اطلاع رسانی سریع و مطمئن در حرکت گروهی

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Aug 2025
    • 3256

اینکه سایت در مقابل هر پیام خصوصی برای شما ایمیل میده قبلا تعبیه شده
    حالا از ایمیل تا گوشی را باید بررسی کنیم
    البته بازم میگم
    اینها همه مکمل هم هستند
    چرا که یادتون نره ما قراره ماهیگیر یاد بگیریم نه ماهی اماده خوردن را

نظر

• بهداد
      عضو جدید
      • Aug 2011
      • 11

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
      اقا بهداد بحث تا الان هم روی همین بوده
      شما پست اخری بابی رو خوندید؟ نظرتون همینه؟

آقا hamed89 برای من خیلی ساده تر از این صحبت.
      یک ایمیل ساده که با یک کامپیوتر به همه افراد گروه فرستاده می شه و بقیه دوستان اون رو گوشی میگیرن و نیازی به خرید سرویس (مثلا سرویس جدید «پستچی» (Push mail) ایرانسل) از جانب کسی نیست و کاملا مجانیه.
      قناعت مالی است كه پایان نیابد.

نظر

• مهراز
        عضو عادی
        • Feb 2011
        • 207

در اصل توسط بهداد پست شده است View Post
        آقا hamed89 برای من خیلی ساده تر از این صحبت.
        یک ایمیل ساده که با یک کامپیوتر به همه افراد گروه فرستاده می شه و بقیه دوستان اون رو گوشی میگیرن و نیازی به خرید سرویس (مثلا سرویس جدید «پستچی» (Push mail) ایرانسل) از جانب کسی نیست و کاملا مجانیه.
        بهداد جان قسطی توضیح نده لطفا توضیح کامل رو مثل بابی چارلتون بذار تا راحتتر در موردش بحث بشه. سریعتر به نتیجه برسیم .
        کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• بهداد
          عضو جدید
          • Aug 2011
          • 11

در اصل توسط مهراز پست شده است View Post
          روش اقا بهداد وابسته به ایرانسل نیست فکر کنم خودشون بیشتر توضیح بدن بهتر باشه.
          معدزت به خاطر تاخیر.:">
          موضوع خیلی ساده است
          یک ایمیل جدید (برای اینکه پیام های گروه رو بگیره ).
          تتظیمات ساده روی گوشی .
          و بعد چک میل کردن ساده .

نظر

• بهداد
            عضو جدید
            • Aug 2011
            • 11

امید دارم مفید واقع بشه.
            اولا به هیچ برنامه جانبی وابسته نیست و با همه گوشی های که به اینترنت وصل میشن امکان پذیره.
            باید هر یک از اعضای گروه یک ایمیل به شرح زیر بسازن که کل این پروسه 5 دقیقه هم نیست.
            بعد همه ایمیل های جمع آوری شده با هر پیام در قسمت bbc ایمیل کپی میشه و بعد از send شدن در یک زمان (به دلیل پشتیبانی سرورهای قوی )به همه میرسه مگه اینکه ایمیل اشتباه باشه یا اینترنت قطع باشه که اون موقع خرید و فروش آنلاین هم غیر ممکنه .

قضیه به این شرحه:

این آدرسی که میتونید باهاش gprs خودتونو فعال کنید.(برای همراه اول)

با کامپیوتر به آدرس زیر برید و یک ایمیل یاهو برای خود بسازید :(برای استفاده مجانی از این سرویس یاهو.)

Latest news coverage, email, free stock quotes, live scores and video are just the beginning. Discover more every day at Yahoo!

بعد از اینکه ایمیل یاهو خودتون رو ساختید به قسمت Options ایمیل جدیدتون برید و روی POP and Forwarding کلیک کنید و گزینه Allow your Yahoo! Mail to be POPed تیک زده و save کنید.

حالا نوبت همون تنظیمات ساده گوشی است.
            البته تنظیمات در برندهای مختلف کمی با هم فرق داره.

تنطیمات گوشی :
            در قسمت setting ایمیل گوشی.
            نام کانکشن رو yahoo.ca انتخاب کنید.
            نوع کانکشن رو POP3 کنید.

