کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سرکار خانم میشا
مصیبت وارده و غم از دست دادن فرزندتان را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال صبر و شکیبائی برای بازماندگان آروز میکنم.
اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
وقتی خدا می خواد به بنده هاش بگه که اونارو چقدر دوست داره،مثال محبت مادر به فرزندش رو مثال میزنه....سرکار خانم میشا مصیبت وارده رو بهتون تسلیت میگم و از خدای مهربان براتون طلب صبر میکنم.....
هرکه در این جام مقرب تر است جام بلا بیشترش میدهند...
آدمهاي مي آيند،زندگي ميكنند ،ميميرند ومي روند اما فاجعه زندگي تو آن هنگام آغاز ميشود كه كسي درزندگيت مي آيد ،ميميرد ولي نميرود ونبودنش دربودن تو چنان ته نشين ميشود كه توميميري درحالي كه زنده اي...
ازتمامي دوستان عزيز وگرامي وناديده ام كه براي شفاي فرزندم دعاكردندو سعي كردند باابراز همدردي وزدن تشكر تسلي اندوه جانكاهم باشند نهايت تشكر وسپاس دارم اميدم اول به خدا بود بعد به دعاي دوستان كه نااميد شد شايد تقدير چنين بود .يارب نظر تو برنگردد
سرکار خانم میشا
بالاتر از مرگ فرزند بنظر من دردی نیست این درد و اندوه را فقط یک پدر و مادر میتونه شدتشو درک بکنه من با تمام وجود و قلبی غم آلود این مصیبت را بشما تسلیت عرض میکنم و از خداوند میخوام به شما نهایت صبر و استقامت در مقابل این مصیبت وارده بده فقط باید این واقعیت را بپذیرید که فرزند شما زنده ست فقط حضور فیزیکی در کنار شما نداره تسلیت مرا بپذیرید.
با سلام
سرکار خانوم misha انشاا.. غم اخرتون باشه. واقعا خیلی سخت این غم جانکاه...
فقط وفقط از خدای متعال برای شما و خانواده عزیزتان صبر جمیل از درگاه خدا خواستارم.
نظر