اخبــــار زلـــــزله آذربایجان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک خان
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 246

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    باسلام وعرض ادب

دوستانی که می خواهند خودشان به منطقه بروند حتما نان ولوازم بهداشتی با خودشان ببرند ضروریست
    آیا جایی هست که داوطلبین کمک رو سازماندهی کته تا با هم برن؟
    من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• shimab
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 422

دوستان به شخصه هیچ اعتمادی به کمک های دولتی ندارم و از شما هم خواهش می کنم به هیچ عنوان اعتمادی نکنید و خودجوش عمل کنید و از واریز نقدی پول خودداری کنید، من و دوستان 1 ماشین وانت شامل اقلام نوار بهداشتی، پوشاک بچه، آب، نان، لباس زیر، دمپایی و حدود 300 عدد ساندویچ بسته بندی شده از تبریز فرستادیم و با هماهنگی با دوستمان در ورزقان به روستاهای اطراف آن رسید. شما می توانید به صورت هماهنگ 5-6 نفر یا بیشتر اقلام مورد نیاز را بخرید و با یک وانت به منطقه بفرستید. ممنون:)

نظر

• ماهور
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 1239

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
        دوستان به شخصه هیچ اعتمادی به کمک های دولتی ندارم و از شما هم خواهش می کنم به هیچ عنوان اعتمادی نکنید و خودجوش عمل کنید و از واریز نقدی پول خودداری کنید، من و دوستان 1 ماشین وانت شامل اقلام نوار بهداشتی، پوشاک بچه، آب، نان، لباس زیر، دمپایی و حدود 300 عدد ساندویچ بسته بندی شده از تبریز فرستادیم و با هماهنگی با دوستمان در ورزقان به روستاهای اطراف آن رسید. شما می توانید به صورت هماهنگ 5-6 نفر یا بیشتر اقلام مورد نیاز را بخرید و با یک وانت به منطقه بفرستید. ممنون:)
        ما یعنی دوستای خبرنگار خودمون کمک ها مون را دادیم به سه تا از دوستامون که روز جمعه می رن مناطق زلزله زده
        حقیقت ماها هم اطمینانی به نهادهای دولتی نداشتیم
        این دوستان خودشون ماشین دارن و قراره برن تبریز خرید کنن و ببرن منطقه
        چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
        گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3072

در اصل توسط بابک خان پست شده است View Post
          آیا جایی هست که داوطلبین کمک رو سازماندهی کته تا با هم برن؟
          باسلام وعرض ادب

دوست عزیز شما میتوانید با 3الی 4نفر از نزدیکان خودتان دوستان نزدیک و یا فامیل اینکار رو انجام دهید و این خیلی خوبه چون روستاها کوچکند میشه با گروه های کوچک زیر پوشش قرارمیگیرند .

روستاهایی که تعداد کمی میشناسند و هر کسی نمیتونه بره پیداش کنه مثل دبکلی و روستاهای کوچک مابین اق بولاق و ورزقان توسط عده ای از دوستان مورد پوشش قرارگرفته اند وهر کسیکه

میره باید یه نفر راه بلد همراه باشه والا خیلی سخت خواهد بود وشاید غیر ممکن

پس باید از دوستانیکه در تبریز میشناسید و مخصوصا کوه نوردها کمک بگیرید برای رسیدن به روستاهاییکه فقط کوه نوردها میشناسند والان فقط این روستاها مانده اند والا مابقی تا حدودی زیر

پوشش قرارگرفته اند ونیاز به نان و لوازم بهداشتی دارند موفق باشید

نظر

• capital
            عضو عادی
            • Mar 2012
            • 27

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            این عکس دلمو لرزوند...

این روزها فقط به یک چیز فکر میکنم...:(:-s
            اینکه این زلزله مرگ یک عده انسان نیست! این زلزله امتحان منی است که دارم الان نفس میکشم!