My e-mail address : (your ID)@yahoo.ca آدرس ایمیل رو بزنید
            Mailbox password : your email password پسورد ایمیل رو بزنید.

تنظیمات مطابق اطلاعات پر شوند.
            Incoming mail server : pop.mail.yahoo.ca
            Outgoing mail server : smtp.mail.yahoo.ca
            Mailbox user name : your ID (without @yahoo.ca)
            حالا میتونید اولین ایمیل جدید یاهو (Welcome to Yahoo) رو با گوشی بگیرید.

من از این طریق ظرف کمتر از 30 ثانیه چک میل میکنم.
            گوشی من بگونه ای تنظیم شده که هر 10 دقیقه خودش چک میل میکنه و اگه میل جدیدی بیاد مثل اس ام اس با یک آلارم متوجه میشم.

ممنون از لطف دوستان.

نظر

• شاهین محلوجی
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 2050

بهدادجان میل من این گزینه نداره گزینه Allow your Yahoo! Mail to be POPed؟؟؟؟؟؟؟؟
              جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• بابي چارلتون
                عضو فعال
                • May 2011
                • 993

در اصل توسط بهداد پست شده است View Post
                امید دارم مفید واقع بشه.
                اولا به هیچ برنامه جانبی وابسته نیست و با همه گوشی های که به اینترنت وصل میشن امکان پذیره.
                باید هر یک از اعضای گروه یک ایمیل به شرح زیر بسازن که کل این پروسه 5 دقیقه هم نیست.
                بعد همه ایمیل های جمع آوری شده با هر پیام در قسمت bbc ایمیل کپی میشه و بعد از send شدن در یک زمان (به دلیل پشتیبانی سرورهای قوی )به همه میرسه مگه اینکه ایمیل اشتباه باشه یا اینترنت قطع باشه که اون موقع خرید و فروش آنلاین هم غیر ممکنه .

قضیه به این شرحه:

این آدرسی که میتونید باهاش gprs خودتونو فعال کنید.(برای همراه اول)

با کامپیوتر به آدرس زیر برید و یک ایمیل یاهو برای خود بسازید :(برای استفاده مجانی از این سرویس یاهو.)

Latest news coverage, email, free stock quotes, live scores and video are just the beginning. Discover more every day at Yahoo!

بعد از اینکه ایمیل یاهو خودتون رو ساختید به قسمت Options ایمیل جدیدتون برید و روی POP and Forwarding کلیک کنید و گزینه Allow your Yahoo! Mail to be POPed تیک زده و save کنید.

حالا نوبت همون تنظیمات ساده گوشی است.
                البته تنظیمات در برندهای مختلف کمی با هم فرق داره.

تنطیمات گوشی :
                در قسمت setting ایمیل گوشی.
                نام کانکشن رو yahoo.ca انتخاب کنید.
                نوع کانکشن رو POP3 کنید.

My e-mail address : (your ID)@yahoo.ca آدرس ایمیل رو بزنید
                Mailbox password : your email password پسورد ایمیل رو بزنید.

تنظیمات مطابق اطلاعات پر شوند.
                Incoming mail server : pop.mail.yahoo.ca
                Outgoing mail server : smtp.mail.yahoo.ca
                Mailbox user name : your ID (without @yahoo.ca)
                حالا میتونید اولین ایمیل جدید یاهو (Welcome to Yahoo) رو با گوشی بگیرید.

من از این طریق ظرف کمتر از 30 ثانیه چک میل میکنم.
                گوشی من بگونه ای تنظیم شده که هر 10 دقیقه خودش چک میل میکنه و اگه میل جدیدی بیاد مثل اس ام اس با یک آلارم متوجه میشم.

