در اصل توسط بابای دارا پست شده است
View Post
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
-
در اصل توسط baradaran پست شده است View Postحجت خان همونطوری که شما روز اول ایجاد تاپیک عنوان کردین هدف اصلی از این مسابقه اعلام سهامهایی است که بیشترین بازده رو داشته باشه ولی بعضی سهامهایی که اعلام میشه در واقعیت امکان خرید نداره یکی از این موارد سهامهایی با حجم مبنای خیلی کمه که در عمل امکان خرید خیلی محدوده داره رشد اینگونه سهامها بیشتر از اینکه بخاطر پتانسیل و ارزش ذاتی باشه بخاطر اینه که چند نفر تصمیم میگیرن رو سهم فعال بشن و سهام رو صعودی کنن و بعد در نقطه مورد نظر بعد از اینکه صف خرید خوبی داشت یه مرتبه خالی میکنن . مشکل دیگه اینگونه سهامها معمولا نقد شوندگی ضعیفه . به نظر من بهتره یه حداقل حجم مبنا اعلام بشه مثلا حداقل حجم 20000 باشه البته در مورد فرابورس که و حق تقدم که حجم نداره فعلا نمیشه اجرا کرد ولی حداقل در مورد سهامهای بورسی میشه این قانون رو عمل کرد . لطفا دوستان دیگه هم نظرشون رو اعلام کنن و در نهایت بهترین تصمیم گرفته بشه .
بنده هم با شما موافقم و این رو هم کاملا صحیح میفرمایید که برخی از سهم هارو نمیشه خرید ، یعنی شنبه نمیشه خرید !!
ولی جناب برادران این سهم ها هم در عمل وجود دارند و احتمال اینکه یک نفر بتونه خرید کنه وجود داره و بازدهی سبدش رو بالا ببره پس در واقعیت ونه در این فضای مجازی امکان معامله وجود داره پس نباید به هیچ وجه اعضا رو در انتخاب سهم ها محدود کنیم
و البته بسیار مشتاقم نظر دوست عزیزم آقا حجت رو بدونم
در ضمن من یه پیشنهاد بسیار خوب دارم که در پست دیگه ای میذارم و از دوستان نظر خواهی میکنیم و اگه تایید شد میفرستیم شورای نگهبان (حجت) :p
نظر
-
و اما پیشنهاد بنده
در ابتدا یه توضیحی بدم
روزهای چهارشنبه تا جمعه سبد هارو اعلام میکنیم ، اعلام سبد در این روزها یعنی چی ؟ یعنی خرید برای شنبه
حالا به فرض که شنبه روی 4+ وارد سهم شدیم و 4 روز دیگه هم 4+ خورد
در نتایج پایانی بازدهی این سهم چقدر میشه ؟ میشه 20%+ در حالی که ما در عمل 16% بازدهی داشتیم چون شنبه روی 4+ خریدیم و چهارشنبه روی 4+ فروختیم
پس میشه این نتیجرو گرفت که از سبدهای اعلام شده توسط دوستان ما روز شنبه رو که اتفاقا بیشترین درصد های مثبت رو هم در این روز میبینیم از دست میدیم
هدف ما از ایجاد این تاپیک این بود که به خرید و فروش های اعضا تاثیر مثبتی بذاره و البته که وقتی ما نتایج رو میزنیم و میگیم مثلا این سبد در این هفته 10% بازدهی داشته یعنی وقتی کسی سهم های این سبد رو در عمل میخره بتونه سر هفته 10% سود کنه
اگه ما بیایم یه تغییراتی در روند اجرای مسابقه بدیم میتونیم سبدهای مسابقون رو کاملا قابل خرید در واقعیت بکنیم
پیشنهاد من اینه
ما دوشنبه ها و سه شنبه هارو برای اعلام سبد مسابقه اختصاص بدیم
یعنی در واقع سبدهای دوستان روز چهارشنبه قابل خرید باشه و درصدی که برای روز شنبه میخوره نسبت به قیمت چهارشنبه یعنی روز خرید است که این درصد کاملا واقعیتر است
دوستان منتظر نظرهاتون هستم