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3072

مثل اینکه با ترکیه و2کشور دیگه به توافق رسیده اند برای قبولی هدایا

خدارو شکر

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3072

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                مثل اینکه با ترکیه و2کشور دیگه به توافق رسیده اند برای قبولی هدایا

خدارو شکر

افرین به علی دایی و همراهانش

نظر

• mohsen kaveh
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 474

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                  شماره حساب سيبا ايت الله صانعي براي پرداخت فطريه 0105983601000 حساب اختصاصي ايت الله صرفا براي كمك به زلزله زدگان اذربايجان نزد بانك سامان 90017008942927 وشماره كارت سامان 6219861508942926(براي احتياط شماره حساب را چك كنيد)
                  من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

هئچ زامان اوزولوب باشینی آشاغی ایمه ... تاجین یئره دوشر پرنسئس ! :(

نظر

• علی بابا
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 972

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      هئچ زامان اوزولوب باشینی آشاغی ایمه ... تاجین یئره دوشر پرنسئس ! :(

اینا هزینه شدن تا ما ادم بشویم
                      یعنی اینقدر ما بدیم که تا این اتفاقات نیافتد ادم بشو نیستیم

بعضی دوستان انتقاد کرده بودن که پولی که الان دولت داره به زور خرج می کند چرا قبلش خرج مقاوم سازی نکرده بود
                      درست
                      حالا من می گویم
                      اگر ما ادم بودیم و دست همدیگر را می گرفتیم و همیشه به فکر هم بودیم،خدا این بلاها را برسرمان نمی اورد

تازه اگر ادم شده باشیم خوبه
                      وگرنه باز باید گوشه ای دیگر هزینه بدهیم. . . . . . البته شاید دفعه بعدی خودمون بودیم

دوست ندارم بگویم خدا به اینا صبر دهد چون خدا توان را در اینها دیده است و داره امتحانشان می کند
                      وای به حال ما . . .
                      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• مات
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 5650

شعری از علیرضا قزوه برای هموطنان زلزلهزده
                        ستارخان هنوز یک پایش زیر آوار است...

در پی زلزله اخیر آذربایجان شرقی، "علیرضا قزوه" شاعر بلندآوازه کشورمان یک شعر بلند با عنوان «این از خواص زلزله الارض است...» در قالب سپید سرود.

به گزارش خبرنگار ادبیات انقلاب اسلامی فارس، بدنبال زلزله اخیر آذربایجان شرقی، "علیرضا قزوه" شاعر بلندآوازه کشورمان یک شعر بلند با عنوان «این از خواص زلزله الارض است...» در قالب سپید سروده است که در پی میآید.

سه دانگ از صدای عاشیق ها

هنوز در زیر آوار است

و شمس تبریزی

آمده است به فعلگی و معلمی قرآن

جایی در حوالی اهر

و شیخ محمود

دارد از زیر همین آوار

مثنوی و قرآن بیرون می آورد و می خواند:

"همه عالم به نور اوست پیدا ..."

ستارخان هنوز یک پایش در زیر آوار است

فریاد می زند که از سفارتخانه های اجنبی

کمک قبول نباید کرد

حالا با شمس در محله ی سلّه بافان می چرخم

با ناصرخسرو به خانه ی قطران می روم

آن روز هم که زلزله آمد

چهل هزار تن مردند

همیشه خاصیت زلزله همین است

که روح ها را

به هم می ریزد

کمال را از خجند می برد به سرخاب و

باکری را از مجنون می کشاند به آسمان ارومیه

و مرا از این گوشه ی جهان می برد

به کوچه ی دلتنگی آقامحمدحسین بهجت تبریزی...

یکی دست شهریار را بگیرد

که بیرون زده ست این وقت شب

با زیرشلواری و همان کلاه پوستی

در محله ی پدری

دنبال حبیب و رفقایش می گردد...

تاریخ می گوید این زلزله

پس زلزله هایی ست

که پیشتر آمده بود

و این از خواص زلزله الارض است

که گاه تکه ای از بسطام را می برد به بم

و کوه حیدربابا را

این وقت شب

آورده است به رختخواب ابری من

در دهلی نو

و من از او مدام

سراغ ساز "عاشیق عیمران" را می گیرم...
                        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• کیان
                          کاربر فعال
                          • May 2012
                          • 634

تحلیل زیباکلام از زلزله و عملکرد صدا و سیما

چون فعلا صدا و سیما با کسی خصومت سیاسی در رابطه با زلزله آذربایجان ندارد، ترجیح می دهد به جای انعکاس دردها، آلام و مصیبت های مردم آذربایجان همین سریال های مضحک که توهین به شعور انسان ها است را پخش کند و برنامه های ساز و آواز و لودگی خود را ادامه دهد که انگار مصیبتی برای دهها هزار تن از مردم ما در آذربایجان اتفاق نیفتاده است.