ممنون از لطف دوستان.
                عالي هست اين راه آقا بهداد
                فقط چند تا سوال داشتم
                توي کل شبانه روز چک مي کنه که ايميل جديدي داريم يا خير ؟؟؟ اخه برا من فقط همون صبح کفايت ميکنه ، از طرفي آيا همه ايميل ها رو اس مي کنه يا ميشه فيلترينگي روش گذاشت ؟؟؟؟ چون اگه تمام ايميل ها رو اس کنه روزي 100 تا اس فقط از ايميلم بايد برا من بزنه !!!!!! و اين هزينه اش خيلي بالا ميره

منم پيدا نکردم لينک رو ، Pop And Forwarding رو که کليک ميکنم وارد يه صفحه ميشه 19.99 دلار ميگه پرداخت کن !!!!!، upgrade رو که ميزنم صفحه خطا مياد ميگه با ادمين تماس بگير :))
                برا من که نشد.
                گزينه آخر هم که براي موبايل هست ، اون ايران رو ساپورت نميکنه!!!!!
                آخرین ویرایش توسط بابي چارلتون؛ 2011/09/08, 23:41.

نظر

• بهداد
                  عضو جدید
                  • Aug 2011
                  • 11

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                  عالي هست اين راه آقا بهداد
                  فقط چند تا سوال داشتم
                  توي کل شبانه روز چک مي کنه که ايميل جديدي داريم يا خير ؟؟؟ اخه برا من فقط همون صبح کفايت ميکنه ، از طرفي آيا همه ايميل ها رو اس مي کنه يا ميشه فيلترينگي روش گذاشت ؟؟؟؟ چون اگه تمام ايميل ها رو اس کنه روزي 100 تا اس فقط از ايميلم بايد برا من بزنه !!!!!! و اين هزينه اش خيلي بالا ميره

منم پيدا نکردم لينک رو ، Pop And Forwarding رو که کليک ميکنم وارد يه صفحه ميشه 19.99 دلار ميگه پرداخت کن !!!!!، upgrade رو که ميزنم صفحه خطا مياد ميگه با ادمين تماس بگير :))
                  برا من که نشد.
                  گزينه آخر هم که براي موبايل هست ، اون ايران رو ساپورت نميکنه!!!!!
                  سلام به دوستان
                  شرمنده از تاخیر و از اینکه توضیح ام برای دوستان کامل نبوده

بابی و حمایت گرامی:

برای سوال اولتون
                  اولا در گوشی در تنظیمات ایمیل گزینه ای هست که میتونید تنظیم کنید که هر 5 یا 10 یا 15 و .. دقیقه برای شما بصورت اتوماتیک چک میل کنه و اگه ایمیلی آمده بود مثل زنگ اس ام اس شما رو با خبر کنه .
                  در صورتی که این گزینه رو off کنید (پیش فرض off هست) چک میل دستی توسط خودتون انجام میشه.
                  پس شما می تونید هر وقتی خواستید چک میل اتوماتیک رو فعال یا غیر فعال کنید.

برای سوال دومتون

میشه به راحتی همه تنظیمات فیلترینگ رو با کامپیوتر با سر زدن به ایمیلتون انجام بدید.
                  در نظر داشته باشید که همه چیز مثل یه ایمیل معمولیه که شما اون رو با گوشی هم میتونید بگیرید.

برای سوال سومتون
                  من به چند دلیل مهم این پیشنهاد ساخت ایمیل جدید رو دادم که

1. ایمیل باید روی سرور کانادا باشه واسه همین هم گفتم که به آدرس www.ca.yahoo.com برید و یک ایمیل برای خودتون بسازید بابی عزیز. چون این سرویس برای کانادا مجانیه.
                  با این کار به راحتی میتونیم از این سرویس پولی مجانی استفاده کنیم.
                  2. با این کار میتونید فقط ایمیل های بورسی رو بگیرید و از ایمیل های مزاحم دیگه خبری نیست.

برای سوال سومتون
                  داخل ایمیلی که ساختید برید
                  بالای صفحه سمت چپ گزینه option رو بزنید.
                  از منوی کرکره ای گزینه mail option رو بزنید.
                  در صفحه باز شده گزینه POP & Forwarding رو انتخاب کنید.
                  بعد گزینه Allow your Yahoo! Mail to be POPed رو تیک بزنید.
                  گزینه روبروی آن باید dont pop spam باشد که بصورت پیش فرض فعال است.
                  بعد هم گزینه save change رو بزنید.

اگه سوالی بود در خدمت شما هستم.

