اخبــــار زلـــــزله آذربایجان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shimab
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 422

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    یه مدت پر و بال تبریزیا نگردین اصلا اعصاب نیستا. عین شکنجه گاه شده ~x(
    اتا جان واقعاً شکنجه گاه شده، زندگی مردم مختل شده و همه دچار وحشت شده اند. من که چند روزه مریض شده ام ، شب که می خوابم 10 بار بیدار می شم و از ترس فرار می کنم ...........................

نظر

• azad1
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 310

تصاویر دردناک "انتخاب" از مناطق زلزله زده
      مصیبت همچنان باقیست
      با گذشت چهار روز از وقوع زلزله مصیبت همچنان باقیست ، این عکسها در تاریخ 91/05/23 از روستاهای اطراف ورزقان گرفته شده اند / عکاس: پوریا رفیعی

نظر

• azad1
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 310

رئیس سازمان مدیریت بحران وزارت کشور
        آمریکا نیت خوبی نداشت، کمکش را نپذیرفتیم
        ایالات متحده اعلام کرده است که با وجود تحریم ها راه هایی برای ارسال کمک به زلزله زدگان ایران پیش رو دارد.

دیپلماسی ایرانی: درحالی که در چند روز اخیر گزارش رسانه ها حاکی از آن بود که تحریم های آمریکا علیه ایران موجب شده ارسال کمک از ایالات متحده به ایران برای زلزله زدگان آذربایجان، مشکل و یا غیر ممکن شود، اکنون مقامات تهران اعلام کرده اند که از پذیرش کمک ایالات متحده خودداری کرده اند چرا که نیت خوبی نداشته است.

حسن قدیمی، رئیس سازمان مدیریت بحران وزارت کشور در این زمینه اظهار داشت: ایران کمک بشر دوستانه آمریکا برای کمک به بازماندگان زلزله را نپذیرفت. وی ادامه داد ما اعتقاد نداریم آمریکا این پیشنهاد را با نیت خوبی مطرح کرده باشد. قدیمی خاطرنشان کرد ما اکنون به دلیل تحریم ها به بحران تامین دارو مواجه هستیم.

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

پیام تسلیت دکتر ارنست به احمدی نژاد!
          کد خبر: ۳۳۰۰۸. پنج شنبه ۲۶ مرداد ۱۳۹۱، ساعت ۳:۲۸ [ نسخه چاپی ]
          در پی صدور پیام تسلیت دکتر محمود احمدی نژاد به ارنست بای کروما رئیس جمهور سیر الئون به مناسب درگذشت مادر وی کبوتران نامه بر جواب رئیس جمهور این کشور آفریقایی را به طور اختصاصی در اختیار صراط قرار داده اند که در پی می آید:

در پی صدور پیام تسلیت دکتر محمود احمدی نژاد به ارنست بای کروما رئیس جمهور سیر الئون به مناسب درگذشت مادر وی کبوتران نامه بر جواب رئیس جمهور این کشور آفریقایی را به طور اختصاصی در اختیار صراط قرار داده اند که در پی می آید:

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران،
          جناب آقای محمود احمدی نژاد

پیام تسلیت شما به اینجانب رسید.

از اینکه در دیار غربت و در کنار خانه خدا به یاد ما و ننجون مرحومه مان بودید بی نهایت سپاسگذاریم. سعی و تلاش حضرتعالی در پیدا کردن نام والده اینجانب باعث تسلی خاطر بازماندگان شد.ان شاء الله سعیکم مشکور.

ضمنا اینجانب لازم میدانم وقوع زلزله ویرانگر در استان آذربایجان شرقی را به شما یادآور شده و به دولت و ملت ایران تسلیت بگویم و از خداوند منان برای باز ماندگان حادثه صبر مسئلت نمایم.

از طرف صاحب عزا : ارنست بای کروما - داماد ها - نوه ها - قبیله کومبا بومبای سفلی - قبیله کومبا بومبای علیا و سایر بستگان سببی و نسبی

همچنین دفتر آقای کروما اعلام کرد هزینه مراسم هفتم و چهلم برای کمک به زلزله زدگان آذربایجان شرقی اهدا خواهد شد.
          گفتنی است رئیس جمهور ساعتی قبل در حالی که در کشور عربستان به سر می برد پیامی به شرح زیر صادر کرد :
          بسمالله الرحمن الرحیم
          جناب آقای ارنست بای کروما
          رییسجمهوری سیرالئون

در گذشت مادام آلیس روزالین کروما، مادر گرامیتان را که معلمی سختکوش و دلسوز بود، به جنابعالی، دولت و ملت سیرالئون تسلیت میگویم.

ضمن ابراز همدردی با جنابعالی و ملت سیرالئون، از خداوند متعال غفران و رحمت الهی برای آن مرحومه، صبر و شکیبایی بازماندگان و سربلندی و شادکامی دولت و ملت سیرالئون را مسألت دارم.

