بررسی سهام مسابقه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

در اصل توسط behnam پست شده است
    سلام حجت جان
    در زمینه تکنیکال اطلاعات من در حدی نیست که با شما بحث کنم
    من خرید و فروشهای خودم رو با در نظر گرفتن سطوح حمایت و مقاومت ،حجم معاملات و بیشتر تجربه خودم انجام میدم
    در مورد صدرا با توجه به حجم دیروز و امروز و بسته شدن سهم روی مثبت فکر میکنم تا حدود 190-185 میتونه بالا بره
    اما در مورد وپست به نظر من کف سهم در حال بالا اومدنه و با توجه به جو خوب گروه بانکی میتونه 640 رو رو به بالا بشکنه
    اینها نظرات من هستش که البته ممکنه اشتباه باشه

در اصل توسط baradaran پست شده است
    حجت جان جسارتا بنده با این کار مخالفم چون اولا طبق قوانین مسابقه اظهار نظر در مورد سبد دیگران ممنوع اعلام شده مگر اینکه این محدودیت برداشته بشه و در اون صورت هر کس میتونه در مورد سبد دیگری اظهار نظر داشته باشه .
    و ثانیا ممکنه دلایل فرد با انتقاد شما از یک جنس نباشه مثلا یه نفر از نظر بنیادی میگه سهم خوبه شما ممکنه از نظر تکنیکال رد کنید و یا فرد اصلا نه بر اساس تکنیکال و نه بنیادی بلکه بر اساس تجربه و سابقه سهم رو انتخاب میکنه و بعد شما با دلایل تکنیکال رد میکنید در حالی که من چند نفر رو میشناسم که تجربی معامله میکنن و موفق هم هستن . حتی در مورد تکنیکال شما بهتر میدونید دو نفر چارتیست ممکنه از یک نمودار برداشتهای متفاوت داشته باشن و بارها دیده شده . مثلا یادتون هست زامیاد زمانی که 250 بود تعدادی از چارتیستها توصیه به خروج و تعدادی دیگه توصیه به خرید داشتن .
    اشکال دیگه اینه که وقتی از سبد کسی انتقاد میشه احتمالا میخواد جواب بده و بعد پاسخ شما رو به دنبال داشته باشه و مسابقه از روال خارج میشه .
    اشکال دیگه میتونه این باشه که بعد از انتقاد شما شرکت کننده ممکنه بخواد سهامهای سبدش رو تغییر بده که هم جالب نیست و هم با قوانین جور نیست ضمن اینکه اگه سهامش رو عوض کنه و احیانا در پایان هفته بازده سبدی که اول اعلام کرده خوب باشه میاد و مدعی میشه .
    اشکال دیگه اینه که ممکنه بعد از مدتی شرکت کننده جرات و جسارت معرفی سبد رو بخاطر ترس از انتقاد از دست بده در حالی که اینجا محل خوبیه تا همه ترس رو از خودشون دور کنن و با شهامت نظرشون رو اعلام کنن .
    به هر حال اینجا قرار بر اینه هر کسی سهم از نظر خودش رو البته با ذکر دلیل بیان کنه و بقیه دوستان هم حتما دلایل رو میخونن و اگه دلیل قانع کننده نباشه مورد توجه قرار نمیگیره .
    به هر حال به نظر من اینکار با روح مسابقه سازگار نیست .

سلام ممنون بهنام جان، اگر دقت کنی قبل اینکه در مورد سبدت، پست ساز مخالف رو بفرستم، تایید شد. امیدوارم قصد من رو فهمیده باشی، هدف جسارت به شما و یا به دیگران نیست، بنده هم اطلاعات بسیاری از تکنیکال ندارم. این حرفها که آقای برادران مینویسه، فقط هندونس، شما باور نکن. قصد من این هست که با جراحی سهمهای معرفی شده، به اطلاعات بیشتری از دلایل انتخاب دست پیدا کنیم. گفتم این قسمت جزئی از مسابقه نیست. دیدی که بعد از ارائه اطلاعات بیشتر سوال بیشتری مطرح نشد. اگر جسارتی از طرف بنده بوده، شما ببخش. ممنون که با صبر پاسخ دادی. هدف آموزش تکنیکال هست.

