کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من هم به سهم خودم سومین سالگرد تولد سایت وزین بورسی رو به همه دست اندرکاران و کاربران محترمش تبریک عرض می کنم، انشاالله درسایه حق متعال همیشه موفق وپایدار باشید
بنده هم بنوبه خودم، تبریکات خود رو به بانیان وجود این سایت و همچنین اعضای محترمش نثار می کنم.
بدون هیچ اغراقی با تجربه عضویت در حداقل 5 سایت مشابه، میتونم بگم پربار ترین سایت فعلی در مورد بازار سرمایه سایت بورسیه که اون رو هم با مدیریت خوب ناظرین و شخصیت والای کاربرانش بدست اورده.
@};- @};- @};- @};- @};- @};- همه این گلها تقدیم اعضای گل این سایت
درود
تبریک میگم 3 سالگی این فروم را
دوستان خوبی در این فروم و در دنیای مجاری پیدا کردم،البته بعضی هاشون از این سایت رفتند که امیدوارم هر جا هستند موفق باشند
امیدوارم روزای خوبی رو در پیش داشته باشیم و تا سال دیگه این موقع کسی از جمع مون جدا نشه بلکه عزیزان بیشتری را در کنار خودمون داشته باشیم
تشکر از مدیران @};-
شهید چمران:
خدایا از تو می خواهم که طبع ما را آنقدر بلند کنی که در برابر هیچ چیز جز خدا تسلیم نشویم. دنیا ما را نفریبد، خودخواهی ما را کور نکند. سیاهی گناه و فساد و تهمت و دروغ وغیبت ، قلب های ما را تیره و تار ننماید. خدایا! به ما آنقدر ظرفیت ده که در برابر پیروزی ها سرمست و مغرور نشویم. خدایا به من آنقدر توان ده که کوچکی و بیچارگی خویش را فراموش نکنم و در برابرعظمت تو خود را نبینم.
تبریک به مدیریت بورسی
تبریک به کاربران بورسی
تبریک به اساتید بورسی
تبریک به وفاداران
تبریک به بی وفایان که با رفتنشان الک شدند
و تبریک به همه کسانی که با بورسی زندگی کردند رشد کردند بزرگ شدند و در نهایت به بلوغ رسیدند
پس سلام و درود به بورسی و همه بورسیان.
نظر