در اصل توسط pani پست شده است
View Post
مسابقه فاركس
Collapse
X
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postمخلص خانم پانی خانمم هستیم :)
از سود امروز طلا خیلی خوشم اومد کاش ریل بود.
میگم این سودفارکس خیلی خوب بید
زهره جون از محدوده 1690 یک چنگالی رو طلا کشیدم که عکس العملهاش به باندهای چنگال و کانالهایی که به موازی باندها کشیدم عالی جواب میده.میخوره کف میخرم میاد تا سقف میفروشم.
اصلا قابلی نداره 1 م چنگالمو میفروشم :d
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postبله اگر بدونم جوابشو در خدمتم
حالا sl یا tp رو باید در 15 مین گذاشت یا 5 مین؟
سوال دوم نمیشه اصلا برای sl کاری به دره یا قله قبلی نداشت و مثلا حد ضرر رو 20 پیپ قرار داد؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postاصل بر این است که در تایم 15 مین بازار رصد میشه و در 5 مین خرید یا فروش.درسته؟
حالا sl یا tp رو باید در 15 مین گذاشت یا 5 مین؟
سوال دوم نمیشه اصلا برای sl کاری به دره یا قله قبلی نداشت و مثلا حد ضرر رو 20 پیپ قرار داد؟
هم استاپ هم تی پی رو تو 5 مین می زاریم
ببینید این اس ال نقشش از خود پوزیشن مهم تره
چرا؟
چون اگر جای اشتباهی بگذارید چنان داغی به دلتون می زاره که دو ساعتی ....... :)
ببینید ما استاپ رو جایی می زاریم که با گذر از اون منطقه روند عوض بشه بنابراین استاپ و به نظر من نزاریم خیلی خیلی بهتر از اینه که اشتباه بزاریم
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postاز سود امروز طلا خیلی خوشم اومد کاش ریل بود.
میگم این سودفارکس خیلی خوب بید
زهره جون از محدوده 1690 یک چنگالی رو طلا کشیدم که عکس العملهاش به باندهای چنگال و کانالهایی که به موازی باندها کشیدم عالی جواب میده.میخوره کف میخرم میاد تا سقف میفروشم.
اصلا قابلی نداره 1 م چنگالمو میفروشم :d
:d
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postبله اقا تمساحه رو تو 15 مین می بینیم می پسندیم تو 5 مین شکارش می کنیم :)
هم استاپ هم تی پی رو تو 5 مین می زاریم
ببینید این اس ال نقشش از خود پوزیشن مهم تره
چرا؟
چون اگر جای اشتباهی بگذارید چنان داغی به دلتون می زاره که دو ساعتی ....... :)
ببینید ما استاپ رو جایی می زاریم که با گذر از اون منطقه روند عوض بشه بنابراین استاپ و به نظر من نزاریم خیلی خیلی بهتر از اینه که اشتباه بزاریم
شما اس ال رو کجا میذارید؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postخانم معلم من همین الان دوتا بای روی پوند دلار دارم.اگه ملاحظه کنید دره در 5 مین خیلی دیگه پایینه.
شما اس ال رو کجا میذارید؟
شما کجا بای دارید
قاعدتا باید از قله قبلی باشه که تا اینجا 63 پیپ می شه
از الان به بعد باید تریلینگ استاپ کنید تا پوزیشنتون در امان بمونه
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postwooow
شما کجا بای دارید
قاعدتا باید از قله قبلی باشه که تا اینجا 63 پیپ می شه
از الان به بعد باید تریلینگ استاپ کنید تا پوزیشنتون در امان بمونه
تریلینگ استاپ چی بید؟
یعنی اس ال رو هی بیارم بالاتر؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
نظر
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postوووووووووووووااااااااااایییییییییی حول شدم
تریلینگ استاپ چی بید؟
یعنی اس ال رو هی بیارم بالاتر؟
بله
خیلی از همکارامون معتقدند که تی پی گذاشتن معنی نداره و بجاش همیشه پوزیشن هاشون با استاپ بسته می شه
به این صورت که وقتی پوزیشن و باز می کنند و به سود می رسه استاپ و به نقطه صفر منتقل می کنند و هر ده پیپ یا 20 پیپ که تو سود می روند استاپ و 20 تا 20 تا بالا می اوردند
الان هم شما می تونید استاپ و تریلینگ کنید و هر 20 پیپی که بالا اومدید استاپ و 20 تا بیارید بالاتر
نظر
-
در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Postوووووووووووووااااااااااایییییییییی حول شدم
تریلینگ استاپ چی بید؟
یعنی اس ال رو هی بیارم بالاتر؟
برای شروع میتونید از ایندیکاتور Parabolic SAR برای تریلینگ و خروج استفاده کنید.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
سلام
دوستانی که مثل من آماتور هستند برای یادگیری اصولی معامله در فارکس میتونن از کلاس هایی که به صورت مولتی مدیا و رایگان در بروکر پرسپولیس برگزار میشه استفاده کنن الان درس 47 هستیم و فکر کنم تا 41 یا 42 به صورت ضبط شده واسه دانلود روی سایت هست دوستان حرفه ایی تر هم میتونن استفاده زیادی از این کلاس ها ببرن مدرسش هم آقای نیما آزادی هستفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
آقا یه سوال هم دارم
توی داینامیک تریدر من فقط تایم روزانه ارزها به صورت معمول نشون داده میشه و تایم های پایین تر فاصله بین هر کندل خیلی زیاد هست و مثل اینکه دیتای زیادی نداشته باشیم صفحه ایی که مثلا باید 200کندل توش باشه فقط 50 کندل داره واسه رفع این مشکل چیکار باید کرد
ممنون از پاسختونفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postآقا یه سوال هم دارم
توی داینامیک تریدر من فقط تایم روزانه ارزها به صورت معمول نشون داده میشه و تایم های پایین تر فاصله بین هر کندل خیلی زیاد هست و مثل اینکه دیتای زیادی نداشته باشیم صفحه ایی که مثلا باید 200کندل توش باشه فقط 50 کندل داره واسه رفع این مشکل چیکار باید کرد
ممنون از پاسختون
دعوتتون کردیم مسابقه تشریف نیاوردین ما هم بی شما شروع کردیم و اول شدیم :d
تا حالا برام پیش نیومده نمی دونم راه حلش چیه شرمنده
نظر
نظر