در اصل توسط وحید 20 پست شده است
View Post
مسابقه فاركس
Collapse
X
-
مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postفقط نگو كه استاپ لاس نداشتي :-/
میگم که وارد نیستم
میخواستم بزنم ولی بلد نبودم چطور فعالش کنم
چون وقتی صفحه رو میبندی حذف میشه
من اکثرا نوسان لحظه ای میگیرم
و اون مورد هم جمعه دیگه خسته بودم رفتم خوابیدم موند!!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
سلام آقای بابای دارای عزیز البته دوست دارم با اسم خودت بگم اما فکر کنم باید secret بمونه
آقا من تازه رسیدم صفحه 100 جزوه استاد پشوتن. این قضیه مبتدی و متوسط و پیشرفته چیه دیگه؟
یعنی هرکدوم حدود 400 صفحه میشه؟ جمعا 1200 صفحه؟:-&حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postوحید تا بیرونت نکردم بس کن :D
به اندازه کافی تو بورس رو اعصاب بودی حالا اومدی اینجا هم با اعصاب من بازی کنیا :p
هر دو دلارو که ننویس
اخر شب استیمنت بده ببینیم چی کار کردی
البته 2دلار نبوده 2برابر شده در 1روز کاری!!
اونم 1ساعت هم وقت نزاشتم!!
البته شانسی بوده همش و چیزی نمیدونم!!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postباشه خانم معلم8-|
البته 2دلار نبوده 2برابر شده در 1روز کاری!!
اونم 1ساعت هم وقت نزاشتم!!
البته شانسی بوده همش و چیزی نمیدونم!!
سعی کن همینجوری چیزی ندونی
باور کن
رمز موفقیت در این یک جمله است :)
نظر
-
-
خانم اجازه:-/
شما جزوه استاد پشوتن رو کامل خوندین؟یک سوال دارم؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
متــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــاسفانه خداوند هوشی به اقایون داده که می تونند باهاش پول در بیارند بدون این که خیلی لازم باشه بدونند
مثل پدربزرگامون که صبح در مغازشونو باز می کردند و 15 تا بچه قد و نیم قدو سیر می کردند
اینجا هم همینه خودتو در گیر یاد گیری بیشتر نکن به حس خدادایت رجوع کن مطمئنم نتیجه خوبی می گیریآخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2011/11/28, 13:39.
نظر
نظر