محمود احمدینژاد رییسجمهوری اسلامی ایران

صدور این پیام تسلیت در حالی است که با وجود گذشت چندین روز از حادثه جانخراش زلزله در شهرستان های استان آذربایجان شرقی و در حالی که از عالی ترین مقامات نظام همچون رهبر فرزانه انقلاب، رئیس مجلس و قوه قضائیه، رئیس مجلس خبرگان تا وزرای خارجه آلمان و انگلیس و کاخ سفید و حتی زندانیانی همچون تاج زاده و... این حادثه را تسلیت گفته اند اما احمدی نژاد هنوز به عنوان رئیس جمهور کشور پیام تسلیتی صادر نکرده است.

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

نظر

• capital
              عضو عادی
              • Mar 2012
              • 27

سیاسی بازی و دروغ وریای حکومت اینجا هم تمام نشده... ازصبح یه نیگا به شبکه سه بندازین... فقط دارن روز قدس را تبلیغ میکنن... این ملت خودمون که آدم نیستن!!!
              فقط ملت فلسطین دارن زجر میکشن...
              بابا فلسطین الان جنگ نیست...اینا دارن تصاویر سالهای قبل را نشون میدن!!اون بنده خداها هم دارن زندگیشونو میکنن... اینا فقط دارن جنگ حکومت راه میندازن که دست کی باشه؟؟ حتی خود فلسطینی ها هم دیگه خسته شدن!
              من آخرش ندونستم این حکومت چه منافعی تو این فلسطین داره که از ملت خودمون عزیزترن اینا؟؟؟؟

نکنه اینا خودشون فلسطینین؟؟آدم دلش میسوزه اینا رو میگه!!!جلیلی هفته قبل رفته بود لبنان ...صریحا بهش گفته بودن که حکومت ایران تو مسائل ما دخالت نکنه... اگه خیلی زرنگ هستن برن قیمت مرغشونو کنترل کنن که تو دنیا دارن مسخره میشن!!!(عین همینو گفته بودن)

یه صحبت غیرمرتبط ....دیروز یه جایی خوندم:
              نتیجه کار کارشناسی با هرنتیجه ای مخالف ولایت فقیه نیست! این صحبت رهبری بود. گاهی مواقع نظارت حقی از ایشان می شنویم که بعضی هااا سعی در القا کردن این فکر دارند که هرکسی مخالف نظر رهبری صحبت کنه یعنی ضدولایت فقیه!

واقعا می مانیم اگر این گفته ها با اعتقاد بیان میشه نظر مردم همیشه این بوده که ما اول مشکلات کشور خودمان را حل کنیم!

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

در اصل توسط shimab پست شده است View Post
                اتا جان واقعاً شکنجه گاه شده، زندگی مردم مختل شده و همه دچار وحشت شده اند. من که چند روزه مریض شده ام ، شب که می خوابم 10 بار بیدار می شم و از ترس فرار می کنم ...........................
                رسما" روانی شدیم

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

:(

نظر

• amini
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 93

حضرت آیت الله خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح امروز با حضور سرزده در مناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی، ضمن ابراز همدردی با ساکنان این مناطق، از نزدیک در جریان خسارات وارده و نحوه کمکرسانی به زلزله زدگان قرار گرفتند.

به گزارش «تابناک» روستای سرند از توابع شهرستان هریس، یکی از مناطقی بود که مورد بازدید رهبر انقلاب اسلامی قرار گرفت.

بنا بر این گزارش، حضرت آیت الله خامنه ای سپس با حضور در روستای کوویچ با مردم این روستا از نزدیک دیدار و گفتوگو کردند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع مردم کوویچ، هدف اصلی از سفر به مناطق زلزله زده را ابراز همدردی و همدلی با مردم این مناطق و عرض تسلیت بیان و تأکید کردند: همه ملت ایران با ساکنان مناطق زلزله زده همدرد و همدل هستند.

نظر

• خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

امام جمعه تبريز: شهادت ميدهم
                      جام جم آنلاين: امام جمعه تبريز گفت: شهادت ميدهم که رسانه ملي در مساله زلزله سنگ تمام گذاشته و در شبكههاي استاني بويژه سهند و سراسري خوب عمل کرده است.

آيتالله مجتهد شبستري امام جمعه محترم تبريز با اشاره به فضاسازيهاي رسانهاي عليه صداوسيما به خبرنگار جامجم گفت: شهادت ميدهم که رسانه ملي درباره زلزله سنگتمام گذاشته و در شبكههاي استاني بويژه سهند و سراسري خوب عمل کرده است.

