اخبــــار زلـــــزله آذربایجان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امپراتور7
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 1043

بازهم تبریز لرزید انلاین پشت سیستم
    به جان خودت بیفت!
    خودت خودت را بساز!
    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• امپراتور7
      کاربر فعال
      • Mar 2011
      • 1043

هنور هیچ سایتی شدت رو ثبت نکرده ولی تو اپارتمان ما همه دارن از خونه میرن بیرون شدت به نظرم بالای 5 بود
      به جان خودت بیفت!
      خودت خودت را بساز!

نظر

• امپراتور7
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 1043

سایت مرکز زلزله نگاری کشور به روز شد دقیقا 5 بوده شدت زلزله بازهم به کانون ورزقان
        به جان خودت بیفت!
        خودت خودت را بساز!

نظر

• shimab
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 422

بازم تبريز لرزيد ......................................... همه تو خيابون هستند............................. :(

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

الان دو روزه شبکه نمایش داره فیلمهای ساخته شده مربطور به زلزله بم رو نشون میده ..

فیلم امشب واقعا ناراحت کننده بود ...

خداوند هیچ مردمی رو در هیج جای جهان اینطوری ازمایش نکنه ...

خدا به همه این عزیزان صبر بده..

نظر

• rizemize
              عضو جدید
              • Feb 2011
              • 14

یاس در صفحه رسمی خود شعری رو به صورت ویدئویی تقدیم کرد به زلزله زدگان آذربایجان :
              ای کاش که حس ما یه تلقین بود ...کاش عاقبت قصه های تلخ این بود...که یهو بیدا شی تو از یه خواب ترسناک...یه خواب پر از مرگ و اتفاق دردناک... ولى ما بیداریم ببین عیدمون عزا شد...میگم ما آره فرقی بینمون نزار چون..ملت من تو این روزا سوگواره ... صبر ایران منو فقط ایوب داره...مگه درد کم داشتیم آخه این چه دوایی بود...تو این شرایط سخت این چه بلایی بود...صبر بده خدا....فقط صبر بده... نمیخوام سرزمینم رو به عقب گرد بره....هر لحظه رو به افزایش میره آمار... از کودکان دفن شده زیر آوار... امیدوار بودم هموطنام غم نبینن ... دوباره فاجعه ای رو نظیر بم نبینن...تو این شرایط تو ما رو تنها نزار یا رب....مخصوصا اونایی رو که الان عزاداران...من واسه ی آبادی این دیار میکوشم ...من واسه ی رفتن شما سیاه میپوشم....ما آذربایجانو دوباره میسازیم... بی خیال اونایی که از خوشی زیاد بی هوشن...

نظر

• rizemize
                عضو جدید
                • Feb 2011
                • 14

" لینک دانلود آهنگ یاس"

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

به مرکزیت ورزقان
                  زلزله 5ریشتری بار دیگر تبریز را لرزاند/مردم وحشت زده به خیابانها ریختند
                  خبرگزاری فارس: بزرگی زلزله امشب تبریز 5 در مقیاس ریشتر به مرکزیت ورزقان اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران زمینلرزه تبریز را ساعت 22.19 به بزرگی 5 ریشتر اعلام کرد.

این زمینلرزه در موقعیت 38.41 شمالی و 46.67 شرقی و عمق 4 کیلومتر صورت گرفته است.

مرکز این زمینلرزه 11 کیلومتری ورزقان، 35 کیلومتری اهر و 518 کیلومتری تهران، اعلام شده است.

زلزله امشب ورزقان که به دنبال 700 پس لرزه از زلزله شش ریشتری زلزله روز شنبه بیست و یکم هفته جاری در ورزقان اتفاق افتاد برای چندین بار موجب وحشت مردم تبریز شد و بیشتر مردم وحشت زده بار دیگر به خیابانها فرار کردند.

به دنبال این پس لرزه بیشتر مردم تبریز بساط چادرها را در پارکهای این شهر پهن کردند و میخواهند شب را در پارک بمانند.

هنوز از میزان خسارت این زمینلرزه در ورزقان گزارشی نشده و اما گروههای امداد بار دیگر به مناطق روستایی این شهرستان اعزام شدند.

