بررسی سهام مسابقه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • (حجت)
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1562

سلام دوستان دیدم، تقریبا در اکثر سبدها فرآوری دیده میشه،
    لازم دونستم چند نکته رو عرض کنم.
    بنده از دیدگاه تکنیکی یک پرچم رو در نمودار دیدم که پول بک بهش انجام شده، دوستان در صورتی که از پیشنهاد های عزیزان مسابقه اقدام به نوسان گیری میکنند. مراقب این قضیه باشن.

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• امپراتور7
      کاربر فعال
      • Mar 2011
      • 1043

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
      بنده از دیدگاه تکنیکی یک پرچم رو در نمودار دیدم که پول بک بهش انجام شده، دوستان در صورتی که از پیشنهاد های عزیزان مسابقه اقدام به نوسان گیری میکنند. مراقب این قضیه باشن.

چون همه سهم های گروه روی صف خرید بود همه روی اوردن به فراور به نظرم این قانون صف خرید بودن سهم کاملا مزحکه خب همه میدونیم فردا همه این گروه صف میشن کسی نمیتونه رو صفر قیمتی بخره پس فرقی نداره که سهم 4 شنبه چه وضعی داشته فاسمین هم صف بوده فراور هم پس به نظرم اگر این قانون برداشته باشه ابتکار عمل میاد دست دوستان ما همه از روی اجبار و به نمایندگی از گروه روی فراور رو انتخاب کردیم وگرنه بنده در این گروه برای میان مدت فاسمین رو بهتر میدونم گرچه با مشکل حجم دهی هم روبه رو میشه . به هر حال امیدوارم تجدید نظری بر این قانون بشه تا همه افراد از روی ناچاری سهمی رو انتخاب نکنن
      به جان خودت بیفت!
      خودت خودت را بساز!
      وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• Mousavi
        عضو عادی
        • May 2011
        • 196

با سلام من الان اومدم
        آقا حجت فک کنم شما یه خط روند رو ندیدین

من که بعید میدونم این خط روند شکسته بشه
        البته اگه شکسته بشه باید تا اصلاح 100% فیبو بره یعنی 415 !
        به نظرتون میشکنه ؟؟

نظر

• (حجت)
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1562

سلام ممنون، ظاهرا که شکسته نشد.

نظر

• Mousavi
            عضو عادی
            • May 2011
            • 196

سلام دوباره به همه دوستان

میخوام در مورد تایرا یه نکته ای رو عرض کنم

ابتدا بهتره به نمودار خوب نگاه کنیم

اینجوری که تو نمودار میبینیم سهم حمایت 202 رو شکست و اگر نظری هم به اندیکاتورها بندازیم نشونی از روند صعودی درش نیست
            دوستان عزیز به نظرم فعلا وارد این سهم نشن و منتظر باشن ببینیم واکنشش به خط روندی که رسم کردیم چجوریه یعنی 188 (نظر شخصی)

موفق باشید

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
              با سلام به شما
              سبد این هفته من:
              1-شخارک به دلیل وضعیت خوب بنیادی
              2-وپارس به دلیل دعواهای مدیریتی
              سلام جناب اراک بورس
              در وپارس منظورتون از دعواهای مدیریتی چی هست؟ در نماد شخارک وضعیت خوب بنیادی رو هم در صورت امکان توضیح بیشتر بدین؟ ممنون.

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

در اصل توسط ...................... پست شده است
                با سلام و احترام

جناب حجّت یه راهنمایی ازتون میخواستم
                تا جایی که من boursy.com رو دنبال کردم- اولین باری هست که در مورد "تسه" صحبت شده و اون هم توی سبد هفتهٔ آیندهٔ شمست
                من الان یک ماهی هست که با این سهم هستم -اما با توجه به این که آماتورم-فقط داشتم روش نوسانگیری میکردم(که توی این یک ماه نوسان بین ۶۵ تا ۸۰ داشت)
                حالا با توجه به اینکه شما از نظر تکنیکال بررسیش کردین-زمان و قیمت ورود و تارگت برای فروش(و پیشبینیتون از زمان فروش) رو اگه بفرمایید ممنون میشم