بازم ممنون از لطف دوستان عزیز:)

نظر

• بابي چارلتون
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 993

با تشکر از آقا بهداد

در تکميل گفته هاي ايشون و نيز ساپورت دوستاني که جي ميل دارند ، يک فايل راهنماي متني که هم ياهو و هم جيميل رو ساپورت مي کنه رو براتون ميزارم

به نقل از سايت موبايلستان
                    ولي يه مشکل من دارم
                    آقا بهداد گوشي من نوکيا C2-00 هست ، داخلش هر چي گشتم mailbox براش تعريف نشده وداخل Messaging فقط يه گزينه به نام mail هست که وقتي کليک مي کنم با جي پي آر اس وصل ميشه به نت، براي اين جور گوشي هاي ساده هم آيا راهي وجود داره ؟؟؟
                    ممنون

نظر

• رحمان زاده
                      عضو عادی
                      • Mar 2011
                      • 25

با سلام خدمت اساتید محترم و عرض وقت بخیر
                      جسارتاً می خواستم خدمت دوستان محترم عرض کنم که با توجه به این که وجه مشترک روشهای پیشنهادی دوستان ارسال از طریق Email هستش،بنده فکر می کنم ارسال اطلاعات قطعاً باید از طریق Email انجام بشه که از طریق ارسال گروهی به Contact list برای استاد باربد و دیگر لیدرهای گروه می تونه بسیار ساده باشه.حال نحوه دسترسی دوستان به mail Box شون متفاوت خواهد بود که هر کسی از روش خودش می تونه دسترسی داشته باشه.یکی از طریق موبایل و دیگری از طریق کامپیوتر که من فکر می کنم چک کردن ایمیل با این همه روش های متفاوت کار سختی نباشه برای این که اکثر دوستان همینکه وارد سایت بورسی می شند یا بازار رو چک می کنند یعنی اینکه دسترسی به اینترنت دارند.در ضمن یکی دیگر از روشهای جدید ارتباط با اینترنت از طریق سیم کارتهای ایرانسل و همراه اول و یا دیتا کارت همراه اول و اتصال اون از طریق لپ تاپ یا کامپیوتر دسکتاپ هست.
                      موفق باشید
                      [LEFT][COLOR="blue"]Those who afraid to fall will never fly![/COLOR][/LEFT]

نظر

• hamed89
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 617

سلام خدمت اقا بهداد و تشکر از روش پیشنهادی
                        ولی من بازم نظرم روی یاهو مسنجره
                        الان اکثر دوستان گوشیون جاوا رو ساپورت میکنه
                        برنامه یاهو برای موبایل حجم کمی داره و از اون مهمتر اینککه اصلا مصرفی نداره..
                        یعنی یه صبح تا 12 پایان معاملات انلاین باشید 100 تا تک تومنی هم هزینه ندازه چون متنه
                        و مزیتی که داره اینه لیدر به محضی که ارسال کنه ثانیه بعدش همه دریافت میکنند..
                        لذا من روش شما رو با اینکه خوشم اومد و قابل تقدیره ولی نظرم روی یاهو بیشتره
                        باز هم تابع جمعم و فرقی برام نداره