آقا حجت گل یه بررسی بکن بی زحمت ببین منطقی نیست ؟! ;)
نظر
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postآقا من خواسته باشم به سبدم یه فولاد بدلیل رشد شاخص های جهانی و ... اضافه کنم چکار باید بکنم . ویرایش بسته است. مدیر عزیز
اول که سبد شما اصلا مورد تایید نیست، تحلیل یا بررسی سهم باید کامل و درست در زمان معرفی عنوان بشه، نمیتونید به جای دیگه اشاره کنید، یعنی به نظرتون اگر وسط هفته که یک کاربر میبینه شما رتبه خوبی داری و میخواد دلایل شما رو بدونه، همش باید صفحات رو ورق بزنه، نه این درست نیست، محبت کن، برای تک تک موارد دلایلش رو بنویس. ضمنا مطابق قوانین سبد شما بعد از معرفی قابل ویرایش نیست. اما اکنون که سبد شما مورد تایید نیست و باید پست جدیدی برای سبد ارسال کنی میتونی هر سهمی رو که میخوای بنویسی.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط baradaran پست شده است View Postحجت خان همونطوری که شما روز اول ایجاد تاپیک عنوان کردین هدف اصلی از این مسابقه اعلام سهامهایی است که بیشترین بازده رو داشته باشه ولی بعضی سهامهایی که اعلام میشه در واقعیت امکان خرید نداره یکی از این موارد سهامهایی با حجم مبنای خیلی کمه که در عمل امکان خرید خیلی محدوده داره رشد اینگونه سهامها بیشتر از اینکه بخاطر پتانسیل و ارزش ذاتی باشه بخاطر اینه که چند نفر تصمیم میگیرن رو سهم فعال بشن و سهام رو صعودی کنن و بعد در نقطه مورد نظر بعد از اینکه صف خرید خوبی داشت یه مرتبه خالی میکنن . مشکل دیگه اینگونه سهامها معمولا نقد شوندگی ضعیفه . به نظر من بهتره یه حداقل حجم مبنا اعلام بشه مثلا حداقل حجم 20000 باشه البته در مورد فرابورس که و حق تقدم که حجم نداره فعلا نمیشه اجرا کرد ولی حداقل در مورد سهامهای بورسی میشه این قانون رو عمل کرد . لطفا دوستان دیگه هم نظرشون رو اعلام کنن و در نهایت بهترین تصمیم گرفته بشه .
من نمیدونم نظر شما برای این پست چی بوده اما بنده به شخصه مخالفم
اولا در روزهای پایانی در شرایط خوب حدود 50 سهم صف خرید دارند که قابل انتخاب نیستند
حدود 30 تا 50 سهم که بسته اند و قابل معامله نیستند
اگر این محدودیت را هم قرار دهیم حدود 40 سهم دیگر هم از رده خارج میشه
پس این ازادی عمل که ازش دم میزنیم چی میشه
یک عده سهم خاص باقی میمونه که باید ازبین اونها انتخاب کرد کع این خوب نیست
البته ادامه بحث را میبرم تو تاپیک دیگه ای که بیم پستهای مسابقه فاصله نیوفته
نظر
-
عزیزان من هم با اعمال قوانین بیشتر و محدودیت های جدید موافق نیستم ؛
چون اینطوری دیگه انتخاب سهم با دشواری انجام میشه .
چون اگر بخواهیم حجم مبنا را اعمال کنیم باید سهم هایی را هم که صف خرید دارند و شنبه با حجم خوبی معامله می شوند را هم برای سبد قبول کنیم چون بنده خودم بارها
اول وقت دستور را وارد کردم و سر خط بودم و توانستم خرید کنم .
که اگر این چنین بشه مسابقه و اعلام نتایج بسیار برای حجت و آنالیست عزیز سخت و پیچیده می گردد.
ما باید این را قبول کنیم که در بازار واقعی امکان دارد هر کدام از ما خرید هایمان را یکی دو روز زودتر و در آخر هفته انجام دهیم و منتظر شنبه نمانیم .