سلام دوست گرامی
                در تکنیکال (رفتار شناسی بازار بر اساس تکرار اتفاقات) شما باید سابقه از سهم داشته باشی، تا بتونی رفتار بازار رو بر اساس الگوهای ایجاد شده در نمودار قیمت پیشبینی کنی. همانطور که میدونی این سهام سابقه چندانی در بورس نداره. پس تکنیکی کار کردن روش خیلی سخته. اما به نظر من یک مثلث توی نمودار تشکیل داده و میتونه صعود بیشتری رو تجربه کنه. البته امروز توی جلسه هفتگی دوستان نظرشون زیاد با من موافق نبود.

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Jul 2025
                  • 3256

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                  حجت خان همونطوری که شما روز اول ایجاد تاپیک عنوان کردین هدف اصلی از این مسابقه اعلام سهامهایی است که بیشترین بازده رو داشته باشه ولی بعضی سهامهایی که اعلام میشه در واقعیت امکان خرید نداره یکی از این موارد سهامهایی با حجم مبنای خیلی کمه که در عمل امکان خرید خیلی محدوده داره رشد اینگونه سهامها بیشتر از اینکه بخاطر پتانسیل و ارزش ذاتی باشه بخاطر اینه که چند نفر تصمیم میگیرن رو سهم فعال بشن و سهام رو صعودی کنن و بعد در نقطه مورد نظر بعد از اینکه صف خرید خوبی داشت یه مرتبه خالی میکنن . مشکل دیگه اینگونه سهامها معمولا نقد شوندگی ضعیفه . به نظر من بهتره یه حداقل حجم مبنا اعلام بشه مثلا حداقل حجم 20000 باشه البته در مورد فرابورس که و حق تقدم که حجم نداره فعلا نمیشه اجرا کرد ولی حداقل در مورد سهامهای بورسی میشه این قانون رو عمل کرد . لطفا دوستان دیگه هم نظرشون رو اعلام کنن و در نهایت بهترین تصمیم گرفته بشه .
                  در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                  جناب برادران سلام
                  من نمیدونم نظر شما برای این پست چی بوده اما بنده به شخصه مخالفم
                  اولا در روزهای پایانی در شرایط خوب حدود 50 سهم صف خرید دارند که قابل انتخاب نیستند
                  حدود 30 تا 50 سهم که بسته اند و قابل معامله نیستند
                  اگر این محدودیت را هم قرار دهیم حدود 40 سهم دیگر هم از رده خارج میشه

پس این ازادی عمل که ازش دم میزنیم چی میشه
                  یک عده سهم خاص باقی میمونه که باید ازبین اونها انتخاب کرد کع این خوب نیست
                  البته ادامه بحث را میبرم تو تاپیک دیگه ای که بیم پستهای مسابقه فاصله نیوفته
                  دوست عزیز در سهمهای با حجم مبنای کم
                  به نظر من حجم مبنا مهم نیست
                  بلکه شناور سهم مهمه
                  مثلا همین غاذر که الان میدونم به خاطر اون این موضوع را مطرح نموده ایید
                  اولا بنده و گروه در قیمت 300 تا 350 این سهم را خریدیم و از همان روز هم تارگت را 420 تا 450 قرار داده بودیم
                  که دوستان میتونند بیان و اینو گواهی کنند
                  به نظرتون چرا من ان هفته این سهم را معرفی نکردم
                  بله چون با خرید دوستانسهم بالا میرفت و این از نظر من صحیح نبود
                  اما این هفتخ اکثرا میدونن بنده شنبه را در مسافرت بوده ام
                  در خرید ها اصلا دخل و تصرفی نداشتم
                  و این فرضیه که بنده 100 میلیون تومن سرمایه را برای خرید سهمی قرار دهم تا یک ستاره بگیرم فکری بس بیهوده است

