بیت کوین

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : بیت کوین

طبق الگوهای گذشته احتمالا تا ۱۰ هزار پایین میاد تا پایان سال میلادی

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35706

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      بیت کوین از 34000 دلار هم عقب نشینی کرد !

محدوده 31700 دلار میانگین 200 دوره ای در تایم 4 ساعته هست !
      فعلا یه واکنشی داشت به این میانگین !

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      طبق الگوهای گذشته احتمالا تا ۱۰ هزار پایین میاد تا پایان سال میلادی

تو موج شماری در بازه چند ماهه میتونه تا محدوده 20-22 هزار دلار اصلاح کنه !

اما در بلندمدت و در تایم ماهانه از نظر ایچی موکو یه ابر جامانده در محدوده 9-10 هزار دلار داره !!

نظر

• کیمیاگر
        عضو عادی
        • Apr 2011
        • 298

به نظر تا 28000 در کوتاه مدت احتمال افت دارد

نظر

• webbadboy
          عضو عادی
          • Sep 2020
          • 145

ولی بازهم خوشم میاد از بیت کوین که هیچکس واقعن نمی دونه به کدوم طرف خواهد رفت! طبق گزارشات اجنبی ها، نهنگ ها در بیت کوین خیلی زیاد شدند! اغلب نظرات بر این هست که بیت کوین دیگر مانند قدیم سقوط شدید نخواهد داشت چون پس از سال ها یک جورایی حقوقی پیدا کرده! امیدوارم از این حقوقیای بورس خودمون نباشن البته ! خخخخ
          با بیش از 30 درصد ضرر با بیت کوین و ریپل و داجکوین فعلن فول سهم نشستم ببینم کدوم وری میره!
          لسرما (27020) - جم (47000) - غبشهر(28000)-وصنا(8000)

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط webbadboy پست شده است View Post
            ولی بازهم خوشم میاد از بیت کوین که هیچکس واقعن نمی دونه به کدوم طرف خواهد رفت! طبق گزارشات اجنبی ها، نهنگ ها در بیت کوین خیلی زیاد شدند! اغلب نظرات بر این هست که بیت کوین دیگر مانند قدیم سقوط شدید نخواهد داشت چون پس از سال ها یک جورایی حقوقی پیدا کرده! امیدوارم از این حقوقیای بورس خودمون نباشن البته ! خخخخ
            با بیش از 30 درصد ضرر با بیت کوین و ریپل و داجکوین فعلن فول سهم نشستم ببینم کدوم وری میره!
            چرا کسی نمیدونه من که گفتم تا 10 هزار میاد پایین. البته طبیعتا با فراز و فرود نه یه کله.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35706

اگر طبق الگوی مثلث و شکست از کف درنظر بگیریم !

تقریبا از همون نقطه شکست باید 10-12 هزار دلار بره پایین !

که میشه همون محدوده 20-22 هزار دلار !

البته حمایتهایی هم سر راهش هست تا اونجا !

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام.
                خوب... من دیدم حسابم را تایید کرده‌اند و لذا نخستین حرکتم را زدم! ?
                مبلغ هنگفتی بالغ بر ۱ میلیون ریال واریز کردم.
                یک خرید زدم.
                یک فروش هم زدم.
                جفتش هم روی یک قیمت. ?
                خوب... اکنون می‌توانم حساب کنم چقدر کارمزد از من گرفته‌اند...
                این را ببینید:

البته... همین اکنون بگویم... من با گوشی این داد و ستد را انجام دادم و آنجا این خرده‌ی بیت‌کوین را ننوشته بود! برای همین نتوانستم کامل خرید و فروش را انجام دهم.
                و این که... همین اکنون نمی‌دانم این خرده‌ی بیت‌کوین درست است؟ یا باز هم رقم اعشار هست آن‌سوتر که نمایش داده نمی‌شود. و من اگر بخواهم کامل بفروشم دقیقا باید چه کار کنم؟

اما محاسبه کارمزد:
                ۱۰۰ تومان اصل پول بود.
                در یک قیمت داد و ستد شد.
                اکنون شده: 99.305 تومان.

پس کارمزد یک بار خرید و فروش می‌شود هفدهم درصد (دقیقش: ۰.۶۹۵ درصد).
                (کارمزد یک بار خرید و فروش در بورس اگر اشتباه نکنم ۱ یا ۱٫۱ درصد است.)
                نه خیلی خوب... نه خیلی بد...
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  سلام.

پس کارمزد یک بار خرید و فروش می‌شود هفدهم درصد (دقیقش: ۰.۶۹۵ درصد).
                  (کارمزد یک بار خرید و فروش در بورس اگر اشتباه نکنم ۱ یا ۱٫۱ درصد است.)
                  نه خیلی خوب... نه خیلی بد...