اما جناب برادران، دوست عزیز، بارها گفتم خودت استادی و .... ضمنا قانون مسابقه سرجاشه، تمام مطالب شما رو قبول دارم، میخوام به این وسیله معرفی کننده سبد در مورد نمادهای معرفی شدش بیشتر توضیح بده. معمولا دوستان با اینکه اغلب استاد هستند به چند دلیل ساده اکتفا میکنن، با این کار تلاش میکنن، به مغزشون بیشتر فشار میارن، دلایل بیشتری جور میکنن. اما در خصوص قانون اظهار نظر حرف شما درسته، اما این مطلب رو من مغایر با اون نمیدونم. چون داریم کمک میکنیم. به توضیحات بیشتر. ضمنا پاسخ به پست ساز مخالف اختیاری هست. و هیچ ربطی به مسابقه و تایید سبد نداره.
    اما بازم چشم، تلاش میکنم، طوری مطالب رو عنوان کنم، که برداشت شما و دیگران ازش بد نباشه.
    لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

ساز مخالف

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
      سبد هفته

1) دجابر : به صورت اتفاقی نمودار این سهم رو دیدم و توجهم بهش جلب شد الگوی کامل فنجان با دسته ی فنجان به صورت بسیار زیبا درش دیده میشه ، نمیخوام زیاد در موردش بنویسم دلیل انتخاب این سهم برخورد قیمت به خط روندی که با خط آبی نشان دادم و برگشت آن و همگرایی در اندیکاتور ای دی اکس است

2)ثمسکن : سیگنال اندیکاتور های مکدی ، ای دی اکس و آر اس آی
      3)فرآور : برخورد قیمت با خط روند صعودی و سیگنال اندیکاتور ها

با آرزوی موفقیت برای دوستان عزیز
      سلام جناب موسوی
      این ای دی ایکس که ازش استفاده کردی، میشه توضیح بیشتری در موردش بدی، ممنون.

نظر

• Mousavi
        عضو عادی
        • May 2011
        • 196

در اصل توسط (حجت) پست شده است
        سلام ممنون بهنام جان، اگر دقت کنی قبل اینکه در مورد سبدت، پست ساز مخالف رو بفرستم، تایید شد. امیدوارم قصد من رو فهمیده باشی، هدف جسارت به شما و یا به دیگران نیست، بنده هم اطلاعات بسیاری از تکنیکال ندارم. این حرفها که آقای برادران مینویسه، فقط هندونس، شما باور نکن. قصد من این هست که با جراحی سهمهای معرفی شده، به اطلاعات بیشتری از دلایل انتخاب دست پیدا کنیم. گفتم این قسمت جزئی از مسابقه نیست. دیدی که بعد از ارائه اطلاعات بیشتر سوال بیشتری مطرح نشد. اگر جسارتی از طرف بنده بوده، شما ببخش. ممنون که با صبر پاسخ دادی. هدف آموزش تکنیکال هست.

اما جناب برادران، دوست عزیز، بارها گفتم خودت استادی و .... ضمنا قانون مسابقه سرجاشه، تمام مطالب شما رو قبول دارم، میخوام به این وسیله معرفی کننده سبد در مورد نمادهای معرفی شدش بیشتر توضیح بده. معمولا دوستان با اینکه اغلب استاد هستند به چند دلیل ساده اکتفا میکنن، با این کار تلاش میکنن، به مغزشون بیشتر فشار میارن، دلایل بیشتری جور میکنن. اما در خصوص قانون اظهار نظر حرف شما درسته، اما این مطلب رو من مغایر با اون نمیدونم. چون داریم کمک میکنیم. به توضیحات بیشتر. ضمنا پاسخ به پست ساز مخالف اختیاری هست. و هیچ ربطی به مسابقه و تایید سبد نداره.
        آقا حجت بنده این کار رو مفید میدونم
        باعث میشه اطلاعات همه بره بالا
        بنده داوطلبم که در مورد سبد من هر سوالی که دارید بفرمایید و اگر اشکالی در تحلیل داشتم و یا چیزی هست که متوجهش نشدم حتما گوشزد کنین

با تشکر

نظر

• Mousavi
          عضو عادی
          • May 2011
          • 196

ساز مخالف

سلام جناب موسوی
          این ای دی ایکس که ازش استفاده کردی، میشه توضیح بیشتری در موردش بدی، ممنون.
          با تشکر از آقا حجت

در ابتدا باید عرض کنم که اندیکاتور ADX یکی از ابزارها در تحلیل هست که به نظر من باید در هنگام ورود به سهم اون رو مد نظر داشت ولی بسنده کرده به آن منطقی نیست
          وقتی در اندیکاتور ADX ، ADX بالای 30 باشد و Dl+ بالای Dl- باشد یعنی از نظر این اندیکاتور سهم در منطقه ی خوبی برای خرید است
          پس وقتی دی ال+ زیر دی ال- باشد و همگرایی بین آنها ایجاد شود از نظر ای دی اکس سیگنال خرید است