اما موضوع بعدی اینکه مگر چند تن از دوستان تو ایم فرومها بالا 20 میلیون میتوانند به یک سهم اختصاص دهند که امکان خرید مهیا نباشد
                  همین دوستان به نظرتان چند نفر توانسته از این سهم کوچک نوسان خوب با درصد سرمایه خود بگیرد
                  هستند کسانی که گواهی کنند

نظر

• باربد
                    Banned
                    • Jul 2025
                    • 3256

سهمها زیر 20000 حجم مبنا که قاعدتا از دید دوستان برخی سهام زیر خاکی محسوب می شوند به گونه ای حاصل روزها و شبها بررسی این عزیزان است
                    چرا برای لحظه ای فکر نکردید با این نظر زحمات این عزیزان پایمال می شود
                    چرا فکر نکردید این عزیزان که اکثرا جزو 5 نفر اول هر هفته قرار میگیرند
                    نون اعتبار و تحلیل خود را میخورند نه چیز دیگر

به کسی جسارت نشود
                    و من خودم شاهدم برخی از این دوستان
                    برای اینکه یک سهم به دوستان گروه معرفی کنند که بازده بالا بدهد روزها وقت میگذارند
                    ولی شما به راحتی این را سفته بازی می خوانید
                    من یادندارم کسی از این دوستان در صف خرید سهمی را به همگروهی خود فروخته باشد
                    آخرین ویرایش توسط باربد؛ 2011/07/29, 08:49.

نظر

• باربد
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 3256

دوستان فضای نفی ازادی بیان و عمل را در این سایت بر قرار نکنید
                      چرا که اگر به جایگاه باشد اساتیدی چون جناب محسن نظری
                      راشین عزیزو زهره خانم در بورکس جایگاهی به مراتب بالاتر داشتند
                      و به دلیل عدم ازادی بیان و عمل از انجا کوچ کردند

این مسابقه فقط برای من جنبه تفریح دارد
                      اعتبار کسی را ستاره تعیین نمی کند
                      و اعتبار تحلیل و بازدهی او در بازار است که این عزیزرا شاخص میکند

من به شخصه از زحمات تمام عزیزان این سایت اعمم از مدیران
                      اعضا و اساتید تحلیلگر که بی منت کار میکنند تجلیل و تقدیر میکنم

مثل همیشه

یا حق

نظر

• M66
                        عضو عادی
                        • Jul 2025
                        • 18

ba salam be hameye karbaran in forum bande nokhostin postamo dar in tapik mizanam omidvaram dar kenar doostan be soodhaye khoobi dar bours beresim va doostihaye khobi ra aghaz konim

sabad man : kECHAD50%___RETKO50%

retco : barkhord be kaf gheymati va tashkikile kaf 2gholoo__jav gorooh ham mosbat khahad bood_ta sadrda khosh eghbali mikonad

Kechad: mosbat boodan akhbar mortabet jahani(sang ahan ,felezat) va albate jav mosbat gorooh baadaz 2 rooz eslah az 2shanbe va mosbat boodan kegol va Maaden) dalil teknikali ham darad

omidvaram mored taiid nazer mohataram basham in sabad nakhost man hast agar kami kasti darad

نظر

• Mousavi
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 196

در اصل توسط M66 پست شده است View Post
                          ba salam be hameye karbaran in forum bande nokhostin postamo dar in tapik mizanam omidvaram dar kenar doostan be soodhaye khoobi dar bours beresim va doostihaye khobi ra aghaz konim

sabad man : kECHAD50%___RETKO50%

retco : barkhord be kaf gheymati va tashkikile kaf 2gholoo__jav gorooh ham mosbat khahad bood_ta sadrda khosh eghbali mikonad

Kechad: mosbat boodan akhbar mortabet jahani(sang ahan ,felezat) va albate jav mosbat gorooh baadaz 2 rooz eslah az 2shanbe va mosbat boodan kegol va Maaden) dalil teknikali ham darad

omidvaram mored taiid nazer mohataram basham in sabad nakhost man hast agar kami kasti darad

با سلام
                          به بورسی خوش اومدین
                          دوست عزیز اگر واستون ممکنه فارسی بنویسید در ضمن سبد خودتون رو در تاپیک مسابقه بگذارید
                          این تاپیک مختص تحلیل سهم هاس معرفی شده در مسابقست

موفق باشید
                          آخرین ویرایش توسط Mousavi؛ 2011/07/29, 11:31.