کارمزد دریافت وجه آن هم خیلی بد است!
                  یک درصد!!!!
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post

کارمزد دریافت وجه آن هم خیلی بد است!
                    یک درصد!!!!
                    سلام آقا محمد حسین جان

تبریک می گویم

(این اخری یک درصد نیست ، هزینه ساتنا و ایناهاس فکر کنم ، 100 میلیون تومنی 4-5 تومن احتمالا)

و یک چیز دیگر که تست نکرده اید ، برداشت و واریز خود بیت کوین هست ، خود بیت کوین را از کیف سایت به کیف دستکتاپ منتقل کنید و بلعکس. فکر کنم این هم کارمزد دارد.
                    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

چیزهایی که هنوز واضح نیست:
                      ۱- نرخ دلار را چند می‌گیرند؟ و آیا نرخ دلار برای خرید و فروش یکسان است؟
                      ۲- از ظاهر امر این‌گونه به دست می‌آید که ممکن است این بازار یک بازار واقعی جهانی نباشد بلکه درون خود کارگزاری نوبیتکس یا درون ایران باشد. به ویژه این که بازارهایش را به دو قسمت بازار اصلی (رمزارز به ریال) و بازار حرفه‌ای (رمزارز به رمزارز) تقسیم کرده و آن مورد نخست ممکن است قلابی (Fake) باشد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                        سلام آقا محمد حسین جان

تبریک می گویم

(این اخری یک درصد نیست ، هزینه ساتنا و ایناهاس فکر کنم ، 100 میلیون تومنی 4-5 تومن احتمالا)

و یک چیز دیگر که تست نکرده اید ، برداشت و واریز خود بیت کوین هست ، خود بیت کوین را از کیف سایت به کیف دستکتاپ منتقل کنید و بلعکس. فکر کنم این هم کارمزد دارد.
                        سلام بر برادر عزیزم.
                        نه... هزینه‌ی پایا ۲۰۰۰ ریال شده (من بیشتر کارهایم را با پایا می‌کنم. در جریانش هستم. پیش‌تر رایگان بود ولی یکی دو ماهی است که ۲۰۰۰ ریال کم می‌کنند). ولی این ۹۸۸ تومان گرفت.
                        تو بخش کارمزدها هم نوشته ۱ درصد. در نوشته‌ی بعدی می‌آورم.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

خوب... با این خرید و فروشی که انجام دادیم معلوم شد نرخ‌های‌شان چگونه بود و منظورشان چه بود...

کمتر از 10 میلیون تومان 0.35%
                          این که درست بود... همان هفدهم درصد را گرفت...

----------------------------

بیت‌کوین 0.00035 BTC

این هم مشخص شد که برای من نبود. و تنها برای انتقال دارایی به کشورهای دیگر (یا برعکس) به درد می‌خورد. (گران هم حساب می‌کنند. به قیمت اکنون می‌شود ۲۶۶ تومان! (تومان جدید).)

-------------------------------

کمتر از 400 هزار تومان یک درصد میزان برداشت
                          این هم درست بود. (البته اکنون پولش نیامده. نوشته بود ۷ صبح فردا می‌آید.
                          پس با این حساب زمان واریز هم مشخص شد. (احتمالا همان ساتنا است. چون پایا هر روز ساعت ۱۱:۳۵ انجام می‌شود.)
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2019
                            • 5358

آقا محمد حسین جان
                            حالا 500 تومان واریز کنید ، و ببینید چقدر زمان می برد بشود 1 میل /.:biggrinsmiley.:/ ان هم وقتی بیت ثابت است و کم نوسان.
                            از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

این بخش چیست؟

نوشته معاملات اخیر بازار.
                              منظورش معاملات اخیر بازار جهانی روی بیت‌کوین است؟
                              منظورش معاملات اخیر بازار جهانی روی تمام رمزارزها است؟
                              منظورش معاملات اخیر بازار داخلی (ایران) روی بیت‌کوین است؟ (یا روی رمز ارزها)
                              منظورش معاملات اخیر خود نوبیتکس است روی رمزارزها...؟
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                                آقا محمد حسین جان
                                حالا 500 تومان واریز کنید ، و ببینید چقدر زمان می برد بشود 1 میل /.:biggrinsmiley.:/ ان هم وقتی بیت ثابت است و کم نوسان.
                                راستش را بخواهید.... من پسرانم را بردم روی بیت‌کوین... گفتم یک چرخ بزنید ببینید برای پدرتان می‌توانید نان در آورید؟ یا نه؟؟؟؟... گفتند یا نه... حسابی ناامیدم کردند... (یعنی زمانی که پسرانم روی بیت‌کوین کار می‌کردند با زمانی که هیچ داد و ستدی روی بیت‌کوین انجام نمی‌شد هیچ فرقی نمی‌کرد! هر جفتش یک بازدهی را داشت!!! ?????
                                ?‍♂️
                                ----------------------
                                ولی با یک عزیزی در یک محفل بورسی صحبت می‌کردم آن بنده خدا (که اصلا حالت دروغ‌گویی یا سرکار گذاشتن یا اشتباه کردن نداشت) درآمد گفت هفته‌ای صد درصد از بیت‌کوین می‌گیرد!!!! می‌گفت فقط محدودیتش این است که با باینانس کار می‌کند و نمی‌تواند بیش از ۵۰ هزار دلار تراکنش داشته باشد (در ماه؟ یا در هفته...؟) و برای همین همیشه حسابش را روی ۵ تا ۱۰ هزار دلار نگه می‌دارد.
                                (باز هم می‌گویم به او نمی‌خورد دروغ‌گو یا از این آدم‌های چرت و پرت باشد.)
                                حالا چطور ممکن است؟ نمی‌دانم....
                                ------------------------
                                ولی من این را گذاشته‌ام برای دوران پیری و کوری‌ام... فعلا یک کوچولو با آن بازی کنیم دستمان گرم شود... تا ببینیم خدا چه می‌خواهد...

فعلا هم که تمام دارایی‌ام را از آنجا کشیدم بیرون! :.thumbsupsmileyanim:-> (ورشکست نشوند یک وقتی؟!!!:D)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X