انتهای پیام/
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• capital
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 27

یکی از روستاهای اطراف ورزقان،باگریه میگفت مثل اینکه عاشوراست... همه جا داغونه عین میدان جنگ می مونه.
                    میگفت چون امکانات نبود روز اول و تا اواخر روز دوم (با گریه میگفت) زنان باردار که توشکمشون بچه زنده بود .چندین مورد این طور شد که مادر مرده بود اما بچه داخل شکم زنده بود.صبرکردن تا بچه هم بمیره تا دفن کنند...
                    جان انسانها دراین مملکت تا اینقدر ذلیل هست... اینها را در هیچ خبرگزاری و صداسیمایی نمیزنن! این مرگ بی صدای یک انسانه...
                    چطور جواب این بی گناهان را خواهند داد؟

از مسئولین می پرسم: این امتحان الهی برای این مردم بود،یا شروع همه شرها و آوارگی شماها خواهد بود؟؟؟؟
                    به مسئولین میگویم...
                    مردم عادی ... مردم تبریز... تمام مردم ایران از این امتحان سربلند بیرون می آیند.چون از توانشان دارن مایه میزارن همه... من از اصفهان مستقیم رفتم سمت تبریز... مدتها بود این همه همدلی را یکجا بین ملت ندیده بودم.
                    مدتها بود که این همه غیرت را ندیده بودم.این مردم ایران... این ملت آذربایجان عجب ملتی هستند.این دوستمون که اونجاست اومده بود میگفت واقعا مردم عادی دارن از جون مایه میزارن...

ملت ایران ... دمتون گرم
                    فقط حکومت از این امتحان سربلند بیرون نیامد!البته شاید اینا هم خوب وبد داشته باشن...
                    آخرین ویرایش توسط capital؛ 2012/08/15, 23:24.

نظر

• capital
                      عضو عادی
                      • Mar 2012
                      • 27

متاسفانه بدی این زلزله اینه که چندین روستا رو زده داغون کرده... بعضی جاها دور افتادست.قبل زلزله هم رفت وآمد مشکل بود.
                      خدا کنه قبل اینکه هوا سرد بشه یه کاری برای این بنده خداها بکنن...
                      الان ورزقان 11 درجه دمای هواشه.
                      این دوستمون که اونجا داره کمک میکنه میگه که این همه تبلیغ میکنن که اسکان و فلان دادیم... به همه چادر دادن اما مشکل اینه که وقتی گرد وخاک بلند میشه وخاک میاد توی چادرها مثل جهنم میشه... علی الخصوص منطقه سردسیری هم هست .باید اقداماتشون را سریع انجام بدن.

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

جالبه سایت امریکایی زلزله رو زده 5.3 به مرکزیت اهر
                        خداییش قدرتش زیاد بود و مخصوصا زمانش بالای 20 ثانیه دیروزی رو 5.3 اعلام کردن اینهمه نلرزید
                        ساختمان خالی از سکنه
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!

نظر

• Jamshidyar
                          كاربر فعال
                          • Oct 2011
                          • 556

این زلزله هم اتفاق افتاد و بخشی از هموطن های ما رو با خودش برد. اما ایرانی! ای که مسجد می سازی. ای که به هر مناسبت سفره ناهار و شام پهن می کنی. ای که هر سال سفر مکه و کربلات براست.
                          حتما شنیدی که می گن: چراغی که به خانه رواست، به مسجد حرام است.
                          اگر اندکی از آن پول هات رو به مقاوم سازی این خونه های روستایی کمک کرده بودی، این صحنه هیچوقت آفریده نمیشد:

موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                          www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

یه مدت پر و بال تبریزیا نگردین اصلا اعصاب نیستا. عین شکنجه گاه شده ~x(

نظر

• بابک خان
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 246

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                              باسلام وعرض ادب

دوست عزیز شما میتوانید با 3الی 4نفر از نزدیکان خودتان دوستان نزدیک و یا فامیل اینکار رو انجام دهید و این خیلی خوبه چون روستاها کوچکند میشه با گروه های کوچک زیر پوشش قرارمیگیرند .

روستاهایی که تعداد کمی میشناسند و هر کسی نمیتونه بره پیداش کنه مثل دبکلی و روستاهای کوچک مابین اق بولاق و ورزقان توسط عده ای از دوستان مورد پوشش قرارگرفته اند وهر کسیکه

میره باید یه نفر راه بلد همراه باشه والا خیلی سخت خواهد بود وشاید غیر ممکن

پس باید از دوستانیکه در تبریز میشناسید و مخصوصا کوه نوردها کمک بگیرید برای رسیدن به روستاهاییکه فقط کوه نوردها میشناسند والان فقط این روستاها مانده اند والا مابقی تا حدودی زیر

پوشش قرارگرفته اند ونیاز به نان و لوازم بهداشتی دارند موفق باشید
                              طیب عزیز سلام
                              آخه من شنیدم که کسی رو اونجا راه نمیدن ونیروهای ارتش وسپاه مستقر شدن و جلوی رفت وآمد کمک رسانارو اونجا میگیرن و میخوان که حتما از راه مراجع ذیربط کمک رسانی انجام بشه.
                              من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• بابک خان
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 246

هیچ کدوم از هنرمندا یا ورزشکارا (دایی یا کریم و...) شماره حسابی اعلام نکردن برا کمک؟
                                من به آخوندا و ارگانهاشون هیچ اعتمادی ندارم.
                                من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

در حال کار...
                                X