در اصل توسط farhad61 پست شده است
View Post
دیتا روزانه بورس
Collapse
X
-
سلام از اینکه پاسخگوی مشکل من هستید سپاسگزارم
اولین و بزرگترین مشکل من عدم دریافت داده های جدید برنامه tse هست حتی ویندوزم رو دوباره نصب کردم و برنامه رو ( البته ورژن 1.1 ) نصب کردم چند روز مثل آدم اطلاعات رو دریافت می کنم ولی یه دفعه بدون هیچ error خاصی دیگه به هیچ وجه اطلاعات جدید آپدیت نمیشه اینم عکسش
سوال دوم رو توی پست 15 با قرمز مشخص کردم لطفا راهنمایی کنیدفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
اول پاسخ سئوال دوم شما رو عرض میکنم(بخش قرمز رنگ)
ببینید شما ابتدا که نرم افزار رو نصب میکنین و دکمه ایجاد فایلهای معاملاتی رو میزنید علاوه بر ساخت فایل اطلاعات هر نماد دیتا از سال 80 تا چند ماه قبل را نیز دریافت میکنید سپس دکمه دریافت داده های جدید را میزنید که بروز رسانی میشود و داده های جدید تا همان زمان را برایتان دانلود میکند حالا میتوانید در این موقع تمام این فایلهارا که اطلاعات آن به روز است را در پوشه ای جدا کپی کنید که اگر بعدا باز دچار مشکل شدید نیاز به انجام دو مرحله قبل نباشد و همان کپی که از اطلاعات دارید را به پوشه اصلی منتقل کنید
اما مشکل اول : خیلی از مواقع در طول روز سرور سایت امکان ارسال داده ندارد و پیغام خطا می آید و چند ساعت بعد رفع میشود علی الخصوص این مورد روزهای چهارشنبه زیاد اتفاق میوفتد که بعضا تا جمعه اواخر شب هم ادامه دارد ولی اگر موضوع این مورد نبود یک راهی که در ارتباط با مشکل اولتان به ذهن من میرسد و من خودم استفاده میکنم این استکه که قبل از هر دریافت جدید (هر روز قبل از دریافت دیتا)ابتدا وارد بخش نمادها میشوم و سپس دکمه عدم انتخاب همه را می زنم و صبر میکنم نیمه بالایی صفحه کاملا خالی شود و سپس دکمه انتخاب همه را میزنم و صبر میکنم نیمه تحتانی صفحه کاملا خالی شود ،سپس وارد بخش تنظیمات میشوم و دکمه ثبت تنظیمات رامیزنم و بعد وارد بخش اصلی میشوم و دیتارا دریافت میکنم و اینگونه مشکلم را حل میکنم
امیدوارم مشکل شما نیز حل شود..........
موفق باشیدسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
سلام
هیچ رقمه جواب نمیده در هر وقت وزمانی که بگید آپدیت رو زدم ولی مثل اینکه هیچ فرقی نکرده والا نمیدونم چیکار کنم
ویندوزم رو هم عوض کردم فقط چند روز آپدیت شد
موندم به خدا چیکار کنمفکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
دوتا تا راه دیگه غیر از سایت نرم افزار اصلی بورس به ذهنم میرسه ،یکی نرم افزار مبنا هست(ره آورد نوین) البته اگه دیتاش رو بخواین خارج از برنامه استفاده کنین حتما روز اول بهشون بگین چون هزینه اون بالاتره(250 تومن سالی)
و راه دیگه گرفتن دیتا از آریا سهم هست که اونا سالی 60 تومن دیتا رو میدن منتها بدون اعمال افزایش سرمایه و سود نقدی
یک نرم افزاری هم یکی از دوستان تو سایت بورکس معرفی کرده بود (خیلی قدیما،قبل از نرم افزار سایت تی اس ای که همه از اون استفاده میکردن ،منتها متاسفانه اسمش رو فراموش کردم و نمیدونم الان هم کار میکنه هنوز یا نه
امیدوارم مشکلتون حل بشهسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
درود بر همه دوستان :
آقای Alireza.j در همین تاپیک یه فایل آموزشی در مورد نرم افزار TseClient زحمت کشیدند گذاشتند.داخل این فایل آموزشی نگارنده یه جایی اشاره کرده که دیتای اوراق مشارکت و حق تقدم و امثالهم را وارد نکردم . میخواستم دوستان یه راهنمایی کنند که منظور ایشون چی بوده مگه ما میتونیم به نرم افزار دیتا بدیم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
نظر
-
در اصل توسط Kiyan پست شده است View Postدرود بر همه دوستان :
آقای Alireza.j در همین تاپیک یه فایل آموزشی در مورد نرم افزار TseClient زحمت کشیدند گذاشتند.داخل این فایل آموزشی نگارنده یه جایی اشاره کرده که دیتای اوراق مشارکت و حق تقدم و امثالهم را وارد نکردم . میخواستم دوستان یه راهنمایی کنند که منظور ایشون چی بوده مگه ما میتونیم به نرم افزار دیتا بدیم.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
من تصورم از اون مطلب اینه ........سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
در اصل توسط Kiyan پست شده است View Postیه سئوال دیگم داشتم holy :
ببخشید شاید سئوال بچگانه ای یاشد .
دیتاهای جدید که هرروز با نرم افزار میگیریم به همون آدزسی که در تنظیمات مشخص کردیم اضافه میشد
و در جواب باید بگم بله،همون پوشه ایی که شما در بخش تنظیمات قسمت پیشرفته و تحت عنوان محل ذخیره فایلها معرفی کردین ،بعد از ساخت فایلهای مربوط به سهام ،هر روز دیتا به همون پوشه و برای هر سهم داخل فایل مربوط به اون سهم اضافه میشه ............سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
درود بر دوستان
امروز برنامه TseClient رو بروزرسانی کردم در حین کار نوشته هایی رو آورد که در حال بروزرسانی است در بین این نوشته ها یه متنی است( No New Data )برام سئوال شده اگه برنامه بروز شده چرا اینو نوشت , لطفا دوستان یه راهنمایی کنند؟
فایل زیر صفحه اول برنامه TseClient است که روی کامپیوتر من اجرا شده.فایل های ضمیمه شده
نظر
-
سلام دوست گرامی؛
ببخشید که پاسخ شما دیر براتون ارسال میشه. دوست گرامی زمانی که نرم افزار، دیتای خودش رو از اینترنت میگیره، این فرمان اعلام صورت میگیره، به این معنی، به تعبیر بنده؛ که دیگه دیتای جدیدی وجود نداره. این حالت رو داره که میره یه چک میکنه. میبینه که همه رو گرفته. موردی نداره. برای همه عزیزان این نوشته به همین صورت میاد.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
نظر