«فقط روز اول يک کمي دير شروع شد و باقي روزها خيلي خوب عمل شد ، بويژه در بسيج مردم در هدايت کمکهاي مردمي. تلاشهاي مسوولان استاني و مصاحبههاي آقايان در شبکههاي استاني و ملي بخوبي پوشش داده شده و حرفهايي که در رابطه با کمکاري صداوسيما ميزنند، بيربط است. »

امام جمعه تبريز با اشاره به بازديد خود از مناطق زلزلهزده گفت: اقلام تغذيهاي از طرف مردم و دولت برطرف شده و نيازهاي مختصري درباره حمام و سرويس بهداشتي داشتهاند که به اطلاع مسوولان رسانديم. تا الان خوب کار شده و مردم زلزلهزده هم اظهار رضايت ميکردند. مساله مهم سرماي زودرس است که بايد به فکر اسکان مناسب آنها باشيم؛ هرچند اسکان موقت.

آيتالله مجتهد شبستري با اشاره بهتلاش رسانههاي بيگانه و قوميتگراها گفت: مردم تلاش کنند کمکهاي خود را به مبادي رسمي و حسابهاي اعلام شده و نهادهاي خدمتگزار تحويل دهند؛ چراکه مساله بازسازي همچنان پيش روست و ما به کمکهاي نقدي نياز داريم.
                      زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• طيب
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 3080

چند دقیقه پیش بازهم زلزله

تمامی ندارد!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

طبق تحلیل کارشناسان این پس لرزه ها تا 3 ماه ادامه داره
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

4.6 ریشتر تبریز لرزید
                            18کیلومتر اعماق زمین
                            لرزه نگاری آلمان همین الان ثبت کرد
                            مریض روانی شدیم به خدا

نظر

• خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

4.6 ریشتر تبریز لرزید
                              18کیلومتر اعماق زمین
                              لرزه نگاری آلمان همین الان ثبت کرد
                              مریض روانی شدیم به خدا
                              :-s
                              زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

طنز:
                                آقای احمدینژاد مادر مرا از کجا میشناختید؟!
                                من میخواستم مراسم مادر را رها کنم و برای عرض تسلیت و همدردی به ایران بیایم اما گویا شما خودتان به عربستان رفتهاید و تشریف ندارید. البته اگر شما سرتان شلوغ است من میتوانم به منطقه بروم و بحران را مدیریت کنم. اگر خواستید، میتوانم به حامیان پیام هم بدهم. فقط یک سوال ذهن من را مشغول کرده است! شما مادر من را از کجا میشناختید؟!
                                به گزارش جهان صنعت، آقای احمدینژاد رییسجمهور کشورمان طی پیامی فوت ناگهانی جوان ناکام، والده رییسجمهور سیرالئون را به دولت و مردم این کشور تسلیت گفت! متن پیام بدین شرح است؛

جناب آقای ارنست بای کروما- رییسجمهور سیرالئون؛

درگذشت مادام آلیس روزالین کروما، مادر گرامیتان را که معلمی سختکوش و دلسوز بود به جنابعالی، دولت و ملت سیرالئون تسلیت میگویم. ضمن ابراز همدردی با جنابعالی و ملت سیرالئون از خداوند متعال غفران و رحمت الهی برای آن مرحومه، صبر و شکیبایی بازماندگان و سربلندی و شادکامی دولت و ملت سیرالئون را مسئلت دارم. محمود احمدینژاد

پاسخ احتمالی رییسجمهور سیرالئون به رییسجمهور ایران!!

متن نامه بدین شرح است: جناب آقای محمود احمدینژاد- رییسجمهور اسلامی ایران با سلام؛ کشته شدن بسیاری از هموطنان شما را به علت وقوع زلزله در شمالغرب ایران عزیز به شما، مردم شریف ایران و بازماندگان این عزیزان تسلیت عرض میکنم! بابت پیام تسلیت شما بسیار ممنونم. انشاءا... هرچه خاک ایشان است عمر ریاستجمهوری شما باشد. یک موقع برای شرکت در مراسم تشییع و ختم به اینجا تشریف نیاورید در حال حاضر به حضور شما در کشور نیاز است و در چنین برهه حساسی باید در محل حادثه حضور داشته باشید.

من میخواستم مراسم مادر را رها کنم و برای عرض تسلیت و همدردی به ایران بیایم اما گویا شما خودتان به عربستان رفتهاید و تشریف ندارید. البته اگر شما سرتان شلوغ است من میتوانم به منطقه بروم و بحران را مدیریت کنم. اگر خواستید، میتوانم به حامیان پیام هم بدهم. فقط یک سوال ذهن من را مشغول کرده است! شما مادر من را از کجا میشناختید؟!

کشورهای همسایه ما خود من را هم نمیشناسند! تا آنجایی که من یادم میآید ما با هم رفت و آمد خانوادگی نداشتیم! البته آمد داشتیم. شما خیلی با خانواده خود به ما سر زدید ولی قسمت نشد که ما با خانواده خدمتتان برسیم.  با آرزوی توفیق

نظر

در حال کار...
                                X