نظر

• fm2006
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 825

در اصل توسط رحمان زاده پست شده است View Post
                          با سلام خدمت اساتید محترم و عرض وقت بخیر
                          جسارتاً می خواستم خدمت دوستان محترم عرض کنم که با توجه به این که وجه مشترک روشهای پیشنهادی دوستان ارسال از طریق Email هستش،بنده فکر می کنم ارسال اطلاعات قطعاً باید از طریق Email انجام بشه که از طریق ارسال گروهی به Contact list برای استاد باربد و دیگر لیدرهای گروه می تونه بسیار ساده باشه.حال نحوه دسترسی دوستان به mail Box شون متفاوت خواهد بود که هر کسی از روش خودش می تونه دسترسی داشته باشه.یکی از طریق موبایل و دیگری از طریق کامپیوتر که من فکر می کنم چک کردن ایمیل با این همه روش های متفاوت کار سختی نباشه برای این که اکثر دوستان همینکه وارد سایت بورسی می شند یا بازار رو چک می کنند یعنی اینکه دسترسی به اینترنت دارند.در ضمن یکی دیگر از روشهای جدید ارتباط با اینترنت از طریق سیم کارتهای ایرانسل و همراه اول و یا دیتا کارت همراه اول و اتصال اون از طریق لپ تاپ یا کامپیوتر دسکتاپ هست.
                          موفق باشید
                          سلام دوست عزیز mail زدن زیاد معلوم نمیکنه خیلیاز اوقات یاهو اخطار دریافت mail جدید رو نمیده و یکی باید بشینه هر 2 دقیقه صفحه mail رو رفرش کنه .
                          نظر بنده با توجه به جمیع جهات و خواندن نظرات دوستان تا به اینجا :
                          1- sms
                          2- مسنجر
                          حالا یکی ازین دو حالت یا هر دو فرق خاصی نمیکنه
                          فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• fm2006
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 825

ضمنا جسارتا دوستان بحث گوشی رو منتفی بدونن چون لزوما موبایل همه ی عزیزان قابلیت های لازمه رو نداره و در کل قابل اتکا نیست .
                            موفق باشین
                            فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• بهداد
                              عضو جدید
                              • Aug 2011
                              • 11

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                              با تشکر از آقا بهداد

در تکميل گفته هاي ايشون و نيز ساپورت دوستاني که جي ميل دارند ، يک فايل راهنماي متني که هم ياهو و هم جيميل رو ساپورت مي کنه رو براتون ميزارم

به نقل از سايت موبايلستان
                              ولي يه مشکل من دارم
                              آقا بهداد گوشي من نوکيا C2-00 هست ، داخلش هر چي گشتم mailbox براش تعريف نشده وداخل Messaging فقط يه گزينه به نام mail هست که وقتي کليک مي کنم با جي پي آر اس وصل ميشه به نت، براي اين جور گوشي هاي ساده هم آيا راهي وجود داره ؟؟؟
                              ممنون
                              سلام
                              من اطلاعاتی راجع گوشی شما ندارم

شما باید صفحه اولی رو که مییاد ببینی شاید دارخواست ساخت ایمیل از طریق گوشی رو براتون بیاره که اگه اینطور شد.
                              قدم به قدم انجامش بدید.
                              تا یک اکانت با گوشی بسازید (مثلا از شما ایمیلتون رو می پرسه و...)و وقتی ساختید تنظیمات رو براش انجام بدید.
                              امیدوارم این مطلب کمکتون کنه بابی عزیز.

نظر

• بهداد
                                عضو جدید
                                • Aug 2011
                                • 11

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
                                سلام دوست عزیز mail زدن زیاد معلوم نمیکنه خیلیاز اوقات یاهو اخطار دریافت mail جدید رو نمیده و یکی باید بشینه هر 2 دقیقه صفحه mail رو رفرش کنه .
                                نظر بنده با توجه به جمیع جهات و خواندن نظرات دوستان تا به اینجا :
                                1- sms
                                2- مسنجر
                                حالا یکی ازین دو حالت یا هر دو فرق خاصی نمیکنه
                                سلام راجع صحبتی که داشتید (خیلی از اوقات یاهو اخطار دریافت mail جدید رو نمیده و یکی باید بشینه هر 2 دقیقه صفحه mail رو رفرش کنه .)
                                لازم نیست شما رفرش کنید این کار اتواتیک توسط گوشی انجام میشه و خطای اون صفره.

در گوشی در تنظیمات ایمیل گزینه ای هست که میتونید تنظیم کنید که هر 5 یا 10 یا 15 و .. دقیقه برای شما بصورت اتوماتیک چک میل کنه و اگه ایمیلی آمده بود مثل زنگ اس ام اس شما رو با خبر کنه .
                                در صورتی که این گزینه رو off کنید (پیش فرض off هست) چک میل دستی توسط خودتون انجام میشه.
                                پس شما می تونید هر وقتی خواستید چک میل اتوماتیک رو فعال یا غیر فعال کنید.
                                ممنون از دوستان

نظر

در حال کار...
                                X