کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
غم از دست دادن فرزند غم بزرگی است واقعا این خبر؛روز مرا خراب کرد ولی تنها چیزی که مایه تسلای خاطر من است اینکه می دانم او با رفتن از این دنیای دون به سرایی رفته است که در آن آرامش کامل است مخصوصا برای کودکان که از سیاهی های روزگار بری هستند...دعا می کنم که خداوند به پدر و مادر این نازنین صبر جمیل و اجر جزیل عنایت فرماید@};-@};-@};-
سرکار خانم میشا
عرض تسلیت بنده رو پذیرا باشید. خداوند به شما و خانواده محترم صبر و آرامش بده ان شاالله. کوچولوی شما که جاشون تو بهشته. کاش همه ما فرصت پاک برگشتن رو داشتیم
[B][COLOR=#0000ff]
[/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
[COLOR=#0000ff]
[/COLOR][/B][/B][/B]
آدمهاي مي آيند،زندگي ميكنند ،ميميرند ومي روند اما فاجعه زندگي تو آن هنگام آغاز ميشود كه كسي درزندگيت مي آيد ،ميميرد ولي نميرود ونبودنش دربودن تو چنان ته نشين ميشود كه توميميري درحالي كه زنده اي...
ازتمامي دوستان عزيز وگرامي وناديده ام كه براي شفاي فرزندم دعاكردندو سعي كردند باابراز همدردي وزدن تشكر تسلي اندوه جانكاهم باشند نهايت تشكر وسپاس دارم اميدم اول به خدا بود بعد به دعاي دوستان كه نااميد شد شايد تقدير چنين بود .يارب نظر تو برنگردد
سلام در تایپیک قند و شکر تالار بورس ارزو کرده بودم که ایشالله خبر سلامتی شو همونجا به ما میگی. صبح که خبر و اینجا خوندم خیلی ناراحت شدم به عنوان کسی که سالهاست سلامتی شو در اثر ثانحه از دست داده براتون صبر و برای از دست رفته امرزش طلب میکنم.
بس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
نظر