آمی بروکر را رام کنیم
Collapse
X
-
سلام دوستان
من طبق راهنمای فارسی استفاده از امی بروکر جلو میرم، داده ها رو از نرم افزار تی اس ای دیتا تولید می کنم و در قسمت ایمپورت ویزارد نرم افزار بروکر وارد می کنم اما متاسفانه هیچکدوم از دیتاها نمایش داده نمیشه. امکان داره این قسمت از ورود دیتا رو توضیح بدید ؟
ممنون
نظر
-
سلام خدمت عزیزان
نمودار کندلی من در آمی بروکر close شد ومن نمی دونم از کجا باید بیارمش. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postسلام دوستان
من طبق راهنمای فارسی استفاده از امی بروکر جلو میرم، داده ها رو از نرم افزار تی اس ای دیتا تولید می کنم و در قسمت ایمپورت ویزارد نرم افزار بروکر وارد می کنم اما متاسفانه هیچکدوم از دیتاها نمایش داده نمیشه. امکان داره این قسمت از ورود دیتا رو توضیح بدید ؟
ممنون
نظر
-
در اصل توسط morteza1982 پست شده است View Postدوست عزیز شما باید در قسمت import ASCII نمادهایی رو که از قبل انتخاب کردی select all کنید و ok بزنی تا همه اون چیزهایی که انتخاب کردی بیان رو چارت
نظر
-
از عزیزان کسی نبود که بتونه من رو راهنمایی کنه که از کجا میتونم نمودار قیمت در آمی بروکر رو که به اشتباه close کردم برگردونم؟
نظر
-
در اصل توسط morteza1982 پست شده است View Postاز عزیزان کسی نبود که بتونه من رو راهنمایی کنه که از کجا میتونم نمودار قیمت در آمی بروکر رو که به اشتباه close کردم برگردونم؟
در قسمت file در بند بالاتر از کلمه exit تعداد دیتاهایی که درست کردید و و دیتای دیفالت وجود دارد شما آون دیتایی که ساختید(موقع ایمپرت کردن) را بزنید احتمالاً مشکل شما حل میشود. ولی اگه نشد نحوه Import کردنت را بنویس شاید مشکل از آنجا باشد.
نظر
-
جناب فراست عزیز ممنون که راهنمایی کردید ، ولی متاسفانه درست نشد. اندیکاتورهام هست داخل صفحه ، فقط نمودار قیمت رو به اشتباه close کردم که دیگه ندارمش. به روز رسانی هم می کنم مشکلی نداره،فقط نمودار کندلی قیمت که روزانه و هفتگی و ماهانه داره حذف شده. تو alpari یا fibo یا هر متا تریدر دیگه ای خیلی راحت از قسمت view این مشکل حل می شه،ولی این نمیدمنم مشکلش از کجاست.
نظر
-
نظر
-
امکان داره به سوال قبلی من هم یه نگاهی بندازین. متشکرم
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postامکان داره به سوال قبلی من هم یه نگاهی بندازین. متشکرم
چون نمیدانم چگونه import میکنید،آنچه که میدانم در حد بضاعت عرض میکنم: ...File →new →Database بروید و سپس در صفحه باز شده تیک باکس load this database at startup را بزنید وبر روی creat کلیک کنید و بعد number of bars را به 10000 تا تغییر دهید و ok کنید.حالا به ...File → Import wizard بروید و در صفحه باز شده بر pick files را کلیک کنید و به آدرس جایی که فایلهای tse client را generate کردید بروید و نمادهای مورد نظرتون را انتخاب کنید و open را بزنید و سپس دکمه next بزنید.حالا در صفحه باز شده مانند شکل زیر تنظیم کنید و next را بزنید در این مرحله تیک باکس ...add current setting را بزنید و finish را کلیک کنید.این تیک آخری را که زدید باعث میشه که از این به بعد از Import ASCII در منوی فایل استفاده کنید بدون انکه مجبور باشید تنظیمات Import wizar را انجام دهید ،دیتایتان را وارد کنید. امیدوارم مشکلتون حل بشود.
نظر
-
سلام دوستان
همونطور که میدونید دیتایی که از tse دریافت میکنیم شامل تعدادی از نمادهاست که خیلی از اونها مدتیه که معامله نمیشن و یا بسته هستن.
و خیلی بهتر بود اگر نمادهای بازی که در روز جاری معامله شدن رو فقط داشتیم.
afl زیر این کار رو انجام میده:
afl رو در مسیر زیر جایی که آمی بروکر رو نصب کردید کپی کنید:
Code:AmiBroker\Formulas\Custom
در custom این afl رو میبینید.
روش راست کلیک کنید و analysis رو بزنید.
در پنجره باز شده از قسمت range گزینه چهارم که مربوط به انتخاب بازه زمانی مورد نظر ماست رو انتخاب میکنیم.
اگر هر دو تاریخ رو تاریخ امروز وارد کنیم به دنبال نمادهای معامله شده امروز میگرده.
سپس روی scan کلیک میکنیم .پس از پایان جستجو روی قسمتی که نمادها در آن لیست شده اند راست کلیک کرده و گزینه:
add all results to watch list رو روش کلیک میکنیم.
با این کار پنجره :
select watch list
باز میشود.
یکی از لیستها رو انتخاب کرده و ok میکنیم.
با این کار نتایج جستجو به لیست مورد نظر منتقل میشود.
نظر
نظر