نظر

• baradaran
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 545

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
                            دوست عزیز در سهمهای با حجم مبنای کم
                            به نظر من حجم مبنا مهم نیست
                            بلکه شناور سهم مهمه
                            مثلا همین غاذر که الان میدونم به خاطر اون این موضوع را مطرح نموده ایید
                            اولا بنده و گروه در قیمت 300 تا 350 این سهم را خریدیم و از همان روز هم تارگت را 420 تا 450 قرار داده بودیم
                            که دوستان میتونند بیان و اینو گواهی کنند
                            به نظرتون چرا من ان هفته این سهم را معرفی نکردم
                            بله چون با خرید دوستانسهم بالا میرفت و این از نظر من صحیح نبود
                            اما این هفتخ اکثرا میدونن بنده شنبه را در مسافرت بوده ام
                            در خرید ها اصلا دخل و تصرفی نداشتم
                            و این فرضیه که بنده 100 میلیون تومن سرمایه را برای خرید سهمی قرار دهم تا یک ستاره بگیرم فکری بس بیهوده است

اما موضوع بعدی اینکه مگر چند تن از دوستان تو ایم فرومها بالا 20 میلیون میتوانند به یک سهم اختصاص دهند که امکان خرید مهیا نباشد
                            همین دوستان به نظرتان چند نفر توانسته از این سهم کوچک نوسان خوب با درصد سرمایه خود بگیرد
                            هستند کسانی که گواهی کنند
                            جناب باربد عزیز سلام
                            بنده جسارتی خدمت شما و دوستانتون نکردم و قبل از بیان نظرم به شما بابت کسب دومین ستاره تبریک عرض کردم و نمیدونم کجای مطلب من شما رو نارحت کرده ؟
                            من نظرم رو در مورد سهامهای با حجم کم بدون نام بردن از هیچ سهمی بیان کردم ولی یکی از سهامهای مد نظرم همین غاذر بود . به نظر شما اگه دوستان میخواستن این سهم رو خریداری کنن با این حجم کم امکانش بود ؟
                            در مورد اینکه تو سهامهای با حجم کم یه عده تصمیم میگیرن رو سهم فعال بشن و در نقطه مشخص پس از کسب سود لازم یه مرتبه خالی میکنن بنده شخصا با این روش مخالفم و زیاد اخلاقی نمیدونم ( البته این نظر شخصیه و ممکنه اشتباه باشه ) . شما فرمودین خیلی ساده لوحیه فرض کنیم فردی بخواد بخاطر مسابقه رو سهامی فعال بشه بنده هم اصلا نگفتم بخاطر مسابقه این عمل صورت میگیره عرض من این بود در مورد سهامهای کوچک چون سرمایه کم لازم داره تو بورس این اتفاق صورت میگیره و هیچ ربطی هم به مسابقه نداره و اگه فردی تازه وارد باشه ممکنه گمراه بشه و در قیمت بالا خرید کنه و بعد بمونه ونتونه ازش حتی با ضرر خارج بشه .
                            جناب باربد فرمودین برای انتخاب سهم زیر خاکی دوستان خیلی وقت میذارن و تلاش میکنن منظورتون از سهام زیر خاکی رو متوجه نشده ؟ آیا منظور پیدا کردن سهامهایی است که ارزش بنیادی و ذاتی مناسبی دارن و برای سرمایه گذاری مناسب هستن ؟ و یا منظور سهامهایی است که امکان مانور و فعال شدن رو سهم رو داره ؟
                            به هر حال هرکس یه نظری داره ولی بنده این روش رو سرمایه گذاری مناسب نمیدونم هر چند برای عده ای بازدهی خوب داشته باشه ولی باز هم میگم این نظر شخصی منه و هیچ اصراری هم ندارم دیگران قبول کنن .
                            در مورد اینکه بیان کردین فضای آزاد و بیان عقیده رو محدوده نکنیم بنده هم کاملا با شما هم عقیده هستم ولی نمیدونم چرا اون رو در اینجا مطرح کردین ؟
                            به نظر من هم اگه بیان نظرات مخالف در محیطی سالم و بدور از جو سازی و مودبانه باشه نه تنها مخرب نیست بلکه خیلی هم مفیده .
                            در پایان با اینکه بنده اصلا منظورم فرد و یا گروه خاصی نبوده وعرض بنده کلی بود و قطعا برای شما سوءتفاهم بوده ولی با این حال اگه کدورتی از جانب من پیش آمده عذرخواهی میکنم و همین جا این بحث از نظر من پایان یافته است .
                            دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• Mousavi
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 196