ولی در مورد اعلام سبد ها در دوشنبه و سه شنبه که برخی دوستان پیشنهاد دادند ؛
به نظر من خوب است ولی یک اشکال دارد و اون هم اینکه در وسط هفته اکثر دوستان مشغول خرید و فروش و رصد سبدشان می باشند و ارایه سبد
برای مسابقه یک کار اضافه را به همه ما تحمیل می کند .
نظر من این است که سبد ها را مثل قبل معرفی کنیم با این تفاوت که حجم معاملات روز سه شنبه و چهارشنبه را ملاک قرار دهیم و قیمت را مثل قبل قیمت بسته روز چهارشنبه .
اگر سهم در روز سه شنبه حجم خوبی معامله شده بود و در چهارشنبه همینطور بود و در آخر صف خرید هم نداشت آن سهم مورد قبول باشد ؛
حتی اگر شنبه صف شود و حجم معاملاتش کم باشد .
چون در بسیاری موارد امکان خرید در شنبه با قیمت پایانی چهارشنبه امکان پذیر نیست و یا احتمالش کم است نمونه اش هم بوعلی که این هفته خودم هم انتخاب کرده بودم .زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
نظر
-
ضمن تبريک به باربد عزيز يه دليل اول شدنش
و همچنين به امپراطور7 و وحيد 20 به خاطر انتخاب سبد خوبشون
سفارود:افت زيادي تو اين چند وقت داشته تو اين روزهاي اخير حجم معاملات بالا رفته 4 شنبه بالاي 5 برابر حجم مبنا معامله شده به نظرم ميتونه رشد خوبي داشته باشه
وصنعت: محدوده قيمت 115 تومان نقطه حمايتي سهمه وميتونه تا 130 يا 140 رشد داشته باشه
5-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/29, 19:50.
نظر
-
-
سلام و عرض ارادت خدمت جناب برادران و حجت عزیز.........متاسفانه به دلیل خرابی ماشین و ماندن در اتوبان:( نتونستم زود تر بیام و نظرمو بگم اما الآن دیدم انگار بحث ارزش داغ شدن داره...
ببینید دوستان بنده که الآن دارم موضوع زیر رو مطرح میکنم فک میکنم تو کل هفته هایی که شرکت کردم فقط یکبار یک شرکت با حجم مبنای زیر 20 تا انتخاب کردم اونم جوشکاب این هفته بود که واسم بازدهی خوبی نداشت و این نمونه بارز اینه که انتخاب سهمی با حجم مبنای کم نشان دهنده اینکه ما خودمون اون سهم رو داریم یا حتی جلب توجه دوستان بهش نیست<ایضا که صف خرید کردن این سهم مثل آب خوردن بود>و از بازدهی خودم هم بدون انتخاب این سهم ها راضی بودم دوستان یادشونه که تو بازار منفی هم کمترین زیان رو سبد بنده داشت
اما:
بدون توجه به اینکه شرکت های با حجم کم خوب هستند یا خیر...سود ده ستند یا زیان ده...کوتاه مدتی اند یا بلند مدتی قابل معامله اند یا غیر قابل معامله.....مشکل من با این قسمت است که با توجه به فرموده و پیشنهاد جناب برادران دوستان حدود 35 سهم<که اگه بخاین اسم میبرم> رو دیگه نمیتونن انتخاب کنند و دوستی هم که پیشنهاد افزایش این عدد رو داشتند بدونند که اگه این رقم مثلا بشه 30 هزار تعداد شرکت هایی که دوستان نمیتونن انتخاب کنن به حدود 45 شرکت میرسه که فکر میکنم یکم آزادی دوستان در انتخاب زیر سوال میره...
به قول باربد جان اگه نماد هایی که صف خرید دارند و بسته هستند رو هم جمع بزنیم فک میکنم به حدود 50-60 شرکت برسیم...ضمنا به نظرم از اونجایی که این بحث نه تکنیکال لازم داره نه فاند نه رانت از دوستان خواهش میکنم فقط خواننده نباشند و نظرشون رو بدن بالاخره باید این بحث نتیجه مثبت برای سایت داشته باشه....
