        اگر مخالفید بنده از حضورتون مرخص می شم چون اصلا نمی خوام یک لحظه ام هم به بطالت بگذره
        اگر هم موافقید یا علی

نظر

• بابای دارا
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 768

ببخشيد استيمنت چي بيد؟ :-/
          مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

خب حجت جان
            قرار بود رو دمو یه سل بزنی
            زود استیمنتتو بذار ببینیم چی کار کردی
            سلام
            با عرض شرمندگی، همونطور که در پیام خصوصی صبح گفتم، نمودار باز نمیشد، مجبور شدم، کلا دوباره نصب کنم، همه خط خطی هام هم پرید.
            لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

سلام بر دوستان عزيز و سپاس از خانم تدين عزيز به خاطر راه اندازي اين تاپيك مفيد:x

با توجه به اينكه اين تاپيك به درخواست تعداد زيادي از علاقه مندان كه تازه مي خواهند فعاليت فاركس خود را شروع كنند،راه اندازي شده است .

در همين راستا سوالهاي خود را در پيغام خصوصي بپرسيد تا بعد از ارسال چندين پست پايه اي و جان گرفتن تاپيك و همچنين يك دست شدن كساني كه آموزش مي بيند،سوالهاي پرسيده شود.
              ممنونم از همه دوستان @};-@};-@};-
              to continue, please follow me on my page

نظر

• Amo Hoseian
                عضو عادی
                • Oct 2010
                • 212

دوستان و خانم معلم سلام
                اولین اوردر امروز و گذاشتم
                شرح وضعیت

Balance: 17536.61 usd
                LOT: 2
                Buy pos: 1.37820
                Stop loss: 1.37646
                Take Profit: 1.38493
                Reward to Risk: 3.87

چون اولین ثبت order در این هفته هست با تصویر گذاشتم:
                آخرین ویرایش توسط Amo Hoseian؛ 2011/10/17, 16:43.
                [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• بوف کور
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 1422

اولین روشی که به نظرم خوبه روش تمرکز کنیم
                  روش استاد گرانقدر پشوتن مشهوری نژاد مترجم کتاب بیل ولیامز است
                  ایشون در روششون تغییراتی در موینگ خای جناب بیل ویلیامز داده اند و سبک جدیدی رو ارائه کرده اند
                  جا دارد در ایتدای توضیحات دعای خیرم را بدرقه ایشون کنم که بسیار از چیزهایی را که اموختم از زحمات ایشون بوده است
                  در این روش از یه مووینگ 15 و 30 و 60 به رنگهای به ترتیب قرمز سبز و ابی و با تنظیمات روش میانگین exponential و apply to : Typical price hlc3 استفاده می شود
                  پس از تمام دوستان خواهش می کنم در قدم اول مویینگ ها رو روی نموداراشون قرار بدهند
                  با توجه به این که سوالاتی ممکنه برای هر کدممون پیش بیاد اگر موافق باشید در کنار این تاپیک یک تاپیک کارگاه زنده راه اندازی می کنیم تا هم مطالب اموزشی در کنار هم قرار بگیره و هم دوستان بتونند سوالات و ترید هاشونو یادداشت کنند

نظر

• بوف کور
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 1422

عمو حسین استاپتون خورد
                    بهتون تبریک می گم عالی بود عالی

نظر

• MTZ
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 670

آقا یک چیز باحال .. حجت اون دوقلو سقفی که روی m15 گرفته بودی من امروز صبح دیدم حوالی خط گردن و حتی سروشانه سقف هم میشه صبح sell زدم و tp/sl هم واسش گذاشتم الان برگشتم میبینم با این وجود که sl ز ده بد ریخته پایین و tp زده ..حالا نگو من یادم رفته بوده sl بزنم ...50 دلار مفت زدیم بر بدن :D

نظر

• MTZ
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 670

اولین روشی که به نظرم خوبه روش تمرکز کنیم
                        روش استاد گرانقدر پشوتن مشهوری نژاد مترجم کتاب بیل ولیامز است
                        ایشون در روششون تغییراتی در موینگ خای جناب بیل ویلیامز داده اند و سبک جدیدی رو ارائه کرده اند
                        جا دارد در ایتدای توضیحات دعای خیرم را بدرقه ایشون کنم که بسیار از چیزهایی را که اموختم از زحمات ایشون بوده است
                        در این روش از یه مووینگ 15 و 30 و 60 به رنگهای به ترتیب قرمز سبز و ابی و با تنظیمات روش میانگین exponential و apply to : Typical price hlc3 استفاده می شود
                        پس از تمام دوستان خواهش می کنم در قدم اول مویینگ ها رو روی نموداراشون قرار بدهند
                        با توجه به این که سوالاتی ممکنه برای هر کدممون پیش بیاد اگر موافق باشید در کنار این تاپیک یک تاپیک کارگاه زنده راه اندازی می کنیم تا هم مطالب اموزشی در کنار هم قرار بگیره و هم دوستان بتونند سوالات و ترید هاشونو یادداشت کنند
                        استاد جسارتا خود مووینگ و توضیح بده چی بیده ؟؟

نظر

• MTZ
                          Banned
                          • Aug 2025
                          • 670

زهره خانم روی دیلی چقدر احتمال میدید سروشانه کف داشته بشیم ؟؟

با لحجه دات ماستن ( نقاش مو فررری برنامه خنده بازار) .. من عااااااااااااااااااااااااشق دیلی هستم :d

نظر

• MTZ
                            Banned
                            • Aug 2025
                            • 670

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                            زهره خانم روی دیلی چقدر احتمال میدید سروشانه کف داشته بشیم ؟؟

با لحجه دات ماستن ( نقاش مو فررری برنامه خنده بازار) .. من عااااااااااااااااااااااااشق دیلی هستم :d
                            دقیقا اون طرف روی شاخص دلار هم میتونیم یک سروشانه سقف داشته باشیم

هر دو الگو در حال حاضر در ابتدای شانه راست الگو قرار دارند

نظر

• بوف کور
                              Banned
                              • Aug 2025
                              • 1422

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                              استاد جسارتا خود مووینگ و توضیح بده چی بیده ؟؟
                              مویینگ اوریج یا همون میانگین متحرک
                              قسمت بالای چارت نوار طوسی رنگ از بخش اندیکاتور ها می تونید moving average رو انتخاب کنید

نظر

• Amo Hoseian
                                عضو عادی
                                • Oct 2010
                                • 212

عمو حسین استاپتون خورد
                                بهتون تبریک می گم عالی بود عالی
                                بقول شما بازار با کسی شوخی نداره. آدم طمع کارم زود تنبیح میکنه.
                                تا حالا صد بار به خودم گفتم تایم 15 به پائین سیگنال نگیر . فقط توی تایم 5 سیگنال و چک کن. مگه این حرف تو گوش من میره. نتیجه اینکه 2% ضرر میکنم. :((
                                همین هفته پیش بخاطر همین کارا 4 بار کال شدم ولی از اواخر هفته که تصمیم جدی گرفتم که از استراتژی پیروی کنم یهو معجزه شد و حساب 10000 تایی رو رسوندم به اینجا که می بینید.
                                حالا قول می دم از استراتژی که داشتم عدول نکنم. - مگه این حرف تو کلم میره
                                [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

در حال کار...
                                X