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
                              با اجازه ی آقا حجت نظرم رو در مورد خصدرا که در بین سبد دوستان دیدم نظرم رو میگم

با نگاه کردن به نمودار خصدرا میشه فهمید که یه الگوی مثلث در بلند مدت تشکیل داده و این مثلث از زیر شکسته و این نشانه ی خوبی نیست

الان قیمت در جاییست که باید دید با خط روند سبز رنگ که رسم کردم چگونه برخورد میکنه
                              به نظر من اگر این خط روند نتونه حمایت خوبی باشه و بشکنه باید هدف 144 یعنی اصلاح 100% فیبو رو واسش در نظر بگیریم
                              اندیکاتور ها هیچکدوم سیگنال مثبت ندارن به عنوان مثال ADX روی عدد 23 هست و واگرایی بین دی ال منفی و مثبت کاملا مشهوده و همینطور در مکدی خط قرمز به سمت شکست خط آبی به پایین حرکت کرده و اینها نشانه هایی برای روند نزولی هستند
                              البته در صورتی که خط روند مذکور شکسته شد و به حمایت 144 رسید بسیار بعید است باز هم روند نزولی داشته باشد چون محل رسیدن قیمت به 100% فیبو نزدیک به خط روند آبی رنگ که رسم کردم هست و حمایتی مضاعف محسوب میشود

دوست دارم همه ی عزیزان در تحلیل هایی که ارائه میشه نظر بدن

با آرزوی موفقیت برای دوستان عزیزم

سلام جناب موسوی در مورد صدرا چه دلیلی وجود داره که اون مثلث بزرگ یک سر و شونه نباشه؟ که بیشترین حجم معاملات در سر تاییدش کرده؟

حجت جان سلام

خصدرا رو یادته که روش بحث کردیم ؟
                              نمودار جدیدش رو گذاشتم مشاهده کنین
                              میبینین که الگوی مثلث درست بوده و همونجوری که گفتم رفتار کرد واز 1455 برگشت

راستی حجت جان شما روی یه ابزاری کار میکردی جواب داد ؟
                              اگه به نتیجه رسیدی به ما هم معرفی کن ;)
                              آخرین ویرایش توسط Mousavi؛ 2011/07/29, 11:49. دلیل: اصلاح لینک آپلود

نظر

• Mousavi
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 196

در مورد مپنا که در سبد خودم معرفی کردم چند تا نکترو عرض میکنم

همونطور که در نمودار مشخصه قیمت کنونی مپنا در روی خط روند قرمز که رسم کردم قرار داره و خیلی بعیده که این خط روند شکسته بشه
                                به نظر بنده الان روی قیمت بسیار مناسبی معامله میشه
                                در صورت برگشت مشهود قیمت از این خط روند در کوتاه مدت هدف قیمت 324 یعنی 61.8% فیبو میباشد
                                هدف بعدی 361 میباشد در صورت عبور از این مقاومت هدف های بعدی قیمت های 370 ، 400 و 415 که مقاومت بسیار نشکن !!! هست ;)
                                اضافه میکنم که اندیکاتور ها هم سیگنال مثبت دارند بجز مکدی که کمی همگرایی منفی درش دیده میشه که به نظرم شنبه واگرایی پیدا میکنه و اون هم سیگنالش مثبت خواهد شد

موفق باشین

نظر

در حال کار...
                                X