نظر
-
باسلام خدمت همه کاربران این فروم ، بنده نخستین پستم را در این تپیک میزنم امیدوارم در کنار دوستان به سودهای خوبی در بورس برسیم و دوستیهای تازه ای آغاز کنیم
سبد من:
کچاد50% :مثبت بودن اخبار مرتبط (قیمت های جهانی سنگ آهن و فلزات) و لبته جو مثبت گروه (البته از 2 شنبه بعد از اصلاح مختصر)و بویژه حرکت معادن و کگل البته قیمت ومعادن و کگل یکم بالاست و کمتر اصلاح شده
رتکو50% : از نگاه تکننیکال قیمت به کف خورده و کف دوقلو زده دلیل دیگه میتونه پایان نزول مپنا باشه و حرکت آن که تاثیر بیشتری بر رتکو میزاره _خبر قطعی در مورد وزارت رستم قاسمی یک جو دیگه به گروه میدهد
7-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/29, 20:00.
نظر
-
سلام خدمت اساتید و بزرگواران :
1- مداران : شکست ترند نزولی و سیگنال خرید در استوتاستیک به همراه جو مثبت گروه به خاطر عرضه افرانت
2- وساپا : تشکیل پترن سر و شانه معکوس و شکست نکلاین و واگرایی مثبت در macd , rsi
3- فرآور : رشد قیمت های جهانی و میل به پر کردن گپ قیمت و بالا رفتن حجم معاملات
8-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/29, 20:04.فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز
شبریز:
الگوی(inverted hammer)-افزایش حجم-برگشت هیستوگرام مکد-احتمال برگشت از خط میانی چنگال-توقف rsiدر حمایت قبلی و احتمال شروع صعود- شرایط کافی برای ماژور کف-
و از همه مهمتر وجود الگویی جالب که سه بار تکرار شده و احتمال تکرار مجدد وجود دارد.
ومعادن:
برگشت از 61.8 فیبو-لمس خط حمایت مورب بلند مدت و برگشت-روند صعودی بلند مدت-برخورد با کف کانال و برگشت-برگشت از خط میانی چنگال.
9-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/29, 22:00.
نظر
-
سلام خدمت دوستان تالار بورسی
سبد این هفته من مثل هفته از سیمانیهاست که فکر میکنم با پایان استراحتشون حرکتشون رو مثل قندیها این هفته از سر میگیرند.
1-سدور(سیمان دورود)
تعدیل مناسب و حرکت درکانال صعودی و همچنین برگشت از روی خط روند کوتاه مدت صعودی
2-سرودح
سهم به علت شکست مثلث از ضلع بالایی مثلث و توانایی رشد جهت پر کردن گپ مجمع و تعدیل مناسب ولی حقشو انتخاب میکنم
حجم معامله مناسب نسبت به سهم و همچنین عدم فروشنده در رنج منفی و اختلاف قیمتی با سهم
10-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/29, 22:03.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
سبد این هفته:
1-غپینو: سهم پس از افزایش سرمایه با قیمت نازلی بازگشایی شد و به نظرم فروشنده زیادی حداقل تا 10-12% بالاتر وجود نداشته باشد ضمنا خرید در این محدوده قیمتی با توجه به طرح های توسعه شرکت با دید بلند مدت مناسب است
2-چکاوه:عدم وجود فروشنده در قیمت های منفی..احتمال انتشار گزارش 3 ماهه مناسب...جذابیت قیمت برای حقوقی های فعال
3-وتوکا: p/e مناسب..افزایش سرمایه نزدیک..احتمال حرکت سهم تا 260 بسیار محتمل است
4-مرقام: اعلامیه افزایش سرمایه که میتواند محرک سهم برای گذر از مقاومت پیش رو باشد...p/e مناسب..افزایش حجم معاملات...
5-شبریز: اصلاح مناسب قیمتی...حجم سنگین معاملات 4 شنبه...خرید نفت و گاز پارسیان با حجم سنگین از همه مهم تر خروج اکثر سهامداران حقیقی خسته و احتمالا عدم وجود فروشنده در منفی...
11- سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/29, 22:09.
نظر
نظر