با این حساب بنده عکس اول نموداری رو که در مورد دجابر گذلشتم رو با بزرگنمایی اندیکاتور برای مشاهده روند کلیش در زیر میگذرام

حالا بزرگنمایی بیشتر در این اندیکاتور رو برای وضوح بیشتر و مشاهده وضعیت فعلی میگذارم

آقا حجت اگر خواستین اندیکاتور ثمسکن رو هم میذارم

نظر

• (حجت)
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1562

نه ممنون، اساسا این ای دی ایکس چی هست؟ بازه زمانی درست در این اندیکاتور چیه؟ یعنی روی چه اعدادی باید تنظیمش کرد؟ اطلاعاتی بیش از نرم افزار ره آورد ازش داری؟ ره آورد از اعداد درست و استاندارد استفاده کرده؟

نظر

• Yusef_sbm12
              كاربر فعال
              • Dec 2011
              • 311

در اصل توسط baradaran پست شده است
              حجت جان جسارتا بنده با این کار مخالفم چون اولا طبق قوانین مسابقه اظهار نظر در مورد سبد دیگران ممنوع اعلام شده مگر اینکه این محدودیت برداشته بشه و در اون صورت هر کس میتونه در مورد سبد دیگری اظهار نظر داشته باشه .
              و ثانیا ممکنه دلایل فرد با انتقاد شما از یک جنس نباشه مثلا یه نفر از نظر بنیادی میگه سهم خوبه شما ممکنه از نظر تکنیکال رد کنید و یا فرد اصلا نه بر اساس تکنیکال و نه بنیادی بلکه بر اساس تجربه و سابقه سهم رو انتخاب میکنه و بعد شما با دلایل تکنیکال رد میکنید در حالی که من چند نفر رو میشناسم که تجربی معامله میکنن و موفق هم هستن . حتی در مورد تکنیکال شما بهتر میدونید دو نفر چارتیست ممکنه از یک نمودار برداشتهای متفاوت داشته باشن و بارها دیده شده . مثلا یادتون هست زامیاد زمانی که 250 بود تعدادی از چارتیستها توصیه به خروج و تعدادی دیگه توصیه به خرید داشتن .
              اشکال دیگه اینه که وقتی از سبد کسی انتقاد میشه احتمالا میخواد جواب بده و بعد پاسخ شما رو به دنبال داشته باشه و مسابقه از روال خارج میشه .
              اشکال دیگه میتونه این باشه که بعد از انتقاد شما شرکت کننده ممکنه بخواد سهامهای سبدش رو تغییر بده که هم جالب نیست و هم با قوانین جور نیست ضمن اینکه اگه سهامش رو عوض کنه و احیانا در پایان هفته بازده سبدی که اول اعلام کرده خوب باشه میاد و مدعی میشه .
              اشکال دیگه اینه که ممکنه بعد از مدتی شرکت کننده جرات و جسارت معرفی سبد رو بخاطر ترس از انتقاد از دست بده در حالی که اینجا محل خوبیه تا همه ترس رو از خودشون دور کنن و با شهامت نظرشون رو اعلام کنن .
              به هر حال اینجا قرار بر اینه هر کسی سهم از نظر خودش رو البته با ذکر دلیل بیان کنه و بقیه دوستان هم حتما دلایل رو میخونن و اگه دلیل قانع کننده نباشه مورد توجه قرار نمیگیره .
              به هر حال به نظر من اینکار با روح مسابقه سازگار نیست .
              باید بگم که بنده با احترام و ارادتی که نسبت به حجت خان دارم اما نظر و دلایل دوستمون جناب برادران را منطقی می دونم و قبول دارم .
              زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
              که با رنگهای بدیع ؛
              و دلفریبش ؛

آن را دوست داشتنی ؛
              خیال انگیز ؛
              و پر شور ساخته است .