اگر فی المثل بنا بود مسئول هلال احمر، کمیته امداد، استانداری آذربایجان شرقی یا وزیر کشور به دلیل مسائل سیاسی مورد حمله قرار بگیرد؛ آن وقت علی الدوام صدا و سیما به مناطق زلزله زده رفته و با مردمی صحبت می کردند که می گفتند 48 یا 72 ساعت از زلزله می گذرد و هیچ اقدامی برای ما نشده است و قص علی هذا.

علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• علی بابا
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 972

نقل قول از یکی از دوستان :
                            "
                            با سلام
                            امروز یک ایمیل دریافت کردم که شاید بتونه خیلی آموزنده باشه
                            داستان از اینجا شروع شد که من برای دوباره سازی یک دستگاه مربوط به کارخانجات قفل و کلید سازی یک سری ایمیل با یک شرکت تایوانی در سال گذشته رد و بدل کردم
                            در نهایت این که یک سال و اندی میشه که دیگه هیچ تماسی نداشته ام
                            اما متن ایمیلی که امروز برای من همون شرکت فرستاده است:
                            Dear Sir:

We heard a news about an earthquake in Iran. We hope everything is ok with you.

CYA values our customer with warm regards.

Please keep us informed, and please let me know if I may be any of assistance.

Sincerely,

خیلی محترمانه و مودبانه از اخبار زلزله ایران صحبت کرده و امیدوار هستند که مشتری خودشون مشکلی نداشته باشه
                            و در نهایت گفته شده که در صورتی که کمکی می خواهید ما را مطلع نگه دارید....

و حالا در کشور ما خود..... در همون روز اول یادشون رفت تسلیت هم بگویند.

موفق باشید
                            "
                            سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• کریم مهدوی
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 813

حمید فرخ نژاد و حامد بهداد برای زلزله زدگان خون دادند

ایسنا نوشت:
                              حمید فرخنژاد و حامد بهداد با حضور در پایگاه انتقال خون استان تهران، خون خود را به آسیبدیدگان زلزله استان آذربایجان شرقی اهداء کردند.

حمید فرخ نژاد درباره علت اهدای خون به آسیبدیدگان زلزله گفت: «میخواهم هموطن های آذری بدانند ما نگرانشان هستیم و برای ما عزیز هستند و درد آنها هم درد ماست.»

وی افزود: «متاسفانه شنیدهها حاکی است کمک رسانیها به موقع نبوده و به عنوان یک هموطن از مردم ایران خواهش میکنم این مسئولیت را بر عهده بگیرند.»

این بازیگر با اظهار تاسف از چنین اتفاقاتی، گفت: «این جای تاسف زیادی دارد که در اتفاقات ناگواری مانند زلزله و یا سقوط هواپیما شاهد تلفات زیادی هستیم.»

حامد بهداد هم گفت: «هر کاری که از دستم برآید برای زلزله زدهها انجام میدهم و از این غصه میخورم که برای بازی در فیلم «فرزند چهارم» راهی آفریقا هستم. دوست داشتم همین طور که با حمید به اینجا آمدم با چهار پنج دوست قدیمی هنرمندم به شهرهای مختلف میرفتیم و برای مناطق زلزلهزده و آسیبدیدگان کمکهای مالی و جنسی جمع میکردیم.»
                              تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

• کریم مهدوی
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 813

همسر ناصر حجازی در مناطق زلزله زده

زلزله اخیر استان آذربایجان شرقی با مرگ ، آسیب دیگی و بی خانمانی بسیاری از هموطنان عزیز و آذری زبان ایران کهن روبرو بوده است و باعث شده تا مردم نیز ضمن ابراز همدردی ، در یاری رساندن به نیازمندان از هیچ کوششی دریغ نکنند.

تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

نظر

در حال کار...
                                X