نظر

• Mousavi
                عضو عادی
                • May 2011
                • 196

این اندیکاتور اولا جهت صعودی و نزولی رو نشون میده علاوه بر اون قدرت گرایش رو هم نشون میده (بوسیله Dl+ & Dl-)
                مقدار عددی ADX بین 0تا100 است و وقتی بالای 30 باشد یعنی قدرت گرایش قیمت ها بالاست (خط آبی که در نمودار پست قبلی نشان داده شده است)

محاسباتی داره که بنده ازش سر در نمیارم و فکر نمیکنم برای استفاده از اندیکاتور نیاز باشه محاسبات مربوط به رسم این نمودار لازم باشه

بنده تا به حال با نرم افزاری جز آمی بروکر کار نکردم

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

در اصل توسط Yusef_sbm12 پست شده است
                  باید بگم که بنده با احترام و ارادتی که نسبت به حجت خان دارم اما نظر و دلایل دوستمون جناب برادران را منطقی می دونم و قبول دارم .
                  سلام ممنون، حتما لحنم رو تغییر میدم، که این برداشت ازش صورت نگیره.

نظر

• Mousavi
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 196

آقا حجت اگر موافق باشین یه تاپیک بزنیم برای بررسی تحلیل ها چه تکنیکال و چه بنیادی
                    نظرتون چیه ؟

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

ممنون، جناب موسوی
                      باورت میشه، دیده بودم دوستان از این اندیکاتور گاها استفاده میکنن، اما اطلاعاتی زیادی راجع بهش نداشتم، هر بار هم که خواستم اینترنت سرچ کنم. به دلایلی نشده. از اطلاعاتت ممنون.

نظر

• Mousavi
                        عضو عادی
                        • May 2011
                        • 196

خواهش میکنم شما استاد مایین
                        حجت جان یه پیشنهاد خوب دارم
                        بیاین یه تاپیک بزنیم و هر هفته 3 تا سهم که بیشترین تعداد در بین سبد ها بودن رو تحلیل کنیم
                        برای بالا رفتن سطح اطلاعاتمون خیلی مفیده
                        نظر شما چیه ؟
                        از شنبه شروع کنیم ؟

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

در اصل توسط Mousavi پست شده است
                          آقا حجت اگر موافق باشین یه تاپیک بزنیم برای بررسی تحلیل ها چه تکنیکال و چه بنیادی
                          نظرتون چیه ؟

آره این روش هم خوبه، نظر آقا یوسف و آقای برادران هم محقق میشه، فقط یک مطلبی هست، دوستان معرفی کننده چون موظف به اقدام نیستند، بعد از مدتی از این کار طفره میرن. الان جناب رستمی و حامد24 در تاپیکهاشون مباحث فاندامنتال رو دارن، ما هم بررسی تکنیکالی رو داریم. جناب نظری و پناهی هم تکنوفاندامنتال رو دارن. که میشه از همون تاپیکها برای این منظور استفاده کرد. از طرفی خودم هم دوست ندارم بین پستها فاصله بیوفته. به هر صورت تلاش میکنم نکات مهمتر رو در پست ساز مخالف بیان کنم.

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

خواهش میکنم حجت جان شما استاد هستید
                            من به هیچ وجه از پست شما ناراحت نشدم فقط قصدم توضیح بیشتر بود
                            شاد و سلامت باشید
                            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• Mousavi
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 196

آره این روش هم خوبه، نظر آقا یوسف و آقای برادران هم محقق میشه، فقط یک مطلبی هست، دوستان معرفی کننده چون موظف به اقدام نیستند، بعد از مدتی از این کار طفره میرن. الان جناب رستمی و حامد24 در تاپیکهاشون مباحث فاندامنتال رو دارن، ما هم بررسی تکنیکالی رو داریم. جناب نظری و پناهی هم تکنوفاندامنتال رو دارن. که میشه از همون تاپیکها برای این منظور استفاده کرد. از طرفی خودم هم دوست ندارم بین پستها فاصله بیوفته. به هر صورت تلاش میکنم نکات مهمتر رو در پست ساز مخالف بیان کنم.
                              منظورم بررسی سهام هاییه که دوستان در سبدهاشون ارائه میکننه
                              3 سهم که دارای آمار بالایی در انتخاب بین سبد ها باشه رو بررسی کنیم
                              البته اگه صلاح بدونین

نظر

• (حجت)
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1562

در اصل توسط Mousavi پست شده است
                                خواهش میکنم شما استاد مایین
                                حجت جان یه پیشنهاد خوب دارم
                                بیاین یه تاپیک بزنیم و هر هفته 3 تا سهم که بیشترین تعداد در بین سبد ها بودن رو تحلیل کنیم
                                برای بالا رفتن سطح اطلاعاتمون خیلی مفیده
                                نظر شما چیه ؟
                                از شنبه شروع کنیم ؟

عالیه.

نظر

در حال کار...
                                X